Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Salgsassistent deltid/fuldtid søges
Ønskebørn
Til vores butik i Frederikssund søger vi en udadvendt og serviceminded salgsassistent.   Som salgsassistent er den primære opgave, at give vores kunder den bedste service og sørge for, at butikken er præsentabel. Det er vigtigt at du er åben og imødekommende, videre skal vi sammen sikre os at vores kunder får den bedste service og rådgivning.   Vi tilbyder:
Indrykket : 20-09-2017 Ansøgnings frist : 16-10-2018

Projektleder – VVS, Hedehusene
& Friends
Vores kunde, SH Installation,vokser og har brug for en frisk projektleder til at tage sig af en række mindre og mellemstore VVS projekter. Opgaven:Med dygtige kollegaer i ryggen bliver det din opgave at stå for den totale håndtering af nogle af virksomhedens mindre og mellemstore projekter fra A til Z … fra indledende dialog, projektering og tilbud til konkret gennemførelse og aflevering – herunder:
Indrykket : 18-08-2018 Ansøgnings frist : 16-09-2018

Akut sygepleje, varieret hverdag og et godt arbejdsmiljø - Velkommen til Gastroenheden,D105
Herlev Hospital
Vi har brug for dig, der har lyst til at arbejde på en af de mest spændende akutafdelinger i Region Hovedstaden.
Indrykket : 18-08-2018 Ansøgnings frist : 02-09-2018

Er du arbejdsom, positiv, serviceminded og brænder for frisørfaget?
Frøken Morgenhår
Så se her - Frøken Morgenhår i Ølstykke søger en frisør!   Lidt om Frøken Morgenhår Frisørsalonen blev startet i 2013 og har fra starten oplevet hastig vækst, og vi er i dag et team på 3 frisørassistenter og 2 frisørelever, samt indehaveren Mai (som også klipper deltid).
Indrykket : 18-08-2018 Ansøgnings frist : 16-09-2018

Tjener m/køkkenerfaring søges til frokostrestaurant...
Restaurant MALT
Vi søger: Tjener, som har erfaring - og lyst til, også at skulle fungere som assistent i køkkenet - du brænder for dit fag, og du forstår vigtigheden af altid at levere den bedste service! Arbejdsopgaverne består af; hjælp ifb fremstilling af vores gourmet smørrebrød samt modtagelse af vores gæster - servering - afrydning- opvask - rengøring samt diverse andre opgaver, som er med til at få et lille hus til at fungerer.
Indrykket : 18-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Weekend afløser , hver anden weekend
Kalundborg Taxa v/Torben Stig Jensen
chauffører søges til taxikørsel hver anden weekend ( fredag /lørdag) natkørsel  . gode indtjeningsmuligheder  grundet forsikrings forhold foretrækkes personer over 30 år. førerkort til taxa en betingelse inden start . ny bil fra 2018, feriepenge og pension en selvfølge . kørslen sker primært i Kalundborg, men med ture over hele landet med faste kunder.    
Indrykket : 18-08-2018 Ansøgnings frist : 13-10-2018

Frisør - kun grønne produkter
STIA v/Christina Munk Lægaard
STIA søger en frisør som ønsker at arbejde med grønne økologiske produkter. Vi er i dag 2 frisøre i forretningen, hvor vi også gør meget ud af at yde en fantastisk service til vores kunder.   Vi forventer følgende af vores nye kollega - Vi stiller høje krav til kvaliteten af dit klippe arbejde - Du skal kunne vejlede og sælge produkter til vores kunder. - du skal have gennemført den 4 årige frisør uddannelse - Ikke ryger
Indrykket : 18-08-2018 Ansøgnings frist : 06-10-2018

Altmuligmand til serviceopgaver (”Hushåndværker”)
UNI-C - Styrelsen for IT og læring (København)
Har du erfaring med forskellige håndværksmæssige opgaver? Er du serviceminded? Og trives du i et job, hvor du er med til at få tingene til at fungere i hverdagen?
Indrykket : 18-08-2018 Ansøgnings frist : 09-09-2018

Drømmer du om at opleve verden i dit sabbatår? Hvad siger du så til at bliver betalt for det imens får oplevelser for livet?
FInd job abroad
Vi søger dig som er eventyrlysten eller måske bare har træng til at bryde med normerne og opleve hvad der sker uden for Danmarks trykke rammer.Stillingerne, som vi søger til i øjeblikket er Kundeservice og It-support stillinger i hele Europa.Har du en træng til at afprøve Barcelona lækre strande, Amsterdams vilde natklubber, se Athens smukke ruiner fra det gamle Grækenland eller noget helt tredje?
Indrykket : 18-08-2018 Ansøgnings frist : 13-10-2018

Serveringsmedarbejder til Mammamia CAFE
Cafe Mammamia Fields - INGAL ApS
Vi søger en alsidig cafemedarbejder til vores MAMMAMIA CAFE i Fields Shoppingcenter/København. Cafeen består af cafe, lounge samt udendørs terrasse. Stillingen kræver kundekontakt, hvorfor Du skal kunne kommunikere på Dansk og/eller Engelsk. Der er mulighed for fuldtidsstilling hvor Du har mulighed for at sammensætte dine vagter ism. lederen. Arbejdet foregår iflg. vagtplan alle dage i tidsrummet 9.00-22.00.  
Indrykket : 18-08-2018 Ansøgnings frist : 13-10-2018