Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Erfaren kvalitetskonsulent til Patienternes Sygehus, Sygehus Lillebælt
Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus
Brænder du for Kvalitet og Patientsikkerhed? I Sygehus Lillebælt sætter vi patienten først, og Kvalitetsafdelingen understøtter sygehuset i at realisere den vision. Patienternes sikkerhed og tilfredsheds er højt prioriteret på sygehuset, og vi arbejder konstant på at gøre det bedre og mere sikkert at være patient på Sygehus Lillebælt. Vi søger en kvalitetskonsulent, der skal bidrage til den forsatte udvikling af patientsikkerheds- og forbedringsarbejdet på Sygehus Lillebælt. Dine primære arbejdsopgaver:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 29-08-2018

Projektleder til skadeservice
AKTIVPERSONALE A/S
Vores kunde DIS Dansk Industri & Skadeservice får stadig flere opgaver ind og søger derfor en Projektleder til skadeservice. Arbejdsstedet er i firmaets hovedafdeling i Hodsager (mellem Ikast og Holstebro).
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-09-2018

Fagligt stærk medarbejder til debitoropgaven på udenlandske virksomheder og til One Stop Moms i Skattestyrelsen
SKAT, Tønder
Vil du bringe din høje faglighed, engagement og professionalisme i spil indenfor debitoropgaven på udenlandske virksomheder og virksomheder omfattet af særordningen omkring salg af elektroniske ydelser til private aftagere (One Stop Moms)? Trives du i en selvstændig rolle med sagsbehandling og en afvekslende hverdag? Så kan du være vores nye kollega i afdelingen ”Større Erhvervsvirksomheder”. Selvstændigt arbejdsområde inden for moms og udenlandske virksomheder
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 28-08-2018

Leder til Forsvarets Krypto- og TEMPEST element
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Interesserer du dig for krypto og TEMPEST teknologi, og kunne du tænke dig fremover at arbejde som leder med opgaver inden forvaltning af kryptoudstyr og installationsopgaver til formindskelse af elektromagnetisk udstråling, så er det dig, vi har brug for til vores Krypto og Tempest Element i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Ballerup. Vi søger en kaptajn eller ingeniør som leder af vores Krypto- og TEMPEST element. Om os
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-09-2018

GENOPSLAG Studieadministrationen på KADK søger teamkoordinator til nyt team for Planlægning og eksamen
Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering
Studieadministrationen på KADK søger teamkoordinator til nyt team for Planlægning og eksamen Vi er i Studieadministrationen i gang med en omorganisering og fra den 15. august vil vi være organiseret i tre teams: Optagelse, Planlægning og eksamen og Studievejledning og karriere. Vi søger en teamkoordinator til teamet for Planlægning og eksamen. Teamets opgaver centrerer sig omkring undervisnings- og eksamensplanlægning, studienævnsbetjening og sagsbehandling samt SU. Teamet består af syv medarbejdere inkl. teamkoordinatoren.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 15-08-2018

Studentermedhjælpere til Kulturafdelingen på Det Kgl. Bibliotek, Den Sorte Diamant
Det Kgl. Bibliotek København
Studentermedhjælpere til Kulturafdelingen på Det Kgl. Bibliotek, Den Sorte DiamantDet Kgl. Bibliotek søger et antal studentermedhjælpere til Kulturafdelingen. Stillingerne er ledige til besættelse 10. september 2018. For at komme i betragtning til en af stillingerne skal du være aktivt studerende ved en lang- eller mellemlang videregående uddannelse.KulturafdelingenKulturafdelingen har ansvar for Det Kgl.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 26-08-2018

Student til databehandling og analyseopgaver
Bygningsstyrelsen
Bygningsstyrelsen søger en studentermedhjælper, der tænker økonomisk, er god til at jonglere med datasæt og er skarp til Excel. Bygningsstyrelsen har en ejendomsportefølje på mere end 4 mio. m2. Vi har ansvaret for at drive porteføljestrategien frem, og vi står for en række større analyser af porteføljen og statens lokaleforbrug. Som vores nye studentermedarbejder bliver du en del af et dynamisk team i kontoret ”Private Lejemål og Portefølje”, hvor vi er 16 medarbejdere inklusiv studenter.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 20-08-2018

Studentermedhjælper eller bachelor til udfordrende databaseopgaver på Københavns Stadsarkiv
Koncern Service og IT
Er du ekspert i databaser, eller tæt på? Og kan du arbejde fokuseret og selvstændigt? Så kan du måske få et studiejob på Københavns Stadsarkiv, hvor vi søger en studentermedhjælper til håndtering af vores mange data og databaser. Vi er et team på ti digitalarkiverere, som arbejder professionelt i et uformelt miljø. Vi arbejder med alt fra softwareudvikling til langtidsbevaring af født-digitalt materiale og driver et service-netværk for 27 andre kommuner.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 05-09-2018

Skarp, akademisk medarbejder til museumsområdet
Slots- og Kulturstyrelsen
Vil du være med til at udvikle de danske museer, arbejde med kultur i kommunerne og generelt indgå i Slots- og Kulturstyrelsens arbejde? Vi søger en dygtig kollega, som skal indgå aktivt i vores samarbejder med museerne og landets kommuner. Om jobbet Dine vigtigste opgaver bliver:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 02-09-2018

SCIENCE Human skeletal sample preparator at Natural History Museum of Denmark
KU - SCIENCE - NBI
SCIENCE Human skeletal sample preparator at Natural History Museum of Denmark, Section for Evolutionary Genomics Natural History Museum at Faculty of Science, the University of Copenhagen is looking for a student assistant for 15 hours in average per week. The student assistant will be helping with the work as human skeletal sample preparator with effect from 1st September 2018 and for one year.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 26-08-2018