Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
IT-medarbejdere
Roskilde Gymnasium
Gymnasiefællesskabet søger 1-2 erfarne og udadvendte IT-medarbejdere, der har kvalifikationerne i orden. Har du lyst til et udfordrende arbejde med gode samarbejdspartnere og engagerede kolleger i et administrativt fællesskab, hvor der er plads til udvikling? Så ser vi gerne din ansøgning til vores stilling som IT-supporter i Gymnasiefællesskabet. Gymnasiefællesskabet, som er beliggende i Roskilde, servicerer 20 gymnasier på Sjælland og Fyn inden for områderne løn og personale, bogholderi, IT, jura, bygningsdrift og indkøb.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 10-09-2018

Support Manager
BLIP SYSTEMS A/S
Vi har drønende travlt hos BLIP Systems og søger derfor en dygtig Support Manager / DevOps Engineer til hovedsædet i Vester Hassing (20 km. nordøst for Aalborg). Vi er en mindre virksomhed i rivende vækst med en hyggelig og uformel omgangstone. Du vil befinde dig blandt engagerede og dygtige kollegaer, som du kan bruge til sparring og udvikling af dine kompetencer.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

Udvikler med flair for og lyst til Systemadministration
Professionshøjskolen UCC
Er du en erfaren udvikler eller systemadministrator, og er du god til hurtigt at afdække brugerens problemer? Har du lyst til at designe og implementere vores API og webservice infrastruktur og understøtte relevante projekter som teknisk specialist? Så har vi måske et job til dig. Københavns Professionshøjskole er hovedstadsregionens nye uddannelsesinstitution. Vi leverer praksisnær uddannelse og forskning til store dele af samfundet og har en ambition om at tilbyde studerende og kursister uddannelse af højeste kvalitet. Om jobbet
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 13-09-2018

Tekniker Søges
SERVICEPARTNER DANMARK A/S
ServicePartner Danmark A/S søger dygtig tekniker til vores værksted i Hørsholm. Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå i reparation af computere, så som Apple, Fujitsu HP, Asus, Acer og Lenovo. Servicepartner Danmark er autoriseret service værksted for Apple og Fujitsu. Vi har en afslappet tone i et godt arbejdsklima med stor vægt på humor og et godt sammenhold.
Indrykket : 10-08-2018 Ansøgnings frist : 05-10-2018

Teamleder til Serviceindgang IT i Koncernservice
Koncern Service og IT
Er du ambitiøs og serviceorienteret, så søger Københavns Kommune en teamleder med IT-baggrund. Serviceindgang IT i Koncernservice søger en målrettet og kompetent teamleder. Kontoret består af 45 medarbejdere og ledes af en kontorchef, mens den daglige personaleledelse og driftsstyring varetages af tre teamledere. Vi søger en engageret og serviceorienteret teamleder til det ene af vores tre teams. Serviceindgangen er ”single point of contact” for kommunens 45.000 medarbejdere og vi giver 1st level support til kommunens medarbejdere.
Indrykket : 10-08-2018 Ansøgnings frist : 29-08-2018

It-medarbejder
NIELS BROCK COPENHAGEN BUSINESS COLLEGE
Er du en team player- og kan du supportere brugere? Om os På Niels Brock ser vi it som en vigtig løftestang for udviklingen af nye undervisningsformer og innovative, administrative procedurer, og dermed mere end blot et redskab i dagligdagen. It-afdelingen er en vigtig og uundværlig brik i skolens ambition om at være Danmarks mest innovative og international handelsskole, og derfor fungerer afdelingen i et tæt samspil med skolens forskellige uddannelser og med administrationen.
Indrykket : 10-08-2018 Ansøgnings frist : 16-08-2018

Konsulent til procesdokumentation hos KPMG
MOMENT A/S
Jobbet Til Moments Young Digital Netværk søger vi en konsulent med kompetencer indenfor dokumentation til en konsulentansættelse med fokus på procesdokumentation hos KPMG.
Indrykket : 09-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

Part-time Systems Administrator
COINIFY ApS
At Coinify we are growing and are looking for a passionate Systems Administrator to join our team in Copenhagen. The following will be among your daily tasks
Indrykket : 09-08-2018 Ansøgnings frist : 04-10-2018

It- og forretningssupporter til udviklingsafdelingen i landets største borgerservice i Københavns Kommune
Koncern Service og IT
Udviklingsafdelingen i Københavns Borgerservice, Borgerservice Udvikling, søger en digital profil med forretningsforståelse, der har blik for kunderne og teknologisk flair. I Borgerservice Udvikling arbejder vi løbende med at udvikle mødet med københavnerne på tværs af vores digitale, telefoniske og fysiske kanaler. Vi prioriterer et ”udefra-og-ind-perspektiv” i alle vores udviklingsprojekter for at sikre, at vi er til stede på de rigtige medier og de fysiske steder i byen, hvor københavnerne har behov for borgerservice.
Indrykket : 09-08-2018 Ansøgnings frist : 24-08-2018

SITE RELIABILITY SUPPORT
BETTER COLLECTIVE A/S
Would you like to work with highly skilled specialists within Sites Reliability and cloud service and work closely together with DevOps and developers in a dynamic environment? We are on the lookout for a candidate that is ambitious to learn and seeking for challenges, to join our fast-growing, award winning company and take on the responsibility as a Sites Reliability Support.Hours: 15-20 hours per week. THE ROLE
Indrykket : 08-08-2018 Ansøgnings frist : 03-10-2018