Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Hultquist Copenhagen søger Web Designer/E-Commerce Praktikant
A&O HULTQUIST APS
Web Designer/E-Commerce PraktikantEr du interesseret i mode og smykker, og er du klar på at drive og implementere en virksomheds e-handelsplatform, så er Hultquist Copenhagen det helt rette sted for dig. I Hultquist Copenhagen søger vi nemlig en kreativ, struktureret og disciplineret Web Designer/E-Commerce praktikant til at udvikle og implementere et nyt online univers.Om jobbet
Indrykket : 09-02-2018 Ansøgnings frist : 15-03-2018

Trykker til Ark offset. 3 måneder.
Medarbejderne ApS
Vi søger for en af vores samarbejdspartnere i Vejle 1 faglært Trykker, til et 3 mdrs vikariat. Da virksomheden planlægger at opstarte nathold kan der blive tale om fastansættelse på sigt. De kører lige nu 2 holds skift. Du kommer til at arbejde i produktionen ved maskinerne, og derfor er det et krav at du har god erfaring med ark offset tryk. Det må påregnes at arbejdstiderne er skiftehold, dag/aften. Vi forventer:
Indrykket : 07-02-2018 Ansøgnings frist : 28-02-2018

Bogbinder/bogbinderassistent
Vestergaards og Glumsø Bogtrykkerier A/S
Jobbet Vi søger hurtigst muligt en dygtig og fleksibel operatør til vores bogbinderi. Arbejdsfunktionerne er samlehæftning, fals og skæring.
Indrykket : 30-01-2018 Ansøgnings frist : 27-03-2018

Medarbejder
F10 Human Resource ApS
EN VIRKSOMHED I VÆKST  - SØGER NU Medarbejder – gerne med baggrund fra trykkeri til færdiggørelse og forsendelse Med godt humør og sans for kvalitet sikrer du, i samspil med de øvrige medarbejdere, kunden et slutprodukt i høj kvalitet. Dine opgaver bliver særligt : Skæring, Udstansning, Pakning og Forsendelse
Indrykket : 19-01-2018 Ansøgnings frist : 16-03-2018

Ledig stilling som GRAFISK TRYKKER hos Dan-Flex Etiketter, Vejle
DAN-FLEX ETIKETTER A/S
Vi søger en uddannet grafisk trykker, gerne med flexo erfaring. Tiltrædelse snarest muligt.   Vi tilbyder: Fast daghold Løn efter lokale aftaler Stabile arbejdsforhold Oplæring i dit nye arbejde Gode kolleger Vi forventer:
Indrykket : 09-01-2018 Ansøgnings frist : 06-03-2018