Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Tjenerelev
Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference
Tjenerelev søges til SkarrildhusVi søger en frisk og servicemindet tjenerelev, som er klar til at lære en masse om mad og god service. Du får en travl og alsidig hverdag, hvor ikke to  dage er ens, og hvor du i samspil med dine kolleger kommer til at spille en vigtig rolle for vores gæster. 
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 15-02-2019

Bliv Caterelev i Eurest
Eurest Kantine, Arla Foods Fonden Viby
Vil du have den bedste uddannelse indenfor Gastronomi? Så se her: Talentspor og internationale konkurrencer Hos Compass Group vil vi gerne give dig den bedste uddannelse indenfor Gastronomi. Derfor har vi sammensat et forløb, som giver dig de bedste muligheder for at dygtiggøre dig og udvikle dig under din uddannelse. Vi kan tilbyde dig:
Indrykket : 18-01-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Det gode madhus søger Ernæringsassistentelev
Svendborg Kommune
Det gode Madhus Ryttervej 37, 5700 Svendborg, søger 1 elev til: Ernæringsassistentuddannelsen. Med forventet start pr. 1.3 2019Du er enten i gang med 2 hovedforløb eller har afsluttet 2 hovedforløbetUddannelsen tager op til 3 år og er en blanding af praktikforløb og skoleforløb. Skoleforløbet består af et grundforløb, hvor du kommer til at stifte bekendtskab med fag som: Informationsteknologi, Miljø, Hygiejne, sundhed og meget andet.
Indrykket : 16-01-2019 Ansøgnings frist : 31-01-2019

Receptionistelev
KRYB-I-LY A/S
Best Western KRYB I LY KRO SØGER EN RECEPTIONISTELEV Kunne du tænke dig en spændende og afvekslende hverdag, så er vi klar til at give dig en uddannelse indenfor en branche hvor ingen dage ligner hinanden. Vi søger en smilende og engageret receptionistelev med et stort servicegen. Du skal kunne lide at have mange bolde i luften, og kunne bevare roen og overblikket i stressede situationer.   Arbejdsopgaver: 
Indrykket : 16-01-2019 Ansøgnings frist : 22-02-2019

Kokkeelev søges på BrewPub København
BrewPub København - ALE INVEST A/S
Københavns centralt beliggende bryghus - med tilhørende bar og restaurant – søger en kokke-elev med gennemført grundforløb (eller som snart har gennemført), som ønsker en uddannelse i et køkkenteam præget af professionalisme & godt humør.
Indrykket : 16-01-2019 Ansøgnings frist : 27-02-2019

Hotel Skibelund Krat søger gastronomelev
Hotel Skibelund Krat
  Vi søger en dygtig, stabil og kompetent elev. Vi forventer, at du er smilende, og pligtopfyldende. Du er fleksibel, og er en god kollega. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi er et hotel, hvor a la carte restaurant, selskaber og mødearrangementer er i højsæde. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.
Indrykket : 14-01-2019 Ansøgnings frist : 11-03-2019

Receptionistelev
Odense Sport & Event
Du har gennemført grundforløbet på én af hotel- og restaurantskolerne, eller ønsker at komme i Ny Mesterlære. Du er yderst engageret og brænder for faget, og kan starte hurtigst muligt.Vi forventer:Du er velsoigneret, smilende og serviceminded, således at kunden altid føler sig i centrumDu er sælgende, positiv og kreativt tænkendeDu er struktureret - har et godt overblik og kan have mange bolde i luftenDu skal kunne tage opgaver af dig selv - er ansvarsbevidst og forstå at vi når længst som et team
Indrykket : 14-01-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Karma Catering ApS søger Cater-elev
Karma Catering ApS - Drift
Karma Catering søger Cater-elev‼ Har du lyst til at kreere velsmagende mad, til private anledninger og til virksomheder i det midtjyske?
Indrykket : 08-01-2019 Ansøgnings frist : 05-03-2019

Kokkeelev, Restaurant Orkideen
RESTAURANT ORKIDEEN ApS
Drømmer du om at blive en fabelagtig kok På Restaurant Orkideen tager vi hånd om fejringen af livets store festligheder - men også meget andet end det. Vi er en selskabsrestaurant med stor erfaring i afholdelsen af en bred vifte af arrangementer. Vi afholder alt lige fra dåbsfester og bryllupper til konferencer, firmafester og eksklusive middage.
Indrykket : 07-01-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Elev, catering / smørrebrød
Fazer Food Services A/S
Brænder du ikke kun for at spise god mad - men også for at tilberede den? Og vil du derfor gerne uddanne dig indenfor gastronomi? Så søger vi nu en elev, der ønsker at uddanne sig til catering/smørrebrød. Du er i gang med grundforløbet på en af erhvervsskolerne eller du er færdig og klar til at starte på hovedforløbet. Dit arbejdssted vil være på Kalvebod Brygge i København. Vi søger en elev til opstart snarest muligt Sådan er Fazer
Indrykket : 04-01-2019 Ansøgnings frist : 01-03-2019