Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Jobcenter Sønderborg søger en jobkonsulent og to mentorer
Jobcenter
Vil du arbejde i en organisation, hvor udvikling, engagement og kvalitet er i fokus? Og vil du gerne være del af et team, hvor din indsats gør en forskel hver dag? Jobcenter Sønderborg søger pt. en jobkonsulent til Uddannelsesteam og to mentorer til at understøtte unge- og kontanthjælpsområdet. I Uddannelsesteam arbejder jobkonsulenterne målrettet med unge under 30 år som ikke har en erhvervskompetencegivende uddannelse.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 15-03-2018

Studerende til tidsskriftet POLITIK
Institut for Statskundskab
Vi søger en studerende til tidsskriftet POLITIK.   POLITIK er et tværfagligt samfundsvidenskabeligt tidsskrift, der bringer artikler om politik ud fra mangfoldige akademiske perspektiver. Ansvarshavende redaktør er professor (mso) Christian F. Rostbøll og redaktionen består af samfundsvidenskabelige forskere. Redaktionen ligger vægt på faglighed sikret gennem anonym refereebedømmelse, formidling, som gør POLITIK tilgængelig uden for universitets mure og endelig politisk relevans.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 13-03-2018

Studentermedhjælper til Strategi og Udvikling i Københavns Ejendomme & Indkøb
Strategi og Udvikling
Har du lyst til at prøve kræfter med alsidige og spændende opgaver, der er med til at sikre en effektiv og servicemindet drift og udvikling af Københavns Ejendomme & Indkøb? Ønsker du indsigt i og værdifuld erfaring med arbejdsgange i en politisk styret organisation, og formidler du med sikker hånd? Så er du den, vi søger til studenterstillingen i Strategi og Udvikling.   Som studentermedhjælper i Strategi og Udvikling vil du stå til rådighed for løsning af opgaver i hele kontoret.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 09-03-2018

AC-fuldmægtig til Studievejledning og studieadministration
Syddansk Universitet
Det Tekniske Fakultet søger med en AC-fuldmægtig til TEK Uddannelse og Kvalitet (TEK U&K). Stillingen er på fuld tid (37 timer). Stillingen er til besættelse 1. maj 2018.TEK U&K er en stabsfunktion i fakultetssekretariatet som rådgiver, sagsbehandler og yder sekretariatsbistand til fakultetets uddannelsesdirektør, fakultetets centrale studienævn og fakultetets ph.d. udvalg. Til afdelingen hører også fakultetets ph.d. skole og studievejledning.De primære arbejdsområder i den opslåede stilling vil være:
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 18-03-2018

Struktureret studentermedhjælper til Politiskolen
POLITISKOLEN
Brøndby, Rigspolitiet, PolitiskolenSom studentermedhjælper på Politiskolen under Rigspolitiet bliver du en del af en organisation, som spiller en vigtig rolle i samfundet. Vi understøtter politiets kerneopgaver, og du vil som studentermedhjælper blive en vigtig brik i arbejdet med at gøre en forskel for dansk politi og det danske samfund.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 14-03-2018

Kollega med interesse for styringsopgaver til barselsvikariat
Spillemyndigheden
Bidrag med din gode forståelse for offentlig forvaltning og mål- og resultatstyring i staten, når du i dette barselsvikariat får opgaver med tyngde i en dynamisk styrelse, som har ansvaret for at sikre fair spil i Danmark.     Sæt dit præg på mål- og resultatstyringen  Du vil indgå i kontoret Økonomi, Styring og Analyse, som er ét af fire kontorer i Spillemyndigheden. Kontoret løser tværgående opgaver som økonomistyring, ledelsesinformation, kommunikation, HR, gebyrkontroller, kontraktstyring, aktindsigter, informationssikkerhed og forskellige analyseopgaver. 
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 28-02-2018

Student til Kontor for borger.dk
Digitaliseringsstyrelsen
Vil du være med til at gøre det trygt og nemt for borgerne at bruge borger.dk? Har du en stærk analytisk sans og er omhyggelig i både rutine- og udviklingsopgaver? Så er jobbet som studentermedhjælp på borger.dk måske noget for dig. Om stillingen Hver måned har borger.dk omkring 3 mio. besøg fra borgere, som søger information, bruger de digitale selvbetjeningsløsninger, læser Digital Post og tjekker personlige data.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 11-03-2018

Skarp medarbejder til ministerbetjening og styringsopgaver vedr. det fiskeripolistike område i Udenrigsministeriet
Udenrigsministeriet
Skarp medarbejder til ministerbetjening og styringsopgaver i Udenrigsministeriet      Udenrigsministeriet søger en ambitiøs ny medarbejder til at udvikle det fiskeripolitiske område.    Opgaver og ansvar 
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 09-03-2018

AC-fuldmægtig til Regionshospitalet Randers
Økonomi og Plan
På Regionshospitalet Randers brænder vi for at give patienterne den bedste kvalitet hver gang. Vi arbejder for, at vores patienter oplever en sammenhængende behandling i et helhedsorienteret, velfungerende og tæt integreret sundhedsvæsen. 
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 15-03-2018

Energistyrelsen søger ekspert i energieffektivisering i industri til internationalt samarbejde
Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet
Brænder du for internationalt energisamarbejde, der skal fremme omstillingen af energisystemer med udgangspunkt i ”den danske energimodel”? Har du indgående kendskab til udvikling af rammebetingelser og virkemidler, der fremmer energieffektivisering inden for industri? Kan du omsætte danske erfaringer i et tæt samarbejde med vores partnerlande? Har du mulighed og lyst til at rejse og sætte dit præg på den globale, grønne transition?     Om jobbet 
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 08-03-2018