Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Grafiker med flair for ONLINE og OFFLINE
Ronaldo.com Danmark
Fodboldportal søger grafiker med ambitioner
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 01-07-2018

1 Konstruktør søges til virksomhed i kraftig vækst
SINDAL STÅLINDUSTRI ApS
Sindal Stålindustri ApS er Danmarks førende leverandør af specialproducerede kapslinger til el - industrien. Med base i Hjørring, søger vi en struktureret maskintekniker, produktionsteknolog, teknisktegner eller lignende til udarbejdelse af produktions-dokumentation. Personprofil:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 17-06-2018

Grafisk designer til KK Design – designafdelingen på Københavns Rådhus (projektansættelse)
Koncern Service og IT
KK Design, som er ansvarlig for Københavns Kommunes grafiske designlinje, søger en dygtig grafisk designer til 1-årig projektansættelse. Vi søger en designer med flair for både at udvikle og implementere store og små grafiske løsninger. Om dig
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

VFX artist/3D generalist
SYBO ApS
Hello! We’re SYBO and we are here to build awesome things. We live to make stuff that you want to play by crafting coolness out of chaos. We're the sum of all our parts and our staff are the beating heart of everything we make and do. At the moment we are looking to strengthen our artistic forces with a skilled VFX Artist that also knows other parts of the pipeline. Sounds interesting? Take a look at the description - and let us know if you are the one we are looking for.   REQUIREMENTS What you would be doing?
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Grafisk Designer
Cafe Stella
Som i Dan Turell CPH APS, bliver du del af et internationalt team, hvor hverdagen på kontoret byder på mange spændende opgaver og til tider en del humor.  Kvalifikationer: Som person arbejder du selvstændigt, er initiativrig og udviser gejst. Du trives med at blive udfordret og er ikke bange for at tage fat i nye opgaver. Vi ser helst at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, for at søge stillingen eller er i gang med at tage en uddannelse inden for grafisk design. Derudover forventer vi, at du er:
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Teknisk assistent til vores konto i Kolding
DMR A/S
Vi søger snarest muligt en teknisk tegner/assistent/designer. Det er en fordel med erfaring og viden om AutoCAD og GIS-programmer som Mapinfo. Stillingen kan være 30 eller 37 timer per uge, ligesom der kan være mulighed for en fleksjob-aftale.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

Teknisk tegner søges til job i Aalborg Kommune
Xterna A/S
Er du uddannet teknisk tegner og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 19-06-2018

Teknisk tegner
HT BENDIX A/S
Til håndtering af dokumentation & tegningsmateriale. Primære opgaver vil være sikring af dokumentation af et bredt produktprogram, optegning af emner og kvalitetskontrol af tegningsmateriale.  Jobbet: Vi søger en teknisk tegner, som har lysten og dedikationen til at bidrage med kvalitetsløsninger. Du vil få til opgave at koordinere eksterne tegnere, og sikre ensartethed og kvalitet i dokumentationen. Ydermere vil du få meget kontakt med vores partnervirksomhed Extrude Consult. Personprofil:
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

VIL DU VÆRE MED TIL AT KONSTRUERE DE STORE KULTUR OPLEVELSER
ENGELBRECHT CONSTRUCTION A/S
Engelbrecht Construction A/S søger konstruktør der kan programmere CNC Engelbrecht Construction er en af Skandinaviens største virksomheder inden for avanceret scenografi til film, tv, teater og museer. Rygraden i Engelbrecht er et veletableret og yderst effektivt produktionsapparat inden for scenografiske installationer, som skaber innovative løsninger på tværs af faggrænser.  
Indrykket : 18-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Metodestærke designere
Designskolen Kolding
Metodestærke designere søges til Designskolen Kolding Designskolen Kolding søger 3-4 metodestærke designere til at indgå i teamet i forsknings- og udviklingsafdelingen og varetage stillinger med en bred opgaveportefølje.
Indrykket : 18-05-2018 Ansøgnings frist : 05-06-2018