Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Salgsassistent Helsam Horsens
Helsam A/S
SALGSASSISTENT - søges til Helsam Horsens Brænder du for SALG og service? Og er du serviceminded og samtidig i besiddelse af et naturligt salgstalent og formår at skabe mersalg og god stemning i butikken? Vores butik i Horsens søger en deltids salgsassistent, som sammen med butikschefen og de øvrige kollegaer sætter en ære i at vise resultater og videreudvikle butikken i en hastigt voksende branche inden for sundhed og økologi.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 16-11-2018

Elektriker søges
CARL BÆK & SØN A/S
Vi har tralvt ved Carl Bæk og søn - Derfor søger vi en elektriker til renoverings opgaver. Opstart hurtigst muligt.   ARBEJDSOPGAVER Der vil primært være tale om renoverings opgaver i Horsens, samt forefaldende opgaver. VI FORVENTER, AT DU Er uddannet elektriker Kan tale og forstå dansk Er stabil og motiveret VI TILBYDER Et fast fuldtids job i et team af gode kollegaer. Om os
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 11-12-2018

Teknisk projektkonsulent søges til DAN-doors i Skanderborg
JKS a/s, Skanderborg
Stillingen Med reference til salgschefen får du en nøglefunktion i DAN-doors A/S, hvor du kommer til at sidde med projekter og rådgivning af kunder pr. telefon og e-mail. Du får ansvaret for egne opgaver fra A-Z, hvilket indebærer koordinering med de øvrige afdelinger omkring deadlines, produktionstider og tekniske løsninger. I afdelingen får du 4 dedikerede og engagerede kollegaer med hvem, der er rig mulighed for faglig sparring. Opgaver, der bl.a. hører til stillingen: • Daglig kundekontakt og opfølgning
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 14-11-2018

Studiemedhjælper søges til byggeplads i Horsens
ADECCO A/S - Construction/Brøndby
Adecco Construction søger en studiemedhjælper til byggeplads i Horsens. Det er en fast stilling på 6 timer i ugen. Arbejdsopgaverne: Arbejdsopgaverne vil være oprydning- støvsugning og fejning- af gips og murbrokker på byggepladsen Faglige kompetencer: Du kan arbejde selvstændigt og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er struktureret og engageret Personlige egenskaber:
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 30-11-2018

Student job in Horsens
ADECCO A/S - Construction/Brøndby
Adecco Construction are looking for an assistent to a construction site in Horsens.  The job reguires that you can work 1 day per week for 6 hours. The tasks:You will be cleaning the construction site Professional skills: You can work independently and actively participate in the assignments You are structured and committed Personal characteristics:
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 26-11-2018

Fagprojektleder til broer og tunneller
Vejdirektoratet – Skanderborg
Vejdirektoratet søger en ambitiøs bygningsingeniør til at medvirke ved planlægning og opførelse af nye broer og tunneller, samt drift- og vedligeholdelse af mere end 3.300 bygværker, som består af kabelbårne broer, bevægelige broer, tunneller, motorvejsbroer, småbroer, støttemure, støjskærme og skilteportaler. Vi tilbyder:
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 12-11-2018

Ingeniør med interesse for drift- og vedligeholdelse af bygværker
Vejdirektoratet – Skanderborg
Vejdirektoratet søger en ambitiøs bygningsingeniør til at medvirke ved drift- og vedligeholdelse af mere end 3.300 bygværker, som består af kabelbårne broer, bevægelige broer, tunneller, motorvejsbroer, småbroer, støttemure, støjskærme og skilteportaler. Vi tilbyder: Vi tilbyder et job, hvor du selvstændigt får ansvaret for planlægning og udførelse af den daglige drift og vedligeholdelse på en række af vores bygværker.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 12-11-2018

Konsultationssygeplejerske pr.1/1-2019
Lægerne Sundhedshuset 2. sal I/S
Vi er en velfungerende almen praksis beliggende i Horsens Sundhedshus, som søger en erfaren konsultationssygeplejeske til fuldtidsstilling 35-37 timer/ugl. Vi er en praksis bestående af 5 læger, 2 sygeplejersker, 2 sekretærer og 1 laborant. Da den ene af vores sygeplejersker ønsker at gå ned i tid mhp fremtidig pension, søger vi en ny medarbejder til at tage over. Vi forventer at du:
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 11-11-2018

Dygtige og erfarne sygeplejersker søges til Hjemmesygeplejen VEST, Horsens Kommune
Sundhedscenter Horsens
Har du lyst til at være en del af et velfungerende, engageret og kompetent sygeplejersketeam, hvor høj faglighed er i fokus? Så skal du søge hos Hjemmesygeplejen Vest, Præsthøjgården.Vi søger sygeplejersker til faste stillinger 30-32 timer ugentlig pr. 01. december 2018. Stillingerne er i blandede vagter henholdsvis dag/aften eller dag/nat og vi arbejder hver 4. weekend. 
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 26-10-2018

Produktspecialist (sundheds-it)
EasySearch ApS
A-Data A/S søger en dygtig produktspecialist til vores afdeling i Horsens, som kan supportere, dokumentere og forretningsudvikle IT-systemer til tandlæger. Vi tilbyder
Indrykket : 14-10-2018 Ansøgnings frist : 09-12-2018