Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Er du vores nye traktorfører
Dybmosegård v/Jacob Brødsgaard
Dybmosegaard på Vestfyn søger en dygtig og erfaren traktorfører.  Vi driver selv ca. 450 planteavl samt maskinstation. Arbejdsopgaverne består af alle de typer opgaver der skal løses i marken samt vedligeholdelse og reparation af maskinpark.  Den traktorfører vi søger skal have følgende kvalifikationer:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 22-03-2019

TINGSKOVHUS SVINEPRODUKTION SØGER FARESTALDSMEDARBEJDER
LMO I/S
Er arbejdet i farestalden lige dig og vil du have et job, hvor der er mulighed for at inddrage ny viden og udvikle dig fagligt, så har vi jobbet til dig. Vi ønsker en medarbejder, der er systematisk, god til at samarbejde, har et højt drive og er god til at følge op. Da vi hjælper hinanden med at blive færdige, forventer vi, at du har lyst til at hjælpe på tværs af afdelinger. Du forventes at være mødestabil.
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 15-04-2019

Medarbejder til svineproduktion
Henning Bundgaard Larsen
Medarbejder søges, der kan starte ca 1. Juni - eller senest 17. Juni - i et vikariat indtil ca 1/11-2019. Mulighed for opstart på deltid i April/Maj... Opstart 1/7 kan også være en mulighed, såfremt du har mulighed for at arbejde nogen weekender i Maj/juni for oplæring. Er du ledig nu, kan der også være mulighed for deltidsjob her i foråret/forsommeren. Evt mulighed for deltidsjob (20-25 timer + weekender), eller elev der mangler det sidste praktik også være en mulighed.
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 01-04-2019

Dygtig medarbejder søges til griseproduktion.
LMO I/S
Vil du arbejde i et mindre landbrug, hvor du er med til at gøre forskellen? Hvor du får muligheden for at være med hele vejen rundt? Hos os er der styr på at rammerne er i orden, så vi sammen kan blive ved med at skabe gode resultater. Om dig: Du brænder for at arbejde med grise. Så er du lærenem og har mod på at prøve nye ting. Samtidig trives du med, at arbejde selvstændig og struktureret med dine opgaver.
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 15-04-2019

Medarbejder til grise søges
Søren Jakobsen
Jeg har et landbrug på Midtfalster med 570 søer, klimagrise og slagtesvin. Herudover driver jeg 250 ha markbrug. Du vil skulle indgå i et team på 6 personer, hvor din primære opgave vil være pasning af søer og smågrise. Jeg forventer du har en positiv indstilling, har lyst til lære og udvikle dig og være med til at forbedre virksomheden. Din arbejdsuge vil i snit være 37 timer med arbejdsweekend hver 3. weekend. Forventet jobstart april 2019.
Indrykket : 15-02-2019 Ansøgnings frist : 31-03-2019

Landbrugsmedhjælper. Vil du gerne passe økologiske søer og smågrise?
Krarup Landbrug I/S
Vi søger en ansvarsfuld medarbejder til vores økologiske svineproduktion. Du vi få det daglige ansvar for fodring af søerne, løbning og drætige søer.  Vi tilbyder:
Indrykket : 12-02-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Svineproducent søger erfaren medarbejder til slagtesvin i Hadsund / Pig farmer is looking for experienced employee in Hadsund (9560)
Agri Nord
  Agri Nord søger på vegne af en af vores kunder erfaren medarbejder til pasning af slagtesvin. Gården ligger ved Hadsund og de har brug for en ny medarbejder, der kan passe slagtesvin. Det er et krav, at du har erfaring med pasning af slagtesvin og med traktor. Du skal arbejde med daglige pasning af slagtesvin, kørsel af landbrugsmaskiner og andet forefaldende arbejde, efter behov. Vi leder efter en medarbejder, som kan arbejde selvstændigt, tage ansvar og have gode anbefalinger fra tidligere arbejdsgiver.
Indrykket : 12-02-2019 Ansøgnings frist : 09-04-2019

Pig farmer near Svinninge (4520) needs a new employee
Agri Nord
We are looking for an experienced employee for a customer on Sjælland. The new employee will be working all around in the so hold. There are several locations with animals, so this means you must have a driving license. We expect: That you have previous experience in taking care of so hold and good recommendations That you are interested in working with pigs That you can work independently and take responsibility That you have a driving license That you are meeting on time We offer:
Indrykket : 12-02-2019 Ansøgnings frist : 01-03-2019

Erfaren fodermester søges på en svinegård i Fjerritslev / Herdsman with experience is needed in a pig farm in Fjerritslev
Agri Nord
  Agri Nord søger på vegne af en af vores kunder, erfaren fodermester til so hold med 800 søer. Vi forventer: At du har godt erfaring i so-holdet og gode anbefalinger fra tidligere arbejdsgivere At du kan tage ansvar og arbejde selvstændigt At du er mødestabil At du kan gøre dig forståeligt på engelsk At du har kørekort Vi tilbyder:
Indrykket : 12-02-2019 Ansøgnings frist : 09-04-2019

Driftsleder, svineproduktion 3500 søer
JAS INVEST ApS
Brænder du for at lede, inspirere og lære fra dig. Kan du lide at arbejde selvstændigt? Er du ferm til at skrue i teknikkerne, og kender du grisens DNA? Kan du lide at være, hvor det sner, hvor vi arbejder med både solceller, biogas i indland og udland, og hvor vores jordbrug på mere end 2000 ha. fordelt i 4 lande, også indtager en større og større økologisk og CO2 venlig profil. Så skal du søge dette job. Altså hvis du vil være et sted, hvor der konstant udvikles!  
Indrykket : 11-02-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019