Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
AC-fuldmægtig med kendskab til børneområdet til Kontor for Socialtilsyn og National koordination
Socialstyrelsen
Vi tilbyder Socialstyrelsen tilbyder en spændende stilling som AC-fuldmægtig i Kontor for Socialtilsyn og National koordination. Stillingen giver mulighed for at fordybe sig i større projektopgaver og arbejde med produktion af fx større skriftlige produkter og metodebeskrivelser. Du vil i udgangspunktet blive tilknyttet kontorets store projekt omkring plejefamilieområdet, men din opgaveportefølje vil efterfølgende blive sammensat ud fra dine kompetencer.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Metodisk stærke fuldmægtige søges til Kontor for Socialtilsyn og National koordination
Socialstyrelsen
Socialstyrelsen tilbyder to spændende stillinger som AC-fuldmægtig i Kontor for Socialtilsyn og National koordination. Begge stillinger indebærer, at du først og fremmest skal arbejde med monitorerings- og analyseopgaver i forbindelse med kontorets to hovedopgaver. Du får samtidig mulighed for at arbejde i et miljø, hvor ambitioner og høj kvalitet i opgaveløsningen går hånd i hånd med udvikling, faglig sparring og en uhøjtidelig omgangsform. Stillingsbeskrivelse
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Forretningsudvikler til punktafgifter i den kommende Skattestyrelse
SKAT, KBH, Østbanegade
Kan du se dig selv i en varieret hverdag, hvor du vedligeholder og udvikler digitale og manuelle processer og dermed sikrer grundlaget for afregning til statskassen? Så er det dig, vi søger til en spændende stilling som forretningsudvikler på punktafgiftsområdet. Udvikling og implementering af nye processer og arbejdsgange I Punktafgifter og registrering stræber vi efter at gøre det så enkelt som muligt for virksomheder at angive deres afgifter korrekt og til tiden, og dermed sikre grundlaget for afregning til statskassen samt kontrollen heraf.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

Forretningsudvikler til erhvervsregistrering i den kommende Skattestyrelse
SKAT, KBH, Østbanegade
Kan du se dig selv i en varieret hverdag, hvor du vedligeholder og udvikler digitale og manuelle processer og dermed sikrer grundlaget for afregning til statskassen? Så er det dig, vi søger til en spændende stilling som forretningsudvikler på erhvervsregistreringsområdet.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

Projektleder med el-teknisk baggrund
AT-SOLAR ApS
Pga. stor efterspørgsel/ordre tilgang, søger ATsolar/Better Energy i Sønderborg snarest, en Projektleder med el-teknisk flair. Vi står overfor mange spændende projektopgaver, hvor til vi søger en erfaren projektleder med en el-teknisk baggrund. Vi er meget fokuseret på at vore projekter leve op til høje kvalitetskrav, samt bliver afleveret til den aftalte tid. Jobbet:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Studentermedhjælper til Center Natur og Miljø
Rebild Kommune
Er du studerende på en naturfaglig videregående uddannelse? Brænder du for naturen og er samtidig praktisk og struktureret anlagt?Du får nu en enestående mulighed for at arbejde med Rebild Kommunes værdifulde natur og vandløb i et studiejob delt mellem Team natur og Team vandløb.OpgaverDine opgaver vil være opdatering af registreringer af beskyttet natur på miljøportalen, indtastning af feltdata i databaser, kvalitetssikring af data, arkivering i elektronisk dokumentjournal og lignende på kontoret.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 11-06-2018

Cphbusiness søger studentermedhjælper til studenterorganisationen
Copenhagen Business Academy
Copenhagen Business Academy(Cphbusiness) søger en dygtig og ansvarsbevidst studentermedhjælper til markedsførings-, kommunikations- og ad hoc-opgaver i vores afdeling Studie og karriere. Om jobbet Du bliver tilknyttet alumne-teamet, hvor dine primære opgaver vil være i forbindelse med Cphbusiness’ studenterorganisation Cphbusiness Students. Studenterorganisationen er en frivillig forening, som drives selvstændigt af studerende på Cphbusiness.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Studentermedhjælper søges til Koncern Økonomi i Miljø- og Fødevareministeriets departement
Miljø- og Fødevareministeriet, Departementet
Er du glad for at arbejde med store tal, og har du lyst til at arbejde med spændende opgaver inden for offentlig økonomistyring i praksis i et af Danmarks største ministerier. Er du en skarp analytiker med stærke Excel-kundskaber, og er du god til at bevare overblikket?Så er det måske dig, der skal være studentermedhjælper i Koncern Økonomi i Miljø- og Fødevareministeriets departement.Om stillingenKoncern Økonomi består af 1 kontorchef, 21 fuldtidsansatte og 2 studenter og har bl.a.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

Modige proceskonsulenter med diplomatisk sans til den kommende Toldstyrelse
SKAT, KBH, Østbanegade
Tør du køre en process mapping i en meget kompleks virkelighed? Så er du måske vores nye medarbejder i kontor for Kundeprocesser i Aarhus. Den kommende Toldstyrelse har til opgave at sikre nem og enkel angivelse af korrekt told og effektiv forvaltning af EU’s regler for handel over grænser 24/7. Vi har også ansvar for at opretholde en stærk toldkontrol og beskytte det danske samfund mod indførsel af illegale varer. I de kommende år har vi en vigtig opgave med at modernisere og yderligere digitalisere toldområdet som fastsat i EU's toldkodeks.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 10-06-2018

Studentermedhjælper søges til IT-projekt i stort forsikringsselskab
StudentConsulting
Vi søger lige nu to studerende, der vil arbejde med projektledelse 15+ timer om ugen. Der er opstart hurtigst muligt.   For vores kunde, et stort forsikringsselskab centralt i København, søger vi lige nu to selvstændige og initiativrige studerende, der har flair for IT. Du vil komme til at supportere projektlederen på et IT-projekt og vil bl.a. sidde med følgende opgaver: Om projektet generelt:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 01-06-2018