Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Bartender
Restaurant Beijing
Bartender søges til Sams Bar på Strøget. 2 dags arbejde og 2 dags fri. Det er nødvendigt at du kan tale engelsk og gerne dansk.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Kok til madskole på Skolen i Sydhavnen
Koncern Service og IT
Vi søger en kok til vores madskole pr. 1. maj 2019 eller hurtigst muligt. Ansættelsen er på 37 timer ugentlig – den faktiske arbejdstid følger skoleåret fordelt på 42 uger. Skolen i Sydhavnen er en af Københavns nyeste skoler, og ligger på Teglholmen med fantastisk udsigt til havneindløbet og de store grønne områder på Amager Fælled. Skolen er taget i brug den 1. august 2015.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

Ernæringsassistent eller lignende til Rundskuedagen (barselsvikariat)
Koncern Service og IT
Har du lyst til at arbejde på et lille plejecenter beliggende på Vesterbro, der har maden til de ældre i fokus? Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. maj 2019 eller efter aftale. Om Rundskuedagen På Rundskuedagen bor der 37 beboere, og vi leverer derudover brød og frokost til vores naboplejehjem med 48 beboere.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Bone's Silkeborg søger ny køkkenleder/kok - faglært er ikke et krav
Bone's Restauranter A/S
SKAL DU VÆRE VORES NYE KØKKENLEDER/KOK? Vi søger en medarbejder der er yderst smilende og er klar til at træde til som leder. Samtidig med at du sætter kvalitet og hygiejne i højsæde. Du skal have en masse gåpåmod, og have lyst til at være en del af et solidt team, hvor vi alle skal hjælpe hinanden. Faglært er ikke et krav. Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning. Jobbet er en fuldtidsstiling.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 31-03-2019

Tjener
MASH Skovriderkroen
Vi søger nu en tjener, gerne med interesse for vin,  til MASH Skovriderkroen. Du skal give vores gæster The MASH Experience - målet er at gæsten tænker WOW om deres oplevelse hos os.Vores kød er af den højeste kvalitet, vi udvikler selv vine og champagne til at matche bl.a. det smagfulde danske dry-aged kød og det møre Kobe-kød.MASH baren er et kapitel for sig, så du får mulighed for at skabe en fantastisk aften for dine gæster.Lyder det som noget for dig? Så upload dit CV og en motiveret ansøgning nedenfor.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 31-03-2019

Køkken medarbejder søges til Nørrebro - Part-time chef wanted
GRILLEN GROUP ApS
Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter! Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Køkkenmedhjælper til Eventyrlandet i Vanløse
Koncern Service og IT
Vi mangler en køkkenmedhjælper til Eventyrlandet – måske er det dig! Eventyrlandet er en integreret institution 0-6 år og en del af Klynge D, Radius. Eventyrlandets børn er fordelt på to matrikler med tre børnehavestuer, to basisgrupper og to vuggestuestuer. I klyngen vægter vi et bredt samarbejde på tværs. Dette praktiserer vi ved køkkenmøder og pædagogiske udvalg på tværs af enheder, hvor vi bruger hinandens kompetencer til sparring og pædagogisk refleksion samt ved planlagte arrangementer for hele klyngen.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 07-03-2019

FAGLÆRT TJENER SØGES TIL HJERTING BADEHOTEL A/S
Hjerting Badehotel - Esbjerg A/S
Vi søger en dygtig tjener til vores tjenerstab på Hjerting Badehotel med følgende kvalifikationer:  • Du er ansvarlig og ambitiøs og brænder for faget. • Du er faglig stolt og går ikke på kompromis med kvaliteten. • Du er et forbillede for vores elever og er god til at motivere dem. • Du er pligtopfyldende og serviceminded • Du er fleksibel, løsningsorienteret og ser muligheder frem for begrænsninger.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 31-03-2019

TJENER/SERVERINGSMEDARBEJDER
Ferdinands Bøfhus
TJENER SØGES
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Kok / køkkenmedarbejder søges
Jens Petersen
  Pga. lykkelige omstændigheder har vi en medarbejder der skal på barsel og søger derfor ny kok til Texas. Men pga. stigende travlhed er det IKKE en begrænset stilling - nej, det er en fuldtids helårsstilling med overenskomstmæssige forhold og med skiftende arbejdstider, så både lyse morgener og mørke aftener kan nydes på skift i fritiden.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 01-04-2019