Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Sikkerhedsofficer til Jydske Dragonregiment
Dragonkasernen
Vil du være med til at sætte retningen for den militære sikkerhed, og er du en dygtig kaptajn eller seniorsergent? Så er det dig, vi mangler!Om os
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 24-02-2019

Blå Kors Varmestue søger 1-2 tilkaldevikarer til skiftende arbejdstider
Blå Kors Varmestue
Blå Kors Varmestue er et døgnåbent værested med tilhørende Herberg. Målgruppen er mennesker med misbrugsproblemer, socialt udsatte og ensomme med behov for nyt netværk.   Vi forventer, at du:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Jydske Dragonregiment søger sikkerhedsofficer
Dragonkasernen
Vil du være med til at sætte retningen for den militære sikkerhed, og er du en dygtig kaptajn eller seniorsergent? Så er det dig, vi mangler!Om os
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 24-02-2019

Bygningsmaler søges
AKTIVPERSONALE A/S
For vores kunde i Holstebro Kommune søger vi en dygtig og erfaren bygningsmaler.  Det er vigtigt, at du som ansøger har en bred, relevant og god faglig baggrund og uddannelse som gør dig istand til at løse alle opgaver indenfor området. Om dig:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 17-03-2019

Center for Kommunikation søger afdelingsleder til Høreafdelingen
Herning Kommune
Center for Kommunikation søger afdelingsleder til Høreafdelingen, idet vores nuværende afdelingsleder går på pension til sommer.Afdelingslederen varetager endvidere ledelsesfunktionen for Sekretariatet. Stillingen er til besættelse 1. juli 2019.Vores nye afdelingsleder er fagligt velfunderet indenfor høreområdet, har indsigt i kommunikationsområdet og er gerne ledelsesmæssigt erfaren – alternativt ledelsesmæssigt interesseret.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 05-04-2019

Maritim sagsbehandler med flair for internationalt samarbejde og koordination - GENOPSLAG
Flyvestation Karup
Forsvarsstabens Strategi- og Policysektion skal bruge en maritim sagsbehandler med flair for internationalt samarbejde og koordination på højt niveau.Er du orlogskaptajn, og kunne du tænke dig at arbejde med militærstrategisk udvikling og policy indenfor det maritime område? Ønsker du at afprøve tjeneste på niveau 1, og befinder du dig godt i en travl hverdag præget af militær faglighed og politiske hensyn? Har du et indgående kendskab til Søværnet fra stabs- og operativ tjeneste og er interesseret i internationalt samarbejde? Så kan du blive vores nye sømilitære sagsbehandler.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 01-03-2019

Landmilitær sagsbehandler med flair for internationalt samarbejde og koordination (genopslag)
Flyvestation Karup
Er du major og kunne tænke dig at arbejde med militærstrategisk udvikling og policy på det landmilitære område? Ønsker du at blive afprøvet i tjeneste på Niveau 1. Befinder du dig godt i en travl hverdag præget af militær faglighed og politiske hensyn, og har du et indgående kendskab til Hæren fra stabs- og operativ tjeneste. Så har vi en stilling som landmilitær sagsbehandler i Forsvarsstabens Strategi- og Policysektion.Om os
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 10-03-2019

Mekanikere søges i stort og moderne bilhus
Bjarne Nielsen A/S - Herning Silkeborgvej
Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. Til vores store og moderne bilhus i Herning søger vi to ambitiøse mekanikere, som har fokus på kunder, kvalitet og effektivitet. Det er et krav, at du er udlært mekaniker. Ligeledes er det en fordel, hvis du har erfaring fra et autoriseret værksted, men det er ikke et krav. Du kommer primært til at have med Ford-afdelingen at gøre, så erfaring med netop Ford er naturligvis også en fordel - men heller ikke noget krav.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Kirkesanger søges
Vildbjerg Kirke
Stillingen som kirkesanger ved Vildbjerg Kirke i Herning Nordre Provsti er ledig og ønskes besat fra den 1. april 2019 eller snarest derefter. Arbejdsopgaverne består i at lede kirkesangen til gudstjenester samt ved kirkelige handlinger i øvrigt, såsom vielser og begravelser/bisættelser. Kirkesangeren er også behjælpelig ved gudstjenesternes altergang. Stillingen omfatter halvdelen af kirkens tjenester og kirkelige handlinger svarende til ca. 222 timer pr. år.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 08-03-2019

Kylling & Co søger en souschef
Kylling & co Herning v/Humeyra Kilic
Søger du nye udfordringer? Så læs med her Hos Kylling & Co Herning, mangler vi en souschef til vores fantastiske team. Vores nuværende souschef stopper 1. April og åbner sin egen afdelingen. Du skal være servicemindet, fleksibel og frisk, og du skal sætte en ære i at give kunderne den bedst mulige oplevelse.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 08-03-2019