Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Teknisk serviceleder/pedel til Teknisk Drift og Anlæg (TDA)
Struer Kommune
Da en af vore serviceledere har valgt at gå på pension søger Teknisk Drift og Anlæg (TDA) en serviceleder til afdelingens Ejendomsservice.Du vil indgå i et team med 14 serviceledere, som står for alle de tekniske installationer, energiforbrug og meget mere i de kommunale bygninger. Servicelederne arbejder sammen i teams, men hver serviceleder har sine egne bygninger som hovedansvarsområde.Der vil være et tæt samarbejde med andre serviceleder som er i samme team.Stillingen er på 37 timer ugentligt og med tilkald udenfor normal arbejdstid.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Teknisk serviceleder søges til DSI Hareskovbo
DEN SELVEJENDE INSTITUTION HARESKOVBO
Har du et godt hoved på en stærk krop? Har du ”hænderne skruet rigtigt på” – og kan du lide at bruge dem? Har du et stort hjerte der viser sig i din venlige facon? Er din kommunikation mere rund end firkantet? Kan du lede et serviceteam og indgå konstruktivt i husets ledelse? Har du kørekort (B)? Så er du måske den helt rette til stillingen som
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 20-01-2019

Teknisk servicemedarbejder til plejehjem på Frederiksberg
Ingeborggården
Plejehjemmet Ingeborggården beliggende på Frederiksberg søger en alsidig, fleksibel og serviceminded teknisk servicemedarbejder med ansættelse pr. den 1. februar 2019. Vi er et plejehjem med plads til i alt 148 beboere som står overfor at skulle påbegynde en modernisering i løbet af 2019. Det betyder, at en del af vores beboere, i en periode, skal ”genhuses” på et andet plejehjem og stadig serviceres af det faste personale. 
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 18-01-2019

Rottebekæmper til Vej- og Parkafdelingen i Hvidovre Kommune
ADM undervisning plejebørn
(hel- eller deltidsstilling) Vil du være med til at forebygge og bekæmpe rotter i Hvidovre Kommune? I Hvidovre Kommune har vi stort fokus på, at borgerne skal opleve en god service samtidig med, at vi bevarer kvaliteten i det daglige arbejde. Vi får mange anmeldelser om rotter og søger derfor endnu en engageret rottebekæmper til vores velfungerende rotteteam.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 09-01-2019

IP Administration søger vicevært med lederegenskaber på fuld tid
IP ADMINISTRATION A/S
– Har du sans for detaljen, er du grundig og er du i stand til at motivere dine kollegaer? Så er det dig vi søger! IP Administration har i mere end 25 år leveret ejendomsadministration og ejendomsservice for boliger i København. Vi er kendt for at levere et godt produkt og for at have vores medarbejdere i højsædet. Med ansvaret for ejendomsservice kommer du til at assistere vores servicemedarbejdere med at sikre høj kvalitet på de ejendomme vi servicerer. Specifikt vil opgaverne omfatte:
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 19-12-2018

Serviceleder til Schindler Elevatorer A/S i Ballerup
Schindler Elevatorer A/S
Spørg dig selv om følgende: ?      Kan du lede selvstændige, dedikerede og teknisk dygtige medarbejdere? ?      Vil du arbejde i en at verdens største virksomheder i sin branche? ?      Vil du medvirke til sublim service, vækst og forretningsudvikling? ?      Er du selvstændig og ansvarsfuld? Kan du svare ’ja’ til ovenstående, så brug fem minutter på at læse videre. Med reference til Servicechefen vil du som Serviceleder i Schindler Elevatorer A/S blive ansvarlig for den kørende drift og service.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 17-12-2018

Handyman/servicemedarbejder 34 timer om ugen fra 1. februar 2019
Bülowsvej - for børn og familier
Bülowsvej – for Børn og Familier søger en handyman/servicemedarbejder 34 timer om ugen. Stillingen er ledig pr. 1. februar 2019.  Vores nuværende "handyman" går på pension, hvorfor vi nu har sat ind, i jagten på hans afløser. Bülowsvej – for Børn og Familier, er et dag- og døgntilbud til børn og familier beliggende på Frederiksberg.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 14-01-2019

Boligselskabet NordVestBO søger Inspektør
NordVestBo
Vi søger en engageret og serviceminded medarbejder til at varetage stillingen som inspektør. Du må gerne have en baggrund som håndværker efterfulgt af en videregående uddannelse som f.eks. bygningskonstruktør. Det vil være en fordel hvis du har erfaring med opgavestyring, ledelseserfaring og har kendskab til den almene sektor.   Dine opgaver
Indrykket : 07-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Servicemedarbejder til Center for akutfunktion og sygeplejeklinik
Holstebro Kommune
En stilling som servicemedarbejder ved Center for Sundhed er ledig til besættelse 1. februar 2019. Stillingen er på 32 timer ugentligt i blandede vagter. Arbejdstiden ligger fortrinsvis mellem kl. 7-19 i hverdagene og med weekendarbejde hver 4 weekend.Vi søger en person, der skal indgå i vores team af 4 servicemedarbejdere og herudover en større gruppe af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter.
Indrykket : 07-12-2018 Ansøgnings frist : 17-12-2018

Teknisk servicemedarbejder til Dagtilbudsområde Vest og Dagtilbudsområde Nord, Næstved Kommune
Næstved Kommune
Vi søger en serviceminded og fleksibel teknisk servicemedarbejder med en håndværksmæssig baggrund, som har lyst til et job med børn omkring sig.Stillingen er midlertidig indtil der er afklaring omkring strukturen på teknisk serviceområde i Center for Dagtilbud og Skole. Dagtilbudsområde Vest og Dagtilbudsområde Nord har dagtilbud fordelt på i alt 22 matrikler. Geografisk dækkes den vestlige og nordlige del af Næstved Kommune, samt Næstved bymidte. 
Indrykket : 07-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018