Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Erfaren bogholder
FKSSLAMSON A/S
Vi søger en bogholder til vores afdeling i Odense, hvor du vil få mulighed for at arbejde med mangeartede opgaver indenfor bogholderi & regnskab - samt mulighed for at præge den fortsatte udvikling af bogholderifunktionen. Du vil referere til vores regnskabschef. Dagligdagen hos FKSSlamson
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 16-05-2019

Kontormedarbejder til Det Danske Institut i Damaskus
KU - SCIENCE - NBI
Det Danske Institut i Damaskus (DID) søger en kontormedarbejder til bogholderi og forefaldende kontorarbejde. Om DID Det Danske Institut i Damaskus er Danmarks eneste videnskabelige institution i Den Arabiske Verden. Instituttet arrangerer seminarer og workshops, for tiden uden for Syrien. Instituttet uddeler flere gange årligt stipendier til forskere og studerende der beskæftiger sig med Mellemøsten. Instituttets administration huses i dag af Københavns Universitet, hvor kontormedarbejderen også har
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 01-05-2019

Bogholder
ACCOUNTERPART ApS
Erfaren bogholder eller revisorassistent til alsidig stilling (fuldtid/deltid)
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 21-05-2019

Bogholder / Kontormedarbejder til Ulrik Winther A/S i Bjerringbro
ULLITS & WINTHER STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB
    På vegne af Ulrik Winther A/S søges en bogholder/kontormedarbejder til en stilling på fuld tid eller deltid (minimum 28-30 timer) til tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette. Ulrik Winther A/S er en installationsvirksomhed, som laver alt inden for vvs- og blikkenslagerarbejde, både små og store opgaver, herunder også byggeprojekter for private og erhverv. Jobindhold
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Vi søger en ny team player
MALERFIRMAET ESKILDSEN A/S
Malerfirmaet Eskildsen A/S mfl. søger en skarp bogholder og økonomimedarbejder med regnskabsmæssig uddannelse og erfaring. Vi søger en selvstændig medarbejder, der kan håndtere en lang række forskellige økonomiske opgaver. Vi er 2 malerfirmaer med henholdsvis  30 og 4 ansatte samt et murerfirma med 12 ansatte. Branchekendskab samt kendskab til EG Visual Administration vil være en fordel. Dine primære arbejdsopgaver vil være:
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 10-05-2019

Bogholder - Regnskabsansvarlig - Ishøj
PEEQ ApS
Talentfuld Regnskabsansvarlig/Bogholder til spændende virksomhed i Ishøj For vores kunde i Ishøj søger vi nu en dygtig, ansvarsbevist regnskabsansvarlig/bogholder med tiltrædelse snarest.  Jobbet: Arbejdsområdet omfatter:
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 17-05-2019

Junior konsulent til ungt, ambitiøst konsulenthus
MOMENT A/S
Er du uddannet indenfor økonomi og bogholderi og på udkig efter en stilling, der giver dig de helt rigtige udviklingsmuligheder? Bliv en del af et ungt og ambitiøst konsulenthus. Jobbet Moment søger på vegne af Financial Outsourcing en junior konsulent til en stilling med gode udviklingsmuligheder. Financial Outsourcing er et mindre konsulenthus med stort fokus på den gode kunderelation og regnskabsmæssige faglighed.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 31-05-2019

Efterlyses: Regnskabskonsulent med stjernekvalitet og ekstra krymmel
DE JONGHE ADMINISTRATION ApS
All About the Benjamins Du tror muligvis du kender til regnskab, men du har aldrig gjort det sådan her. Normalt, når du taler om bogføring, regnskab og skat, bliver du lige så populær som broccoli til et barns fødselsdagsfest – men vi får folk til at lytte af andre grunde.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 11-06-2019

FIC (Forum for international Cooperation) søger en økonomimedarbejder på deltid
FIC – Fagligt Internationalt Center
FIC (Forum for international Cooperation) søger en økonomimedarbejder på deltid Vi søger snarest muligt en økonomimedarbejder på deltid. Vi har brug for en medarbejder med stor og solid erfaring i økonomistyring, budgetlægning og bogholderi. Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet: Udarbejdelse af budgetter og løbende budgetopfølgning i samarbejde med direktøren og øvrige medarbejdere. Udarbejdelse at projektregnskaber Bogføring, debitor- og kreditorstyring, afstemninger m.v.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 20-05-2019

Økonomistilling i Nørrebro United – 10 timer ugentligt
Nørrebro United
Idrætsforeningen Nørrebro United søger en deltidsansat eller et firma, som vil byde ind på opgaven med at administrere foreningens økonomi.    Opgaverne:
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019