Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Seviceleder til distrikt Grevinge - Herrestrup Skole og Videnscenter
Odsherred Kommune
Sydskolen i Odsherred søger en serviceleder til Servicedistrikt Herrestrup med tiltrædelse d. 1. oktober 2018. Servicelederen i distrikt Herrestrup, er en del af Servicedistrikt Syd, der tæller ca. 65 ansatte, som står for service og rengøring på skoler samt institutioner i Sydskolens område.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 28-08-2018

Produktionsmedarbejder
PACKSHOOT ApS
Packshoot ApS leverer billeder til mange af de største brands i ind- og udland. Packshoot er leveringsdygtige i alt fra det klassiske produktbillede, til miljøbilleder og imagekampagner. Se mere på http://www.packshoot.dk Grundet travlhed søger vi endnu en produktionsmedarbejder som vil indgå i et mindre team i vores varehåndteringen med to øvrige produktionsmedarbejdere.   Arbejdsopgaver: De typiske arbejdsopgaver vil være:
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 27-08-2018

Teknisk tegner/Bygningskonstruktør
MOGENS DANMARK A/S
MOGENS DANMARK A/S og AALBORG ALUMINIUM INDUSTRI A/S søger teknisk tegner/bygningskonstruktør     Vi søger en person, som har lyst og evner, til at projektere, udarbejde arbejdstegninger til produktionen og teknisk dokumentation.  
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 08-10-2018

Teknisk designer / Barselvikar
Søberg Lystek
Stillingsopslag  Teknisk designer / Barselvikar Til udviklingsorienteret og innovativ lys virksomhed i kraftig vækst, søges en dygtigteknisk designer / konstruktør, til virksomhedens tekniske afdeling.  Udfordringen Hovedopgaven er at forestå al konstruktion af virksomhedens tegningsmateriale på produkterog projekter, samt at sikre, at tegningsmaterialet er korrekt og let tilgængeligt. Arbejdet udføres i et tæt samarbejde med værkste
Indrykket : 09-08-2018 Ansøgnings frist : 15-09-2018

Teknisk designer i R&D
Dynaudio A/S
Vil du være en del af en R&D afdeling med ansvar for fremstillingen af premium brand højtalere til hele verden? Har du en baggrund som Teknisk Assistent/Designer med mod på at prøve kræfter som Teknisk Designer i Dynaudio? Trives du i et internationalt miljø med en afslappet og venlig omgangstone? Bliv en del af udviklingen af vores prisbelønnede højtalere sammen med et erfarent team
Indrykket : 08-08-2018 Ansøgnings frist : 02-10-2018

Teknisk Designer til VVS og Ventilation
EXACTsearch
Vores kunde som er beliggende i København har travlt i deres VVS-afdeling med mange spændende projekter i ordrebogen. Derfor søger de lige nu en teknisk designer som brænder for at bruge og udbygge sin faglige viden, og er klar til at påtage sig et ansvar? Afdelingen tilbyder rådgivning og projektering af alle former for VVS-installationer, ventilation, indeklima, bæredygtighed, samt LAR og kloak til deres store kundeportefølje. Laboratorie- og hospitalsinstallationer indgår som et markant markedssegment.
Indrykket : 07-08-2018 Ansøgnings frist : 02-10-2018

Senior Product Designer
Falcon.io ApS
We are looking for a Senior Product Designer to join our team in Copenhagen!You are serious about your designs – but don’t take yourself too seriously – and want to work in a design team that is constantly evolving.
Indrykket : 07-08-2018 Ansøgnings frist : 02-10-2018

UX Designer
MOMONDO A/S
Position We are looking for an energetic and passionate user experience designer with a strong background in developing intelligent and delightful user-centred solutions for both app and web. Responsibilities  As our new user experience designer, you will work hands-on, producing wireframes, flow diagrams, prototypes and specifications. You should be proficient in the latest tools to research and design your solutions, be comfortable presenting, and act as a facilitator for innovation in a design driven organisation.
Indrykket : 07-08-2018 Ansøgnings frist : 28-08-2018

Webdesigner/Grafiker
BOXAL ApS
Boxal søger til færdiggørelse samt vedligehold og udbygning af vore 3 websites: http://www.boxal.dk http://www.boxalshop.com http://www.biosan.dk en dygtig medie/webgrafiker. Det er et krav, at du også kan tegne produktionstegninger i 3D samt anvende programmet Inventor . Ansøgere med stor erfaring foretrækkes. Arbejdsstedet er på selskabets adresse og kontor i Frøstrup nær Nationalparken Thy.    
Indrykket : 06-08-2018 Ansøgnings frist : 01-10-2018

GIS- og Datamedarbejder til Park- og Vejområdet
Odense Kommune
Har du GIS og digitale data i blodet? Brænder du for at arbejde med digitale kortdata? Har du et DNA som indeholder helhedstænkning i et digitalt perspektiv? Så har vi jobbet der matcher til dig. 
Indrykket : 06-08-2018 Ansøgnings frist : 27-09-2018