Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Klejnsmed
MATCHMIND A/S
MatchMind søger to dygtige klejnsmede for kunde i Brønderslev. Der er tale om længerevarende vikariater med henblik på fastansættelse og arbejdstiden er nathold mandag til torsdag. Vi forventer at: du har erfaring med TIG-svejsning du har erfaring med montagearbejde du har truckcertifikat du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver du stabil og kvalitetsbevidst du kan starte med kort varsel Du tilbydes løn efter overenskomst.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Klejnsmed
MATCHMIND A/S
MatchMind søger to dygtige klejnsmede for kunde i Brønderslev. Der er tale om længerevarende vikariater med henblik på fastansættelse og arbejdstiden er daghold mandag til fredag. Vi forventer at: du har erfaring med TIG-svejsning du har erfaring med montagearbejde du har truckcertifikat du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver du stabil og kvalitetsbevidst du kan starte med kort varsel Du tilbydes løn efter overenskomst.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

1-2 Rustfast klejnsmede søges til virksomhed i kraftig vækst
SINDAL STÅLINDUSTRI ApS
Sindal Stålindustri ApS er Danmarks førende leverandør af specialproducerede kapslinger til el - industrien. Med base i Hjørring, søger vi 1-2 Rustfast klejnsmede til vores svejseafdeling. Personprofil: Gode samarbejdsevner Uddannelse som klejnsmed, rustfast klejnsmed eller pladesmed Erfaring med rustfri tyndplade – produktion Arbejdsopgaver: Svejse, slibe samt suhne rustfri kapslinger Vi tilbyder:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 17-06-2018

Dygtig Klejnsmed SØGES!!!
DS Klejnsmede ApS
Dygtig klejnsmed søges!!! Rustfri/sort.  Grundet travlhed søger vi en ny frisk medarbejder til vores team af engageret og dygtige medarbejdere. Vi søger 1 dygtig klejnsmed til vores værksted i 8722 Hedensted. Vi er et ungt team, med en god og let tone, og der er ikke langt til mester. Vi er en virksomhed som arbejder som underleverandør og montage i både fødevarebranchen og industribranchen. Der vil blive en del udekørende reparation og serviceopgaver hos vores kunder.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

ScanPeople søger smede / svejsere til arbejde i Køge
SCANPEOPLE ApS
Vi søger på vegne af vores kunde smede/svejsere med erfaring i at svejse i rustfri rør. Da der ofte arbejdes i henhold til GMP (Pharma kvalitet), vil erfaring med at udføre svejse dokumentation samt arbejde efter isometriske tegninger være en stor fordel.  Der vil være tale om vikariater af længerevarende varighed eller fastansættelse.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 30-05-2018

Rustfast smed / klejnsmed
MT Stålindustri A/S
Vi har travlt og mangler smede hurtigst muligt Måske er det dig? Arbejdet vil hovedsageligt bestå af svejsning i rustfri stål og sort jern i serie og enkelt stk. produktion. Vi arbejder meget med tyndplade, men udfører også en del opgaver i kraftigere gods. Vi forestiller os du er: * Uddannet rustfast klejnsmed, klejnsmed, smed, eller måske tillært og kan begå dig som   smed på  vores værksted
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

ScanPeople søger en klejnsmed til PM Montage-Teknik
SCANPEOPLE ApS
Vi søger på vegne af PM Montage-Teknik en klejnsmed til deres værksted. Det vil til at starte med være et vikariat, indtil ens værdi er vist, hvorefter man vil overgå til at være fast medarbejder. Virksomheden har fået et behov for klejnsmede med erfaring inden for svejsning af forskellige typer af jern samt andre processer. Det er ikke påkrævet at have certifikat. Det bliver vægtet højere med en god arbejdsmoral, fleksibilitet og personlig kemi.   OM STILLINGEN
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 30-05-2018

ScanPeople ApS søger for vores kunde i Storkøbenhavn, faglærte rustfri smede til vikararbejde i Storkøbenhavn
SCANPEOPLE ApS
ScanPeople ApS søger for vores kunde i Storkøbenhavn, faglærte rustfri smede med og uden certifikat, til vikararbejde i Storkøbenhavn. Jobprofil: Rustfrit smedearbejde på fabrikkens produkter Værkstedsarbejde Selvstændige opgaver Kvalifikationer:
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 30-05-2018

Klejnsmed Rustfri/tyndplade søges!
JobTeam Kolding A/S
Vi søger på vejne af virksomhed i Fåborg-området efter en klejnsmed m/erfaring i Tyndpladebearbejdning og Rustfri. Der tilbydes 3 mdrs. vikariat med forventet efterflg. fastansættelse. send CV til undertegnede.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 30-05-2018

Gulvsliber med falig stolthed søges
Gulvkompagniet ApS
Kære nye medarbejder, Vi søger ikke manden med hovedet under armen der bare cruiser rundt og leder efter den bedste hyre. Vi søger landets mest faglige stolte gulvsliber som sætter en ære i alt hvad han foretager sig. Lønnen hos os er baseret på den enkeltes kunnen og dennes ihærdighed i altid at gøre kunden og firmaet tilfreds.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 25-06-2018