Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

IT-medarbejdere til IT Center Nord Kundeservice Øst
IT Center Nord
Vi søger 3 nye kollegaer til at understøtte vores vækststrategi. IT Center Nord (ITCN) er et administrativt fællesskab, som driver alle aspekter af IT for flere uddannelsesinstitutioner i Danmark. ITCN har til formål at sikre drift og udvikling af uddannelsesinstitutionernes IT. Vi er p.t. godt 60 medarbejdere, der arbejder sammen om at løse opgaven.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 08-03-2019

Rustfri klejnsmed
MATCHMIND A/S
Rustfri klejnsmed MatchMind søger en dygtig rustfri klejnsmed for kunde i Aalborg Kommune. Der er tale om et længerevarende vikariat på daghold med mulighed for fastansættelse. Det er desuden en fordel, hvis du har svejsecertifikat 141. Vi forventer at: du har erfaring med TIG-svejsning i tyndplade du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver du er stabil og kvalitetsbevidst du kan starte med kort varsel Du tilbydes løn efter overenskomst.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Lagermedarbejder til frysehus søges
JKS a/s, Aalborg
JKS søger for stor virksomhed i Aalborg kommune 2 dygtige lagermedarbejdere til arbejde i frysehuse. Der er tale om længerevarende vikariater, med henblik på fastansættelser.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 22-03-2019

Projektkoordinator
SENSU A/S
Keflico A/S er en moderne, visionær organisation med et kompetent og agilt team, der siden 1953 har serviceret og rådgivet professionelle aktører inden for træbaserede produkter og løsninger. Organisationens kompetencer bygger på mange års erfaringer og viden, hvilket i dag har positioneret Keflico A/S som en af de førende leverandører til den danske træ-/ og pladeforbrugende industri samt til de danske tømmerhandlere og byggemarkeder.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 17-04-2019

PLC-programmør til fabrik i Aalborg opland.
TEAMVIKAREN.DK, AALBORG ApS
PLC-programmør til fabrik i Aalborg opland. Har du erfaring med PLC-programmering? Ønsker du en selvstændig rolle i en spændende virksomhed i vækst, hvor du får mulighed for at specialisere dig inden for PLC? Så er det dig, vores kunde søger. Det er et krav, at du har erfaring med programmering i PLC. Om jobbet Som PLC-programmør kommer du til at arbejde med programmering og udvikling. Du vil være med til sikre en professionel løsning på udfordrende opgaver, på et produktionsanlæg.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 16-04-2019

NK Care søger sygeplejerske med erfaring fra psykriatrien
NK CARE ApS
NK Care søger sygeplejerske med erfaring fra psykriatrien til overvågning / støtte til ung kvinde med spiseforstyrrelse, OCD, angst m.m. Opgaven består i at hjælpe og støtte kvinden i daglige gøremål, såsom personlig hygiejne og til at håndtere sin OCD. Der er vågne nattevagt, og der skal man være vågen af hensyn til kvindens tryghed og angst. Der i første omgang tale om 2 sammenhængende vagter om ugen, fra kl. 19.30 til 9.00. Yderligere oplysninger kan gives pr. telefon.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 05-03-2019

Vil du overtage mit studentermedhjælperjob - databehandling, statistik og præsentation af data?
Region Nordjylland
Aalborg Universitetshospital – Psykiatrien, Klinik Psykiatri Syd søger to studentermedhjælpere hos staben for klinikledelsen til at håndtere den stadigt stigende mængde data, som er forudsætningen for målstyret drift- og kvalitetsudvikling.Er du den rette person, får du et spændende studiejob, hvor du får mulighed for at udnytte dine kompetencer inden for datahåndtering. Psykiatrien i Region Nordjylland er i en spændende udvikling, hvor ledelse og kvalitetsudvikling er datadrevet med relevante og tidstro data. 
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 21-03-2019

Lastvognsmekanikerlærling ved Reparationsdelingen Aalborg
Aalborg Kaserner
Kunne du tænke dig en spændende uddannelse som lastvognsmekaniker – en uddannelse som udfordrer dig i dagligdagen, så er det nu du skal søge. Reparationsdelingen ved Aalborg kaserner har brug for 1 dygtig elev fra den 1. juli 2019 eller efter aftale.Om osReparationsdelingen ved Aalborg kaserner er en del af hæren med værksteder fordelt på 10 enheder i hele Danmark.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 05-03-2019

Studentermedhjælper til arbejdet med udviklingen af nyt landsdækkende 113 nummer, Region Nordjylland
Region Nordjylland
Har du lyst til at prøve kræfter med et studierelevant job og få indsigt i, hvordan et job kunne se ud efter studietiden? Er du fleksibel, engageret, fagligt stærk og nysgerrig på ny viden? Så er du måske den kommende studentermedhjælper hos Sundhedsplanlægning.Region Nordjylland har på vegne af landets fem regioner fået ansvaret for at udvikle et nyt landsdækkende 113 telefonnummer, som sammen med det velkendte 112 vil være indgangen, hvis en borger har behov for akut hjælp.Vi søger derfor en studentermedhjælper på 4-5.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 14-03-2019