Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Barselsvikar administrativ medarbejder
Helsingør Kommune
HjemmeplejenHelsingør Kommunes Hjemmepleje søger en barselsvikar for vores administrative medarbejderHjemmeplejen vil være på forkant med udviklingen og ønsker at gøre dette gennem sammenhæng og udvikling. Dette sker gennem klar ledelsesretning, tillid til hinanden og fokus på service, både i forhold til borgerne, og fra administrationen til distriktslederne og grupperne.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

SELVSTÆNDIGE REGNSKABSMEDARBEJDERE
Institut for Menneskerettigheder
Dit bidrag bliver væsentligt i forhold til bogholderidriften Trives du i en dynamisk og uformel institution? Vil du være med til at skabe forenkling og strukturer i en foranderlig verden? Så er du måske vores kommende regnskabsmedarbejder.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 14-06-2018

Regnskabsassistent
ACTIVE PEOPLE ApS
Grundet travlhed i organisationen har vi behov for en regnskabsassistent til varetagelse af vores interne økonomifunktion - Bogføring- Debitorstyring- Kreditorstyring- Likviditetsstyring- Budget- Budgetkontrol Du skal have lyst til at samle alle trådende i vores økonomiafdeling. Du skal have kendskab til Office, NAV, E-Conomic, Bluegarden samt have flair for Digitale løsninger Du refere direkte til ejeren
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 30-06-2018

Partner til administrationsfirma
ACTIVE PEOPLE ApS
Vi søger for TotalAdministration partnere i forbindelse med opbygningen af et landsdækkende administrationsfirma til udvikling af firmaets kontorer i nye områder af Danmark. Det er planen at du indtræder i partnerkredsen og fuldt ud overtager afdelingens ledelse. Den første periode af ansættelsesforholdet går med at blive sat ind i virksomhedens kunder og forretningsprocesser, samt at lære firmaets filosofi og vision samt nuværende medarbejdere at kende.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Deltidsstilling som Bogholderi- og regnskabsassistent søges
Dansk Asfalt
Vi søger en engageret og meget erfaren bogholder/regnskabsassistent til en deltidsstilling på 15 timer om ugen. Vi er et lille Team på en uformel arbejdsplads, hvor der er plads til alle. Vi forventer du kan arbejde selvstændig og struktureret. Vi ser ligeledes, at du er en glad og positiv person. Dine primære arbejdsopgaver vil være: Finans- og kreditorbogføring. Bogføring af debitorbetalinger. Fakturering mv.  Momsafregning og afstemning af diverse konti.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Royal Canin - kreditorbogholder
Accountor
  Engageret kreditorbogholder søges til Mars Inc., Royal Canin i Ørestad, KøbenhavnFor vores nordiske økonomiafdeling søger vi en dygtig og engageret kollega. Royal Canin er en del af Mars Inc., et selskab, der giver mulighed for personlig udvikling og gode karriere muligheder. Vi håber, at du vil være en del af vores team!
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 29-06-2018

Rutineret bogholder på 20-25 timer
& friends
 & friends søger for Kai Andersen A/S en bogholder der trives i rollen. Om virksomheden Kai Andersens speciale er store lukningsentrepriser i stål, glas, tegl og natursten og inden for dette område er de i dag en af landets førende virksomheder med kontorer i Holte, Aalborg og Aarhus. Om jobbet Jobbet er i deres søsterselskab Vinduefabrikken Brønderslev A/S. Du kommer til at sidde i Holte i et uformelt miljø, med dygtige og engagerede kollegaer.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

ACCOUNTING & OFFICE ASSISTANT
PROFILPARTNERS ApS
Der fungerer som regnskabschefens højre hånd, og som er åben for mange forskellige typer opgaver
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 17-07-2018

Økonomi- og administrationsmedarbejder søges
Faaborg-Midtfyn Produktionsskole
  Faaborg Midtfyn Produktionsskole søger en dygtig medarbejder på fuld tid med erfaring indenfor lønbogholderi til vores administration i Faaborg med tiltrædelse den 1.august 2018.  I administrationen løses i fællesskab alle skolens administrative opgaver så som personaleløn, skolens regnskab, elevløn, udslusning, kvartalsindberetninger plus en masse ad hoc opgaver. Vi søger en fleksibel og erfaren kollega med relevante faglige kompetencer, gode samarbejdsevner samt lysten til at møde unge mennesker i hverdagen.  
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 04-06-2018

Scanpeople søger servicemindede regnskabsmedarbejdere til vikariat til kunde i København
SCANPEOPLE ApS
Har du altid kunden i centrum - og interesserer du dig for at finde afvigelser og forklaringer når tallene ikke stemmer? Så er det måske dig vi har brug for til vores kundes regnskabsafdeling. Lige nu søger vi to controller assistenter, der kan varetage regnskabsopgaver selvstændig og i samarbejde med dine kollegaer. Vikariatet er med mulighed for fastansættelse såfremt der er det rette match. Kvalifikationer
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 30-05-2018