Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Bagersvend
Guldbageren i Aalestrup
Guldbageren i Aalestrup Vi søger en faglig dygtig Bagersvend som er stolt af sit håndværk. Du skal kunne arbejde med surdeje, lange liggetider, være kreativ, mødesikker og ansvarsbevidst.   Arbejdstiden i hverdagen ligger fortrinsvis i dagtimerne, samt hver anden weekend om natten.   Vi er en lille virksomhed, som ønsker at lave godt håndværk til vore kunder, vil du hjælpe os, Så kontakt Ole Stisen på tlf 21401882 for nærmere info,
Indrykket : 18-05-2018 Ansøgnings frist : 01-07-2018

Wiuff Bageri Brøndby søger bagersvend
JAS AF 15.10.2009 ApS
Dygtig, stabil, mødesikker bagersvend søges, skal kunne passe ovn og køre deje, fri hveranden weekend.
Indrykket : 16-05-2018 Ansøgnings frist : 11-07-2018

Bager konditor
Kappendrup Bageri
Bager/konditor søges hurtigst muligt. Mødetid 6.30-14.00 hverdag, og weekend arbejde kun hver 4 uge.Henvendelse pr.tlf ell.mail Se mere på vores ansøgersite: https://kappendrup-bageri.brandero.com Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/ (Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=b4ecbca5)
Indrykket : 16-05-2018 Ansøgnings frist : 19-06-2018

Industribager til aften-og nathold
Medarbejderne ApS
Til vores kunde i Struer søger vi en industribager til aften-og nathold. Det er vigtigt at du har erfaring fra lign. stilling indenfor industribageri eller fødevarerproduktion. Du skal kunne læse, skrive & tale dansk samt læse & skrive engelsk. Det er klart en fordel hvis du har truckcertifikat men intet krav. Der er tale om et Try & Hire forløb, dvs. du starter som vikar med efterfølgende fastansættelse.
Indrykket : 15-05-2018 Ansøgnings frist : 27-05-2018

Bagersvend
Guldbageren i Aalestrup
Vi søger en faglig dygtig Bagersvend som er stolt af sit håndværk. Du skal kunne arbejde med egne surdeje, lange liggetider, være kreativ, mødesikker og ansvarsbevidst. Arbejdstiden i hverdagen er fortrinsvis i dagstimerne, og hver anden weekend om natten. Vi er en lille virksomhed som ønsker at lave godt håndværk til vore kunder. Kontakt Ole for nærmere information på Tlf: 21401882. Ansøgning på mail til: ole-stisen@mail.dk eller personligt fremmøde alle hverdage 8-12.
Indrykket : 14-05-2018 Ansøgnings frist : 29-06-2018

Bager konditor
Kappendrup bageri
Bager/konditor søges hurtigst muligt. Mødetid 6.30-14.00 hverdag, og weekend arbejde kun hver 4 uge.Henvendelse pr.tlf ell.mail Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/ (Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob.aspx?ofirid=8b8232f8)
Indrykket : 14-05-2018 Ansøgnings frist : 09-07-2018

Fleksibel Dej/fyld fremstiller søges til nathold
Fleksibel Dej/fyld fremstiller søges til nathold  
Indrykket : 14-05-2018 Ansøgnings frist : 09-07-2018

Bagersvend
LE GÂTEAU A/S
Bagersvend søges. Le Gâteau søger hermed en dygtig bagersvend, til vores bagerteam i Ry. Jobbet vil hovedsageligt bestå i fremstilling af vores sortiment af langtidshævet brød. Du vil blive en del af vores produktion, hvor vi sætter pris på at du kan lave lidt af hvert, det vil sige køre deje, rulle deje og bage af, altså gode bager-håndværkstraditioner. Jobbet er 37 timer ugentligt, med fri hver anden weekend, + fast ugentlig fridag.
Indrykket : 14-05-2018 Ansøgnings frist : 09-07-2018

Nat Bager/ ovn passer.
Vejen Bageri ApS
Nat bager/ovn passer søges.   Vi søger en erfaren bager/ovn passer til vores nat hold. Du skal dele ovn pasningen med en anden bager svend med en fordeling på 4 dage med ovn pasning og 6 dage med produktion på en 14 dags periode. Arbejdstiden starter ca. kl. 22.00 når du skal passe ovn og ca. kl. 23.30 når du skal være i produktionen. Du skal passe ovn torsdag til søndag den ene uge og den anden uge har du fri torsdag til søndag. (dette kan muligvis ændres en anelse)
Indrykket : 14-05-2018 Ansøgnings frist : 08-07-2018

Bager - nat
Kantine B Nobelparken (bageri)
Bager eller konditor med erfaring Studenterhusfondens bageri har brug for endnu en dygtig håndværker - fortrinsvist til natarbejde Bageriet bager til Studenterhusfondens kantiner, 2 Cafeer og catering. Desuden leverer bageriet brød og kager til et Deli-udsalg. Al bageriets mel er økologisk. Studenterhusfonden har sølv-spisemærker i økologi – som den eneste madleverandør til et universitet i Danmark. Så du skal være åben for nye veje i den daglige drift og vores løbende produkt- og konceptudviklingen.
Indrykket : 09-05-2018 Ansøgnings frist : 03-07-2018