Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Revisor med CMA som brænder for specialopgaver – Roskilde Syd
Jobmægleren ApS
Om virksomheden: Vi søger en revisor med cand.merc.aud. til vores kunde, Revisionsfirmaet Westergaard, beliggende i Roskilde Syd på torvet i det naturskønne Viby Sjælland. Revisionsfirmaet, som er et af de største i Roskilde, ligger tæt på såvel motorvej som offentlige transportmidler. Firmaet er veletableret og velrenommeret, og er i en kontinuerlig positiv udvikling.
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018

Digital forretningsudvikler med fokus på digitalisering af løn- og personaleadministrative processer
HR og Uddannelse
Brænder du for at gå forrest i den digitale transformation, hvor den gode brugeroplevelse er i centrum? Vil du være med til at understøtte ledelser og medarbejdere i Region Hovedstaden med løsninger, der kan forenkle og optimere administrative arbejdsgange? Har du blik for mulighederne i digitalisering og datadreven ledelse? Så er du måske den, vi søger til Center for HR.
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 05-11-2018

Research Assistant in the research project Data as Relation.
IT-Universitetet i København
The IT University of Copenhagen has a vacant time-limited position as Research Assistant. The position runs from 1 December 2018 to 30 November 2019. The objective of the position is research support for the project Data as Relation at the IT University of Copenhagen. Working time is 25 hours per week.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 01-11-2018

HR assistent
Psykiatrien i Region Syddanmarkt
Har du lyst til at arbejde med understøttelse af HR udviklings- og uddannelsesaktiviteter i Psykiatrien i Region Syddanmark, så vil vi rigtigt gerne høre fra dig. Om stillingen
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 17-11-2018

Software Developer for manufacturing and supply chain technology incubation
LEGO SYSTEM A/S
Are you ready to grow your back-end or full stack experience as part of a team where ideas for new manufacturing technologies come to life? Become our new software developer and take ownership of technological exploration in a position that is vital to the future optimisation of our supply chain. Explore the newest technologies
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Webmedarbejder til Kommunikationsteamet i Fødevarestyrelsen i Glostrup (Barselsvikariat)
Fødevarestyrelsen, Glostrup
Er du uddannet inden for web og digital kommunikation og har du praktisk erfaring fra området? Så er du måske den barselsvikar, vi søger til vores kommunikationsteam i Fødevarestyrelsen. Stillingen er et barselvikariat på ca. et år. Vi tilbyder
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 04-11-2018

Introduktionsstilling - Ortopædkirurgisk afd. O, OUH
Odense Universitets Hospital - Løn og Personaleafdelingen
To klassificerede introduktionsstillinger i ortopædisk kirurgi er ledige til besættelse den 1/1-2019 eller efter aftale.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 02-11-2018

Vi søger en konsulent til Københavns Professionshøjskoles Ledelses- og Kommunikationssekretariats enhed for kvalitet og analyse
Københavns Professionshøjskole Humletorvet
Som konsulent får du en central rolle i udviklingen af Københavns Professionshøjskole og i gennemførslen af institutionens strategi. Du bliver en del af et sekretariat med fokus på faglighed, kvalitet, udvikling og trivsel.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 02-11-2018

Adjunkt/lektor til det vejledningsfaglige videreuddannelsesområde på Københavns Professionshøjskole
Københavns Professionshøjskole Humletorvet
Brænder du for vejledning? Vil du være med til at uddanne fremtidens uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledere? Vil du medvirke til at udvikle det vejledningsfaglige praksisfelt? Vi søger en faglig kompetent og engageret kollega til vejledningsområdet. Du kommer til at arbejde med vejledningsfaglig kompetenceudvikling, herunder undervisning og vejledning på Diplomuddannelsen i uddannelses-, erhvervs- og karrierevejledning (DUEK).
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 14-11-2018

Personalekonsulent til HR – Barselsvikariat
Skive Kommune
I HR er det vores mål, i samspil med hele den kommunale organisation, at skabe gode rammer for udvikling, effektiv drift og et godt arbejdsliv. I teamet for forhandling og rådgivning bidrager vi med en solid personalejuridisk viden og er ofte med til at løse svære og til tider konfliktfyldte situationer med henblik på det bedst mulige resultat for alle parter. Fortolkning af regler og overenskomster går således hånd i hånd med et indgående kendskab til organisationens behov og et tæt samspil med de decentrale enheder, ledere og medarbejdere.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 05-11-2018