Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Servicemedarbejder til have og parkarbejde
GA Service
GA Service søger en servicemedarbejder til renholdelse af haver, hækklipning, græsklipning og algebehandling af tage og fliser. Stillingen er på 37 t. ugentligt og der kræves et kørekort B.   Hvis du er interesseret i at søge jobbet, er du velkommen til at ringe til Gert Andersen på: 20 14 64 80 eller sende en ansøgning og dit CV på mail: gert.andersen@mail.dk  
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Erfarene grå anlægsgartner søges
F.J. POULSEN'S ANLÆGSGARTNERI A/S
   Erfaren grå anlægsgartner søges  Grundet travlhed og store opgaver, søger vi effektive grå anlægsgartnere evt. et sjak.   Vi forventer følgende af dig. 
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 08-10-2018

Anlægsgartner til flisearbejde
B. Jeppesen
Jeppesen anlæg søger 1-2 mand, eller gerne et makkerpar som er bekendt med flisearbejde, samt forfaldent anlægsarbejde. Gode arbejdsforhold og løn, frihed under ansvar, fast arbejde til de rette personer.  De rette kandidatter er: - Måske uddannet anlægsgartner - Har erfaring og kendskab til flisearbejde  - Har kørekort  - Dansk beherskes i tale, læse/skrive - Stabil og energisk Trailerkørekort en fordel, men ikke et krav.  
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 08-10-2018

Anlægsgartner
Job og Vikargården IVS
Vikargården søger for kunde engagerede anlægsgartner til længervarende vikariat. Opgaver:
Indrykket : 10-08-2018 Ansøgnings frist : 04-09-2018

Anlægsgartnere til grå og grønne områder søges
Anlægsgartner B. Hermansen
Anlægsgartner Bent Hermansen søger 2 fagligt og kvalitetsbevidste anlægsgartnere til primært grå arbejdsopgaver. Du må gerne være uddannet anlægsgartner eller brolægger, men du kan også komme i betragtning til jobbet, såfremt du er tillært indenfor faget, og derfor har stor erfaring indenfor branchen. Arbejdsopgaver:
Indrykket : 09-08-2018 Ansøgnings frist : 14-09-2018

Anlægsgartner/Jord og Betonarbejder eller lignende søges
DinAltMuligMand.com
Til tiltrædelse snarest søger vi en Anlægsgartner, Jord og Beton arbejder eller Murer/tømrer som har lyst til varieret arbejde. Det kunne alternativt også være en god handyman der kan køre maskiner. Kørekort er et krav, gerne trailer kørekort. Løn efter overenskomst/kvalifikationer Tiltrædelse ca 28/8 Send CV/ansøgning til Bo Barckman pr. mail: kontakt@dinaltmuligmand.com  
Indrykket : 08-08-2018 Ansøgnings frist : 24-08-2018

Kvalitets – og ansvarsbevidste anlægsgartnere søges.
Anlægsgartner Morten Vind
Vi har nu rigtig, rigtig mange seriøse kunder som ønsker deres gode kvalitetsopgaver løst snarest indenfor det grå anlægsarbejde, brolægning og haveservice.
Indrykket : 08-08-2018 Ansøgnings frist : 03-10-2018

Grå anlægsgartnere eller brolægger
VAM AS
ER DU GRÅ ANLÆGSGARTNER ELLER BROLÆGGER Vi har travlt og masser af spændende opgaver at tage fat på. Derfor har vi brug for en dygtig medarbejder til at hjælpe os med at løfte opgaver omkring belægningsarbejde. Du skal have fagligheden på plads og modet til at løse dine opgaver selvstændigt med kvaliteten for øje. Du kan arbejde med belægninger i stenarter - lige fra naturmaterialer til betonvarer.
Indrykket : 08-08-2018 Ansøgnings frist : 03-10-2018

Anlægsgartner til små anlægs opgaver søges!!!
NÆSTVED HAVESERVICE ApS
Savner du udfordringer og er du villig til at tage et ansvar... Så er du måske vores nye medarbejder! Vi vækster stille og roligt hvert år, og derfor har vi brug for kvalificere medarbejdere, der kan løse forskellige opgaver selvstændigt og sammen med andre medarbejdere. Arbejdsopgaver:  - Belægnings opgaver, indkørsler, terrasser mv. - Anlægs opgaver - etablering af mindre haver, græsplæner, bede mv.
Indrykket : 06-08-2018 Ansøgnings frist : 01-10-2018

Faglært grå anlægsgartner søges til entreprenørteamet på Materielgården i Egedal Kommune
Egedal Kommune
Vil du være en del af vores hold og være med til at videreudvikle en velfungerende og fremtidsorienteret materielgård?Kan du arbejde målrettet med arbejdsopgaver, der strækker sig over længere tid?Er du løsningsorienteret og god til at komme med nye initiativer?Kan du svare ja til disse spørgsmål, er du måske vores nye medarbejder på Materielgården. Om osMaterielgården er en del af Center for Teknik og Miljø i Egedal Kommune.
Indrykket : 06-08-2018 Ansøgnings frist : 15-08-2018