WorkWithUs
close-button

Jobsøger FAQ

På den enkelte jobannonce kan du læse, hvordan du søger jobbet. De fleste virksomheder ønsker en ansøgning på mail, i andre jobannoncer finder du en stor, blå knap med teksten ”Ansøg”. Tryk herpå og følg trinene. Hvis knappen er ”ghosted” skal du ansøge via den information, der står i stillingsannoncen.

En job(ro)bot er en automatisk tjeneste, som gør det meget nemmere for dig at være jobsøgende. Job(ro)botten sender dig automatisk relevante jobopslag via Facebook messenger. Oprettelsen er nem og hurtig. Du svarer blot på nogle enkelte spørgsmål vedr. Dine jobønsker, og så er du i gang. Fremadrettet vil du helt automatisk få tilsendt nye jobopslag, der matcher din profil. Du slipper dermed for hele tiden at skulle lave aktive søgninger, men får i stedet serveret de relevante jobs på et sølvfad i messenger. KLIK HER for at oprette en job(ro)bot. 

Du kan nemt oprette en job(ro)bot.
1) Klik på linket her eller søg efter "Work With Us" i din messenger 
2) Skriv ”hej” i tekstfeltet.
3) Robotten vil nu lede dig videre – du skal blot svare på nogle enkelte spørgsmål, så er du i gang.

Ja, du kan nemt redigere din profil. Åbn din messenger app og søg på Work With Us eller find vores sidste samtale. Skriv ” profil” i tekstfeltet og følg robottens anvisninger. 

 

Ja, du kan til enhver tid slette din profil. Åbn din messenger app og søg på Work With Us eller find vores sidste samtale. Skriv ”Afmeld” i tekstfeltet og følg robottens anvisninger. 

Vores job(ro)bot er den mest simple, smarte og hurtige løsning til at få vist aktuelle og relevante jobs. Efter du med ganske få klik har oprettet din profil, kan du læne dig tilbage. Robotten vil fremadrettet automatisk sende nye jobopslag til dig via Facebook messenger, der matcher din profil. 

Nej, du kan ikke oprette et CV på WWU. I stedet kan du oprette en job(ro)bot som automatisk sender dig jobannoncer, der matcher din profil. Klik her for at oprette job(ro)bot.

Nej, du skal ikke bruge noget login på workwithus.dk  Du kan søge efter jobs uden at være logget ind eller have en profil. Nemmere bliver det ikke. 

Du kan se oplysninger om virksomheden i firkanten til højre på den enkelte jobannonce. På langt de fleste jobannoncer, finder du telefonnummer og/eller mailadresse til kontaktpersonen. Det er VIGTIGT, at du ikke ringer til workwithus, hvis du har spørgsmål til et job. Vi er ikke arbejdsgiveren – vi er en jobformidlingstjeneste.

 

Work with us er en jobformidlingstjeneste. Hos os skal det være nemt at finde og søge jobs. Som jobsøgende kan du bruge vores søgefunktion, eller du kan oprette en bot(ro)bot, som gør hele arbejdet for dig – den sender dig automatisk nye jobannoncer, som matcher din profil. Opret en bot her.

Arbejdsgiver FAQ

Det er meget simpelt: Du opretter dig som bruger, eller logger ind, hvis du allerede er oprettet.  Tryk på ”Jobannonce” og udfyld felterne. Hernæst skal du vælge, hvilket jobopslag du ønsker. Klik på Opret, og – Voila – dit opslag er sendt til gennemgang og vil blive godkendt i løbet af kort tid. 

Klik på ”Jobannonce” øverst i menuen eller klik her.

Work With Us er en jobformidlingstjeneste, som primært bruger de sociale medier til at kommme i kontakt med din næste ansøger. Vi får omkring 1000 nye likes på vores Facebook kommunesider hver uge. I alt har vi mere end 220.000 likes på Facebook og mere end 10.000, der bruger for job(ro)bot.   

Hos os skal det være nemt at indrykke jobannoncer. Det er hurtigt, simpelt og du får respons med det samme.  

Du kan oprette så mange jobannoncer, som du har behov for.

Du kan vælge at lade din jobannonce løbe i op til 90 dage.  Dette vælges under oprettelsen. Du kan til enhver tid redigere i din annonce (klik på annonceadministration) 

Du kan ikke vælge automatisk forlængelse af din jobannonce, men du kan manuelt genindrykke den.
 

Ja, det skal du. Du kan ikke vælge automatisk forlængelse af din jobannonce, men du kan manuelt genindrykke den.

Det bestemmer du! De fleste vælger vores pakkeløsning, hvor din jobannonce for kun 1295 kr. får det højeste og mest kvalificerede antal visninger til den mest præcise målgruppe. Du kan dog også vælge en mindre pakkeløsning. Dine valgmuligheder bliver præsenteret, når du opretter annoncen.

Stor, vi kommer bredt ud. Sandsynligheden for at finde en medarbejder – og det helt perfekte match for din virksomhed - forbedres dog jo større pakke, du vælger, da din annonce dermed vil blive vist til en større og mere præcis målgruppe.

Du kan til enhver tid logge ind og se statistikken på dit jobopslag. Gå til "Annonceadministration" og klik på statistik-ikonet ud fra din jobannonce. Her kan du se alt fra antal visninger af dit opslag til antal ”likes”, hændelser som delinger og klik, etc. Det vises alt sammen på en simpel og overskuelig måde.

Din annonce bliver vist på vores portal, dvs. alle som besøger vores hjemmeside, workwithus.dk, kan få vist din annonce. Vi poster din annonce på den tilknyttede kommune-side på Facebook. Ligeledes bruger vi Twitter til at eksponere dit opslag. Vælger du en af vores billige pakkeløsninger bliver dit opslag boostet og eksponeret til en endnu bredere og mere præcis målgruppe. Eksempelvis på specialsider (Fx ”Lagermedarbejder i Horsens kommune”) og på andre omkringliggende kommunesider (Hvis du fx søger i Horsens, vises annoncen også i Skanderborg, Aarhus, Silkeborg, Odder, etc.)

Har du et spørgsmål som ikke er på listen så prøv at skrive en mail til os.

Nyt job?
Hver dag kommer der nye jobs til. Her finder du din næste arbejdsplads med gode kollegaer.
Ny medarbejder?
Her finder du din næste medarbejder. Nem og hurtig proces sikrer en effektiv rekruttering. Vi servicerer både små og store kunder, offentlige og private.
Social Media platform
Sammen med vores brugere lever vi et liv på de sociale medier. Work With Us viser jobannoncer, der hvor ansøgerne bruger deres tid.
Tryghed
Vi passer på dine data og deler dem ikke med andre.