Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Medarbejder til farestald ved Lemvig søges
KURT ANDERSEN SJØGAARD
Vi søger en medarbejder til vores sostald. Du kommer fortrinsvis til at passe farestald, men kommer også til at hjælpe i øvrige staldafsnit på soejendommen. Vi har 600 søer og producerer selv alle slagtesvin. Smågrise/slagtesvin er fordelt på 3 andre ejendomme. Der er sidevendte farestier. Der er fodres med vådfoder. Det er færdigfoder i farestalden, mens det er hjemmeblandet foder i de øvrige staldafsnit.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 30-06-2018

Ambitiøs Fodermester søges til større økologisk malkebesætning/Jylland.
LMO I/S
Evner du at tage ansvar for teamet omkring dig, for derigennem skabe et stærkt fællesskab og gode produktionsresultater? Bliver du motiveret af at arbejde med køer? Styre fodringen og insemineringen og ikke mindst malkningen, så kan du være den profil, vi søger på vores bedrift med økologiske malkekøer. Du får stor indflydelse på arbejdstid, mål og rammer og stor grad af frihed til at forme stillingen.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Medarbejder til Park og Natur - Naturgenopretning
By- og Landskabsforvaltningen
Du har nu mulighed for at blive en del af By- og Landskabsforvaltningen, Park & Natur, da vi søger en medarbejder til naturgenopretningsprojekter med tiltrædelse den 1. september 2018. Aalborg KommuneAalborg Kommune er Danmarks tredje største kommune og har de seneste år gennemgået en rivende udvikling med flere borgere, studerende, jobs og boliger.I By- og Landskabsforvaltningen arbejder vi med udviklingen af de fysiske rammer, der gør Aalborg til en attraktiv, dynamisk og bæredygtig kommune.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 13-06-2018

Selvstændig Fodermester søges
JEPPE NYVANG ANDERSEN
Da vores nuværende Fodermester har fået nye spændende udfordringer, søger vi en ny - gerne med start pr. den 1. juli 2018. Vi er en virksomhed med både planteavl, svineproduktion samt udlejning til bolig og erhverv. Vi har 250 hektar jord samt en årsproduktion på 20.000 slagtesvin. Du er selvstændig og kan have ansvaret for de daglige rutiner og pasning, selvfølgelig med hjælp fra ejendommens øvrige ansatte. Du: - Er resultatorienteret
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 01-07-2018

Stabil medarbejder søges til klimastald i Sæby
Trives du på en arbejdsplads, hvor samarbejde og resultater er i fokus? Hvor man som medarbejder har masser af mulighed for at byde ind med ideer og løsningsforslag? Så er dette måske jobbet for dig. Hvem er du? Som vores nye kollega har du erfaring med at arbejde i en Klimastald.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 05-06-2018

Forsøgsmedarbejder/traktorfører til planteavl og markforsøg
TYSTOFTEFONDEN
TystofteFonden ved Skælskør, søger forsøgsmedarbejder/maskinfører til vores driftsgruppe snarest muligt. TystofteFonden varetager bl.a. de tekniske afprøvninger af nye sorter af landbrugsplanter for selvstændighed, ensartethed og stabilitet (SES) og værdiafprøvning. Afprøv¬ningerne anvendes i forbindelse med sorternes optagelse på den danske sortsliste, EU’s Fælles sortsliste samt evt. tildeling af plantenyhedsbeskyttelse.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 17-07-2018

250 glade økokøer venter på dig
GERT GUNDERSEN
Økologisk kvægejendom ved Fjerritslev søger driftsleder til 250 Holstein køer.
Indrykket : 18-05-2018 Ansøgnings frist : 13-07-2018

Planteavl i Nordjylland
Landmand Ole Thomsen
Medarbejdere til planteavlsbrug som ønsker en spændende og udfordrende hverdag søges. Selvstændig stilling- hvor du selv er med til at planlægge. Ansvar for kartoffeloptagning med nyindkøbt kartoffeloptager. Ligeledes ansvar for mejetærskerne i høst. Vi har 2 mejetærskere-Claes og massey Ferguson, 3 John Deere traktorer alle udstyret med GBS,  ny såmaskine, diverse harver    Vi driver ca. 1400 Ha med kartofler, korn, raps, frøgræs.
Indrykket : 17-05-2018 Ansøgnings frist : 12-07-2018

Erfaren jordbrugsmaskinføre søges
EGEKÆRSLUND A/S
Egekærslund A/S søger erfaren jordbrugsmaskinføre til snarest tiltrædelse. Vi er en maskinstation der arbejder indenfor landbrug, skovbrug, entreprenør samt speciel opgaver på boldbaner og grønne arealer. Vi er beliggende syd for Odense men arbejder på hele Fyn. Vi beskæftiger til daglig 10-12 medarbejder og uddanner ligeledes elever.
Indrykket : 15-05-2018 Ansøgnings frist : 27-05-2018

Stabil medarbejder søges til farestald Skoruphøjgård, Fårvang
LMO I/S
  Trives du på en arbejdsplads, hvor samarbejde og resultater er i fokus? Hvor man som medarbejder har masser af mulighed for at byde ind med ideer og løsningsforslag? Så er dette måske jobbet for dig. Hvem er du? Som vores nye kollega har du 1-2 års erfaring med at arbejde i en svineproduktion. Så vil vi gerne lære dig resten, så du på sigt kan overtage ansvaret for farestalden.
Indrykket : 15-05-2018 Ansøgnings frist : 10-07-2018