Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Vicevært / Ejendomsinspektør
All Remove Danmark A/S , Jyllands afd.
Har du en håndværksmæssig baggrund, erfaring som vicevært eller ejendomsinspektør? har du lyst til at tage ejerskab og være med til at sætte dit præg på, at vider udvikle vores ejendomsservice afdeling. Kan du lægger vægt på både service, god kvalitet og optimering af opgaver med frihed under ansvar? Så har vi jobbet til dig! All Remove Danmark A/S er en servicemindet virksomhed i vækst.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

dygtig medarbejder
Jysk service group
Arbejdsopgaverne er i sommerhalvåret primært gartnerarbejde - herunder græsslåning. Udover græsslåning vil dine arbejdsopgaver være deltagelse i mange af vores andre arbejdsopgaver hos kunder - herunder ukrudtssprøjtning, hækklipning ,lugning,kontakt til beboer i ejendomme. varmestyring. affaldshåndtering,kontakt til håndværkere. det vil være en fordel hvis du har erfaring med boligforeninger samt forståelse for vand, og varme, hvis du evt er flexjobber  kan det også være en mulighed om vinteren er der snerydning og saltning  
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

dygtig vicevært/
Jysk service group
Arbejdsopgaverne er i sommerhalvåret primært gartnerarbejde - herunder græsslåning. Udover græsslåning vil dine arbejdsopgaver være deltagelse i mange af vores andre arbejdsopgaver hos kunder - herunder ukrudtssprøjtning, hækklipning ,lugning,kontakt til beboer i ejendomme. varmestyring. affaldshåndtering,kontakt til håndværkere. vicevært opgaver det vil være en fordel hvis du har erfaring med boligforeninger samt forståelse for vand, og varme, hvis du evt er flexjobber  kan det også være en mulighed om vinteren er der snerydning og saltning
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Ejendomsfunktionær
A P MØLLER KOLLEGIET
Ejendomsfunktionær med lyst til at arbejde med unge menesker. A.P. Møller Kollegiet søger en dygtig ejendomsfunktionær med hænderne skruet godt på. Kolliget er beliggende på A.P. Møller Kollegiet 96, 5700 Svendborg. Kollegiet er en selvejende institution og er bygget for midler skænket af A.P. Møller og hustru Chastine McKinney Møller´s Fond til almene formål. Svendborg Kommune har skænket en velliggende grund og Fyns Amt et beløb svarende til grundværdien.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 25-03-2019

Medarbejder til betjentfunktionen på CBS
Copenhagen Business School
Copenhagen Business School (CBS) søger til tiltrædelse pr. 1. maj 2019 en medarbejder til betjentfunktionen. Organisatorisk er betjentfunktionen placeret i Campus Services (CS), Afdeling for Betjente, Information og Sikkerhed. Der er i alt 17 fastansatte betjente på CBS. Disse arbejder opgaveorienteret ud fra Solbjerg Plads-bygningen på Frederiksberg.Betjentfunktionen har til opgave at servicere CBS’ studerende, videnskabelige personale og administrative medarbejdere på samtlige CBS adresser. Der er åbent alle ugens 7 dage i tidsrummet 07.30 – 23.00.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 06-03-2019

Teknisk servicemedarbejder
Caverion Danmark A/S
Vil du bruge din tekniske indsigt og erfaring i et af de mest spændende forretningsområder lige nu, så har vi jobbet klar til dig. Managed Services i Caverion er markedsledende i Danmark inden for Livscyklus projekter og Performance kontrakter.   Vi søger en selvstændig, alsidig og tværfaglig teknisk servicemedarbejder til supportering af den daglige drift af vores aftale med Sondex på deres lokationer i hhv. Vejle, Kolding og Christiansfeld. (Sondex er en del af Danfoss koncernen).
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 14-03-2019

Teknisk servicemedarbejder/pedel
C&D FOODS (DENMARK) A/S
Er du engageret og serviceminded, og har du har lyst til at arbejde med vedligeholdelse af bygninger og grønne områder i en virksomhed med høj puls, er du måske den pedel/tekniske servicemedarbejder, vi søger til vores fabrik i Esbjerg. Jobbet Hjælpe til med vedligeholdelse af bygninger og udenomsarealer, ophængning på vægge, flytning af møbler kontorer i mellem ect. Du kan også udføre mindre reparationer af fx klinker, påsætning af hjul på vogne mm.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

Gårdmand m/k til udflytterteam i Gårdmandskorpset i Børne- og Ungdomsforvaltningen
Koncern Service og IT
Er du serviceminded, og har du kompetencerne til at servicere en lille håndfuld af København Kommunes udenbysinstitutioner? Så er du måske vores nye kollega. Om Gårdmandskorpset Gårdmandskorpset har i dag ca. 140 gårdmænd og -kvinder fordelt på fem team og et udflytterteam, der servicerer kommunens daginstitutioner og skoler.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 05-03-2019

ISS søger handymen til flere lokationer i Københavnsområdet
ISS Facility Services A/S
Handymen til flere lokationer i Københavnsområdet. Som handyman skal du supportere kunden med diverse tekniske og håndværksmæssige problemer og udfordringer. Dette indebærer en række aktiviteter som diverse reparationer, mindre flytninger, soignering af udendørs arealer, teknisk assistance til mødelokaler, håndtering af affald samt diverse andre forefaldende opgaver der spænder fagligt bredt.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Selvstændig ServicePartner søges til havearbejde hos private
Company Call ApS
Læs venligst vigtig information i bunden!! mirando har til formål at yde en god, sober service og kvalitet, uden at det behøver at koste en formue. Vi er tætte på vores kunder og tilbyder udelukkende lokale medarbejdere, som kender lokalområdet og dets udvikling. 
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 24-02-2019