Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Barnepiger søges til Ørestad Family Helper!
Ørestad Family Helper IvS
Vi søger stabile, kreative og omsorgsfulde barnepiger til at passe børn i alderen fra 6 måneder til 12 år, hjemme i familiens eget hjem. Dine opgaver kunne være at hente barnet i institution, følge til fritidsaktiviter, servere mad og putte til lur og ligende. Der kan også være behov for weekend pasning med overnatning. Der skal kunne fremvises ren straffeattest samt børneattest for at blive taget i betragtning hos Ørestad Family Helper.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Indkøbsansvarlig til VVS, EL og BLIK, Hornbæk
& Friends
Hos FVA Entreprise er der fokus på glade medarbejdere, hvor du får mulighed for at udvikle dig og sætte dit præg på din hverdag, og det som fungere for dig.Vi leder nu efter en erfaren indkøber, der skal være med til at bygge dette område op. Du kan se frem til en varieret hverdag, hvor din hovedopgave vil være at forestå og optimere vores indkøb.Du vil komme til en flad organisation, tæt på beslutningerne og få ansvaret for det daglige indkøb samt indgåelse af samarbejdsaftaler med leverandører og samarbejdspartnere.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Claim Manager teknikentreprise, Taastrup
& Friends
Søger du et job med dygtige og engagerede kolleger, der altid arbejder på at have fokus på at udføre opgaverne med kvalitetsmæssigt højt niveau.Så søger vi lige nu en Claim Manager til en af de store spillere inden for teknikentrepriser!Du kan læse mere og søge jobbet her!
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

To pædagogmedhjælpere til Nokken
Koncern Service og IT
Brænder du for at arbejde med spændende aktiviteter med børn i alderen 0-3 år? Så er du måske vores nye kollega. Vi har i øjeblikket en ledig stilling i vuggestuen og en ledig stilling i børnehaven.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 04-01-2019

Køkkenmedhjælper
Den Sorte Gryde v/Mahdi Saberi
Den Sorte Gryde i Hvidovre søger en køkkenmedhjælper 20-30 timer om ugen. Arbejdstiden er mellem kl. 15.00/16.00 - 21.00 og aftales individuelt. Der kan forekomme weekendarbejde. Arbejdsopgaverne er: tage imod bestillinger - både telefonisk og fra kunder i butikken tilberede lettere grillretter pakke mad til afhentning og udbringning oprydning og lettere rengøring Vi forventer af dig, at du kan tale og forstå dansk, at du er mødestabil og serviceminded
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 18-01-2019

Nyuddannede sygeplejersker til Plejecentret Krogstenshave
Plejecenter Krogstenshave
Nyuddannede sygeplejersker til Plejecentret Krogstenshave Krogstenshave, afd. Krogstens Allé 47 har gennemgået en omstrukturering, og søger derfor to nyuddannede sygeplejersker 32 timer ugentlig, fortrinsvis i dagvagt med weekendvagter hver 4. weekend og 1-2 helligdage om året. Stillingen kan tiltrædes den 1. februar 2019 eller efter aftale. Krogstenshave er stedet, hvor livet leves med beboerne i fokus, og hvor medmenneskelighed er i højsædet. * Vi arbejder aktivt med værdibaseret personalepolitik og anerkendende tilgang og dialog.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 11-01-2019

Experienced Automation Engineer
Novo Nordisk A/S
Do you have the skills and the knowledge to improve and develop our automation processes and maintain a minimum down time on our advanced assembly and packing lines? Would you thrive in being the person your colleagues look to for solutions to complex issues? Are you ready to fill a critical role in our team and take the next step in your life-changing career? Then join us and become part of something great – in a truly global organization, where your skills will be valued, challenged and developed.   About the department  
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-01-2019

Kreative undervisere til Pædagoguddannelsen på Campus Nordsjælland
Administration + Efter- og videreuddannelser
Har du kendskab til den pædagogiske faglighed og kan du jonglere med både teori og kreative udtryksformer? Så har vi jobbet til dig. Institut for Pædagoguddannelse søger en adjunkt eller lektor, en adjunktvikar og et antal timelærere. Københavns Professionshøjskole (i daglig tale KP) er hovedstadsregionens nye uddannelsesinstitution. Vi leverer praksisnær uddannelse og forskning til store dele af samfundet og har en ambition om at tilbyde studerende og kursister uddannelse af højeste kvalitet. Vi er optaget af at styrke de ca.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 02-01-2019

Har du kendskab til repatriering, og har du lyst til at styrke indsatsen på området?
Udlændinge- og Integrationsministeriet
Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) søger tre repatrieringskoordinatorer til at rådgive og understøtte kommunerne i indsatsen på repatrieringsområdet. Der er tale om faste stillinger. Om stillingerne
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 04-01-2019

Projektsekretær - Administrativ medarbejder til Kapacitetscenter Land/FMI
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Trives du med at arbejde med alsidige opgaver på en levende og dynamisk arbejdsplads, hvor det en gang i mellem går rigtig stærkt? Kapacitetscenter Land ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse, søger lige nu en projektsekretær/assistent.Om os
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 19-12-2018