OPRET GRATIS JOBANNONCE

Work With Us er en jobservice der adskiller sig markant fra traditionelle jobportaler og medier. Vi bruger facebook og andre sociale medier til at ramme aktive og passive jobsøgere, og her formidler vi dagligt tusindvis af jobs til alle afkroge af Danmark.

Vi har ingen CV database eller nogen traditionel jobagent - til gengæld kan vi komme i dialog med 60% af befolkningen igennem facebook,hvor mere end 3,5 mio. danskere havde en profil i 2016. Dette betyder at vi kan ramme flere og mere relevante kandidater end traditionelle jobportaler. Jobopslag likes og deles, og derudvoer bliver specifikke personer tagget i jobopslag, så de får en notifikation om et nyt spændende job. Med andre ord får man som annoncør hos Work With Us adgang til tusindvis om mennesker, som aktivt deler jobbet med andre relevante kandidater. 

Derfor, en jobannonce på WorkWithUs.dk kombineret med visninger på Facebook er målrettet annoncering, der skaber enestående resultater. Vi målretter annoncen, så den kun vises overfor lokale og relevante kandidater. Vi bruger danskernes fortrukne medie Facebook, hvor 59 % af de 3.5 mio. danskere, der har en Facebookprofil, besøger den mindst en gang om dagen. Danskerne er gennemsnitligt 7 timer på Facebook hver måned. Vi bruger de dynamikker, som Facebook har skabt. Folk, der ser din jobannonce, liker, deler og kommenterer den, så din annonce bliver eksponeret for en masse relevante kandidater. .

 

Kom igang allerede i dag! Vælg enten en Basis, Standard eller Målrettet Jobannonce nedenfor, eller kontakt os på tlf.: 30911370 eller mail: jo@workwithus.dk for at høre mere