Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Genopslag - Systemadministrator for Active Directory i Statens It
Statens It
Statens It’s søger en systemadministrator til Active Directory gruppen, der skal bistå med daglig drift og 3. level support af Active Directory i Statens IT. Statens It drifter systemer for over 17.000 brugere i 12 forskellige ministerområder. Vi benytter en standardiseret klientplatform, hvor vores brugere får adgang til en række shared services og deres fagsystemer.
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 26-10-2018

It-teknisk medarbejder til sektion for Diagnostiske Systemer
It- medico og telefoni
Vil du være med til at sikre velfungerende it-løsninger i det billeddiagnostiske område på Region Hovedstadens hospitaler nu og i fremtiden? Vi søger en kollega med stor teknisk erfaring indenfor it. I foråret afsluttede vi en omfattende implementering af et fælles regionalt RIS (Røntgen Informations System) og PACS (Picture Archiving and Communication System) system til understøttelse af det billeddiagnostiske område.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 30-10-2018

Region Syddanmark søger en databaseadministrator til vores infrastruktur afdeling
IT-Service
I forbindelse med implementering og efterfølgende drift af et nyt elektronisk patientjournal system i Region Syddanmark (herefter EPJsyd), er det nødvendigt at øge bemandingen i Infrastruktur afdelingen. Det kommende EPJsyd system vil blive anvendt af mere end 20.000 brugere på sygehusene, og maksimal tilgængelighed er nødvendig for sygehusenes drift.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 07-11-2018

Region Syddanmark søger to Linux systemadministratorer til vores infrastruktur afdeling
IT-Service
I forbindelse med implementering og efterfølgende drift af et nyt elektronisk patientjournal system i Region Syddanmark (herefter EPJsyd), er det nødvendigt at øge bemandingen i Infrastruktur afdelingen. Det kommende EPJsyd system vil blive anvendt af mere end 20.000 brugere på sygehusene, og maksimal tilgængelighed er nødvendig for sygehusenes drift.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 07-11-2018

Region Syddanmark søger en systemadministrator til vores infrastruktur afdeling
IT-Service
I forbindelse med implementering og efterfølgende drift af et nyt elektronisk patientjournal system i Region Syddanmark (herefter EPJsyd), har det været nødvendigt at ændre i opgavefeltet for vores systemadministrator med ansvar for leverancer. Derfor søger vi nu en serviceminded person med bred it teknisk viden, der sammen med vores account managere og leverancekoordinatorer kan sikre leverancer af høj kvalitet til rette tid.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 07-11-2018

IT Support Specialist
GN STORE NORD A/S
Are you ready to join our strong international IT Services team in charge of supporting the entire GN Audio and GN Hearing organizations and help us set new standards for our service levels? Join us at the heart of Group ITIn our office in Ballerup, you will join our IT Services team consisting of 7 colleagues in Denmark as well as 1 in Spain and 1 in England. Our IT Services team is vital to ensuring that our many colleagues in the EMEA region have well-functioning technical equipment to do what they do best: To lead major technology shif
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 05-11-2018

Junior IT Administrator
MOVIESTARPLANET ApS
About The JobAs a junior it administrator you will be part of our Game Reliability Engineering Team, also called Team Green, of 5 colleagues. Here, your main responsibility is to make sure that your colleagues’ IT equipment is always running smoothly and that your colleagues have the equipment and access they need. Therefore you keep the internal IT service level up by:
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 13-12-2018

Serviceminded IT-Supporter
SCANMARKET A/S
Har du lyst til at arbejde i en global virksomhed med god mulighed for at præge din egen hverdag? Hos Scanmarket er vi på udkig efter en alsidig IT supporter, som kan levere support til både kolleger og kunder. Er du født med et servicegen og en god evne til at forstå brugerudfordringer, så har vi den rette stilling til dig.
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

Systemforvalter med passion for at sikre bedre sundhed i Danmark
Sundhedsdatastyrelsen
Vil du være med på holdet af Systemforvaltere, der har ansvar for at drive samfundsrelevante it-systemer under Sundheds- og Ældreministeriet? I Sundhedsdatastyrelsen søger vi to Systemforvaltere med mod på at drive en række it-systemer med fokus på processer og gode relationer med samarbejdspartnere. Om os
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 04-11-2018

Koordinerende projektleder indenfor SAP
Banedanmark, Amerika Plads 15
Er det dig, der skal være med til at videreudvikle vores brug af SAP og vores apps? Vi søger en ny kollega til vores datateam, der arbejder med opdatering og vedligeholdelse af Banedanmarks asset data i GIS og SAP-PM.
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018