Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Nordtra søger: Engelsk, Fransk eller Kinesisk talende freelance tolke
Aalborg Tolkeservice
Kunne du tænke dig et arbejde, hvor to dage aldrig ligner hinanden. Så er det måske lige dig vi leder efter. Hos Nordtra søger vi lige nu tolke og oversættere til spændende opgaver for private virksomheder. Som freelance tolk eller oversætter vil du få mange forskellige slags opgaver, og to dage er aldrig ens.
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 17-11-2018

Kreativ Grafiker med flair for web og kommunikation
Avedøre-Tømreren ApS
Er du kreativ grafisk designer, og kunne du tænke dig at være en del af en virksomhed, hvor du kan få lov til at bruge alle dine kreative evner til at skabe vækst?
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 15-11-2018

Uddannelsesstillinger til specialuddannelsen i anæstesiologisk sygepleje, Region Sjælland
Region Sjælland
Vil du have et velstruktureret uddannelsesforløb, hvor du bliver klædt på til rollen som anæstesisygeplejerske? Så tilbyder Region Sjælland uddannelsesstillinger til specialuddannelsen i anæstesiologisk sygepleje, med start 01.03.19.
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 23-11-2018

Revisor med CMA som brænder for specialopgaver – Roskilde Syd
Jobmægleren ApS
Om virksomheden: Vi søger en revisor med cand.merc.aud. til vores kunde, Revisionsfirmaet Westergaard, beliggende i Roskilde Syd på torvet i det naturskønne Viby Sjælland. Revisionsfirmaet, som er et af de største i Roskilde, ligger tæt på såvel motorvej som offentlige transportmidler. Firmaet er veletableret og velrenommeret, og er i en kontinuerlig positiv udvikling.
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018

Rengøringsassistent
Inger's Rengøring Hus og Haveservicce
Rengøringsassistent søges til rengøring hos en af vore faste kunder i Næstved.  Det er en nøgleplads. Arbejdstid 7-8 timer ugentlig. Rengøringen udføres 3 gange ugentlig. Tirsdag og torsdag kl. 17-19 Lørdag kl 8-12 eller (7-11) Aftales. Forventninger til dig: Du skal kunne arbejde selvstændigt
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018

Grønlandsktalende freelance tolk i København.
Sproghuset Kommunikation og Tolketjenesten ApS
Sproghuset søger Grønlandsktalende tolke i København. Arbejdsopgaver: Tolkens arbejdsopgaver består i mundtlig tolkning bl.a. i forbindelse med lokale samarbejdspartnere. Herunder vil der være en række skriftlige oversættelsesopgaver, som diverse dokumenter og informationsmateriale. Kvalifikationer: -bredt kendskab til Dansk og Grønlandsk kultur -evne til at formidle kommunikation mellem parterne uden meningsforstyrrende fejl
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018

sygeplejerske til Intensivt afsnit, PCK
Psykiatrisk Center København
Sygeplejersker til skiftende vagter på Psykiatrisk Center København, intensivt afsnit 6112 Vi er et intensivt afsnit med plads til 12 patienter med alle slags psykiatriske diagnoser. Vores afsnit ligger på Rigshospitalet. Vi modtager primært patienter fra indre by og Østerbro. Behandlingen og sygeplejen har inddragelse af patienter og pårørende i centrum. Vi er et ungt afsnit med masser af ambitioner. I marts afholdt vi to temadage som opstart til implementeringen af Safewards. Vi har implementeret tre af interventionerne og er i gang med den fjerde nu.
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 18-11-2018

Digital forretningsudvikler med fokus på digitalisering af løn- og personaleadministrative processer
HR og Uddannelse
Brænder du for at gå forrest i den digitale transformation, hvor den gode brugeroplevelse er i centrum? Vil du være med til at understøtte ledelser og medarbejdere i Region Hovedstaden med løsninger, der kan forenkle og optimere administrative arbejdsgange? Har du blik for mulighederne i digitalisering og datadreven ledelse? Så er du måske den, vi søger til Center for HR.
Indrykket : 19-10-2018 Ansøgnings frist : 05-11-2018

Chauffører søges til trækker og forvogn
J.O. RASMUSSEN & CO. A/S
J. O. Rasmussen i Greve søger chauffører til distributionskørsel i København. Vi søger mødestabile chauffører der sætter en ære i deres arbejde, og kan klare en hektisk hverdag. Du skal have C eller C/E kørekort alt efter hvad du søger, EU-kvalifikationsbevis og førerkort. ADR-bevis er ikke et krav. Erfaring er en fordel, men ikke et krav, vi giver oplæring. Lønning er iflg. overenskomst
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 16-11-2018

Tjener Søges på Vesterbro
FRK. BARNERS KÆLDER ApS
TJENER SØGES! :) Frk Barners Kælder I København V søger tjenere. Send CV og en kort beskrivelse af dig selv til alexander@frkbarners.dk, så vender jeg tilbage snarest muligt. Tiltrædelse hurtigst muligt. Der er mulighed for alt mellem 20-40 timer i ugen og lønnen fastsættes efter kvalifikationer. Vi søger en person som er serviceminded, har overblik, tempo, dygtig til salg og har lyst til at give den fuld pedal på vores super hyggelige restaurant.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 16-11-2018