Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Digital forretningsudvikler med fokus på digitalisering af løn- og personaleadministrative processer
HR og Uddannelse
Brænder du for at gå forrest i den digitale transformation, hvor den gode brugeroplevelse er i centrum? Vil du være med til at understøtte ledelser og medarbejdere i Region Hovedstaden med løsninger, der kan forenkle og optimere administrative arbejdsgange? Har du blik for mulighederne i digitalisering og datadreven ledelse? Så er du måske den, vi søger til Center for HR.
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 05-11-2018

Studenter Medhjælper
DANFOSS A/S
Job Description In Danfoss Procurement we strive to continuously optimize procurement of indirect products and services in Danfoss, adding value to the business, and making sure that every € is spent professionally.We are looking for a Student to assist the Category Managers that purchases Indirect goods and services globally for Danfoss. Tasks
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 02-11-2018

HR assistent
Psykiatrien i Region Syddanmarkt
Har du lyst til at arbejde med understøttelse af HR udviklings- og uddannelsesaktiviteter i Psykiatrien i Region Syddanmark, så vil vi rigtigt gerne høre fra dig. Om stillingen
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 17-11-2018

Vi søger en konsulent til Københavns Professionshøjskoles Ledelses- og Kommunikationssekretariats enhed for kvalitet og analyse
Københavns Professionshøjskole Humletorvet
Som konsulent får du en central rolle i udviklingen af Københavns Professionshøjskole og i gennemførslen af institutionens strategi. Du bliver en del af et sekretariat med fokus på faglighed, kvalitet, udvikling og trivsel.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 02-11-2018

Udviklingskonsulent, der kan forvandle tal og idéer til test og tiltag
Ankestyrelsen Aalborg
Kan du tune vores arbejdsgange i Administrationen i Ankestyrelsen? Kan du omsætte LEAN-analyser, statistikker og idéer til effektive processer og nye projekter, der optimerer vores administrative arbejde? Så vil vi meget gerne have fingrene i dig.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 05-11-2018

Projektleder
JKS a/s, Roskilde
Du skal agere som projektleder, hvor du sørger for at styre dine projekter hele vejen igennem processen og sikkert i mål - i henhold til aftalt tid, kvalitet og økonomi. Du vil komme til at indgå i et spændende og dynamisk fællesskab, hvor alle både inspirerer og udfordrer hinanden, samt samarbejde med virksomhedens forskellige afdelinger.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 17-11-2018

Projektkoordinator med flair for økonomistyring til understøttelse af forskning og udvikling
Københavns Professionshøjskole Humletorvet
Har du erfaring med projekt- og økonomistyring i professionshøjskolesammenhæng, og har du lyst til at arbejde med en bred vifte af administrative opgaver, der understøtter vores forsknings- og udviklingsaktiviteter? Så har vi jobbet til dig. Københavns Professionshøjskole er hovedstadsregionens nye uddannelsesinstitution. Vi leverer praksisnær uddannelse og forskning til store dele af samfundet og har en ambition om at tilbyde studerende og kursister uddannelse af højeste kvalitet.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Dygtige studentermedhjælpere (stud. jur.) til Central Efterforskning
Midt- og Vestsjællands Politi
Roskilde, Midt- og Vestsjællands Politi
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Studentermedhjælper søges til Center for Data og Analyse
UNI-C - Styrelsen for IT og læring (København)
Brænder du for tal, data og analyser? Og kunne du tænke dig at være med til at sætte retning for fremtidens erhvervsskoler i Danmark? Så er du den helt rigtige studentermedhjælper i Center for Data og Analyse i København. Du bliver en del af et analytisk miljø, der indsamler og bearbejder data fra skolerne – og formidler viden til samarbejdsparter og til offentligheden. Dine opgaver Center for Data og Analyse er en del af Styrelsen for It og Læring, der hører under Undervisningsministeriet.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 17-11-2018

Erfaren profil til Ledelsessekretariatet Erhverv
Skatteforvaltningen, KBH, Østbanegade
Vil du være med til at opbygge fagområdet Erhverv i den nye Skattestyrelse og har du solid erfaring med styringsopgaver, indsigt i erhvervsbeskatning og kompetencer inden for koordinering og opfølgning? En spændende og travl hverdag i et fagligt stærkt miljø
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 01-11-2018