Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Belægningsmedarbejder, Fastansættelse, Kvistgård
Nordsjællands Park og Vej I/S
Vi søger et antal faste belægningsmedarbejdere, der skal være med til at varetage opgaveløsninger i de to kommuner Fredensborg og Helsingør. ​Du skal have erfaring indenfor belægningsarbejde. ​Du har en stor interesse for belægningsarbejde og sætter en ære i at levere høj faglig kvalitet. ​Du skal indgå i et team og det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde og har respekt for den kultur og de værdier virksomheden besidder. ​Faglige kompetencer:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 15-09-2018

Specialarbejder jord & beton søges til Aabenraa-området - FAST STILLING!
Job InWest Vikar
For entreprenørvirksomhed i Aabenraa-området, søger vi en entreprenørmedarbejder til kloak- og belægningsarbejde. Der er tale om en fast stilling.  
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 17-08-2018

specialarbejder, jord og beton
MATCHMIND A/S
MatchMind søger en medarbejder for kunde i Løgstør. Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart fra uge 34 og med henblik på fastansættelse. Arbejdet består af: Kloakarbejde Belægning Betonarbejde Du skal forvente opgaver af forskellig karakter. Arbejdstiden er daghold, mandag til fredag. Personprofil:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 01-09-2018

Kloakrørlægger
Job InWest Vikar
For en entreprenørvirksomhed i Sorø på Sjælland, søger vi entreprenørmedarbejder til kloak. Der er tale om en fast stilling.   Virksomheden beskæftiger sig med alle grene indenfor entreprenørarbejde herunder kloak, etablering af nye, samt renovering af eksisterende. Det er i denne afdeling, du vil få din dagligdag.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

Kloakmester søges til Brdr. Thybo A/S i Skanderborg
BRDR THYBO A/S
Da vores nuværende kloakmester har valgt at søge nye udfordringer, søger vi hurtigst muligt en erstatning for ham.  Dine arbejdsopgaver vil være kloakarbejde, jord- og betonarbejde, nedbrydning samt forefaldende arbejde.  Du skal gerne kunne indgå i et team med vores nuværende anlægshold på 5-7 mand.    Dine kvalifikationer: • Du er uddannet kloakmester, gerne med erfaring dog intet krav
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

Rørlægger
Job InWest Vikar
For entreprenørvirksomhed i Slagelse, søger vi 2 rørlægger Der er tale om en fast stilling.   Virksomheden beskæftiger sig med alle grene indenfor entreprenørarbejde herunder kloak, etablering af nye, samt renovering af eksisterende,  Det er i denne afdeling, du vil få din dagligdag. Lige nu har virksomheden vanvittig travlt med kloakarbejde på det meste af Sjælland og mangler mandskab. Efterfølgende vil man komme med på andre projekter.   
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 08-10-2018

Specialarbejder med erfaring med kloak
Job InWest Vikar
For entreprenørvirksomhed i Hillerød, søger vi en entreprenørmedarbejder til kloak. Der er tale om en fast stilling.   Virksomheden beskæftiger sig med alle grene indenfor entreprenørarbejde herunder kloak, etablering af nye, samt renovering af eksisterende. Det er i denne afdeling, du vil få din dagligdag.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 08-10-2018

Håndmand til opgave i Nordsjælland
SYSTEM VIKAR BYG & ANLÆG ApS
Vores kunde, er et større murer og entreprenør firma, beliggende i Nordsjælland, med ca. 15 ansatte. Der løses opgaver, i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland, for både private, erhvervs- og offentlige kunde. Opgaverne omfatter alt fra nybyg, ombyg og renovering til større og mindre kloakopgaver. Kunden ligger vægt på, kvalitet, overholdelse af aftaler og solidt håndværk. Kunden forventer, at du har en positiv tilgang til opgaverne du stilles overfor, at du kan arbejde selvstændigt, samt overholde deadlines.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 19-08-2018

Altmuligmand
Daginstitution Bankager
Altmuligmand søges til stilling i Daginstitution Bankager Er du handyman og kan lide at omgås andre mennesker, så er det måske dig vi søger. Daginstitution Bankager har en stilling ledig, på 10 timer om ugen, som servicemedarbejder i vores tre afdelinger. Timerne er fordelt ud på tre dage om ugen. Mandag, tirsdag og torsdag.   Stillingen er ledig fra 1. oktober og ønskes besat snarest herefter. 
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 12-09-2018

Brolægger søges til Kolding - FAST STILLING!
Job InWest Vikar
For virksomhed i Kolding søger vi en brolægger - både faglært og ufagært - til fast stilling, med blandede brolægger-opgaver! Arbejdsgiver Virksomheden er placeret i Kolding.
Indrykket : 10-08-2018 Ansøgnings frist : 15-08-2018