Error message

Notice: Undefined offset: 60110 in jobnet_search_element_results() (line 982 of /var/www/www.workwithus.dk/sites/all/modules/jobnet/plugins/content_types/jobnet_pane.inc).
Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title

Vi fandt desværrer ikke nogle jobs men vi fandt andre jobs du måske kan bruge.

(1 jobs) glasarbejde:

(14 jobs) træ- og møbelarbejde:

Maskinsnedker søges til møbelfabrik
TREKANTEN-HESTBÆK A/S
Vi har meget travlt og søger endnu flere folk, vi mangler pt. en dygtig maskinsnedker med uddannelse inden for faget, til et alsidigt arbejde i vores maskinhal, der er tale om et alsidigt og et meget selvstændigt arbejde, hvor der produceres spisebordsstole, borde, reoler og sovesofaer. Vi tilbyder god løn og ordnede arbejdsforhold. Ansøgning sendes på mail til:Lars Binding Mouritzenlbm@trekanten.as  
Indrykket : 05-12-2018 Ansøgnings frist : 30-01-2019

Møbelsnedker/tømrer til CJA A/S - specialinventar
MatchMind A/S
Chr. Juul Andersen A/S producerer flotte og specielle inventarløsninger til bl.a. hoteller, restauranter og detailbutikker. De ønsker at udvide deres dygtige medarbejderstab med 2 dygtige håndværkere, til deres nye topmoderne fabrik i Aabybro. Chr. Juul Andersen fremstiller og monterer specialinventar og står bag adskillige markante inventaropgaver i hele Danmark samt enkelte i udlandet. Her kan nævnes Hotel Hvide Hus, Sunset Boulevard-restauranterne, Odense Musikhus, Rigshospitalet og mange flere.
Indrykket : 05-12-2018 Ansøgnings frist : 30-01-2019

Flere uddannede snedkere søges
GESTEN BÅDAPTERING ApS
Flere uddannede snedkere søges til træindustrivirksomhed Gesten Bådaptering ApS søger snedkere, som kan indgå i vores team af dygtige medarbejdere i vores snedkerafdeling. Her producerer vi primært aptering (bådinventar) og designmøbler i små serier til erhvervsbåde, sejlbåde samt super yachts.
Indrykket : 04-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

(1 jobs) tværgående arbejde, industriel produktion: