Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Facility tekniker med stærke IT-kompetencer til INCUBA A/S
INCUBA a/s
Vi søger en ny facility tekniker med stærke IT-kompetencer til en fuldtidsstilling i et livligt virksomhedsmiljø i stor udvikling.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 13-01-2019

IT-Supporter søges til NHC A/S
NHC A/S
IT Supporter søges til vores Helpdesk Stillingen: NHC A/S søger en IT Supporter til vores 1. level support, som indgår i vores team af dygtige IT Supportere og driftskonsulenter. Du vil blive en del af en dynamisk organisation med højt til loftet, hvor der er fokus på kvalitet og vedvarende kunderelationer.   Du vil få en dagligdag, som er præget af spændende opgaver, som både vil være udfordrende og alsidige.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

It-medarbejder til Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier #171
Aarhus Universitet
Center for Undervisningsudvikling og Digitale Medier søger en it-medarbejder til tiltrædelse pr. 1. januar 2019. Stillingen vil være tidsbegrænset i op til 2 år. Stillingens omfang er 25 timer pr. uge.Arbejdsopgaverne er:Stillingen omfatter teknisk arbejde internt på centret og fakultetet samt i eksterne projekter.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 19-12-2018

IT-supporter
TMK A/S
Serviceorienteret IT-supporter søges til TCM Group i Tvis ved Holstebro TCM Group søger endnu en dygtig og alsidig IT-supporter til at servicere hovedkontoret samt vores Svane butikker i Danmark. Har du forståelse for samspillet mellem brugerne, kunderne og kundeservice, og kan du føre dette ud i livet? Er du samtidig en top performer, så er dette job måske noget for dig? UDFORDRINGERNE
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 15-01-2019

Erfaren IT-supporter
POS ONE A/S
Til nyoprettet stilling, søger vi en IT-supporter, som elsker at være i direkte dialog med vores kunder og herigennem supportere dem i brugen af vores omnichannel løsninger. OM POS ONEPOS ONE A/S er en danskejet virksomhed, som har eksisteret siden 1998. PosOne laver PIM- og POS systemer med skræddersyede omnichannel løsninger til kommuner, kæder og virksomheder.Vi har hovedkontor centralt i Odense og distributører Internationalt.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 31-01-2019

Are you the next System Administrator in a global fintech company?
execute.dk ApS
Who are we
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 17-12-2018

IT-supporter med teknikken i orden og et højt servicegen
Trafikstyrelsen
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har brug for en dygtig IT-supporter til spændende og udfordrende opgaver i et moderne IT-miljø. Du vil indgå i styrelsens IT-driftsteam, som består af 7 engagerede og erfarne 1. og 2. level supportere, der står for drift, vedligeholdelse og support af styrelsens IT-miljø for alle styrelsens 550 medarbejdere. I teamet lægger vi stor vægt på et højt serviceniveau og et engagement ud over det sædvanlige, og det sker i en uformel omgangstone og god plads til humor. Fordelene ved at arbejde hos os
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 06-01-2019

IT, software og data, Mindre opgave fra snarest muligt
Worksome ApS
Note: Dette er et freelancejob på Worksome - Danmarks største platform for professionelle konsulenter og freelancere. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome her: https://use.worksome.dk/job/6249   Vi søger en effektiv it-kendt person, der kan overføre en masse ppts til et online system, der hedder slides.com. Dette drejer sig om undervisningsppts. 
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 05-02-2019

IT-SUPPORTER
Sydtrafik
Kan du fikse kollegernes IT-udfordringer - hurtigt, kompetent og i øjenhøjde? Og har du erfaring med dokumentation og videreformidling af IT-fagligt materiale? Så er du måske vores nye IT-supporter. Om jobbet Du får en vigtig rolle i forhold til at yde support til vores medarbejdere på små og store IT-udfordringer i dagligdagen. Ud over support-funktionen er du den person som sikrer, at vi altid er up-to-date på vores IT-dokumentation, sikkerhedspolitikker og andet skriftligt materiale i afdelingen. Dine opgaver bliver bl.a.:
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 06-01-2019

Timelønnet it medarbejder (studerende) til SCIENCE Niels Bohr Institutets IT afdeling
KU - SCIENCE - NBI
NBI IT ved Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE), Københavns Universitet søger en studerende som IT-supporter med tiltrædelse 15. januar 2019 eller snarest derefter. Om os Niels Bohr Institutets IT afdeling står for IT for omkring 400 forskere, administrationen og studerende på de ældre årgange. Vi er en gruppe på 6 medarbejdere som varetager alt fra basis IT support, system administration, indkøb og netværk for NBI. Derudover arbejder flere af os i et Nordisk samarbejde omkring computer og data infrastruktur i fht. LHC eksperimentet.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 03-01-2019