Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Ejendomme Teknik Køge (ETK) søger en grøn anlægsgartnerelev
Køge Kommune
Mangler du en praktikplads, er ETK en oplagt mulighed for dig Som plejeteknikelev skal du arbejde i ETK Entreprenør med speciale i det grønne fag. Du vil i hele elevtiden være tilknyttet en fast kontaktperson, som vil være ansvarlig for, at du præsenteres for fagets grønne opgaver. Du vil få selvstændige arbejdsopgaver i vores organisation som sikrer, at der vil være mulighed for, at du kan udvikle dig både personligt og fagligt. Vi tilbyder:
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 04-01-2019

Anlægsgartner blandede arbejdstider
Hugin & Helding Anlægsfirma
Jeg kører alene som anlægsgartner i hele DK. Jeg har så travlt i mange perioder, at jeg har brug for nogle ekstra hænder.  Du skal:  Være selvstændig Have kørekort til A & B Være loyal og pålidelig Være dygtig til dit arbejde  Være selvtænkende og kunne træffe beslutninger på egen hånd
Indrykket : 07-12-2018 Ansøgnings frist : 05-01-2019

Anlægsgartner med speciale i grå belægning
ZentroPeople ApS
JOBBETVi har fået til opgave for en af vores gode kunder i Odense, at skaffe dem 2 anlægsgartnere med speciale i grå belægning.  Her er tale om et Try & Hire forløb med henblik på fastansættelse. ARBEJDSOPGAVERGrå belægningNyanlæg- og renoveringsopgaverSpecialopgaverDiverse almindelige anlægsopgaver
Indrykket : 04-12-2018 Ansøgnings frist : 29-01-2019

Grøn anlægsgartner til Næstved Park & Vej
Næstved Kommune
Brænder du for grøn vedligeholdelse af institutioner, plejehjem, parker og andre kommunale grønne områder? Er du serviceminded? Kan du lide at arbejde selvstændigt?Så er Næstved Park & Vej en arbejdsplads for dig. Vi er en kommunal driftsvirksomhed med ca. 100 ansatte, der vedligeholder kommunens parker, grønne områder, byrum, veje, idrætsanlæg, vandløb og kommunale institutioner. Vi tilbyder
Indrykket : 22-11-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Medarbejder til Snerydning og Saltning
K.Nyholm Gartnerservice
K. Nyholm Gartnerservice, Birkerød Søger medarbejder til Snerydning og Saltning. Da vi har stor tilgang af kunder til vores vinterruter søger vi flere medarbejder til at varetage disse opgaver. Jobbet vil være som tilkalder vagt så time antalle kan variere meget. For den rette person kan vi efterfølgende tilbyde fastansættelse. Arbejdsopgaverne er snerydning og saltning enten med traktor, fejemaskine eller håndskovl. Arbejdsopgaverne er spredt over Københavnsområdet og Nordsjælland.
Indrykket : 19-11-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018

Medarbejder til kloak- og anlægsopgaver - opstart nu!
Work4all Vejle
For en virksomhed beliggende i Horsens, søger vi 1 dygtig medarbejder med erfaring indenfor kloak- og anlægsopgaver. Stillingen er på 37 timer og der er tale om et vikariat minimum indtil jul. Vikariatet kan dog blive forlænget, hvis det går godt.  Arbejdsopgaverne vil være indenfor kloak- og mindre anlægsopgaver. Det er IKKE et krav, du er faglært. Det er dog et krav, at du har erfaring fra branchen. Vi forventer at du besidder følgende ting:
Indrykket : 13-11-2018 Ansøgnings frist : 16-12-2018

Hej
Anlægsgaard
Anlægsgaard, søger en faglært anlægsgartner og brolægger til spændende arbejdsplads med forskellige opgaver. Jeg laver bl.a: Grøn vedligeholdelse Snerydning Jeg forventer, at du: Har erfaring med vedligeholdelse af grønne og grå anlæg En kvalitetsbevidst, effektiv og er vant til at der skal ske noget Har lyst til at arbejde selvstændigt Er imødekommende og serviceminded, om dage Har kørekort til B Jeg tilbyder:
Indrykket : 13-11-2018 Ansøgnings frist : 08-01-2019

Grøn anlægsgartner søges.
Thomsen's ApS
Vi søger en eller to dygtige Anlægsgartnerer til den grønne sektor. Grøn anlægsgartner søges... Vi tilbyder god løn under ordnede forhold, gode kollegaer, en alsidig arbejdsplads og masser udfordringer... Vi er beliggende i Gentofte og er et velrenommeret firma siden 1968... Med focus på høj kvalitet og eksklusive anlæg.
Indrykket : 02-11-2018 Ansøgnings frist : 28-12-2018

Grå anlægsgartner/brolægger søges
Thomsen's ApS
Vi søger en eller to dygtige faglært Anlægsgartnerer eller Brolægger til den grå sektor. Grå anlægsgartner/brolægger søges... Vi tilbyder god løn under ordnede forhold, gode kollegaer, en alsidig arbejdsplads og masser udfordringer... Vi er beliggende i Gentofte og er et velrenommeret firma... Med focus på høj kvalitet og eksklusive anlæg. Vi vandt bla. guld for bedste showhave til CPH-garden 2017.
Indrykket : 02-11-2018 Ansøgnings frist : 28-12-2018

Gartnere til Park og Vej, Struer Kommune
Struer Kommune
Struer Kommunes, Park og Vej søger to gartnere eller grønne medarbejdere med tiltrædelse 1. april 2019.Vi forventer, at duHar erfaring med vedligeholdelse af grønne anlæg med bl.a. stauder og øvrige beplantningerEr kvalitetsbevidst, effektiv og er vant til at der skal ske nogetHar lyst til at indgå i et fællesskab, med loyalitet, nærhed og højt humørLægger vægt på åbenhed, tillid, dialog og ligeværdighedHar minimum kørekort til B og gerne til C, og trailerkort, men ingen betingelse.Vi tilbyder
Indrykket : 01-11-2018 Ansøgnings frist : 20-12-2018