Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Dansk El-Forbund Midtjylland søger faglig sekretær
DANSK ELFORBUND MIDTJYLLAND
Vi søger en faglig sekretær til faglig sagsbehandling, opsøgende arbejde på arbejdspladser, byggepladser mm.   Jobbet: At opgsøge vore kollegaer på deres arbejdspladser med henblik på organisering og synlighed. Sagsbehandling. Valg af tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter. Kontakt med arbejdsmiljørepræsentanter. Arrangere og afholdelse af temamøder. Personprofil:
Indrykket : 17-09-2018 Ansøgnings frist : 08-10-2018

Faglig medarbejder
3 F Aabenraa
   Dynamisk team søger ny kollega  Faglig medarbejder  3F Aabenraa søger en faglig medarbejder, med tiltrædelse hurtigst muligt og senest den 1. december, som primært skal arbejde med faglige sager på transportområdet og tværfagligt.
Indrykket : 14-09-2018 Ansøgnings frist : 04-10-2018

Konsulent til rådgivning og forhandling
Øhavets Lærerkreds
Vi søger en ny konsulent, som kan tiltræde pr. 1. december 2018. Hvem er vi? Øhavets Lærerkreds er den lokale afdeling af Danmarks Lærerforening, der dækker Langeland, Svendborg og Ærø kommuner. Vi er en partipolitisk uafhængig fagforening, som organiserer ca. 1150 medlemmer ansat i folkeskolen, på CSV, UU Sydfyn, Sydfyns Fri Fagskole, PPR m.fl. Vi varetager medlemmernes tjenstlige interesser og arbejder for udvikling af folkeskolen og de øvrige arbejdspladser, som vores medlemmer er beskæftiget ved.
Indrykket : 05-09-2018 Ansøgnings frist : 28-09-2018

Faglig konsulent til Dansk Håndværk
Dansk Håndværk
Har du erfaring med at rådgive om personale- og overenskomstforhold? Og er du god til at løse konflikter? Vil du være med til at gøre en forskel for små og mellemstore håndværksvirksomheder? Hvis du kan svare ja til ovenstående, er du måske Dansk Håndværks næste dedikerede medarbejder.  
Indrykket : 30-08-2018 Ansøgnings frist : 28-09-2018

Udbudskonsulent med håndværksmæssig baggrund
Effektiv Rekruttering
Har du erfaring med beregning af tilbud og licitationer, så er det måske lige dig vi mangler. Da eseebase er i høj vækst, søger vi endnu en udbudskonsulent til vores udbudsteam i Silkeborg. Du har en håndværksmæssig baggrund, erfaring med udarbejdelse af tilbud og afholdelse af licitationer. Måske som Mester, konduktør, konstruktør, håndværker eller fra et beregnerkontor. Dine arbejdsområder vil primært bestå af:
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 08-10-2018