Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Ekspresservice søger 5 montører
Ekspresservice ApS
Virksomheden er i stærk udvikling og har derfor brug for nye montører.    Vi arbejder for diverse virksomheder, såsom Elgiganten, RTC og Power hvor vi udfører monteringer af hårde hvidevarer og tv installationer bl.a.     Vi er den sidste service i kæden som kunden oplever. Derfor spiller vi en stor rolle i kundens oplevelse og derfor går vi op i at give kunden en god oplevelse.    Din profil:   
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 05-03-2019

Produktionsmedarbejder til Mekanisk samling
ETK EMS Skanderborg A/S
Vi har rigtigt travlt, og søger derfor 1 ny medarbejder til vores Back-End afdeling (Mekanisk samling og test) Jobbet: - Mekanisk samling af apparater - Indstøbning, lakkering og silikonering af print - Lettere mekanisk bearbejdning af mekaniske emner - Test af print og apparater 
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 17-04-2019

Vedligeholdelsesteknikker - nat
FLENSTED Food Group A/S
  Vidste du, at en personbil typisk er slidt ned, når den har kørt det samme antal timer, som Flensteds produktionsanlæg kører på mindre end et år? ”Flensted? Hvorfor skal jeg interessere mig for Flensted?”
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 17-04-2019

Tavlebygger
JKS a/s, Viborg
Er du erfaren og dygtig til el-tavler og opbygning af disse, så mangler vi dig. JKS søger en dygtig og erfaren elektriker med erfaring i tavlebygning, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 11-03-2019

ScanPeople søger produktionsmedarbejder til Tonica Elektronik A/S
SCANPEOPLE ApS
Da den medicotekniske virksomhed fortsat er i vækst, søger ScanPeople derfor på vegne af Tonica en dygtig medarbejder til at styrke deres produktionsteam i spoleafdelingen. Du vil blive en del af et selvstændigt team med engagerede kollegaer, hvor du vil referere til produktionschefen.
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 27-02-2019

SRO-/iFIX-udviklere til de bedste i branchen!
JKS a/s, Holstebro
Dansk Miljø- & Energistyring A/S (DME) vækster, og med denne positive udvikling søges to SRO-programmører til Holstebro eller Aalborg. Som medarbejder hos DME er du med til at levere kvalitetsløsninger til vores kunder inden for fjernvarme, vandforsyning, spildevand og industrien i Danmark. Om jobbet
Indrykket : 08-02-2019 Ansøgnings frist : 08-03-2019

PLC-programmør til de bedste i branchen!
JKS a/s, Holstebro
Dansk Miljø- & Energistyring A/S (DME) vækster, og med denne positive udvikling søges en PLC-programmør til Holstebro eller Aalborg. Som medarbejder hos DME er du med til at levere kvalitetsløsninger til vores kunder inden for fjernvarme, vandforsyning, spildevand og industrien i Danmark. Om jobbet
Indrykket : 08-02-2019 Ansøgnings frist : 08-03-2019

Montrice (belysning)
DAVID SUPER-LIGHT A/S
David Super-Light A/S søger montrice til belysningsarmaturer.  Du skal forvente en virksomhed med fart på hvor der vil være mange forskellige typer af opgaver indenfor montage. Vi er en lille virksomhed med 20 ansatte, som har fokus på at din arbejdsplads skal være et rart sted at være. Hos os er man en holdspiller og vi hjælper hinanden med at få hverdagens opgaver til at lykkes. Vi har en uformel omgangstone og du vil indgå i et mindre team af erfarne og dygtige kolleger.  
Indrykket : 30-01-2019 Ansøgnings frist : 27-03-2019

Elektronikmedarbejder med epoxycertifikat
JKS a/s, Randers
Elektronikarbejder med SMD 1 + og gerne SMD 2. JKS søger for kunde i Hammel en rutineret elektronikarbejder, hvor du arbejder 4 dage i den ene uge og 5 dage den anden uge. Der vil være oplæring på daghold. Virksomheden arbejder med LEAN, og høj sikkerhed er i fokus. Du vil blive en del af en stor virksomhed, der tilbyder sundheds- samt tandlægeordning til alle ansatte. Faglige kvalifikationer: Kursusbevis i SMD 1+og gerne SMD 2 Lodde- og montage erfaring Epoxy Personlige kvalifikationer:
Indrykket : 29-01-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Fibertekniker til længerevarende vikariat
JKS a/s, Viborg
Vi søger en dygtig og erfaren fibertekniker til et længerevarende vikariat. Det er vigtigt at man har erfaring som Fibertekniker og et solidt og bredt kendskab til faget.
Indrykket : 23-01-2019 Ansøgnings frist : 22-02-2019