Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Aktivitetsmedarbejder på Gilleballehus plejecenter
Ældre- og sundhedsområdet
Da vores aktivitetsmedarbejder på Gilleballehus har søgt nye udfordringer, søger vi en ny kollega med pædagogisk indsigt og en understøttende plejefaglig tilgang til arbejdet. Du skal derfor være uddannet social- og sundhedshjælper/assistent, pædagog eller have anden relevant uddannelse.    Stillingen er på 25,5 timer pr. uge og med tiltrædelse 1.
Indrykket : 22-03-2019 Ansøgnings frist : 04-04-2019

3F Bjerringbro søger en Organisator
3F Bjerrinbro og Omegn
3F Bjerringbro & Omegn søger en Organisator.   Er du god til at kommunikere og møde nye mennesker? Kan du motivere og inspirere – kan du agitere for vigtigheden af at være en del af fagbevægelsen og syntes du det er sjovt, at arbejde med mennesker på en anderledes måde? Vil du være med til at organisere flere medlemmer og gøre 3F Bjerringbro til det naturlige valg af fagforening på arbejdspladsen? Så har vi det rette job til dig.
Indrykket : 11-03-2019 Ansøgnings frist : 25-03-2019

Fødevareforbundet NNFs overenskomstsekretariat søger faglig konsulent til Aalborg
Fødevareforbundet NNF
Vi søger en dygtig medarbejder, der kan indgå i et team af faglige konsulenter. Stillingen: Der er behov for at ansætte en faglig konsulent med arbejdssted i Aalborg. Stillingen som faglig konsulent har særligt fokus på butiksområdet for bagere, konditorer og slagtere, hvilket blandt meget andet indebærer faglig sagsbehandling, servicering af medlemmer i forbindelse med for eksempel konkurs og LG-sager, servicering af tillidsvalgte, lærlinge og opsøgende arbejde.
Indrykket : 08-03-2019 Ansøgnings frist : 23-04-2019

Grønlands Politi søger (juridisk) konsulent til ledelsessekretariatet
RIGSPOLITIET. AFDELING.
Nuuk, Grønlands Politi
Indrykket : 01-03-2019 Ansøgnings frist : 27-03-2019

Bliv praktikant i et konsulenthus i rivende udvikling
Consulting
- Er du nysgerrig på livet som konsulent? Vil du være med til at udvikle fremtidens offentlige sektor? Kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, som har reel policy indflydelse på de brede velfærdsområder, og som skaber værdi for borgeren? Så skal du måske være en af vores nye praktikanter i efteråret 2019!
Indrykket : 22-02-2019 Ansøgnings frist : 19-04-2019

Supply Chain Lead
Effektiv Rekruttering
As Supply Chain Lead in the Operations department at Pascal A/S, you will take an essential in managing the supply chain in one of the worlds leading engineering companies within audio. Pascal is a company in a unique market position. Pascal was recently awarded with the 6th consecutive Gazelle Award and recently received Dansk Erhverv’s “Initiativ Pris”. This places Pascal A/S in the absolute top among Danish growth companies.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019