Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Betonarbejde
MTJ INDUSTRISERVICE A/S
Vi søger 2 arbejdene betonfolk/sjakformand og 2 elementmontør/sjak gerne med tømrer baggrund eller meget stor erfaring indenfor betonarbejde. Du skal kunne arbejde selvstændig og styre  opgaverne incl. opmålinger af projektet på egen hånd. Det et krav og meget vigtigt at du har kendskab til armering, forskalling og stor tegnings forståelse. Folk med mange års erfaring vil blive fortrukket men ikke et krav vi sætter pris på at folk kan producere og lave arbejde i topklasse.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Betonfolk
MEGA FLEX A/S
For vores kunde i trekantsområdet søger vi erfarene betonfolk. Der skal arbejdes med støbning i forskalningsforme 
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 30-06-2018

Sjak til opbygning af fundamenter.
Mega Flex A/S
Vi søger for en kunde, et to mands sjak til opbygning af fundamenter til parcelhuse og alle de forefaldende opgaver der er i den forbindelse.  - Du har stor erfaring de jord og beton opgaver der er i forbindelse med fundamentet herunder klorak. - Du har erfaring med danske byggekrav.  Du bliver en del af et to mands sjak som som selvstændigt løser opgaven det er derfor vigtigt at du kan arbejde selvstændigt.  
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

CG Jensen søger erfaren brolægger til opstart i ny afdeling
CG Jensen A/S
I CG Jensen udfører vi mange spændende opgaver inden for brolægning og belægning. Derfor søger vi en engageret og dygtig brolægger, der kan være med til løfte vores mange spændende arbejdsopgaver. Du vil blandt andet komme til at arbejde med anlæggelsen af nye bydele i København samt den kommende Hovedstadens Letbane. Vi lægger vægt på:
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 23-06-2018

Anlægningsmedarbejder med erfaring indenfor belægning
JKS a/s, Vejen
Vi søger dygtige og erfarne grå og grønne anlægsmedarbejdere til længerevarende vikariat. Arbejdsopgaver: Grønne områder Belægningsarbejde Rette af til belægning Faglige kompetencer: Du har praktisk erfaring som grå eller grøn gartner Du er i god fysisk form og trives med at arbejde udendørs Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne D u er omhyggelig og kvalitetsbevidst
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 21-06-2018

Kloakmester/Rørlægger/Medarbejder el. lign.
LAIGAARD KLOAKSERVICE ApS
Vi mangler en god, stabil og fleksibel medarbejder til at udføre diverse forefaldende kloakarbejder. Fortrinsvis reparationsarbejder. Vi udfører bl.a. opgravningsfri ledningsrenovering (punktreparation/strømpeforing), afpropning af ledninger og tv-inspektion. Kørekort til C og CE vil være en fordel. Den nødvendige oplæring/uddannelse vil finde sted. 37 timers arbejdsuge og løn efter kvalifikationer.  
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 17-07-2018

Dygtige betonstøbere søges
VAM A/S
VAM søger betonstøbere til vores projekter i Østjylland.  Vi har travlt og spændende opgaver at tage fat på. Derfor har vi brug for erfarne betonstøbere, som kan hjælpe vores kollegaer med at løfte en masse spændende opgaver.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 17-07-2018

Er du grå anlægsgartner eller brolægger?
VAM A/S
Vi søger en erfaren medarbejder til vores team af grå anlægsgartnere og brolæggere. Vi har travlt og masser af spændende opgaver at tage fat på. Derfor har vi brug for en dygtig medarbejder til at hjælpe os med at løfte opgaver omkring belægningsarbejde. Du skal have fagligheden på plads og modet til at løse dine opgaver selvstændigt med kvaliteten for øje. Du kan arbejde med belægninger i stenarter - lige fra naturmaterialer til betonvarer.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 17-07-2018

Erfarne rørlæggere til hovedledninger søges
VAM A/S
VAM søger rørlæggere, der har god erfaring med at lægge hovedledninger. Vi har travlt og masser af spændende opgaver at tage fat på. Derfor har vi brug for dygtige rørlæggere til at hjælpe os med at løfte opgaverne.  Det er vigtigt, at du har god erfaring med at lægge hovedledninger.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 17-07-2018

Medarbejder eller team på 2 søges til mindre kloak opgaver
K.E.S.KØNG APS
Vi søger en stabile medarbejder til mindre kloak opgaver på sydsjælland og øerne, det er vigtig at vores nye medarbejder har styr på tingene, og go til at snakke med kollegaer og kunderne.     løn efter kvalifikationer. Be kørerkort kan man hurtigt få hvis man kun har B Opstart snarest, eller når det passer ind Fast arbejde også om vinteren. Egen kassebil iveco 3,5 tons,  med en masse udstyr Egen trailer med minigraver.
Indrykket : 21-05-2018 Ansøgnings frist : 16-07-2018