Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Sort Smed/Svejser søges til Falster - FAST STILLING!
Job InWest Vikar
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 17-08-2018

ScanPeople søger smede / svejsere til arbejde i Køge
SCANPEOPLE ApS
Vi søger på vegne af vores kunde smede/svejsere med erfaring i at svejse i rustfri rør. Da der ofte arbejdes i henhold til GMP (Pharma kvalitet), vil erfaring med at udføre svejse dokumentation samt arbejde efter isometriske tegninger være en stor fordel.  Der vil være tale om vikariater af længerevarende varighed eller fastansættelse.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

ScanPeople ApS søger for vores kunde i Storkøbenhavn, faglærte rustfri smede til vikararbejde i Storkøbenhavn
SCANPEOPLE ApS
ScanPeople ApS søger for vores kunde i Storkøbenhavn, faglærte rustfri smede med og uden certifikat, til vikararbejde i Storkøbenhavn. Jobprofil: Rustfrit smedearbejde på fabrikkens produkter Værkstedsarbejde Selvstændige opgaver Kvalifikationer:
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

ScanPeople søger smede til kunde i Storkøbenhavn
SCANPEOPLE ApS
For vores samarbejdspartner, der udfører avancerede smedeopgaver til kunder i både Danmark og resten af verden, søger vi kandidater til vikariater af længerevarende karakter. Jobprofil: Svejsning af rustfrie emner. Montage. Værkstedsarbejde.   Opbygning af proces anlæg. Selvstændige opgaver. Kvalifikationer:
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

ScanPeople søger en klejnsmed til PM Montage-Teknik
SCANPEOPLE ApS
Vi søger på vegne af PM Montage-Teknik en klejnsmed til deres værksted. Det vil til at starte med være et vikariat, indtil ens værdi er vist, hvorefter man vil overgå til at være fast medarbejder. Virksomheden har fået et behov for klejnsmede med erfaring inden for svejsning af forskellige typer af jern samt andre processer. Det er ikke påkrævet at have certifikat. Det bliver vægtet højere med en god arbejdsmoral, fleksibilitet og personlig kemi.   OM STILLINGEN
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

ScanPeople søger en Smed / Montør til CC Montage-Teknik
SCANPEOPLE ApS
CC Montage-Teknik er i udvikling og mangler derfor en ny medarbejder til deres team. De søger en selvstændig, initiativrig, serviceminded og proaktiv tekniker. De bestræber sig efter at styrke deres dynamiske team og søger derfor en dygtig medarbejder, som er ivrig efter at blive en del af virksomheden.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

2 mænd søges til teknikrum, svejsning af varmecentral - høj fast løn
NH Bemanding ApS
NH Bemanding søger 2 smede, VVS’ere eller lign. til installering af varmecentraler. Om Jobbet: Du skal montere varmecentraler på primærsiden (svejsning). Der skal laves én stor og to små. Der er allerede to færdiglavet på pladsen som kan ses. Frit valg om du vil køre 4 eller 5 dags uge. Mulighed for weekend- og overarbejde. God fast timeløn. Faglige kvalifikationer:
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 08-10-2018

Vi har rigtig dejligt travlt, og søger derfor 2 rustfaste klejnsmede
OVERBECK STAAL ApS
Vi er en moderne rustfri smedevirksomhed, der laver specialproduktion til fødevareindustrien, ingen standardvarer. Derfor vil du møde spændende faglige og håndværksmæssige udfordringer med alsidigt arbejde, og en hverdag hvor 2 dage ikke er ens. Hos os er omgangstonen fri og hierarkiet lavt. Overbeck er en virksomhed i stor vækst, hvor du kan få en nøgleposition inden for kort tid, såfremt lysten og evnerne rækker.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 08-10-2018

Klejnsmed - Kolding
Work4all Vejle
klejnsmed - Kolding For en virksomhed nær Kolding, søger Work4All en dygtig klejnsmed. Der er tale om Try&Hire, så der er mulighed for fastansættelse for den rigtige kandidat. Opstart så hurtigt som muligt. Arbejdstiden er på fuldtid og ligger fra kl. 07. Vi forventer følgende fra dig: - Du er uddannet klejnsmed - Du er fleksibel og arbejdssom - Du er mødestabil og kan starte nu - Du har teknisk flair
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 08-10-2018

Køkken- og rengøringsmedarbejder
Gødvad Efterskole Selvejende Inst
Gødvad Efterskole i Silkeborg søger køkken- og rengøringsmedarbejder. Har du mod på og lyst til at blive en del af et spændende, engageret og samarbejdende efterskoleteam?  Vi søger fra 1. oktober 2018 eller hurtigst muligt efter aftale en køkken- og rengøringsmedarbejder 35 timer/uge til følgende opgaver:
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 24-08-2018