Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Grå Anlægsgartner
NSJ Landskab & Anlæg ApS
Hos NSJ Landskab & Anlæg ApS har vi travlt, derfor søger vi en dygtig grå anlægsgartner til at indgå i teamet. Alternativ kunne det være et selvkørende sjak. Vi forventer at
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Have og servicemedarbejder
GA Service
Kvalitetsbevidst have- og servicemand søges til grønne og grå opgaver hos private og erhvervskunder i Holstebro - Herning - Ringkøbingområdet. Gerne kendskab til grønne områder og evt. algebehandling af tage, dog ingen betingelse. Arbejdstiden er fleksibel, så du er måske gået på efterløn, kan bruge et vikararbejde eller et flexjob - og kan arbejde fra 20 timer om ugen eller fuld tid.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 31-05-2018

Driftsleder til Anlægsgartnervirksomhed
K.Nyholm Gartnerservice
Vi søger Driftsleder til at varetage vores grønne opgaver. Arbejdet er primært planlægning af grønne opgaver samt ledelse af egne medarbejder, du vil få ansvaret for kundebesøg samt tilbudsudregning. Vi forestiller følgende faglige og personlige kompetencer: Du er uddannet indenfor fage Du har erfaring med styring af medarbejder Du har erfaring med planlægning af arbejdsopgaver Du har kørekort B Vi tilbyder:
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 23-06-2018

GRØNT JOB TILBYDES!
Mega Flex A/S
Til natur- og landskabspleje, søger vi anlægsfolk til primært hækklip samt diverse forfaldne anlægsopgaver fra nu og frem til september. Arbejdspladsen ligger både i og omkring Aalborg. Personlige egenskaber: • Er arbejdsom og kan arbejde selvstændigt • Er omgængelig og imødekommende • Er engageret, fleksibel og stabil - og møder til tiden • Erfaring er absolut en fordel • Kørekort (BE)
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 30-06-2018

CG Jensen søger brolæggerlærling
CG Jensen A/S
I CG Jensen udfører vi mange spændende opgaver inden for brolægning og belægning. Derfor søger vi en brolæggerlærling, der kan være med til løfte vores mange spændende arbejdsopgaver. Du vil blandt andet komme til at arbejde med anlæggelsen af nye bydele i København samt den kommende Hovedstadens Letbane. Vi lægger vægt på: Du har stor interesse for brolæggerfagetDu er positiv og har mod på at lære nytDu kan godt lide at have ansvar for det, du laverDet er en fordel, at du har bestået grundforløbet Vi tilbyder:
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 23-06-2018

Anlægsgartner/brolægger søges til snarlig tiltrædelse!
HN Rengøring ApS
    Anlægsgartner/brolægger søges til snarlig tiltrædelse!   Jobbet omfatter: Anlægsarbejde Brolægning Havearbejde Snerydning   Vi forventer, at du:
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Anlægsgartnerarbejder
KAARE ANLÆGSGARTNERI A/S
Gartnermedhjælper - renholdelse af Slotsholmen - luge, feje, klippe mv.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 10-06-2018

Er du vores nye gartner?
TM MULTISERVICE ApS
Er du uddannet gartner? Så er det måske dig vi søger.Som gartneri medarbejder, vil det primære arbejde bestå i at yde haveservice samt ejendomsservice for vore kunder, afgive tilbud samt kundepleje. Ved du, at dine hænder sidder rigtigt? Har du lyst til et arbejde med ansvar og frihed, og en masse frisk luft? Så kan det være at jobbet er noget for dig? Timeantallet​ ​er varierende og ikke fastlagt. Timeantallet vil ligge på 30-37 timer. Arbejdstiden​ er hverdage mellem kl. 7.00 og 17.00.I vinterperioden vil det primære arbejde, foregår i snerydningsteamet.
Indrykket : 17-05-2018 Ansøgnings frist : 01-06-2018

Fuldtidsstilling som anlægsgartner
Furrebæks Anlæg
Furrebæks Anlæg søger en fuldtidsmedarbejde til opstart hurtigt muligt. Virksomheden drives og ejes af anlægsgartner Henrik Furrebæk. Firmaet drives til dagligt fra Gølstrup mellem Hjørring og Løkken og arbejder i stort set hele Vendsyssel. Vores opgaver er primært etablering af haver med belægning og beplantning, men vi udfører også generel vedligeholdelse af udendørs arealer.   
Indrykket : 17-05-2018 Ansøgnings frist : 01-06-2018

Gartner til Rudersdal Kommune Teknik og Miljø, Drift
Rudersdal Kommune
Om jobbet Har du lyst til at være med til at sikre, at Rudersdal fortsat er en smuk og ren kommune at bo og færdes i, så har du nu muligheden for at blive vores kommende medarbejder, da flere af vores medarbejdere er gået på pension eller har fundet nye udfordringer. Dine primære arbejdsopgaver vil være vedligeholdelsesopgaver på veje, kirkegårde og grønne områder.
Indrykket : 17-05-2018 Ansøgnings frist : 04-06-2018