Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Talentudvikler til TalentCenter Haderslev
Talentcenter Haderslev
Brænder du for talentudviklingen i håndbold og er du en dygtig fysisk træner, så har vi muligheden for dig. I praksis er der tale om to jobs, som er opdelt med to ansættelsessteder, men den samlede funktion hænger sammen og begge job ønskes besat af samme person, for at skabe det bedste fundament for succes. Der er tale om en 2 års projektstilling.Om jobbet som fysisk træner i TalentCenter Haderslev:
Indrykket : 14-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

Bademester og livredder
Gjellerup Sogns Friluftsbad
Bademester og livredder til Gjellerup Sogns Friluftsbad Kan du bevare det kølige overblik på en varm sommerdag? Har du lyst til et job som livredder under aben himmel og i al slags vejr? Er du klar til at smøge ærmerne op og tilgodese vores badegæster i et trygt, sundt og venligt svømme- og bademiljø? Og er du frisk pa at have en række daglige opgaver sa som vandbehandling, rengøring og sikkerhed pa anlægget?
Indrykket : 06-02-2019 Ansøgnings frist : 05-03-2019

Erfaren praktiker til idrætsområdet - administrativ medarbejder
Kultur & Udvikling
 Viborg Kommunes forvaltning, Kultur & Udvikling søger en medarbejder, som skal varetage en række opgaver indenfor kultur- og idrætsområdet.Stillingen er på fuld tid og med tiltrædelse 1. maj 2019.  Opgaverne:   • Baner og andre udendørs idrætsanlæg   • Anlægs- og udviklingsopgaver – boldbaner, kunstgræsbaner, atletikanlæg og andre udendørs idrætsanlæg (incl.
Indrykket : 05-02-2019 Ansøgnings frist : 25-02-2019

Fun - Part time job in the sun
BOARDSPORTS ApS
http://www.supsurf.dk and http://www.Bowcombat.dk are searching for instructors, it will be part time as 10-15 hours a week.  Typical working hours is friday after 4pm, saturdays and sundays. You have to be able to work almost all saturdays, from April through the summer. So the perfect student job. You will take care of our groups on typical 8-12 people doing our events. See websites for our activities, it will be SUPsurf / stand up paddle surf and bowcombat.
Indrykket : 16-01-2019 Ansøgnings frist : 13-03-2019

Bokseinstruktør
Fitness Møn IVS
Vil du gerne være en del af vores fantastiske team? Vi søger en dygtig Bokseinstruktør. Fitness Møn er et træningcenter på 850 m2 fyldt med lækkert udstyre. Fitness Møn ønsker, at tilbyde de bedste hold på Møn Du har: Vi forventer selvfølgelig , at du har de rigtige kompetencer. Evne til at skabe glæde i salen.
Indrykket : 11-01-2019 Ansøgnings frist : 01-03-2019

Livredder-vikar, Fløng Svømmehal
Høje-Taastrup Kommune
Livredder-vikarer til Fløng Svømmehal Vi søger vikarer til Fløng Svømmehal, der:    • er serviceorienterede,   • kan arbejde fleksibelt og løsningsorienteret og   • er glade for at arbejde med mennesker i bevægelse.Vi har skiftende arbejdstider med morgenvagter, aftenvagter og weekendvagter af 4-9 timers varighed. Du kan byde ind på de vagter, der passer dig bedst.
Indrykket : 10-01-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Livredder-vikar, Taastrup Svømmehal
Høje-Taastrup Kommune
Livredder-vikarer til Taastrup Svømmehal Vi søger vikarer til Fløng Svømmehal, der    • er serviceorienterede,   • kan arbejde fleksibelt og løsningsorienteret og   • er glade for at arbejde med mennesker i bevægelse.Vi har skiftende arbejdstider med morgenvagter, aftenvagter og weekendvagter af 4-9 timers varighed. Du kan byde ind på de vagter, der passer dig bedst.
Indrykket : 10-01-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Danse Instruktører til Show Dance, Zumba, Dancefit, Latin, Hiphop, Funk mv.
INFITNESS ApS
Infitness søger undervisere til danse hold i vores 2 fitness centere i Aarhus Du er i fysisk god form, du er god til at motivere andre til at yde deres max og forstår det skal være sjovt at være med på DIT hold. Infitness søger undervisere en/flere af følgende hold typer : - Show Dance - Zumba - LatinMix - DanceFIT - Hiphop Du vil blive en del af et ungt team som alle arbejder for at medlemmerne får den bedste trænings oplevelse hver dag.
Indrykket : 05-01-2019 Ansøgnings frist : 02-03-2019

Hold Instruktør - Stram Op, Step, Hiit mv.
INFITNESS ApS
Infitness søger hold instruktører til vores fitness centere i Aarhus Nord Du er i fysisk god form, du har kvalifikationer som gør du kan undervise i et fitness center, du er god til at motivere andre til at yde deres max - hver gang. Du skal kunne undervise i et eller flere af holdtyperne: Stram Op, Step, Hiit, MotionsBoksning mv. Hvis du har erfaring med undervisning i andre hold typer er det naturligvis en fordel
Indrykket : 05-01-2019 Ansøgnings frist : 02-03-2019

Crossfit, Kettlebell, OCR og Trampolin parkour instruktør
Jumpstart Adventure Zone
Vi søger instruktører til vores nye aktivitetspark i Risskov (Aarhus). Det drejer sig om crossfit, kettlebell, OCR instruktør og instruktør til trampolin parkour. Det vil være et godt job ved siden af studiet. Kontakt: jumpstartdk@gmail.com for yderligere information 
Indrykket : 04-09-2017 Ansøgnings frist : 31-12-2020