Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Erfaren kvalitetskonsulent til Patienternes Sygehus, Sygehus Lillebælt
Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus
Brænder du for Kvalitet og Patientsikkerhed? I Sygehus Lillebælt sætter vi patienten først, og Kvalitetsafdelingen understøtter sygehuset i at realisere den vision. Patienternes sikkerhed og tilfredsheds er højt prioriteret på sygehuset, og vi arbejder konstant på at gøre det bedre og mere sikkert at være patient på Sygehus Lillebælt. Vi søger en kvalitetskonsulent, der skal bidrage til den forsatte udvikling af patientsikkerheds- og forbedringsarbejdet på Sygehus Lillebælt. Dine primære arbejdsopgaver:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 29-08-2018

Sognepræst i Haslund-Ølst Pastorat med forpligtelse til at betjene Randers Arrest og forpligtelse i Randers Søndre Provsti
Aarhus Stift
En stilling som sognepræst i Haslund-Ølst Pastorat i Aarhus Stift er ledig. Til stillingen er knyttet en forpligtelse til at betjene Randers Arrest (25 %) og en forpligtelse i Randers Søndre Provsti (15 %). Til stillingen er knyttet forpligtelse som kirkebogsfører og begravelsesmyndighed. 
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 03-09-2018

Sognepræst (genopslag) - Lendum-Hørmested-Tolne-Mosbjerg-Ugilt pastorat i Hjørring nordre provsti i Aalborg Stift
Aalborg Stift
Stillingen som sognepræst i Lendum-Hørmested-Tolne-Mosbjerg-Ugilt Pastorat i Hjørring nordre provsti i Aalborg Stift er ledig. Stillingen er lønindplaceret i løngruppe 1 i aftale om aflønning af tjenestemandsansatte præster i Folkekir-ken.Der vil til lønnen kunne ydes et rådighedstillæg med et afrundet grundbeløb pr. 31. marts 2012 på kr. 43.000,- årligt.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 03-09-2018

Overenskomstansat sognepræst i Svenstrup-Ellidshøj pastorat i Aalborg vestre provsti i Aalborg stift
Aalborg Stift
En nyoprettet stilling som overenskomstansat sognepræst i Svenstrup-Ellidshøj Pastorat i Aalborg vestre provsti i Aalborg Stift er ledig til besættelse hurtigst muligt. Beskæftigelsesgraden er 100% af fuldtidsansættelse. Stillingen er oprettet til betjening af et stort forsorgcenter og 3 plejehjem, alle beliggende i Svenstrup sogn, denne del udgør 75% af stillingen, 25 % af stillingen er tilknyttet Svenstrup sogn med en lille andel til rådighed for provsten i Aalborg Vestre provsti.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 03-09-2018

Projektleder til skadeservice
AKTIVPERSONALE A/S
Vores kunde DIS Dansk Industri & Skadeservice får stadig flere opgaver ind og søger derfor en Projektleder til skadeservice. Arbejdsstedet er i firmaets hovedafdeling i Hodsager (mellem Ikast og Holstebro).
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-09-2018

Fagligt stærk medarbejder til debitoropgaven på udenlandske virksomheder og til One Stop Moms i Skattestyrelsen
SKAT, Tønder
Vil du bringe din høje faglighed, engagement og professionalisme i spil indenfor debitoropgaven på udenlandske virksomheder og virksomheder omfattet af særordningen omkring salg af elektroniske ydelser til private aftagere (One Stop Moms)? Trives du i en selvstændig rolle med sagsbehandling og en afvekslende hverdag? Så kan du være vores nye kollega i afdelingen ”Større Erhvervsvirksomheder”. Selvstændigt arbejdsområde inden for moms og udenlandske virksomheder
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 28-08-2018

BISGAARD LANDSKABSARKITEKTER SØGER LANDSKABSARKITEKT MED OVERSKUD OG ANGAGEMENT
BISGAARD LANDSKABSARKITEKTER ApS
Har du design og projekteringserfaring – og ikke mindst, lyst og evner til at indgå i den faglige udvikling af tegnestuen?
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

Leder til Forsvarets Krypto- og TEMPEST element
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Interesserer du dig for krypto og TEMPEST teknologi, og kunne du tænke dig fremover at arbejde som leder med opgaver inden forvaltning af kryptoudstyr og installationsopgaver til formindskelse af elektromagnetisk udstråling, så er det dig, vi har brug for til vores Krypto og Tempest Element i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse i Ballerup. Vi søger en kaptajn eller ingeniør som leder af vores Krypto- og TEMPEST element. Om os
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-09-2018

Norsk person til kommunikationsjob på deltid/studiejob i Hellerup
Vita Media Lab ApS
Online virksomhed i Hellerup søger studerende som kan flydende norsk i skrift og tale. Opgaver: Tekster og oversættelser + content writing til: Hjemmeside(r), E-mails, Site content, Annoncering, Branding. Ca: 10-20 timer ugentligt.Opstart: Nu
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 10-09-2018

GENOPSLAG Studieadministrationen på KADK søger teamkoordinator til nyt team for Planlægning og eksamen
Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering
Studieadministrationen på KADK søger teamkoordinator til nyt team for Planlægning og eksamen Vi er i Studieadministrationen i gang med en omorganisering og fra den 15. august vil vi være organiseret i tre teams: Optagelse, Planlægning og eksamen og Studievejledning og karriere. Vi søger en teamkoordinator til teamet for Planlægning og eksamen. Teamets opgaver centrerer sig omkring undervisnings- og eksamensplanlægning, studienævnsbetjening og sagsbehandling samt SU. Teamet består af syv medarbejdere inkl. teamkoordinatoren.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 15-08-2018