Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Customer Acquisition Specialist
TRENDHIM ApS
  Join us as a Customer Acquisition Specialist in our fast-moving, international e-commerce growth rocket… also known as Trendhim.   Your role will focus on driving traffic to our international online stores. If you have the experience, talent and grit to make that happen, we want you to join our envelope-pushing online marketing team.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 31-03-2019

Fotografelev - mode, packshots, video, online
TRENDHIM ApS
Trendhim designer accessories til mænd, og sælger direkte til forbrugeren online. Med 5000 varer og 10 brands, servicerer Trendhim i dag kunder i 24 lande på 18 sprog. Vi er en E-commerce virksomhed i enorm vækst, og har de sidste 3 år vokset +100% årligt, og er samtidig gået fra 3 til ca. 35 ansatte. I 2017 blev vi som gazelle den 10ende hurtigst voksende virksomhed i Danmark. Alt foregår fra vores lager og kontor i Horsens. Du kan læse meget mere om vores vision, DNA, historie og arbejdskultur i vores Atlas og Brand Manual: trendhim.com/media/atlas.pdf
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 31-03-2019

Misbrugsbehandler / Psykoterapeut til Enner Mark Fængsel Horsens
Hjulsøgård Fonden
– Hjulsøgårdfonden ønsker at styrke vores ambulante misbrugsbehandling og søger derfor en Misbrugsbehandler/ psykoterapeut på Enner Mark Fængsel Hjulsøgårdfonden varetager misbrugsbehandling for afsonere og arrestanter på Enner Mark Fængsel ved Horsens, udover det varetager vi også misbrugsbehandlingen på Nr. Snede Fængsel, motivationsbehandling i Silkeborg, Odense og Svendborg Arrest samt efterbehandlingen på Pension Kværndrup.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 07-03-2019

Funktionsleder søges til Aktivitets- og Frivillighedsområdet for ældre i Horsens Kommune
Horsens Kommune
Funktionsleder søges til Aktivitets- og Frivillighedsområdet for ældre i Horsens Kommune Brænder du for ledelse? Trives du med at skabe og vedligeholde mange forskellige relationer? Optager samskabelse og medborgerskab dig? Kan du skabe fælles kurs og commitment? Så kan du være den leder, vi søger til jobbet som Funktionsleder for Aktiviteter og Frivillige i Vital Horsens. Funktionsområdet du bliver leder for:  Aktivitets- og Frivillighedsområdet dækker 42 medarbejdere og ca.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 08-03-2019

Bioanalytiker søges pr. 1/5 2019 eller før
Lægerne Sundhedshuset 2. sal I/S
Vi er en velfungerende almen praksis beliggende i Horsens Sundhedshus, som søger en engageret, erfaren og fleksibel bioanalytiker. Vi er en praksis bestående af 5 læger, 2 sygeplejersker, 3 sekretærer og 1 bioanalytiker. Da sidstnævnte ønsker at gå på efterløn, søger vi en ny medarbejder til at tage over. Vi prioriterer at du:
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 13-03-2019

Søger du udfordringer i dit arbejde?
Tempu IVS
Så er dette job noget for dig. Vi søger for en produktionsvirksomhed af plastbaserede emballageprodukter i Horsens en automatiktekniker/industrielektriker eller en alm elektriker med erfaring i nedenstående. Arbejdsopgaver: - Elektrisk og mekanisk fejlfinding. - Optimering og videreudvikling af vores automatiske produktionsanlæg og øvrige installationer. - Opfølgning på vedligeholdelsessystemet.   Den ideelle kandidat:
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

Sygeplejersker til Akutafdelingen, Regionshospitalet Horsens
Region Midtjylland
Vi opnormerer i Hospitalsvisitationen – derfor søger vi nye kollegaer. Har du ambitioner om at arbejde med akut sygepleje på et af Region Midtjyllands akutte hospitaler? Så har du chancen hos os. Du skal bidrage til at fastholde og udvikle en høj kvalitet i tilbuddet til den akutte patient. Vi søger sygeplejersker, der vil være en del af den spændende forandrings- og udviklingsproces, som afsnittet står i. Hvem er vi:
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 18-03-2019

Nysgerrig og stabil klinikassistentelev søges til opstart medio 2019
Godt Smil
Årgangens bedste klinikassistentelev. Er det dig? Så er det helt sikkert dig vi mangler på vores skønne klinik i Horsens. Opstart sommer 2019. Vi har travlt på klinikken, og skal derfor bruge endnu en elev. Så har du lyst til at være en del af et fantastisk team med mange kollegaer, og med stor mulighed for at blive verdens bedste klinikassistent, så er det nu du skal søge.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 17-04-2019

Arme og ben for en 23-årig ung mand, med let til smil og mod på livet – søges i Horsens
HANDICAPFORMIDLINGEN ApS
JOBBESKRIVELSE: Jeg er livsglad, har let til smil og elsker humor. Jeg har 20 års erfaring med at styre min el-kørestol, så den skal du ikke være nervøs for Min verden er pt. lille og jeg har brug for hjælp til at komme ud og opleve livet og ikke mindst til at få hverdagen til at fungere. Opgaverne vil bl.a. være forflytninger vha.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Danskunderviser til erhvervskunde i Horsens
Lengua-Global
Lengua-Global er et sprogbureau, som ligger i Fredericia, men er landsdækkende med dygtige og kompetente undervisere. Vort speciale siden 2003 er målrettet intensiv sprogundervisning til danske erhvervsfolk og private, hvor vi tilbyder forskellige former for skræddersyede kurser i 12 sprog. Vi søger en dygtig og fleksibel danskunderviser, der kan undervise vores erhvervskunde i Horsens 1-2 gange om ugen fra kl. 14.00.   Krav: 
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 24-02-2019