Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Pladsmand søges til Gudenåens Camping Silkeborg
Gudenåens Camping Silkeborg
Gudenåens Camping Silkeborg søger en pladsmand 20 timer om ugen. Vi leder efter en pladsmand der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt omkring opgaver der kan opstå på en campingplads: græsslåning, maling, havearbejde, strøm-problemer etc. Du skal kunne lide at arbejde udendørs og være en ørn til gør-det-selv opgaver. Hvis du har tømreerfaring eller kan lide at arbejde med træ er dette en fordel! Opstart er snarest mulig.
Indrykket : 22-02-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Dygtige Anlægsgartnere
BG Anlægsteknik ApS
Dygtige Anlægsgartnere til BG Anlægsteknik ApSHos os handler det om håndelagetVores rutinerede medarbejdere mestrer håndelaget, der bygger på stolte gartner-traditioner. Når en opgave fx fordrer store flotte gårdhaver, eller et særligt kendskab til anvendelse af vores specialmaskiner, sammensætter vi et stærkt mandskab svarende til opgavens karakter.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 26-03-2019

Er du vores nye anlægsgartner?
HAVEKOMPAGNIET ApS
Havekompagniet søger en anlægsgartner med maskinerfaring. Du vil indgå i vores team af medarbejdere med base i Sønder Hostrup, syd for Aabenraa.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 16-04-2019

Anlægsgartner til Service Gartnerne
Service Gartnerne ApS
Service Gartnerne søger en selvstændig udlært Anlægsgartner. Vi beskæftiger os med stort set alt inden for faget, og dine opgaver vil blandt andet omfatte: - Vedligehold af haver - Anlæg af nye haver- Flisebelægning Det er selvfølgelig et krav, at du har kørekort. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Michael på tlf. 60755681. Du er meget velkommen til at sende din ansøgning til Servicegartnerne@gmail.com
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 22-03-2019

Anlægsgartner
H.O. PARK- OG HAVESERVICE ApS
H.O. Park- og Haveservice ApS søger en anlægsgartner. Vi er en mindre virksomhed der byder på mange store og små spændene opgaver. Vores kundegrundlag er både privat og erhverv, andelsforeninger mv. Vi udfører alt inden for havearbejde: belægning, beskæring, træfældning mv. Stillingen er sæsonbetonet og løber fra primo April til medio Oktober. Vi søger/kvalifikationer:
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 06-03-2019

Montør til installation af robotplæneklippere
ALMAS PARK & FRITID A/S
Montør til installation af robotplæneklippere Til vores have-park værksted i Aalborg søger vi en dygtig og engageret montør til installation samt reparation af robotplæneklippere Du kommer til at arbejde både på vores værksted i Aalborg, men også som selvkørende montør med ansvar for installation og programering af robotplæneklippere ude hos vores kunder.
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 24-03-2019

Grå anlægsgartner søges!!!
NÆSTVED HAVESERVICE ApS
Savner du nye udfordringer og er du villig til at tage et ansvar... Så er du måske vores nye medarbejder!  Vi vækster stille og roligt hvert år, og derfor har vi brug for kvalificere medarbejdere, der kan løse forskellige opgaver selvstændigt og sammen med vores andre medarbejdere.  Arbejdsopgaver: - Belægnings opgaver, indkørsler, terrasser mv. - Anlægs opgaver - etablering af mindre haver, græsplæner, bede mv. - Hegnsopgaver.
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 15-04-2019

Anlægsgartnere - gerne sjak - til anlægsarbejde nord for København
Stengel Entreprise A/S
Stengel Entreprise er en Næstved baseret virksomhed med mange års erfaring indenfor bygge & anlægsbranchen, Vi har travlt og mangler faguddannet personale. Du vil primært være beskæftiget nord for København, men vi har løbende projekter på hele Sjælland.Stengel Entreprise engagerer dygtige og arbejdsomme medarbejdere, som sætter en ære i, at aflevere et ordentligt slutprodukt til kunderne. Man tager ansvar for, at aftaler intern såvel som med kunder bliver overholdt, og at man som medarbejder er et professionelt ansigt udadtil for virksomheden.
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 24-03-2019

Tolstrup Anlægsgartner søger grøn anlægsgartner i Århusområdet
TOLSTRUP ApS
Tolstrup Anlægsgartner søger i Århusområdet faglærte gartnere til opgaver indenfor det grønne, hvor der virkelig vil være mulighed for at udfolde sine kompetencer.  Vi søger en profil som kan arbejde selvstændigt i en alsidig hverdag, og som trives i rammer med stor frihed og ansvar. Vi forventer en ansvarsbevidst tilgang til det at arbejde selvstændigt, samt i perioder indgå i mindre teams, hvor samarbejde er i højsædet.  Beskæftigelsen
Indrykket : 15-02-2019 Ansøgnings frist : 12-04-2019

faguddannet
HENRIK STEN POULSEN
udlært grå ell grøn  der selvstændig kan varetage opgaver 80% af vores arbejde er nyanlæg  vi er ca 6-7 mand  der køres i team af 2-3 mand   
Indrykket : 15-02-2019 Ansøgnings frist : 11-04-2019