Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Deltid eller fuldtid til et Havecenter
Din Gartner / HCS Environmental Services
Vi er et Havecenter beliggende i Birkerød/Farum. Vi har brug for hjælp til de gængse ting der sker i et Havecenter og kundepleje.
Indrykket : 19-04-2019 Ansøgnings frist : 26-04-2019

Anlægsgartner til belægningarbejde
SHS ANLÆG & KLOAK ApS
Er du vores nye grå anlægsgartner? Anlæg & Kloak er hele tiden i udvikling. Vi har en stor fast kundekreds i Storkøbenhavn og i østsjællands området. Vi får hele tiden nye spændende opgaver.Derfor søger vi nu en person, der kan være med til at udføre kvalitets arbejde af alle mulige slags. Vi forventer at du: - Er faglært - Har erfaring med belægningsarbejde - Er fleksibel - Kan arbejde selvstændigt - Har kørekort  
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 12-06-2019

Ablægsgartnerarbejder
K.Nyholm Gartnerservice
Anlægsgartnerarbejder søges   Til K. Nyholm Gartnerservice, Birkerød Da vi får flere opgaver søger vi yderliger  1 medarbejderTil at varetage Grønne opgaver for private og virksomheder. 
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 15-05-2019

Anlægsgartner -Kirkegårdsmedhjælper
Herning Kirkegårde
Anlægsgartner  Til beskæftigelse ved Herning Kirkegårde søges en Anlægsgartner Stillingen er normeret til en 9 måneders stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer og ønskes besat d. 15. maj 2019, eller efter nærmere aftale. Lønnen følger gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisation, samt organisationsaftale mellem Finansministeriet og Fælles Fagligt Forbund (3F) for gartnere og gartneriarbejdere.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 05-05-2019

Medarbejder til havearbejde.
Rolighed Hjemmeservice v/Jeanette
Rolighed Hjemmeservice søger en stabil, ærlig, troværdig medarbejder med hjertet på det rette sted og hænderne skruet rigtigt på; hovedsageligt til havearbejde, men også med mulighed for udførelse af lettere håndværk. Altså en gør-det-selv-type, der kan arbejde på egen hånd. Flere af vores kunder er ældre/svage medborgere, der har brug for hjælp til fysisk arbejde, og som gerne vil snakke lidt, og vi sætter tiden sammen med disse højt.
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Holdleder til Næstved Park & Vej
Næstved Kommune
Har du erfaring med vedligeholdelse af grønne områder og lyst til at udfordre dig selv inden for ledelse, samtidig med at du deltager i det praktiske arbejde? Brænder du for grøn vedligeholdelse af fine bede ved plejecentre og storskala beplantninger ved skoler? Er du serviceminded? Kan du lide at arbejde selvstændigt?
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 07-05-2019

Erfaren anlægsgartner søges
HN Rengøring ApS
Dig... Du er udlært indenfor grønne områder. Kan betjene div. små maskiner. Selvstændig arbejde kan forekomme. Du skal være stabil og gir gerne en hånd med i presset situationer. Os... Vi tilbyder en god arbejdesplads men ordnede forhold. Du vil indgå i et team med brolægger og gartner. Lønnen aftales ved samtale.
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 10-05-2019

Er du vore nye gartner?
TM MULTISERVICE ApS
Har du lyst til at arbejde i en virksomhed som byder på mange varierede og spændende opgaver og hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Hvor du får frihed under ansvar og en masse frisk luft? TM Multiservice er en ung virksomhed i rivende udvikling. Vi tilbyder alt fra rengøring til haveservice og mangler en medarbejder til netop have- og ejendomsservice med tiltrædelse hurtigst muligt.  Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer. I vinterperioden vil meget af arbejdet, foregå i snerydningsteamet.  
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 01-06-2019

Er du vores næste medarbejder på holdet?
BREDBALLE HAVE- OG ANLÆGSSERVICE A/S
Bredballe Have og Anlægsservice søger: En dygtig og ansvarsbevidst Anlægsgartner til grøn pleje og vedligeholdelse.   Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde dig? Vi kan lide at arbejde med kreative anlæg og opsøger spændende udfordringer. Vores Focus områder er:
Indrykket : 11-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Er du vores næste medarbejder på holdet?
BREDBALLE HAVE- OG ANLÆGSSERVICE A/S
Bredballe Have og Anlægsservice søger: En dygtig og ansvarsbevidst Anlægsgartner/brolægger meget gerne med     rørlæggerbevis, eller mod på at tage det…   Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde dig? Vi kan lide at arbejde med kreative anlæg og opsøger spændende udfordringer. Vores Focus områder er:
Indrykket : 11-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019