Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Klejnsmede søges
HAGERUP SMEDE, AALBORG A/S
Til opbygning af støbeforme primært til betonelement industrien må gene kunne tegne i auto-cad samt kunne bruge en plasmaskærer ( Zinser ) Tegningslæsning er en nødvendighed Se iøvrigt, hagerup-smede.dk
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 31-01-2019

Klejnsmed med montage erfaring
Colbar ApS
Til Kunde i Ringkøbingområdet søges til hurtigt tiltrædelse, klejnsmed med erfaring indenfor tig svejsning og montage af rustfri konstruktioner, da der er tale om selvstændigt arbejde er god tegningsforståelse et krav. Mulighed for fastansættelse
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 05-02-2019

Svejsere søges til nathold
HR-INDUSTRIES A/S
HR-Industries søger dygtige og engagerede svejsere til større og attraktiv virksomhed i Aarhus. Der er tale om fast nathold, 4 dages uge.  Stillingen Vi søger svejsere/smede som har erfaring med svejsning til større emner. Det er en fordel at du har erfaring med rørtrådsvejsning, men er du en habil Co2-svejser er vi også meget interesseret i at høre fra dig. Har du kendskab til lettere svejseopgaver i TIG er dette også en fordel. 
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Smed søges til virksomhed i Give
Jysk Vikarservice A/S, Vejle
På vegne af en virksomhed i Give, søger Jysk Vikarservice en smed eller en person med smedeerfaring. Der er tale om et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse. Den normale arbejdstid er: 07.00-15.30, dog skal man være forberedt på at være der længere i perioder.   Din profil:
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 24-12-2018

Karrosseriteknikerlærling
Pedersen & Nielsen Automobilforretning
Hos Pedersen & Nielsen har vi travlt, og vi søger derfor en ambitiøs og serviceorienteret lærling til vores pladeværksted i Aalborg.Vi tilbyder en særdeles spændende og udfordrende læreplads i en bilvirksomhed i vækst.Som vores nye karrosseriteknikerlærling forventer vi, at du: Kan arbejde selvstændigt Er faglig stolt og har viljen til at udføre arbejdet korrekt Er teamplayer og villig til at yde en ekstra indsats, når behovet er derSom ansat hos Pedersen & Nielsen tilbyder vi dig:
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 11-01-2019

ScanPeople søger smede til kunde i Storkøbenhavn
SCANPEOPLE ApS
For vores samarbejdspartner, der udfører avancerede smedeopgaver til kunder i både Danmark og resten af verden, søger vi kandidater til vikariater af længerevarende karakter. Jobprofil: Svejsning af rustfrie emner. Montage. Værkstedsarbejde.   Opbygning af proces anlæg. Selvstændige opgaver. Kvalifikationer:
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 19-12-2018

ScanPeople ApS søger for vores kunde i Storkøbenhavn, faglærte rustfri smede med og uden certifikat, til vikararbejde i Storkøbenhavn
SCANPEOPLE ApS
Jobprofil: • Rustfrit smedearbejde på fabrikkens produkter• Værkstedsarbejde• Selvstændige opgaver Kvalifikationer: • Udlært smed • Selvstændigt arbejdende• Erfaring med arbejde inden for rustfrit smedearbejde• Gerne bekendt med udførelse af dokumentation (Svejselog mm.)• Læsning af PI-diagrammer. Dette er ikke et krav
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 19-12-2018

klejnsmed til blandt andet teater og filmarbejde
ENGELBRECHT CONSTRUCTION A/S
Engelbrecht Construction A/S søger erfaren smed Engelbrecht Construction er en af Skandinaviens største virksomheder inden for scenografi til film, tv, teater og museer.  Til vores smedeafdeling søger vi en smed, der med udgangspunkt i en stærk faglighed, har lyst til at bruge sit fag på utraditionelle måder. Dine kompetencer:
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Rustfri Smed – TIG svejser
Faber Staffing ApS
Vi søger en TIG svejser med certifikat i rustfri rør til en projektansættelse hos vores kunde mellem Brande og Nørre Snede. Der skal svejses forskellige rustfrie røremner og serier ved svejserundborde.  
Indrykket : 07-12-2018 Ansøgnings frist : 28-12-2018

Alsidig håndværker, som kan svejse, skrue, bruge en vinkelsliber m.m. – varighed ca. 1 måned
Jobbest
Til Ilulissat – Grønland søger vi en alsidig håndværker, som kan svejse, skrue, bruge en vinkelsliber m.m. – varighed ca. 1 måned  Opgaven: Udvidelse / ændring af tagkonstruktion Montering af nye tagplader Svejseopgaver Lidt om dig:
Indrykket : 07-12-2018 Ansøgnings frist : 20-12-2018