Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Praktisk Handyman 20 timer ugentligt.
HORSENS RENGØRING ApS
Horsens Rengøring er en innovativ virksomhed i vækst. Vi er uhøjtidelige, har en flad organisation og vægter humor og godt samarbejde alle imellem. Vi søger lige nu en alt-mulig-mand hvor hænderne er skruet rigtigt på og som selvstændigt kan løse opgaverne indenfor deadline. HVEM ER DUKan du bruge en hammer og skruetrækker? Kan du skifte et kabel på en græsslåmaskine? Kan du rense en gulvvaskemaskine? Kan du styre et lille lager/vaskeri?
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Vicevært til Fabrikken for Kunst og Design / 10 timer ugl.
Fonden FABRIKKEN for Kunst og Design
HAR DU LYST TIL AT VÆRE EN DEL AF EN DANMARKS STØRSTE KREATIVE VÆRKSTEDSFÆLLESSKAB OG BRÆNDER DU FOR AT SÆTTE DIT PRÆG PÅ DEN DAGLIGE DRIFT?
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 04-06-2018

Servicetekniker til Marielyst
Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
Som servicetekniker får du sammen med resten af ferieteamet i Marielyst ansvaret for, at servicen over for vores sommerhusgæster er helt i top. Du får en afvekslende hverdag med pool- og spakontrol samt mindre reparations- og vedligeholdelsesopgaver. Du kommer til at arbejde med
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 27-05-2018

Teknisk servicemedarbejder søges til Viborg
Humanizer
HumanizeR søger teknisk servicemedarbejder til vikariat til kunde i Viborg. Har du hænderne "skruet" ordentligt på og trives du i et til tider hektisk arbejdsmiljø med udfordrende og alsidige opgaver? Er du fleksibel, loyal og indstillet på at indgå i teamets daglige arbejde? Så er du måske en af vores kommende medarbejdere. Det er et vikariat på fuldtid, hvorefter der er gode muligheder for forlængelse af vikariatet. Arbejdstiden ligger i tidsrummet 7 - 16. Personlige kvalifikationer:
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 18-06-2018

Teknisk servicemedarbejder søges i Randers
Humanizer
HumanizeR søger teknisk servicemedarbejder til vikariat til kunde i Randers. Har du hænderne "skruet" ordentligt på og trives du i et til tider hektisk arbejdsmiljø med udfordrende og alsidige opgaver? Er du fleksibel, loyal og indstillet på at indgå i teamets daglige arbejde? Så er du måske en af vores kommende medarbejdere. Det er et vikariat på fuldtid, hvorefter der er gode muligheder for forlængelse af vikariatet. Arbejdstiden ligger i tidsrummet 7 - 16. Personlige kvalifikationer:
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 15-06-2018

Helsingør kommunes Ejendomsservice, søger servicemedarbejder til vort mobile serviceteam
Helsingør Kommune
Vi søger en engageret, fleksibel, servicemindet servicemedarbejder til Helsingør Kommune. Medarbejderen har fast base på HRT Helsingør Rehabiliterings- og træningscenter, og skal assistere det mobile team flere gange om ugen.Til at udføre ejendomsservice og mindre portørlignende opgaver, søger vi en servicemedarbejder med tiltrædelse 1. august 2018 eller før.Primære opgaver * Daglige portøropgaver, transport af varer og affald. * Forefaldende praktisk arbejde. * Mindre reparationer og løbende vedligehold af div. materiel.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 17-06-2018

Teknisk servicemedarbejder til Distrikt 2
Svendborg Kommune
Center for Ejendomme og Teknisk Service (CETS) har til formål at drifte kommunens samlede ejendomme. CETS er opdelt i 8 distrikter og distrikt 2 vedrører primært kommunale ejendomme i midtbyen af Svendborg. Der opslås hermed en stilling som teknisk servicemedarbejder i distrikt 2 med primær placering ved Svendborg Bibliotek og Ørkildskolen. Stillingen er på 37 timer pr. uge og til besættelse pr. 15. juni 2018 eller snarest derefter. Svendborg Bibliotek er et hus med højt til loftet - og et hus der er under konstant udvikling.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 01-06-2018

Teknisk ejendomsmedhjælper som personlig assistent til vores tekniske ejendomsleder på Blågård Skole
Koncern Service og IT
Vil du aflaste vores tekniske ejendomsleder med opgaver af fysisk karakter? Har du lyst til en hverdag med afveksling i arbejdsopgaverne på en aktiv, alsidig og levende skole med plads til forskellighed? Så har vi måske et job til dig.Blågård Skole er en lokal profilskole på indre Nørrebro under overskriften "Kommunikation og medier".
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 05-06-2018

Ejendomsserviceteknikerelev (voksenelev)
Esbjerg kommune
Esbjerg Kommunes Boligadministration v/ DAB søger en ejendomsserviceteknikerelev med tiltrædelse den 1.
Indrykket : 18-05-2018 Ansøgnings frist : 03-06-2018

Teknisk servicemedarbejder til Esbjerg Kommunes Boligadministration
Esbjerg kommune
Esbjerg Kommunes Boligadministration v/ DAB søger en teknisk servicemedarbejder med tiltrædelse den 1. juli 2018 eller hurtigst muligt. Stillingen er på gennemsnitlig 37 timer ugentligt. Vi forventer, at du har:   • Gode samarbejdsevner samt er omstillingsparat   • Praktisk håndelag og arbejder hurtigt og præcist   • En uddannelse som ejendomsserviceteknikker eller en håndværkeruddannelse som f.eks.
Indrykket : 18-05-2018 Ansøgnings frist : 03-06-2018