Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Salgskonsulent til vinbranchen - Distrikt Sønderjylland/Fyn
pro&co a/s
Har du solid erfaring med salg, og har du passion for vin? Brænder du samtidig for at yde en professionel og høj service? Så kan det være dig, vi søger til dette spændende job hos en af landets førende vingrossister. Om jobbet Som salgskonsulent hos Excellent Wine bliver du ansvarlig for kundekontakten samt opsøgende salg i dit distrikt. Du får et selvstændigt job, hvor du selv planlægger og gennemfører salget med fokus på såvel eksisterende som potentielle kunder.
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 13-12-2018

Tømrere søges til spjældarbejde samt nybyggeri
AKTIVPERSONALE A/S
For vores kunde søger vi 2-3 dygtige og erfarne tømrere til job med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøgere med bred og god erfaring indenfor alle tømreropgaver, og at din bopæl er i køreafstand til Herning-Ikast. Arbejdsopgaverne er mangeartede og omfatter såvel spjældarbejde som nybyggeri. Udover at du er fagligt dygtig og har brug for udfordringer forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne og er klar på et job med mange forskellige opgaver.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 04-11-2018

Chef for Planlægnings- og Operationsafdelingen ved NAOC i Flyverkommandoen
Flyvestation Karup
Er du en chef med erfaring i føring af luftoperationer? Vil du være med til at udvikle kommando og kontrol af operationer i Flyvevåbnet? Så har du nu mulighed for at søge en stilling hos National Air Operations Centre som chef for Planlægnings- og Operationsafdelingen ved Flyverkommandoen.Om os
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 04-11-2018

Chef for Special Air Operations- og Træningsafdelingen ved NAOC i Flyverkommando
Flyvestation Karup
Er du en operativ chef med erfaring i føring af luftoperationer? Er du kreativ og løsningsorienteret - og vil du være med til at sætte scenen for føring af luftstyrker i specialoperationer? Så er du måske kandidat til stillingen som chef for Special Air Operations- og Træningsafdelingen ved National Air Operations Centre i Flyverkommandoen.Om os
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 04-11-2018

Afdelingschef for Flyverkommandoens Kampflyafdeling
Flyvestation Karup
Vil du være med til at sætte et solidt præg på implementeringen af Danmarkshistoriens største enkeltstående investering i militært udstyr; de nye F-35 Lightning II kampfly? Vil du være med til at styre en intelligent, gennemarbejdet og gennemførlig overgang fra F-16 til F-35?Så har du nu muligheden for at søge stillingen som afdelingschef for Flyverkommandoens Kampflyafdeling.Om os
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 04-11-2018

Grillen Burgerbar søger en burger elsker til vores restaurant i Herning
GRILLEN GROUP ApS
Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 13-12-2018

Social & sundhedshjælper / assistent
Privat pleje & omsorg ApS
Social & sundhedshjælper/Assistent søges til 24 timers aftenvagt i bl.a. spændende miljø med sen hjerneskadede borgere. Aftenvagten er med arbejde hver 3. weekend. Med stort ansvar og i samarbejde med kollegaer i forskellige vagtlag, skal du være med til at sørge for god og proffesionel pleje og praktisk hjælp, med borgeren i centrum og med den rehabiliterende tilgang som et naturligt værktøj. 
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 13-12-2018

Udekørende kvalitetsmedarbejder
Privat pleje & omsorg ApS
Har du lyst til at være med til at løfte kompetencerne i områdets eneste privat hjemmepleje virksomhed, så kan det være dig vi mangler i spændende stilling som udekørende kvalitets medarbejder i herning afdelingen. Du vil i samarbejde med ledelsen, være med til at fastholde og udvikle kvaliteten i hjemmeplejen.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 13-12-2018

Afdelingslæge - obstetrik
Region Midtjylland
Afdelingslægestilling ledig til besættelse pr. 1/2–2019 eller efter aftale. Vi søger en speciallæge med dokumenteret erfaring inden for obstetrik. Den der ansættes vil indgå i afdelingens obstetriske team. Faglig og organisatorisk profilGynækologisk/obstetrisk afdeling ledes af den ledende overlæge og chefjordemoderen. Gynækologi:
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 19-11-2018

Overlæge - obstetrik
Region Midtjylland
Overlægestilling ledig til besættelse pr. 1. februar 2019 eller efter aftale. Vi søger en speciallæge med dokumenteret erfaring inden for obstetrik, herunder obstetrisk forskning. Den der ansættes vil indgå i afdelingens obstetriske team. Faglig og organisatorisk profilGynækologisk/obstetrisk afdeling ledes af den ledende overlæge og chefjordemoderen. Obstetrik:
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 19-11-2018