Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Service Teknikker
KaffeIMPERIET - Vest ApS
KaffeIMPERIET søger ny Service Teknikker til Fyn – Jylland Vi har forrygende travlt, så det er igen, aktuelt at finde en ny medarbejder. Så er du en engageret, og serviceminded Service teknikker/ elektriker, der også kunne have mod på lidt salgsarbejde, har hænderne skruet rigtig på, og har lyst til nye udfordringer?
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 31-05-2019

House of Melchiorsen søger en medarbejder
Huset Melchiorsen
Som medarbejder hos House of Melchiorsen, skal du hjælpe med almindeligt vedlighold af klinikken i Næstved og gården i Kagstrup.Vi har egen urtegård, som bruges i produktionen af cremer og teer. Urtegården skal plejes, såes, luges og høstes.
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Pedel/vicevært søges
Bornholmerslottet ApS
Pedel/vicevært søges - primært til Bornholmerslottet. Arbejdsopgaverne vil være forefaldende håndværksopgaver både inden- og udendørs. Arbejdssted vil primært være ved Bornholmerslottet, men der kan også forekomme opgaver ved Bornholmertårnet og Åkirkeby Erhvervscenter. Det er derfor nødvendigt med kørekort (B). Firmabil stilles til rådighed.
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Teknisk servicemedarbejder
Teknisk Service
Teknisk Service søger en teknisk servicemedarbejder til en stilling på fuld tid. Stillingen er ledig den 1. juni 2019 eller snarest muligt. Vi søger en fleksibel og serviceminded person med en tømrer- eller snedkeruddannelse, VVS uddannelse og/eller en uddannelse som ejendomsservicetekniker gerne med flere års erfaring fra en tilsvarende stilling. Teknisk Service er en del af Center for Ejendomme og Intern Service som bl.a. varetager drift og vedligeholdelse af kommunens ejendomme. 
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 29-04-2019

Fugttekniker til Vordingborg
Nordisk Rekruttering IVS
Er du håndværker, servicemontør, udekørende tekniker eller noget helt fjerde, og er du klar på at gøre karriere i Nordens største skadeservicevirksomhed? Vores kunde Recover Nordic søger en fugttekniker til Sydsjælland samt Lolland og Falster. Arbejdet planlægges og udføres fra deres driftscenter i Vordingborg og arbejdsopgaverne vil fortrinsvis være på Recover Nordics center og hos kunderne i området
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 03-05-2019

Alsidig servicemedarbejder til fleksjob eller deltidsstilling på campus Vordingborg
Campus Storstrøm - Lærer, pædagog, CFU Sjælland - informationssamlingen og kantine, Vordingborg
På Professionshøjskolen Absalon lægger vi ikke skjul på, at noget af det vi er rigtig gode til, er at tilbyde vores studerende forskellige typer campus. Vores studerende, medarbejdere og ledere møder et attraktivt og levende campusmiljø. Vi vil både have fysiske og virtuelle campus og en kombination af disse. Det betyder noget for os, at vores campus alle har den samme høje standard, og lever op til vores og andres ambitioner og forventninger. Vi søger nu en alsidig og engageret servicemedarbejder.
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 10-05-2019

Ejendomsfunktionær søges til stilling i Team Ung til ansættelse pr. 01.06.2019
ALABU BOLIG A.M.B.A
Dygtig og robust ejendomsfunktionær med et stort servicegen, gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde selvstændigt med diverse driftsopgaver søges til stilling i Team Ung i en tidsbegrænset ansættelse på 2 år.  Teamet servicerer 10 afdelinger. Alle afdelingerne er geografisk placereret i Vejgård samt i området langs Østerbro og består af 1.166 lejemål. Tiltrædelse 01.06.2019.  Arbejdet består primært i
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 25-04-2019

Medarbejdere med interesse for teknik og vedligehold - Vækst og Bæredygtighed, Holbæk
Holbæk Kommune
Holbæk Kommune har brug for nye kræfter, der kan bidrage til arbejdet i og ved kommunens bygninger.Vi søger medarbejdere med særlige kompetencer indenfor teknik og vedligehold f.eks. styring af varme og ventilation, håndværksmæssige opgaver og generel Facility Management. 
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 03-05-2019

Vicevært søges til velrenommeret servicevirksomhed
PROFIL MATCH ApS
Ønsker du et job, hvor frihed, fysisk aktivitet og store smil er grundstenene i hverdagen? Så har vi jobbet til dig! Sammen med vores kunde, i København, søger vi lige nu en vicevært til et længevarende vikariat. Dit kommende job Som virksomhedens nye vicevært vil du blive ansvarlig for den generelle vedligeholdelse, servicering og rengøring af et boligkompleks beliggende på Østerbro. Opgaverne ligger i bred pallette og består af alt fra trappevask, hækkeklipning, snerydning, flytterengøring og generel servicering af boligerne.
Indrykket : 11-04-2019 Ansøgnings frist : 06-06-2019

Serviceminded og ansvarsbevidst servicemedarbejder til hjælpemidddeldepot
Tønder Kommune
Kan du lide at yde en god service, og har du hænderne "skruet rigtigt på"?  Kunne du tænke dig at være med til at skabe tryghed for vores ældre medborgere, og være med på holdet af gode kolleger i et godt arbejdsmiljø? Så er det måske dig, der skal være vores nye kollega.
Indrykket : 11-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019