Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Styret underboring - Fast job !
Job InWest Vikar
For entreprenørvirksomhed i Vejen området søger vi en medarbejder til styret underboring. Der er tale om en fast stilling Virksomheden beskæftiger sig med mange grene indenfor entreprenørfaget bl.a. opgravningsfri renovering ved styret underboring. Det er her du vil få din dagligdag. Om dig: 
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 02-03-2018

Entreprenørarbejde
LS Entreprise ApS
Vi har travlt og søger derfor nye medarbejdere.Da vi er en mindre virksomhed i vækst er det vigtig for os at vores medarbejdere kan og vil være flexible med hensyn til arbejdsopgaver. Vi udfører graveopgaver som underentreprenør samt have og belægningsarbejde for vores private kunder. Desuden har vi opgaver for boligforeninger.Derfor er minimumskravet at vores kommende medarbejder har:• God erfaring med belægning.• God erfaring med anlægsarbejde.• God erfaring med kabelarbejde og fiber.• Kendskab til div.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 30-03-2018

Medarbejdere til Park & Vej - Entreprenørgården
Skive Kommune
Park & Vej søger 2 medarbejdere til Vej & Anlæg. Vi søger medarbejdere med uddannelse som brolægger eller erfaring inden for faget.Arbejdsopgaverne er primært brolægning, men ellers alt forefaldende inden for Vej & AnlægRabatter, skilte, afvanding, brovedligeholdelse, anlægsopgaver m.m.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 12-03-2018

Rørlægger til Arkils anlægsafdeling i Aalborg
Arkil A/S
Rørlægger søges til spændende projekter for kommuner, forsyningsselskaber og private kunder i Nordjylland. Vi har travlt og mangler derfor endnu en rørlægger til anlægsafdelingen i Aalborg. Bidrag til et stærkt team Du bliver en del af Arkils anlægsafdeling i Aalborg, som bl.a. udfører projekter indenfor byggemodning, kloakerings- og forsyningsledninger samt vejanlæg og udgravning til regnvandsbassiner. I øjeblikket arbejder vi på et stort projekt på Tranholmvej i Aalborg, hvor vi udvider vejen ned til Aalborg Havn fra to til fire spor.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 29-03-2018

Asfaltarbejder til Skanderborg Kommunes Entreprenørafdeling
Skanderborg Kommune
Har du lyst til at være vores nye ”asfaltbisse”?Du bliver en del af et team, hvor I selv skaber en sjov og afvekslende hverdag. De vigtigste opgaver er reparationsarbejder inden for byområderne samt opgaver ved egne opgravninger. Vi laver også ramper, løbebaner samt øvrige forefaldende opgaver.Stillingen er en helårsstilling, og den primære stilleplads er materialegården på Norgesvej 3, 8660 Skanderborg.En anden del af jobbet er deltagelse i vintertjenesten, hvor der ydes et tillæg for at stå til rådighed.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 11-03-2018

Vi søger hurtigst muligt jord og beton folk
CONNECTION VIKAR ApS
Specialarbejder jord og beton søges til projekter i og omkring Aalborg området   Vi forventer at du: Har erfaring indenfor faget Har erfaring med armering og støbning Har hænderne skruet rigtigt på. Har en god fysik. Kan løfte opgaven i samarbejde med kollegaer. Kan arbejde selvstændigt. Er fleksibel Er mødestabil.   God løn.  
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 19-04-2018

Entreprenør Gendrup søger
Entreprenør GENDRUP
Chauffør/specialarbejder med stort kørekort, krancertifikat, godt humør og gå på mod til varierende arbejdsopgaver i entreprenør branchen.Skal have sort kørekort og krancertifikat, ellers er henvendelse unødvendig.Ansøgning sendes til Thomas Bak Jeppesen på thomas@gendrup.dkSe mere på vores ansøgersite: https://gendrup.brandero.comDenne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/ (Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=1d6663da)
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 27-03-2018

Betonsjak
KONGESKOV A/S
Kongeskov A/S søger betonsjak til selvstændig udførelse af jord-, beton- og kloakarbejder. Vi arbejder primært i københavnsområdet, men også resten af Sjælland. Erfaring nødvendig. Løn efter kvalifikationer. Kørekort er nødvendigt. Er du interesseret i stillingen så ring på 60161226 for yderligere informationer.    
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 07-03-2018

Medarbejdere søges til Thisted entrepenør forretning
THISTED ENTREPRENØRFORRETNING ApS
Vi søger jord,kloak og belægningsmedarbejdere. Erfaring nødvendig.Til den rigtige medarbejder tilbyder vi gode forhold,arbejdsmiljø, samt en god løn. Uden erfaring INGEN henvendelse. Kontakt: Dan Boll, tlf 24658047, eller email:t.e.f@mail.dk
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 20-03-2018

Thorskilde A/S søger…
THORSKILDE A/S
Kloakmedarbejdere/ rørlæggere i mindre sjak søgesB-E kørekort og maskinkendskab nødvendigVi er en virksomhed beliggende på Midtsjælland der søger nye medarbejdere.Vi arbejder med diverse kloakrenovering, kloakservice og anlægsarbejde, og vi søger mandskab til at servicere vores kunder.Det er vigtigt, som ansøger at man har erfaring indenfor området Ring til:Lars Petersen 20 83 22 40Thorskilde A/SRønnevej 3, 4060 Kirke SåbyBesøg os på www.Thorskilde eller på Facebook
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 27-03-2018