Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Experienced Automation Engineer
Novo Nordisk A/S
Do you have the skills and the knowledge to improve and develop our automation processes and maintain a minimum down time on our advanced assembly and packing lines? Would you thrive in being the person your colleagues look to for solutions to complex issues? Are you ready to fill a critical role in our team and take the next step in your life-changing career? Then join us and become part of something great – in a truly global organization, where your skills will be valued, challenged and developed.   About the department  
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-01-2019

Kreative undervisere til Pædagoguddannelsen på Campus Nordsjælland
Administration + Efter- og videreuddannelser
Har du kendskab til den pædagogiske faglighed og kan du jonglere med både teori og kreative udtryksformer? Så har vi jobbet til dig. Institut for Pædagoguddannelse søger en adjunkt eller lektor, en adjunktvikar og et antal timelærere. Københavns Professionshøjskole (i daglig tale KP) er hovedstadsregionens nye uddannelsesinstitution. Vi leverer praksisnær uddannelse og forskning til store dele af samfundet og har en ambition om at tilbyde studerende og kursister uddannelse af højeste kvalitet. Vi er optaget af at styrke de ca.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 02-01-2019

Har du kendskab til repatriering, og har du lyst til at styrke indsatsen på området?
Udlændinge- og Integrationsministeriet
Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) søger tre repatrieringskoordinatorer til at rådgive og understøtte kommunerne i indsatsen på repatrieringsområdet. Der er tale om faste stillinger. Om stillingerne
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 04-01-2019

Børnebibliotekar til HvidovreBibliotekerne - med fokus på skolerne
faktura / CICERO
Vi søger en ny kollega, der synes, det er sjovt og inspirerende at formidle til børn og unge. Du kan lide at tale med børnene i udlånet og inspirere dem og gøre litteraturen levende. I Hvidovre vægter vi skolearbejdet højt, og har tilbud til alle klassetrin. Du skal være koordinator for HvidovreBibliotekernes skolegruppe og sammen med en gruppe af dine kommende kollegaer skal du udvikle og afvikle aktiviteter for alle klassetrin i Hvidovre. Som koordinator har du teten ift.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-01-2019

Ekstern lektor inden for ledelse og coaching
Copenhagen Business School
En stilling som ekstern lektor inden for ledelse og coaching ved Institut for ledelse, politik og filosofi er ledig til besættelse den 1. februar 2019. Der er tale om en midlertidig deltidsstilling, som er tidsbegrænset for tre år, med mulighed for 2 forlængelser af tre års varighed. Stillingen omfatter Undervisning i ledelse og coaching Vejledning af de studerende Udarbejdelse af undervisningsmateriale og eksamensopgaver Deltagelse i eksamen Master vejledning
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 28-12-2018

Grafisk stærk studentermedhjælper
SOLRØD KOMMUNE RÅDHUSET
Kan du fange folks opmærksomhed kun ved hjælp en af plakat, gøre en informativ brochure uimodståelig eller løfte en powerpoint-præsentation til nye højder? Så er det måske lige netop dig, vi leder efter. Solrød Kommune søger snarest muligt en fleksibel og grafisk stærk studentermedhjælper 10 timer om ugen til udarbejdelse af diverse grafisk materiale til både intern og ekstern brug. Der er mulighed for, at arbejdstiden kan øges til 15 timer.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 08-01-2019

Studentermedhjælper
HR og Uddannelse
Copenhagen Academy for Medical Education and Simulation (CAMES) søger en selvstændig, struktureret og engageret studentermedhjælper, der er i gang med en videregående uddannelse og har mindst 1,5 år tilbage af din uddannelse. Center for HR er en del af Danmarks største sundhedsorganisation med 44.000 ansatte, hvor ca. 70 pct. er sundhedspersonale fordelt på syv hospitaler. Vi leverer uddannelse og kompetenceudvikling, ledelses- og organisationsudvikling, og vi yder rådgivning og service inden for løn, personalejura og arbejdsmiljø.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Studentermedhjælpere til Koncernjura
RIGSPOLITIET. AFDELING.
København, Rigspolitiet, Koncernstyring
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Studentermedhjælper til Center for Facility Management
RIGSPOLITIET. AFDELING.
København, Rigspolitiet, Koncernstyring
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Studentermedhjælper eller praktikant søges til markedsanalyser
LINAK A/S
Studentermedhjælper eller praktikant søges til markedsanalyser LINAK A/S søger en studentermedhjælper, der har lyst til at være en del af vores salgsafdeling, som dagligt håndterer internationale kunder og datterselskaber. Vi forventer, at du kan arbejde fuldtid som praktikant eller 8-15 timer om ugen som studentermedhjælper, mens vi er fleksible omkring eksamensperioder.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 05-02-2019