Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Værkstedschef til QuickPot Kastrup
QuickPot A/S
Har du energien og evnerne, har vi rammerne. Vi søger en værkstedschef til vores værksted i Kastrup. Vi tilbyder en fast høj løn + attraktiv resultatorienteret bonus. Du får ansvaret for at lede og drive et konkurrence dygtigt værksted i positiv udvikling, hvor mulighederne er mange. Værkstedet i Kastrup:
Indrykket : 25-05-2018 Ansøgnings frist : 23-06-2018

Organist ved Højdevangskirken - 37 timer
HØJDEVANG KIRKE
En stilling som organist ved Højdevangskirken er ledig pr. 1. juli 2018. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Tjenesten omfatter orgelspil og korledelse ved gudstjenester og kirkelige handlinger i Højdevangskirken, Amagerbroprovsti, og de i sognet tilknyttede plejehjem.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 30-06-2018

Familiebehandlere til Borgercenter Børn og Unge – Nørrebro
Koncern Service og IT
Vi er på udkig efter robuste og rummelige mennesker, der tænker i samarbejde og i kreative muligheder i opgaveløsningen med familien – meget gerne med en bred erfaring fra arbejdet som familiebehandler. Lige nu søger vi en fast familiebehandler og en barselsvikar – begge stillinger på 37 timer om ugen.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Forretningsudvikler til punktafgifter i den kommende Skattestyrelse
SKAT, KBH, Østbanegade
Kan du se dig selv i en varieret hverdag, hvor du vedligeholder og udvikler digitale og manuelle processer og dermed sikrer grundlaget for afregning til statskassen? Så er det dig, vi søger til en spændende stilling som forretningsudvikler på punktafgiftsområdet. Udvikling og implementering af nye processer og arbejdsgange I Punktafgifter og registrering stræber vi efter at gøre det så enkelt som muligt for virksomheder at angive deres afgifter korrekt og til tiden, og dermed sikre grundlaget for afregning til statskassen samt kontrollen heraf.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

Bartender til "Kbh's 3. Bedste Værtshus”
JERNBANECAFEEN ApS
En af vore deltids ansatte er snart færdig med sin videregående uddannelse - hvorfor vi søger en ny. Derfor ...  Har du …  - hoved og hænder godt skruet på?    - glimt i øjet og smil på læben?   - livserfaring - og taler du dansk? Ønsker du …  - sjove timer med de dejligste gæster? - gode kollegaer, der har været ansat i flere år? - god løn? Er du fleksibel?
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Forretningsudvikler til erhvervsregistrering i den kommende Skattestyrelse
SKAT, KBH, Østbanegade
Kan du se dig selv i en varieret hverdag, hvor du vedligeholder og udvikler digitale og manuelle processer og dermed sikrer grundlaget for afregning til statskassen? Så er det dig, vi søger til en spændende stilling som forretningsudvikler på erhvervsregistreringsområdet.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

Rengøringsassistent til barselsvikariat i daginstitutionen Paletten på Amager
Koncern Service og IT
Vil du arbejde på en mangfoldig arbejdsplads med stort fokus på miljørigtig rengøring? Rengøringssektionen i Børne- og Ungdomsforvaltningen er en kommunal rengøringsenhed med ansvar for daglig rengøring i daginstitutioner, administrationsbygninger, skoler m.m. i Københavns Kommune. Vi søger en rengøringsassistent til et barselsvikariat på daginstitutionen Paletten – 22,25 timer ugentligt . Den daglige mødetid er kl. 6.00-10.27. Tiltrædelse hurtigst muligt.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

Lærer til Blågård Skole (barselsvikariat)
Koncern Service og IT
Vi søger en lærer til bl.a. at undervise på 2. årgang og i musik på mellemtrinnet. Blågård Skole er en skole på Indre Nørrebro i rivende udvikling med flere projekter. Skolen har fokus på høj faglighed og rummer flere skoletilbud under ét tag – en almen folkeskoleafdeling og en læseklasserække med kompetencecenter. Vi er en lokal profilskole under overskriften "kommunikation og medier". Profil og kompetencecenter betyder, at vi er en meget aktiv skole, hvor høj faglighed går hånd i hånd med socialt engagement, integration og inklusion.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

Deltidsmedarbejdere søges til Botanisk Haves butik
KU - SCIENCE - NBI
Botanisk Haves butik er en del af museumsbutikkerne på Statens Naturhistoriske Museum ved Københavns universitet. Pr. d. 01.08.2018 er der to ledige stillingere som butiksmedarbejder i Botanisk Haves butik. Arbejdsopgaver: Som butiksmedarbejder er dine primære opgaver salg af billetter og butiksvarer samt kundeservice og information om museets udstillinger og aktiviteter. Vi forventer:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Hjælpere søges til dag- og nattevagter hovedsageligt i weekenden samt vikarer til den snarlige sommerferie.
Caresupport ApS
Er du SOSU hjælper? Eller har tilsvarende erfaring fra plejehjem eller som handikaphjælper (kan bruge lift og kender til topkateter) vil jeg være glad for at høre fra dig. * Jeg er 80 år og lider på 10. år af muskelsvindssygdommen ALS. Jeg sidder i kørestol og er lam i arme og ben og har derfor brug for hjælp til det meste.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018