Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Anlægsgartner medarbejder
Den Islamiske Begravelsesfond
Anlægsgartner medarbejder søges snarest muligt til den Muslimske gravplads i Brøndby. Opgaverne spænder sig vidt inden for vedligeholdelse, opførelse af haveanlæg og terrasser, beplantning, anlæg af græsplæner, beskæring etc.   Du skal have grundlæggende viden om etablering og vedligeholdelse af haver, græsarealer, parker og gravpladser. Du skal kunne håndtere maskiner som traktor og minigraver til små og store graveopgaver.
Indrykket : 10-10-2018 Ansøgnings frist : 05-12-2018

Akurat søger selvstændig medarbejder til at udvikle Akurats haveafdeling
Akurat
Til at servicere vores mange kunder med haveservice, anlægsopgaver og algebehandling søger vi en selvstændig og serviceminded medarbejder. Haveafdelingen består af både erhvervskunder og private i det Midt- og vestjyske område og vi kan tilbyde en afvekslende hverdag med frihed under ansvar, hvor man selv planlægger sin hverdag i forhold til kundernes ønsker.
Indrykket : 09-10-2018 Ansøgnings frist : 04-12-2018

Grå anlægsgartner til Entreprenørservice
Kalundborg Komune
Om jobbetEntreprenørservice søger snarest muligt 1-2 dygtige faglærte grå anlægsgartnere. Vi er i øjeblikket 40 medarbejdere og har base på materielgården i Kalundborg. Dine arbejdsopgaver vil primært være belægnings- og anlægsopgaver, men du skal også være villig til at deltage i afdelingens øvrige opgaver hvis det er påkrævet (f.eks. vejafvandingsprojekter, pleje af grønne områder m.m.).
Indrykket : 07-10-2018 Ansøgnings frist : 19-10-2018

Anlægsgartner/Håndmand
AB ANLÆG & BELÆGNING ApS
AB Anlæg og Belægning søger anlægsgartner eller håndmand med erfaring inden for branchen. 
Indrykket : 05-10-2018 Ansøgnings frist : 03-11-2018

Anlægsgartner
Svendborgs Træfældning & Haveserv. v/Lars Christensen
Erfaren faglært / ufaglært anlægsgartner søges til forefaldende opgaver - 37 timer ugentlig. Gerne erfaring med brug af motorsav - men ikke et krav. Kørekort kategori B. Tiltrædelse hurtigst muligt. Henvendelse til Lars Christensen på tlf.: 2567 2500
Indrykket : 05-10-2018 Ansøgnings frist : 30-11-2018

Vikar til grandækning.
MALLING MENIGHEDSRÅD
Vi søger en vikar til den årlige grandækning med ansættelse ved Beder og Malling Kirkegårde, syd for Aarhus. Ansættelsen er midlertidig og gælder fra 24.okt. frem til 7.12.2018 (eller efter nærmere aftale). Du har erfaring med og lyst til arbejdet, ordenssans og er fremmødestabil. Vi har gode folk og gode forhold. Vi lægger gran delvis på den traditionelle facon og delvis stående med net eller plade.
Indrykket : 05-10-2018 Ansøgnings frist : 23-10-2018

BELÆGNINGS-EKSPERT
YOUR GARDEN
Your Garden søger:  BELÆGNINGS-EKSPERT Your Garden er en fremstormende virksomhed med en bred vifte af forskellige anlægsarbejder. Og lige som de haver, vi anlægger, er vi i vækst. Derfor søger vi nu til opgaver inden for kloakering og belægning en ny medarbejder, der skal hjælpe os med at samle på endnu flere tilfredse kunder.
Indrykket : 01-10-2018 Ansøgnings frist : 26-11-2018

Gartner med grønne finger.
YOUR GARDEN
GARTNER MED GRØNNE FINGRE Your Garden vækster i højere tempo, end knopperne springer ud på træerne i det spirende forår. Der er stor ordretilgang på det grønne område, og vi søger derfor en grøn gartner der til vores grønne pleje.
Indrykket : 01-10-2018 Ansøgnings frist : 26-11-2018

Er du Marsmand, eller har du bare grønne fingre?
JKS a/s, Århus
JKS Aarhus søger dygtige medarbejdere med uddannelse eller stor erfaring indenfor det grønne område. . Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er pleje og vedligeholdelse af grønne områder. - Hækklipning - Luge - Beskæring - Græs pleje - Ukrudtsbekæmpelse - Belægningsopgaver - Oprydning - Forefaldende arbejde - Grønttag Faglige kvalifikationer: - Du arbejder selvstændigt, struktureret og effektivt - Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
Indrykket : 01-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Grå anlægsgartner
JobConnection ApS
JobConnection søger for kunde en uddannet anlægsgartner til fast vikariat med mulighed for fastansættelse   Vores forventninger til dig er: * Uddannet anlægsgartner - grå eller grøn * eller uddannet anlægsstruktør * eller stor kendskab som brolægger * flexibel mht. arbejdstider og steder * åben for nye udfordringer * kan arbejde selvstændigt - frihed under ansvar * har minimum B kørkort - og gerne erfaring med minigraver  
Indrykket : 25-09-2018 Ansøgnings frist : 20-11-2018