Error message

Notice: Undefined offset: 60110 in jobnet_search_element_results() (line 982 of /var/www/www.workwithus.dk/sites/all/modules/jobnet/plugins/content_types/jobnet_pane.inc).
Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title

Vi fandt desværrer ikke nogle jobs men vi fandt andre jobs du måske kan bruge.

(12 jobs) træ- og møbelarbejde:

Kriminalforsorgen Hovedstaden, søger Maskinsnedker eller Møbelsnedker til Snedkeriet i Horserød Fængsel
Horserød Fængsel
Kriminalforsorgen Hovedstaden, Institution Nordsjælland søger en Maskinsnedker / Møbelsnedker til Snedkeriet i Horserød Fængsel Horserød Fængsel søger en Maskinsnedker/Møbelsnedker eller lignende til Snedkerværkstedet. Du vil starte som tariflønnet håndværker og vil i starten blive aflønnet efter gældende overenskomst. Har du lyst til at gøre en vigtig forskel for indsatte og kollegaer i det daglige arbejde i Kriminalforsorgen med at bringe mennesker videre til et sikkert liv uden kriminalitet?
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Maskinsnedker søges til fast job
AktivPersonale A/S
Til at arbejde i Herning kommune søger vi for vores kunde 1 faglært og erfaren maskinsnedker til fast job med start hurtigst muligt. Der foretrækkes ansøger med bred og god erfaring med såvel enkeltproduktion som serieproduktioner, hvor der arbejdes med akuratesse og fingersnilde og man ikke går på kompromis med kvaliteten. Udover din relevante og fagligt dygtige baggrund forventer vi, at du har en frisk indstilling til opgaverne. Din faglige profil:
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 17-04-2019

Møbelsnedker / snedker søges hurtigst muligt
ROLIGHED - HUMANIA A/S
Kunne du tænke dig at være med til at skabe møbler og være med i hele processen Lyder en arbejdsuge på 4 dage attraktiv for dig Vi skaber unikke kvalitetsmøbler og hver gang er du med i processen lige fra start til slut. Dvs. du er med til at videreudvikle og ser slutresultatet. Vi kan tilbyde følgende:
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 16-04-2019

(1 jobs) tværgående arbejde, industriel produktion: