Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Sognepræst (genopslag) - Lendum-Hørmested-Tolne-Mosbjerg-Ugilt pastorat i Hjørring nordre provsti i Aalborg Stift
Aalborg Stift
Stillingen som sognepræst i Lendum-Hørmested-Tolne-Mosbjerg-Ugilt Pastorat i Hjørring nordre provsti i Aalborg Stift er ledig. Stillingen er lønindplaceret i løngruppe 1 i aftale om aflønning af tjenestemandsansatte præster i Folkekir-ken.Der vil til lønnen kunne ydes et rådighedstillæg med et afrundet grundbeløb pr. 31. marts 2012 på kr. 43.000,- årligt.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 03-09-2018

Overenskomstansat sognepræst i Svenstrup-Ellidshøj pastorat i Aalborg vestre provsti i Aalborg stift
Aalborg Stift
En nyoprettet stilling som overenskomstansat sognepræst i Svenstrup-Ellidshøj Pastorat i Aalborg vestre provsti i Aalborg Stift er ledig til besættelse hurtigst muligt. Beskæftigelsesgraden er 100% af fuldtidsansættelse. Stillingen er oprettet til betjening af et stort forsorgcenter og 3 plejehjem, alle beliggende i Svenstrup sogn, denne del udgør 75% af stillingen, 25 % af stillingen er tilknyttet Svenstrup sogn med en lille andel til rådighed for provsten i Aalborg Vestre provsti.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 03-09-2018

Vi søger hurtigst muligt dygtige bygningsmalere til Aalborg.
CONNECTION VIKAR ApS
Vi søger på vegne af kunde,  hurtigst muligt dygtige bygningsmalere i Aalborg. Vi forventer: At du er uddannet bygningsmalere Har gode samarbejdsevner Har interesse for dit arbejde og ejer faglig stolthed Kan arbejde selvstændigt At du er fleksibel Det er længerevarende job med god løn.  Kontakt konsulent Camilla Borup på tlf.: 22 57 76 23 hverdag mell. kl. 8 -16 eller send cv til jh@connectionvikar.dk
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

TECHCOLLEGE søger en faglærer til webudvikler-uddannelsen
TECHCOLLEGE
Medieproduktion har hastigt udviklet sig til et område med mange nye aktiviteter. TECHCOLLEGE i Aalborg søger derfor en faglærer til webudvikler-uddannelsen. Vores opgaver bliver til stadighed større og mere komplicerede, og derfor er der brug for faglærere med solid erfaring inden for området.Jobprofil
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 01-09-2018

Eurest kantine hos Siemens Windpower i Aalborg, søger Kokke og Kantineassistenter til Weekendhold
Eurest Kantine, Siemens Aalborg
Kokke og Kantineassistenter til Weekendhold Da Siemens Gamesa omlægger deres produktion, mangler vi flere personer til vores team. Din daglige arbejdsplads Som faglært kok eller ufaglært kantine assistent i Eurest kantinen hos Siemens Gamesa, bliver du del af et dynamisk team på 40 kollegaer, som sammen er med til at skabe en gastronomisk oplevelse for 1800 gæster. Dine arbejdsopgaver bliver:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 24-08-2018

Studentermedhjælper med stærke engelsk kundskaber
BU Center for Grøn Omstilling
Om stillingen/arbejdspladsenBæredygtighed og Udvikling er en del af Miljø- og Energiforvaltningen, hvor vi arbejder sammen med borgere, foreninger og virksomheder omkring grøn omstilling, hvilket blandt andet sker ved den årlige Bæredygtighedsfestival.I forbindelse med festivalen 2018 søger vi straks en studentermedhjælper til først og fremmest at lave engelsk oversættelser og herunder blandt andet deltage i eventplanlægning og medvirke til løsning af andre tværgående opgaver, såsom web-kommunikation for afdelingerne i Bæredygtighed og Udvikling.Vi forventer du
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 20-08-2018

Social- og sundhedshjælper til nattevagt, Plejeboliger Drachmannshave
Plejeboliger Drachmannshave
I Ældre- og Handicapforvaltningen er du sammen med dine kolleger med til at hjælpe borgerne til at leve en selvstændig tilværelse.  Det gør du i samarbejde med borgeren, borgerens netværk og andre, der har en indflydelse på borgerens liv.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 06-09-2018

TECHCOLLEGE søger en medarbejder til vores kantine
TECHCOLLEGE
Skolens kantiner servicerer dagligt cirka 2000 elever, ansatte og gæster. Vi søger derfor en medarbejder til en midlertidig stilling i vores kantine, som sammen med det øvrige kantinepersonale kan være med til at udvikle og fremstille god mad, der giver vores gæster en god madoplevelse.Vi er et team bestående af 12 medarbejdere, der dagligt står for serviceringen af skolens brugere.JobprofilArbejdsopgaverne vil primært bestå af:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Køkkenmedhjælper søges - Fint studiejob!
SPORTSBAREN AALBORG ApS
Er du vores nye medarbejder? O'Learys Aalborg er Nordjyllands største sportsbar & restaurant, med amerikansk menukort. Vi søger et par friske medarbejdere, som er klar til at indgå i et ungt team. Jobbet er mellem 5-15 timer om ugen, med muglighed for mere i travle periode. (Fint studie job) Arbejdstider: Hverdage 17/18-22.30, lørdage alle tider fra 10-23 og søndage 12-18 eller 18-22.30. Følgende arbejdsopgaver: * Madlavning.  * Oprydning/opdækning. * Opvask/rengøring.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 01-09-2018