Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Livredder til dameafdeling til Ejendomsdrift og Service
Koncern Service og IT
Vil du være med til at gøre København klar? Vi har brug for dig, der har lyst til at gøre byen klar til suveræne kultur- og fritidsoplevelser. Vi vil give københavnerne den bedste service og de bedste oplevelser, og det skal du hjælpe os med. Ejendomsdrift og Service er en del af Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune. Du finder os på idrætsanlæg, fodboldbaner, museer, biblioteker, udendørsbade, kulturhuse og i svømmehaller, hvor vi har ansvaret for ejendomsdriften, vedligehold, rengøring og meget mere.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

Livreddere til dameafdeling til Ejendomsdrift og Service (barselsvikariater)
Koncern Service og IT
Vil du være med til at gøre København klar? Vi har brug for dig, der har lyst til at gøre byen klar til suveræne kultur- og fritidsoplevelser. Vi vil give københavnerne den bedste service og de bedste oplevelser, og det skal du hjælpe os med. Vi søger to livreddere til barselsvikariater 37 timer ugentligt.Om osEjendomsdrift og Service er en del af Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

Livreddere søges til dameafdelingen i Ølstykke Svømmehal
Egedal Kommune
Søger du et alsidigt job i et spændende fritidsmiljø med mange glade gæster? Så har vi måske jobbet til dig!Ølstykke Svømmehal søger to livreddere til vores dameafdeling i fast fuldtidsstilling på 37 timer om ugen med ansættelse pr. 1. august 2018. Arbejdstiden er i fast rullende vagtplan med både dag- og aftenvagter og arbejde hver 2. weekend.Lidt om os
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 22-06-2018

Teambuildinginstruktør søges til Kragerup Gods
Kragerup Gods
Freelance instruktør søges til vores teambuilding- og eventafdeling. Tiltrædelse snarest muligt. Vi forventer, at du er: Udadvendt, serviceminded, engageret, ansvarsfuld, fleksibel og tager ejerskab Vi forventer at du har følgnede kompetencer: Har erfaring med faciliteret teambuilding Erfaring med store grupper af businesskunder Du skal kunne skrive og tale engelsk  Vi tildbyder at:
Indrykket : 17-05-2018 Ansøgnings frist : 01-06-2018

Instruktører søges til Blocs & Walls - Københavns Klatreklub
Blocs & Walls
Danmarks største klatrehal, Blocs & Walls, er i rivende udvikling og søger derfor kompetente og energiske instruktører til at give vores gæster en oplevelses udover det sædvanlige.
Indrykket : 16-05-2018 Ansøgnings frist : 11-07-2018

Idrætskonsulent hos Kultur S
Koncern Service og IT
Som vores nye idrætskonsulent bliver du en del af et nyoprettet idrætsteam i Kultur S, der bl.a. har ansvaret for Københavns Kommunes idrætsfaciliteter i Sundbyerne, Ørestad, Islands Brygge, Christianshavn og Holmen. Du skal i tæt samarbejde med dine kolleger, interessenter og brugere af de kommunale idrætsfaciliteter bidrage til at udvikle idrætsområdet. Et område som er i vækst – ikke mindst pga. etableringen af nye idrætsfaciliteter. Som idrætskonsulent skal du bl.a.
Indrykket : 15-05-2018 Ansøgnings frist : 31-05-2018

Medhjælper I Ridefysioterapien
REIKI CENTER THY v/Hanne Sowinski
På Vegne af Herning Rideklub  Søges der en vikar til afløser timer i Ridefysioterapien frem til sommerferien og fra August søges en fast medhjælper. ( timertal på 20 - 25 timer pr uge)  Vi ønsker en der brænder for at hjælpe med vores bruger får en professionelt behandling samt at man kan udvise et stor nærvær for vores bruger, som er kendetegnet for dette sted. At vi møder vores bruger med opmærksomhed og nærvær. 
Indrykket : 14-05-2018 Ansøgnings frist : 01-06-2018

Danselærer til Kulturskolen
Skanderborg Kommune
Brænder du for at undervise børn og unge hvor glæde, inspiration, kvalitet og fællesskab er i højsæde?Så er denne stilling måske lige dig. Stillingen indbefatter dansehold, performancelinien samt evt. musicalprojekt.Vi vil gerne høre fra dig, hvis duhar erfaring eller relevant uddannelse inden for danshar erfaring med undervisning af børn og ungeer engageret, kompetent og idérighar lyst til at opbygge og udvikle danseundervisningen i samarbejde med Kulturskolens andre kulturlærere.
Indrykket : 14-05-2018 Ansøgnings frist : 30-05-2018

Konsulent til forebyggelse af doping i idrætten
Anti Doping Danmark
Fokus på forebyggelse og uddannelse på antidopingområdet forstærkes både nationalt og internationalt. Derfor har Anti Doping Danmark (ADD) behov for flere kræfter til forebyggelse og uddannelse i idrætten. Om arbejdsopgaverne
Indrykket : 09-05-2018 Ansøgnings frist : 28-05-2018

Idrætsansvarlig til Jobbankens afdeling i København
Jobbanken.nu, København
Vil du bruge dine idrætsfaglige færdigheder til at forbedre og nyudvikle Jobbankens succesfulde koncept? I Jobbanken indgår idræt som en vigtig del i genetableringen af arbejdsevnen hos psykisk sårbare førtidspensionister. Jobbanken søger en idrætsansvarlig til vores afdeling i København, som kan udvikle og implementere nye tiltag og være med til at skabe nye muligheder i en tid med velfærdsmæssige udfordringer.
Indrykket : 26-04-2018 Ansøgnings frist : 01-06-2018