Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Operatør - specialarbejder
JobTeam - Herning
JobTeam MidtVest søger for virksomhed i Karup en operatør/specialarbejder til pasning af produktionsmaskine på fast daghold. Faglige kvalifikationer: Du har erfaring med arbejde i industrien Du har erfaring med operatørarbejde Du er selvkørende og kan arbejde selvstændigt Du må gerne have truckkort Du skal kunne snakke flydende dansk Personlige kvalifikationer:
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Afløsere og tilkaldevikarer til Hjemmeplejen Syd
Herning Kommune
Vi er en flok skønne medarbejdere, som søger afløsere/tilkaldevikarer.Vi forestiller os, at du er studerende eller har ønske om at studere. Måske du har et sabbatår og mangler et job i weekenderne, på helligdage og/eller i ferieperioder.Hos os i hjemmeplejen, ydes personlig pleje og praktisk bistand til hjemmeboende borgere, som er bosiddende i den sydlige del af Herning kommune, herunder bl.a. Lind og Kibæk.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 21-01-2019

Er du vores nye social- og sundhedshjælper i Hjemmeplejen Herning?
Herning Kommune
Vi søger en frisk social- og sundhedsassistent/-hjælper til en stilling i dagvagt. Stillingen er normeret til 30 timer, med vagt hver 3. weekend. Ønskes et højere timetal end 30, kan dette aftales, men så må påregnes flere weekendvagterHos os vil du blive en del af en engageret personalegruppe, hvor der drages omsorg for vore borgere og for hinanden. Vi har et godt arbejdsfællesskab præget af engagement, fleksibilitet og humor.Vores base er på Bytoften i Tjørring. Vi er inddelt i en inde-gruppe og en ude-gruppe.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 21-01-2019

Eksterne lektorater ved Aarhus BSS, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi 1018098
Aarhus Universitet
Ved Aarhus BSS, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi er et antal eksterne lektorater ledigt pr. 1. februar 2019. Stillingerne er tidsbegrænsede, og ansættelse sker normalt for tre år, med mulighed for forlængelse eller varig ansættelse. Arbejdsopgaver og timetal aftales med instituttet forud for hvert semester. Der kan ikke garanteres undervisning i hvert semester.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 19-12-2018

Administrationsbefalingsmand til V Uddannelsesbataljon/JDR
Dragonkasernen
Er du administrativ stærk, operativ fokuseret og brænder du for uddannelse af soldater?Så kan du meget vel være den administrationsbefalingsmand, vi ved V Uddannelsesbataljon ved Jydske Dragonregiment, mangler netop nu!Om osUddannelsesbataljonen ved Jyske Dragonregiment, har specialiseret sig i uddannelsen af Hærens fundament.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-01-2019

Lagermedarbejder til Herning - Pakning af tøj
VIKARRINGEN ApS
Vi søger 2 medarbejdere til lagerarbejde, til god virksomhed i fremdrift. Der er tale om et vikariater, men der er gode muligheder for, at det er længervarigt. Der søges 2 medarbejdere til daghold.   Arbejdsopgaverne er varierende, og kan være bl.a.: Pakke opgaver Lettere fysisk arbejde Ophængning af tøj Container tømning   Faglige kompetencer:
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018

Visitator til Visitationsenheden i Sundhed og Ældre
Herning Kommune
Visitationsenheden i Sundhed og Ældre i Herning Kommune søger en sundhedsfaglig visitator pr. 1. marts 2019. Stillingerne er som udgangspunkt på 37 timer pr. uge.Er du fagligt velfunderet, og har du lyst til nye udfordringer i en dynamisk afdeling, hvor der er garanti for daglige udfordringer, vil denne stilling givetvis være interessant for dig.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 21-01-2019

Intern salgsmedarbejder
Gemina Termix Production A/S
Gemina Termix søger Intern salgsmedarbejder Kunne du tænke dig at udfolde dit salgssupport-talent i en virksomhed i vækst? Og vil du være med til at sikre, at vores kunder får den bedst tænkelige support? Så er du måske den kollega, som vi søger til vores velfungerende salgsteam på 15 medarbejdere, der alle glæder sig til at være din sparringspartner i det daglige arbejde.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 09-01-2019

Fagkoordinator til Park, Natur og Friluftsliv
Herning Kommune
Brænder du for at arbejde med natur, skov og park? Har du projektledererfaring indenfor udvikling og pleje af de grønne kommunale områder, og ønsker du at være en del af et nyt team på otte personer i en dynamisk organisation?Jobbet indebærer koordinering af projekter, opgaver og økonomi i afdelingens team for park og naturpleje. Du kommer til at indgå i et nyt team, hvor du vil have mulighed for at præge egne opgaver.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-01-2019

Distriktssygeplejerske til Skolebørn Team 2-Skejby-Herning ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling, Skejby, AUH
Region Midtjylland
 – med funktion i Herning.Pr. 1. marts 2019 eller snarest søger vi 1 distriktssygeplejerske til Skolebørns ambulatorium i Herning.Stillingen er på 37 timer pr.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 08-01-2019