Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Rustfri klejnsmed
JO INDUSTRIES A/S
Vi søger lige nu for kunde, en dygtig rustfri klejnsmed. Det drejer sig primært om tig-svejsning i rustfri tyndplader samt CO2-svejsning i sort stål.Besider du kompetencer, til at udfører disse arbejdsopgaver hører vi meget gerne fra dig.Kan du betjene en robotsvejser er det en stor fordel! I virksomheden udføres følgende processer i rustfrit stål, aluminium og jern:
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 19-04-2018

Er du klejnsmed på udkig efter nye udfordringer?
JKS Herning
Du skal trives med en hverdag, hvor dagene ikke er ens. Du vil primært køre med én af virksomhedens erfarne medarbejdere. Opgaverne er primært smede- og montageopgaver. Virksomheden er førende inden for betonløsninger til byggebranchen. Virksomheden har sit eget smedeværksted med specialbygning af tilbehør til maskiner, lastbiler etc. Du skal trives i en virksomhed med stolte traditioner, frihed under ansvar og en uformel omgangstone. Der er gode udviklingsmuligheder i virksomheden.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 23-03-2018

TIG svejser til tyndpladesvejsning.
JB METALINDUSTRI A/S
    TIG svejser til tyndpladesvejsning Vi fortsætter væksten. Derfor søger vi nu et antal smede til at TIG-svejse i tyndplade (jern, aluminium og rustfrit stål) Der er tale om faste stillinger.  Vi forventer af dig: At du er "holdspiller", er fleksibel, har et godt humør og er indstillet på en travl hverdag. Du skal være kvalitetsbevidst.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 11-03-2018

Ufaglært smed med erfaring i MIG svejsning i aluminium
TRECO CMB
Vi har travlt og mangler derfor to medarbejdere med erfaring i MIG/Alu. Svejsning.Der er tale om to job hvor den ene spænder aluminiums dele op i et fikstur mens den anden svejser delene sammen. Begge skal have erfaring med MIG svejsning i aluminium da der roteres mellem jobbene.Begge job indebære en del håndtering af emner og svejse fikstur, så en god fysik er nødvendig. Opstart efter aftale.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 29-03-2018

Operatør til fuldautomatisk rørvalselinje
BLÜCHER METAL A/S
    Operatør til fuldautomatisk rørvalselinje til virksomhed i vækst Har du lyst til at være en del af en international virksomhed i vækst, der producerer afløbssystemer af højeste kvalitet i rustfrit stål? Så har vi brug for dig hos BLÜCHER A/S, Vildbjerg. Vi søger en ny medarbejder, der skal indgå i et team af erfarne medarbejdere, der betjener 3 stk. fuldautomatiske rørvalselinjer til produktion af rustfrie tyndvæggede rør.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 18-04-2018

Smed/reparatør til Serviceafdelingen
Dansk Træemballage A/S
Dansk Træemballage A/S Til vores serviceafdeling på Ørstedsvej 71 i Ribe søges til fuldtidsstilling, smed/reparatør, som kan indgå i vort vedligeholdelsesteam, der tager sig af reparation og servicering af vores maskinpark. Vi tilbyder: Et udfordrende og selvstændigt job med stor mulighed for personlig udvikling, i tæt samarbejde med engagerede kollegaer, i en frisk og dynamisk virksomhed, hvor omgangstonen er uformel, og hvor du selv er med til at forme dine fremtidige arbejdsopgaver.
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 18-04-2018

Rustfast Klejnsmed teamleder
WILA A/S
Vi oplever stor vækst i aktivitetsniveauet hos Wila, og har derfor brug for en rustfastsmed, som kan indgå i vores produktion samt være teamleder for et hold på 7-8smede/lærlinge.Wila A/S er specialister indenfor opbygning af komplette procesanlæg tillevnedsmiddelindustrien, samt udstyr til en bred vifte af produkter.Vi kan tilbyde dig følgende:· Fremstilling af mange forskellige opgaver i rustfrit stål med høj finish· Spændende arbejde med mange alsidige opgaver· Dygtige engagerede kollegaer til faglig sparring· Konkurrencedygtige lønforh
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 28-03-2018

Medarbejder til sliberi
WILA A/S
Vi oplever stor vækst i aktivitetsniveauet hos Wila, og har derfor brug for en medarbejder i vores sliberi Dine kvalifikationer: Du har erfaring med håndtering af håndværktøj Gerne erfaring med slibning af rustfast stål Fleksibel i forhold til arbejdsopgaveindhold Du går ikke på kompromis med kvaliteten Du er stabil og fungerer godt i teams God teknisk forståelse  
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 14-03-2018

Gulvslibere
J.M. Gulv & Rengøring Aps
Vi er i stigende vækst grundet øget ordre- og kundetilgang, og søger en erfaren gulvlægger. Vi udfører primært opgaver for kommuner og boligselskaber i Storkøbenhavn og på Sjælland.Vi er mange erfarne folk i forvejen og forventer, at du både kan arbejde på egen hånd og sammen med andre.Det er et krav at du har erfaring og kørekort, da du vil få servicevogn stillet til rådighed.Vi er medlem af Gulvbranchen og Dansk Byggeri og tilbyder derfor ordnede forhold og en løn der modsvarer de stillede krav.Der er tale om fast beskæftigelse 37 timer og ugen.
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 27-03-2018

Reparation og vedligehold
A/S JIFFY
Vi søger en erfaren og mødestabil smed, mekaniker, maskinmester eller lignende med hænderne skruet rigtigt på.  Du kommer til at arbejde med reparaton og vedligehold af vort produktionsapparat herunder ombygning og indstilling af maskiner. Du skal i tæt samarbejde mellem værksted og maskinoperatører medvirke til at forbedre kvalitet og effektivitet i produktionen.  Skriftlig henvendelse til  Jiffy A/S, Industrivej 4, 8550 Ryomgård 
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 05-03-2018