Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Bagermester til hotel Kangerlussuaq
Jobbest
  Hotel Kangerlussuaq søger en bagermester med lyst og drive til at medvirke til hotellets fortsatte udvikling. Du skal også brænde for at gøre en professionel og engageret indsats for at servicere vores konference – og hotelgæster.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 06-01-2019

Bagersvende søges til Vejle
JKS a/s, Vejle
Vi søger dygtige bagersvende til Vejle. Der vil være individuelle aftaler om arbejdstiden. Faglige kompetencer: Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og møder til tiden Du kan fremvise straffeattest
Indrykket : 06-12-2018 Ansøgnings frist : 11-01-2019

Buler i bolledejen
Jysk Vikarservice A/S, Horsens
For vores kunde i Støvring, søger vi en ny medarbejder, snarest muligt.   Det er et krav at du Er morgenfrisk Er villig til også at arbejde aften Er mødestabil Kvalitetsbevist God til at samarbejde Taler/læser og forstår dansk Har hygiejnebevis   Kan du svarer ja til ovenstående punkter, skal du skynde dig at søge stillingen. Der er tale om vikariat, af uvist varrighed.  
Indrykket : 04-12-2018 Ansøgnings frist : 29-01-2019

Søger frisk bager til fuldtidsarbejde / Looking for a fresh baker for full time work.
Center Bageren v/Read Ahmad Hasan Alsbaihi
Hej, vi her i center bageren, Brøndby strand søger en bager. Arbejde foregår om natten, og vi er klar til at tage imod dig med det samme. Du kommer ikke til at arbejde alene, men tiderne kan svinge en gang imellem, derfor er det vigtigt at du er en holdspiller, og er villig til at hjælpe dine kollegaer. Vi ser frem til at hører fra dig.  Du skal have arbejdet i et bageri før, eller være uddannet.
Indrykket : 03-12-2018 Ansøgnings frist : 25-01-2019

Test-Bager og Proces Tekniker
Form og Frys Technic A/S
Test-bager og proces Tekniker / job tilbydes  Form&Frys maskine technic A/S, en virksomhed i HOBRO, ( nordjylland ) en virksomhed i en god udvikling, med en DOWN TO EARTH ideologi for solid grundfæste i håndværket,  vi fremstiller og udvikler Automatisering til bageri industrien, som sælges world-wide. Test-bager og proces Tekniker –  med flair for international project handeling /managment. Stillingen -
Indrykket : 29-11-2018 Ansøgnings frist : 24-01-2019

Lagkagehuset søger 3 dygtige bagere
Investeringsselskabet af 22. august 2018 ApS
I Lagkagehuset vækster vi stort, og vi har brug for yderligere 3 nye kolleger i Horsens. Savner du nye og spændende udfordringer? Vi søger 3 dygtige bagere - 2 ovnsvende og 1 dejfører - til vores produktion i Horsens. Du får løn efter kvalifikationer, pensionsordning, personalekøbsordning for dig og din husstand samt en 37 timers arbejdsuge, hvor der også indgår weekendvagter.
Indrykket : 29-11-2018 Ansøgnings frist : 24-01-2019

Konditore søges straks.
Munkegårdens Bageri v/Rene Godborg Hansen
Vi søger 2 kreative faglærte konditore til vores konditori som er i stadig udvikling. Vi søger personer som er glade for deres erhverv og som ikke vil gå på kompromis med deres arbejde. Vi har 2 konditorer og en konditorlærling som du skal samarbejde med. Vi er en selvstændig bagerforretning som har en seperat café beliggende i midtbyen, hvor der laves kager til. Vi søger en selvstændig person med god humor.
Indrykket : 23-11-2018 Ansøgnings frist : 18-01-2019

Bagersvend
Konditor Bager Hanstholm v/Jan Chr Sørensen
Kan du lide duften af friskbagt brød, have fingrene i dejen samt levere håndværk af kvalitet? Så er du måske vores nye bagersvend. Om os: Som bagersvend bliver du en del af en arbejdsplads, hvor vi skaber gode smagsoplevelser for vores kunder. Vi har brug for en dygtig bagersvend, der er klar på at lave produkter, som vi er stolte af. Vi laver alt vores brød og kager fra bunden og sætter kvalitet og kreativitet i højsædet.
Indrykket : 22-11-2018 Ansøgnings frist : 17-12-2018

Konditor/Bager søges
HATTESGAARD ApS
Konditor/Bager med konditor erfaring søges til fuldtidsstilling hos Hattesgaard på Rømø. Vi søger M/K konditor/bager til vores travle køkken, hvor der bages lækre luksuskager. Tjek facebookbilleder😋 Kontakt os endelig, da Vi har brug for dig. For nærmere info kontakt Randi på Hattesgaard på tlf. 22326792 eller 51331267 eller skriv ansøgning til vores E-mail: info@hattesgaard.dk
Indrykket : 21-11-2018 Ansøgnings frist : 16-01-2019

Pakkeri assistent/ lager medarbejder
PETER BEIER CHOKOLADE A/S
Grundet stigende omsætning søger Peter Beier Chokolade en fuldtidsmedarbejder til pakning af chokolade, i Gurre nord for København Arbejdsopgaver: - plukning - pakning - varemodtagelse - gerne erfaring med edb - ad hoc opgaver Peter Beier Chokolade forventer, at du: - Er stabil, fleksibel, loyal og har gode samarbejdsevner - Er kvalitetsbevidst og pligtopfyldende - Har en forkærlighed for god chokolade - Har flair for edb - Kan arbejde hurtigt
Indrykket : 19-11-2018 Ansøgnings frist : 22-12-2018