Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Introduktionsstilling i intern medicin, Nefrologisk afdeling, Herlev Hospital
Herlev Hospital
- Vi søger en dynamisk reservelæge til en 1-årig introduktionsstilling i intern medicin per 1. februar 2019. - Vi er en afdeling, der udreder og behandler patienter med akut og kronisk nyresvigt og andre intern medicinske problemstillinger. Vi arbejder på tværs af faggrupper, for en høj faglighed og et godt arbejdsmiljø med fokus på uddannelse, videreudvikling og forskning. - Vi er ca. 150 medarbejdere inddelt i 3 områder: Et hæmodialyseområde med ca. 200 patienter,
Indrykket : 16-11-2018 Ansøgnings frist : 10-12-2018

Selvstændige og ambitiøse kliniske diætister, gerne med forskningserfaring, søges til at arbejde med ernæringsterapi
Herlev Hospital
Enheden for Diætetik og Klinisk Ernæringsforskning søger 2 kliniske diætister til faste stillinger: • En stilling pr 1.2.2019 på 30 timer – eventuelt med mulighed for flere timer. • En anden stilling pr 1.4.2019 på 30 timer evt. med mulighed for +7 projekttimer indtil efteråret 2019
Indrykket : 16-11-2018 Ansøgnings frist : 06-12-2018

Sygeplejerske til Hjemmesygeplejen
Gladsaxe Kommune
Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor faglighed, samarbejde, humor og kreative løsninger prioriteres højt?Vi søger en kollega, som har lyst til at medvirke til at udvikle og fastholde en høj faglig kvalitet i hjemmesygeplejen i Gladsaxe Kommune. Kan du se dig selv som en væsentlig medspiller i et tværfagligt samarbejde, hvor vi gerne vil spille hinanden gode og skabe værdi for borgerne? Har du evt. kompetencer inden for psykiatri og/eller demens? Så er det lige dig, vi mangler.Om os
Indrykket : 16-11-2018 Ansøgnings frist : 26-11-2018

Barselsvikariat for kvalitets- og udviklingssygeplejerske til Ambulatoriet, Gladsaxe Handicaptilbud
Gladsaxe Kommune
Vi søger snarest en barselsvikar for kvalitets- og udviklingssygeplejerske til Ambulatoriet på Gladsaxe Handicaptilbud.Stillingen er et vikariat på 30 timer ugentligt. Arbejdsopgaverne løses i dagtimerne (08.00 til 16.00) mandag-fredag, og du kommer til at varetage såvel udviklingsopgaver såvel som sundhedsfagligt ambulatorie arbejde omkring borgerne og tæt på det pædagogiske personale.Ambulatoriet er en del af Gladsaxe Handicaptilbud, en tværgående sundhedsfaglig enhed, med reference til den daglige leder/sygeplejerske. Ambulatoriet er åbent på hverdage kl. 8-16.
Indrykket : 16-11-2018 Ansøgnings frist : 02-12-2018

Gatronomelev med specialet smørrebrød og catering til Personalekantinen og Cafeen på Herlev Gentofte Hospital
Herlev Hospital
Vi er på udkig efter elever, der har brænder for den gode smag, det gode håndværk og som har lyst til at blive en del af et større team. Du skal være med til at give personalet på Herlev Gentofte Hospital en hel særlig frokostoplevelse. Derud over skal alle andre, som vi også tilbyder mad fx gæster, mødedeltagere og pårørende have en god oplevelse med hensyn til smag og service. Vi arbejder med friske økologiske råvarer i sæson og tilbereder maden fra bunden. Vores køkkener har stor fokus på bæredygtighed, madspild og økologi hvor vi har sølvmærket.
Indrykket : 15-11-2018 Ansøgnings frist : 16-12-2018

Takeaway Attendant
BINDIA ApS
We are in need of waiters/attendants who can do the following jobs: Taking orders Keeping the takeaway tidy Packing take-away orders Small kitchen & floor jobs Serving  You are: Service minded  Speaking and writing English fluently Mature and responsible Willing and able to work full time Willing to work during evenings and weekends We offer:
Indrykket : 15-11-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018

PhD scholarship in Healthcare Design on Listening Effort and Cognitive Functioning: Towards Hearing-Integrated Care for Cognitive Health
Danmarks Tekniske Universitet
DTU, The Technical University of Denmark, Department of Management Engineering invites applicants for a 3-year PhD position on healthcare design focusing on 'Listening effort and cognitive functioning: towards hearing-integrated care for cognitive health', starting ideally on January 15th, 2019 or as soon as possible thereafter.
Indrykket : 15-11-2018 Ansøgnings frist : 03-12-2018

Patent- og kontraktspecialist til Patentteamet (genopslag)
Danmarks Tekniske Universitet
Er du struktureret, selvstændig og omhyggelig og har du en teknisk/naturvidenskabelig baggrund? DTU Tech Trans søger en Patent- og kontraktspecialist til Patentteamet. Så kan du blive en del af Patentteamet under DTU Tech Trans. Vi driver i samarbejde med institutter og centre, udviklingen af innovation og entreprenørskab på tværs af DTU og skaber derigennem værdi for studerende, forskere, virksomheder og øvrige samarbejdspartnere.
Indrykket : 15-11-2018 Ansøgnings frist : 29-11-2018

PhD Scholarships in Intestinal Microbiology and Toxic Chemicals
Danmarks Tekniske Universitet
The National Food Institute (DTU Food) offers a PhD position related to studies of the effect of the intestinal microbiota on uptake and metabolism of potentially harmful chemicals. You will be part of the Research group for Gut, Microbes, and Health at DTU Food. We offer an ambitious, dynamic and sociable research environment with lots of exiting challenges and opportunities. The PhD position is affiliated to the 'Microbelix' project supported by the Danish Veterinary and Food Administration and will involve interaction with both microbiologists, toxicologists and chemists.
Indrykket : 15-11-2018 Ansøgnings frist : 10-12-2018

Administrativ medarbejder
Danmarks Tekniske Universitet
Vi er på udkig efter en effektiv og grundig administrativ medarbejder til hurtigt og professionelt at hjælpe vores kollegaer. Du har solid erfaring med administrativ support og rapporteringsopgaver. Vi lægger især vægt på at du trives med tasteopgaver og er systemstærk samt Excel superbruger. Du får bl.a. ansvar for:
Indrykket : 15-11-2018 Ansøgnings frist : 29-11-2018