Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Speciallæger søges til spændende bijob med stor fleksibilitet, oplevelser og attraktiv lønpakke!
POWERDOC A/S
Powerdoc A/S søger speciallæger inden for alle lægefaglige specialer, til at varetage vikariater i Norge af varierende længde. Som lægevikar vil du få en lønpakke som ikke opnås i Danmark og du vil samtidig blive del af et godt team af fagligt kompetente medarbejdere og kollegaer, der står parat til at hjælpe dig så snart behovet skulle opstå.
Indrykket : 13-01-2017 Ansøgnings frist :

Er du vores nye tilsynsassistent i Aalborg?
Kongsvang Rengøringsservice
 Til Aalborg søger Kongsvang Rengøringsservice lige nu en kvalitetsbevidst, ansvarsfuld og præsentabel tilsynsassistent. Ugentlig arbejdstid er 25 timer med ansættelse snarest.Arbejdstiden er mandag til fredag fra kl 05.00. Du vil have både manuelle rengøringstimer og føre tilsyn med kvaliteten af rengøringen på stedet. Hvem er du?    Som vores nye tilsynsassistent er du:  
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 15-03-2018

To social- og sundhedshjælpere eller social- og sundhedsassistenter i dag- og aftenvagt til plejehjemmet Solvang
Plejeboliger Solvang
I Ældre- og Handicapforvaltningen er du sammen med dine kolleger med til at hjælpe borgerne til at leve en selvstændig tilværelse.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 18-03-2018

Kontorassistent med kendskab til regnskab
AVMINTAND ApS
Vi søger en medarbejder til 15-20 timer ugentligt, der selvstændigt kan assistere på flere områder. Skal bl.a. kunne være opsøgende fx. i forhold til indgåelse af aftaler med ex. hoteller og busselskaber. Du skal stå for regnskabet i AvMinTand og tilknyttede selskaber. Udover regnskab er der forskellige koordinationsopgaver der bl.a medfører kontakt med vores udenlandske klinikker. For den rigtige person vil det være et meget varieret job med mange udfordrende opgaver.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 20-04-2018

Tenor og bas søges
HASSERIS MENIGHEDSRÅD
Tenor og bas søges til Hasseris kirkes vokalgruppe Tenor og bas søges til kirkens fortrinsvis rytmiske vokalgruppe (SATB) Forpligtelserne lyder på: 37 tjenester årligt . Løn 3.304,34 pr måned . Der er løbende mulighed for efter eget valg at udvide deltagelse og indtjening ifm bisættelser, vielser og plejehjemsgudstjenester.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 09-03-2018

Hygiejnesygeplejerske
Region Nordjylland
Hygiejnesygeplejerske til InfektionshygiejnenInfektionshygiejnen i Region Nordjylland søger pr. 1. maj 2018, eller efter aftale, en hygiejnesygeplejerske til fastansættelse på fuld tid.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 02-03-2018

Erfaren HR-konsulent til Ankestyrelsen i Aalborg
Ankestyrelsen
Har du solid erfaring med HR i det offentlige, og vil du være HR’s ansigt i Ankestyrelsens afdeling i Aalborg? Og har du samtidig en systematisk tilgang til at få forretningskendskab og have fingeren på pulsen i forhold til behov, som HR-tiltag kan imødekomme? Så er du den kollega, vi er på udkig efter.   Du skal blandt andet rådgive cheferne i Aalborg om personalejuridiske problemstillinger og håndtering af individuelle personalesager. Du skal også stå for drifts- og udviklingsopgaver med kompetenceudvikling og repræsentere HR i arbejdsgrupper og projekter.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 11-03-2018

Studentermedhjælper
Projekt og Udvikling, AFR
Aalborg Renovation søger en studentermedhjælper til vores afsnit, Projekt og udvikling med tiltrædelse snarest muligt. Ansættelsen forventes at være minimum 8 timer om ugen. Arbejdsopgaverne og dermed timer pr.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 09-03-2018

Aktivitetsmedarbejder, Aktivitetscenter Thulebakken
Aktivitet Thulebakken
I Ældre- og Handicapforvaltningen er vores kerneopgave at fremme borgernes mulighed for at leve en selvstændig tilværelse. Det gør vi sammen med borgerne og deres netværk. For at kunne løse denne opgave sætter vi ambitiøse mål og arbejder efter fire strategier: Velfærdsinnovation, rehabilitering, samskabelse og handlekraftig organisation.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 14-03-2018

Malere
JKS Aalborg
Arbejdsopgaverne kan variere, men består ofte af:Maling af loft, vægge og træværk Spartling og opsætning af filtVi ser gerne at du:Er uddannet bygningsmaler Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverneMotiveret til at udføre et godt håndværkHar sans for detaljer og arbejder omhyggeligt og kvalitetsbevidstDu er ansvarlig og pålideligArbejder i godt
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 31-03-2018