Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Dedikeret receptionist
Danhostel Copenhagen Amager
Til vores travle receptionsteam søger vi nye ny kollegaer der kan byde vores gæster fra hele verden velkommen. Du vil have din daglige gang i vores nyrenoverede receptionen, hvor du vil være virksomhedens ansigt udadtil og gæsternes primære kontaktperson mens de besøger København. Arbejdsopgaver
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 02-03-2018

Dedikeret rengøringsassistent
Danhostel Copenhagen Amager
Til vores travle rengørings- og køkkenteam søger vi en hjælpende hånd. Arbejdsområde og opgaver Dit primære arbejdsområde vil være på vores rengøringsteam hvor du vil være en del af det team der varetager den daglige rengøring af vores store hus. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå af daglig rengøring og klargøring af vores værelser. 
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 02-03-2018

Studerende til tidsskriftet POLITIK
Institut for Statskundskab
Vi søger en studerende til tidsskriftet POLITIK.   POLITIK er et tværfagligt samfundsvidenskabeligt tidsskrift, der bringer artikler om politik ud fra mangfoldige akademiske perspektiver. Ansvarshavende redaktør er professor (mso) Christian F. Rostbøll og redaktionen består af samfundsvidenskabelige forskere. Redaktionen ligger vægt på faglighed sikret gennem anonym refereebedømmelse, formidling, som gør POLITIK tilgængelig uden for universitets mure og endelig politisk relevans.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 13-03-2018

tandplejer ved Regionstandplejen, Tand-Mund-Kæbekirurgisk Klinik, HovedOrtoCentret
Tand/Mund/Kæbe
En fuldtidsstilling som tandplejer i Regionstandplejen placeret på Tand-Mund-Kæbekirurgisk Klinik, HovedOrtoCentret er ledig til besættelse per 1. maj, 2018 eller snarest.     Stillingen ønskes besat med en tandplejer med bred erfaring med ortodonti og herunder særligt fremstilling og kontrol af retentionsapparatur og provisoriske proteser samt med hygiejneforløb på implantatpatienter.  Der vil endvidere blive mulighed for at arbejde med ortodontisk kirurgi – særligt på patienter omfattet af Regionstandsplejen.   
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 14-03-2018

Studentermedhjælper til Strategi og Udvikling i Københavns Ejendomme & Indkøb
Strategi og Udvikling
Har du lyst til at prøve kræfter med alsidige og spændende opgaver, der er med til at sikre en effektiv og servicemindet drift og udvikling af Københavns Ejendomme & Indkøb? Ønsker du indsigt i og værdifuld erfaring med arbejdsgange i en politisk styret organisation, og formidler du med sikker hånd? Så er du den, vi søger til studenterstillingen i Strategi og Udvikling.   Som studentermedhjælper i Strategi og Udvikling vil du stå til rådighed for løsning af opgaver i hele kontoret.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 09-03-2018

S-Radiograf/stråleterapisygeplejerske til 1 års vikariat i scanner-funktionen i Afsnit for Stråleterapi, Onkologisk klinik
Onkologisk Klinik
I afsnittet varetages strålebehandling samt planlægning af strålebehandling (CT, PET, MR- scanning) af patienter med kræft. Afsnittet råder desuden over et ambulatorium, der varetager medicinsk kræftbehandling. Der kommer ca. 200 patienter igennem afsnittet dagligt.     Vi søger en S-radiograf/stråleterapisygeplejerske til et 12 måneders vikariat pr. 1/5 2018 eller efter aftale, da en af vores kolleger skal på barsel. Stillingen er på 37 timer/uge.  
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 12-03-2018

Social- og sundhedsassistent til nattevagt i Aktivitets- og Plejecentret Bonderupgård
Plejecentret Bonderupgård Nat
Vi sætter samarbejde, aktiviteter og faglig udvikling i fokus.      
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 12-03-2018

Kostfaglig medarbejder til diætteamet på Rigshospitalet.
Enheden for mad og drikke
Kostfaglig medarbejder til diætteamet på Rigshospitalet.   Vi søger en ny dygtig ernæringsassistent som har lyst til at indgå i vores team på 6 kollegaer.   Centralkøkkenet producerer og leverer dagligt mad til ca. 1800 patienter fordelt på 3 hospitaler, derudover producerer vi ligeledes til personalekantine samt cafeer.  
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 02-03-2018

PROACTIVE COMPLIANCE AND DUE DILIGENCE OFFICER
Institut for Menneskerettigheder
The Danish Institute for Human Rights (DIHR) has a significant international portfolio. We promote and protect human rights by supporting effective national and international human rights systems. The International Division consist of three departments and a secretariat as well as nine local offices.    
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 15-03-2018

Pædagogmedhjælper søges
SCHOUS BØRNEHUS
Stillingen er i vuggestueafdelingen og skal besættes fra 1. april 2017. Schous Børnehus har til huse Dortheavej 75,  2400 København NV. Vi har 34 vuggestuebørn fordelt på tre stuer. Derudover er der 44 børn i vores børnehaveafdeling. Aldersmæssigt er vi en blandet personalegruppe. Hvis du har lyst til at søge stillingen, skal du sende en ansøgning hvor du fortæller om dig selv. Hvad har du lavet? og hvad er dine fremtidsplaner?
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 14-03-2018