Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Gulvafslibere
VIDEBÆK GULVAFSLIBNING ApS
Videbæk Gulvafslibning søger gulvafslibere.   Jobbet består af opgaver inden for slibning af gulve, trapper, bordplader mm. Det er en fordel hvis du er udannet inden for faget - gerne tømrer eller gulvlægger, men et godt fagligt kendskab til branchen er også en mulighed. Bil stilles til rådighed, så det er et krav at du har kørekort. Hvis du syntes at jobbet lyder interessant, er du velkommen til at sende dit CV samt en ansøgning.  
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 23-02-2018

Et antal sagsbehandlere søges til den kommende Vurderingsstyrelse, Herning
SKAT
Har du lyst til at arbejde med værdiansættelse af grunde og bygninger og trives du med spændende og udfordrende sagsbehandling? Vil du gerne være med til at gøre en forskel og bidrage til udviklingen af SKAT Ejendom, og trives du med et arbejdsliv i bevægelse? Så er det dig, vi søger til det fortsatte arbejde med ejendomsvurdering.  Vi har brug for medarbejdere, som selvstændigt og med en god kvalitet og godt flow i afviklingen af sager kan arbejde med konkret sagsbehandling inden for bl.a. vurderinger, genoptagelsessager og klagesager.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 06-03-2018

Dygtig og alsidig kok søges til spændende hverdag
HOTEL VILDBJERG A/S
Til vores dejlige hotel i Vildbjerg, søger vi en kok. Jobbet søgningen skyldtes travlhed   Vi forventer af dig: Kan arbejde både i teams og selvstændigt Holde hovedet koldt i travle perioder Være en glad og positiv person Dygtig og engageret fagligt hvad kan du forvente af os en ærlig arbejdsplads Spændende og alsidig hverdag hvor ikke to dage er ens.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 17-04-2018

Chauffører til pakketransport - under 3500 kg.
jolles automatudlejning og transport v/Josva Akehøj
Jolles Automatudlejning og transport søger to dygtige og stabile chauffører til pakketransport. Stillingerne er en deltids og en fuldtids. Varierende arbejde kan tilbydes de rette.Tidligere erfaring med pakketransport og kendskab til brug af håndscannere er en fordel. Ansættelse snarest muligt.Der skal kunne fremvises straffeattest. Hvis du har interesse i at køre pakketransport, bedes du snarest muligt ringe til Josva Akehøj på telefon 21266970 eller skrive en mail på jollestransport@gmail.com
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 17-04-2018

Aulum-Hodsager Skole søger en inklusionspædagog 1. april 2018 eller snarest derefter
AULUM BYSKOLE
Du:
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 16-03-2018

Miljømedarbejdere til virksomheds- og landbrugsteam
Herning Kommune
Har du lyst til et spændende job med faglige udfordringer, så får du muligheden nu!Vi tilbyder 2 spændende jobs i henholdsvis virksomhedsteamet og landbrugsteamet i Miljø og Klima.Stilling 1: Hovedopgaven er miljøgodkendelser til virksomheder og miljøtilsyn på virksomheder.Stilling 2: Hovedopgaven er miljøgodkendelser og tilladelser til landbrug og miljøtilsyn på landbrug.På sigt kan der blive mulighed for at arbejde på tværs af de 2 teams.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 05-03-2018

Gartner / Grøn medarbejder
Herning Kommune
Har du grønne fingre - så er du måske den medarbejder, vi søger til Drift og ServiceJobbet består i:Grøn pleje / vedligehold af Herning Kommunes parker, grønne områder og vejarealer
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 11-03-2018

Sagsbehandler til eIndkomst
SKAT
Motiveres du af stor kundekontakt, en alsidig hverdag, og har du lyst til at være med til at styrke kvalitetssikringen af data i eIndkomstsystemet? Så er her en ny og spændende mulighed for den, som kan og vil bidrage til enhedens succes.  Sagsbehandling, kvalitetssikring og procesforandringer   Du vil komme til at beskæftige dig med eIndkomstsystemet og vejlede virksomheder.
Indrykket : 19-02-2018 Ansøgnings frist : 18-03-2018

Vil du være med til at opstarte et helt nyt tilbud på autismeområdet?
Herning Kommune
Vil du være med til at opstarte et helt nyt tilbud på autismeområdet?Vi søger 8- 9 pædagoger og en SOSU-assistent der er engagerede, udviklingsorienterede og fagligt velfunderede.Bliv en del af et nystartet tilbud, med et solidt udgangspunkt, da vi bliver en del af en eksisterende organisation, med fokus på faglighed og trivsel for både borgere og medarbejdere.Nørrevænget bliver en del af Herning Kommunes tilbud til mennesker med autisme spektrum forstyrrelser og ligger i naturskønne omgivelser i Vildbjerg.
Indrykket : 19-02-2018 Ansøgnings frist : 08-03-2018

Centerleder til Sørvad Plejecenter
Herning Kommune
På Sørvad Plejecenter har vi nogle dejlige beboere og et fantastisk personale - Men vi mangler en centerleder!Er du den engagerede og ambitiøse person, vi leder efter?Lidt om stedetPlejecentret i Sørvad ved Herning er et plejecenter, der ligger centralt i Sørvad bymidte. Stedet har plads til i alt 20 beboere hvoraf 2 af lejlighederne er aflastningspladser. Der er ca.
Indrykket : 19-02-2018 Ansøgnings frist : 23-02-2018