Svaneke Is søger cafépersonale til Iscaféen i Svaneke, Sæson 2017

 Vi søger i øjeblikket cafémedarbejdere både under og over 18 år til vores iscafé i Svaneke til vagter i både dag-, aften- og weekendtimerne.   Jobbet består i at indgå i den daglige drift såsom kundeekspeditioner, vaffel- og pandekagebagning samt afrydning og opvask. Der vil være vagter i dag- og aftentimerne samt weekenderne.

 

Vi forventer, at du;

- Kan tage ansvar for driften i iscaféen, når lejligheden byder sig

- Kan tage initiativ for at sikre opgaverne bliver løst ordenligt

- Er imødekommende og servicemindet

- Er pligtopfyldende  

 

Hos Svaneke Is forventer vi et udadvendt personale, der er klar på de udfordringer det bringer at have med mange kunder at gøre i løbet af sæsonen. Vi bestræber os på at yde den bedst mulige kundeservice, og det forventer vi at alle vores ansatte støtter op om. Ydermere er hygiejnekursus og relevant erfaring fra en lignende stilling en fordel.    

 

Vi tilbyder;  

En stilling, hvor du har mulighed for at tage ansvar, og du i samarbejde med dygtige kollegaer med indgående branchekendskab kan udvikle dig. Der vil også være mulighed for en personalekøbsordning.  

 

Hvis ovenstående har fanget din intersse, kan du sende en ansøgning til Caféchef Kiki Petersen på kp@svaneke-is.dk med emnefeltet ”Personale 2017”. Der vil blive afholdt samtaler løbende, da vi gerne ser personerne ansat hurtigst muligt.  

 

Svaneke Ismejeri  

”Svaneke Is – Ren nordisk nydelse

Virksomhed: 
Svaneke Is Mejeri Bornholm
Kontakt navn: 
Rothe Mie
Kontakt telefon: 
43548500
Kontakt email: 
mrn@iblholding.dk
Ansøgnings frist: 
01-03-2017
LIKE SIDEN HER
- og få job-notifikationer på Facebook!