Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Projektleder til langvarige el-entrepriser, Fyn
& Friends
Søger du et job med dygtige og engagerede kolleger, der altid arbejder på at have fokus på at udføre opgaverne med kvalitetsmæssigt højt niveau. Kolleger der lægger vægt på at samarbejde, så søger vi lige nu efter projektledere indenfor EL-entreprise.Du vil få en stilling med spændende opgaver, hvor du vil kunne udvikle dig både fagligt og personligt.du kan læse mere og søge jobbet her!
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Claim Manager teknikentreprise, Taastrup
& Friends
Søger du et job med dygtige og engagerede kolleger, der altid arbejder på at have fokus på at udføre opgaverne med kvalitetsmæssigt højt niveau.Så søger vi lige nu en Claim Manager til en af de store spillere inden for teknikentrepriser!Du kan læse mere og søge jobbet her!
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Bygningsmaler søges
JKS a/s, Aalborg
JKS søger for virksomhed i Aalborg en dygtig, selvstændig og allround bygningsmaler til et længerevarende vikariat. Arbejdsopgaverne vil være renovering af hotelværelser - tapetsering, slibning, spartling og ellers finisharbejde generelt. Faglige kompetencer: - Du er faglært bygningsmaler - Du har en god fysik - Du kan fremvise straffeattest Personlige kompetencer: - Du er energisk - Du har et stort engagement og kan tage ansvar - Du er pligtopfyldende med gode s
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Bygningsmaler
Vi søger en grundig og ansvarsbevidst malersvend til opgaver i Horsens og omegn 37t/uge. Du vil indgå i et team af dygtige medarbejdere med lang erfaring og store faglige kvaliteter. Vi udfører alt fra renoveringsopgaver til nybyggeri, så du vil i høj grad få medindflydelse på hvilke opgaver der ligger bedst til din hånd.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Elektriker søges til fast stilling i Vojens
Work4all Vejle
For en virksomhed i Vojens, søger vi en faglært elektriker til nybyg og industri. Stillingen er på fuldtid og det er en fast stilling. Arbejdstiden ligger fra 07.30. Arbejdsopgaverne er indenfor nybyg og industri. Det er vigtigt at du kan arbejde lidt selvstændigt, da du selv skal køre ud og løse diverse opgaver.  Vi forventer følgende fra dig: - Du er faglært elektriker - Du kan arbejde selvstændigt med opgaverne - Du har kørekort B
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Murer søges til virksomhed i Kolding
37 timer om ugen.   Alt murer arbejde laves. Meget nybyggeri. Krav: Uddannet murer B kørekort   Er du interesseret og opfylder du ovenstående kvalifikationer, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning og CV gerne medsendt relevant anbefaling via e-mail. Rekrutteringsprocessen formidles via Jobcenter Kolding.  
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 04-01-2019

Medarbejder til produktion af glasvægssystemer
A/S VN GLAS & FACADECENTER
På grund af stadig større ordre tilgang af vores glasvægssystemer søger vi til snarest mulig tiltrædelse 1 medarbejder som vil deltage i produktion af vores aluminiumprodukter - glasvægge og facader. Arbejdet foregår i vores værksted på Grønlandsvej i Herfølge, og du vil komme til at deltage i et mindre team af medarbejdere som er vant til at arbejde med ovenstående. Arbejdet foregår i videst mulig omfang på CNC-maskiner, så det er en fordel hvis du har lidt kendskab til IT.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Værkmester/Elektriker til Horserød Fængsel
Horserød Fængsel
Kriminalforsorgen Hovedstaden søger en Elektriker til Teknisk Anlæg i Horserød Fængsel Arbejdet består i at beskæftige og motivere de indsatte dagligt, med opgaverne der er tilknyttet Teknisk Anlæg. Dette sker i høj grad ved eget eksempel at give de indsatte et fagligt indhold og ikke mindst en daglig arbejdsindsats. Du skal kunne instruere og vejlede de indsatte, så de lærer at udføre arbejdet inden for et bestemt fagområde.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 13-01-2019

Tømrersvend
Dansk Kvalitets Håndværk IVS
Tømrersvend med få år på bagen eller medarbejder til forefaldende tømrerarbejde, der gerne vil udfordres fagligt. Vi er et mindre tømrerfirma på 4 medarbejder med et godt sammenhold, der udføre alle former for tømrer/snedker arbejde i Storkøbenhavn og omegn. Vi arbejder for private, kommuner og virksomheder.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Ambitiøs, diplomatisk og udviklingsorienteret daglig leder samt kommende medejer søges til tagdækkervirksomheden Viika A/S, Sjælland
Skelmose ApS
Hvem er vi og hvad søger vi? ”Viika A/S er en tagdækningsvirksomhed med vægt på godt håndværk udført af professionelle tagdækkere, som leverer højt serviceniveau og rådgivning i særklasse. Vi søger en ny kollega med ambitioner om at drive og udvikle Viika Sjælland, og som kan videreføre en medarbejderinddragende og åben ledelsesstil, der fremmer en tænkende medarbejderkultur med frihed under ansvar.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019