Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Mesterlære- eller ernæringsassistentelever til vores kantiner i Roskilde, Vordingborg og Nykøbing F.
Campus Roskilde - Fysioterapeut, Lærer, Pædagog, Socialrådgiver, Sygeplejerske, Leisure Management o
På Professionshøjskolen Absalon har vi et mål at vores campusmiljøer skal være levende, og det er vi i kantinen med til. Det gør vi blandt andet ved, at vi ud over et stort fokus på vores produktion af mad og salg, også vil gøre kantinen til det uformelle samlingspunkt på campus, og et sted hvor der altid er rart at være. Vi er overbeviste om, at udvalget af mad, stemningen og kvalitetsniveauet i vores kantiner betyder meget for vores studerende og for vores medarbejdere på campus.
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019

Ernæringsassistentelev til Cafeen på Klintegården
Frederikssund Kommune
Klintegården er et socialpsykiatrisk botilbud i Frederikssund Kommune. Her bor 65 borgere i alderen 25 til 80 år fordelt på seks selvstændige bofællesskaber og et lejlighedskompleks med 21 selvstændige lejligheder.Fra caféen på Klintegården serviceres beboer, ansatte og gæster der både kommer som private eller på kursus. Caféen har åben i hverdagene og herfra serveres både frokost og aftenmad. Vi producere alt fra både kolde og varme retter til desserter og bagværk.Vi søger en ernæringsassistentelev fra den 1.
Indrykket : 25-03-2019 Ansøgnings frist : 01-05-2019

Gastronom elev søges
Hotel Harmonien v/Dorthe & Jan Nygård Sørensen
Hotel Harmonien søger en gastronom elev hurtigst muligt 
Indrykket : 19-03-2019 Ansøgnings frist : 14-05-2019

Tjener elev søges
Hotel Harmonien v/Dorthe & Jan Nygård Sørensen
Harmonien søger en tjener elev hurtigst muligt 
Indrykket : 19-03-2019 Ansøgnings frist : 14-05-2019

Gastronom- & Ernæringsassistentelever
Esnord - Milnersvej
Gastronom- & ernæringsassistentelever Er du vores nye gastronom-/ernæringsassistentelev? Erhvervsskolen Nordsjælland (Esnord) søger ernæringsassistent- eller gastronomelever til vores kantiner i Hillerød. Vi søger elever til vores kantiner på hhv. Peder Oxes Alle og Milnersvej 48 i Hillerød. Kantinerne er et stort samlingspunkt for elever, kursister og medarbejdere.
Indrykket : 18-03-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019

Ernæringsassistentelev på idrætshøjskole
Gymnastik og Idrætshøjskolen ved Viborg
MED FOKUS PÅ MAD TIL IDRÆTSGLADE UNGE Vi søger pr. 1. august 2019 en elev, der drømmer om en uddannelse i et levende og spændende idræts-og skolemiljø. Elevpladsen giver mulighed for at arbejde i et køkken, hvor vi ikke går på kompromis med kvalitet, og hvor vi fremstiller alt fra bunden.
Indrykket : 14-03-2019 Ansøgnings frist : 01-05-2019

Ernæringsassistentelever søges til Roskilde Kommune
Roskilde Kommune - Elevuddannelser i Roskilde Kommune
Vil du være med på holdet der producerer en sund, økologisk og ernæringsrigtig kost til børn og voksne, så er det nu du skal sende din ansøgning.      Vi søger elever der har interesse for at producerer mad. Du har lyst til at lære faget og lade dig udfordre i uddannelsens elementer. Du tiltrækkes af at være i et køkken. Du kan se dig selv tilberede mange forskellige måltider, og smage alle slags retter til.       Vi giver dig kvalitet i praktikken. Overblik over dit forløb. Tryghed i uddannelsen.
Indrykket : 14-03-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Ambitiøs tjenerelev til én af Midtjyllands mest ambitiøse restauranter
Remouladen
Trods det lidt ”skæve” navn, er Restaurant Remouladen på Vejle Lystbådehavn blandt Jyllands mest ambitiøse restauranter; I spidsen for vores køkken står Daniel McBurnie, én af landets mest talentfulde profiler - med en fortid fra bl.a. Rick Stein, AOC og Marchal d'Angleterre. Restauranten er smukt beliggende ved Vejle Lystbådehavn, og er én af Jyllands aller travleste restauranter på højt gastronomisk niveau. Vi har hver dag omkring 100 frokostgæster og 100 aftengæster.
Indrykket : 12-03-2019 Ansøgnings frist : 07-05-2019

Tjenerelev søges til Restaurant Resumé i Svendborg
Restaurant Resumé
Har du en stor interesse for tjenerfaget og dets udvikling? Føler du dig tilpas, i en til tider travl hverdag? Er du kreativ, nytænkende og har styr på de nyeste trends? Har du en passion for gastronomi og vin og er du klar på at lære meget mere? Er du frisk, udadvendt og har du et glimt i øjet? Så har vi måske en læreplads til dig… 
Indrykket : 11-03-2019 Ansøgnings frist : 06-05-2019

Receptionist elev søges til Sauntehus Slotshotel
SAH
Receptionistelev søges til Sauntehus Slotshotel   Vi forventer:
Indrykket : 11-03-2019 Ansøgnings frist : 06-05-2019