Error message

Notice: Undefined offset: 60110 in jobnet_search_element_results() (line 982 of /var/www/www.workwithus.dk/sites/all/modules/jobnet/plugins/content_types/jobnet_pane.inc).
Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title

Vi fandt desværrer ikke nogle jobs men vi fandt andre jobs du måske kan bruge.

(16 jobs) træ- og møbelarbejde:

Kvalitetsbevist medarbejder til lakering og træproduktion
LAMIPRO A/S
OM STILLINGEN Stillingen er i vores lakering og klargøringsafdelingen, hvor du vil være ansvarlig for lakering og klargøring af blandt andet laminat-, melamin-, og linoleumsprodukter. Arbejdsopgaverne vil primært være lakering, kantlimning, ilægning af vaske på/i bordplader samt klargøring og pakning af forskellige produkter. Alle arbejdsopgaver foregår indendørs.
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 14-04-2019

Produktionsmedarbejder til træindustrien
Gl. Rye Vinduer & Døre ApS
  Produktionsmedarbejder til træindustrien søges. Vi er en lille virksomhed med 5 ansatte. Vores primær produktion er vinduer og døre på special mål, men vi laver også mange andre specialting i træ. Vi arbejder i alle træsorter. Vores produkter er kendt for høj kvalitet og nøjagtighed. Da vi er en lille virksomhed, kræver det at vores ansatte skal kunne varetage mange forskellige funktioner i produktionen.
Indrykket : 21-03-2019 Ansøgnings frist : 04-04-2019

Dygtig maskinsnedker til daghold
JKS a/s, Holstebro
Om jobbet På vegne af kunde i Holstebro Kommune søger vi en dygtig og ihærdig maskinsnedker til daghold. Der kan på sigt for rette kandidat blive tale om en fastansættelse Du vil indgå i det faste team i produktionen, hvor du vil stå for kørsel med maskingader herunder også betjening af kantlimer. Om dig Du er gerne uddannet maskinsnedker med erfaring fra anden produktionsvirksomhed. Du kan også være tillært med god erfaring fra tidligere ansættelser. Du har erfaring med maskinbetjening – vigtigst dog betjening af kantlimer.
Indrykket : 21-03-2019 Ansøgnings frist : 17-04-2019

(1 jobs) tværgående arbejde, industriel produktion: