Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Bliv Produktambassadør i København – et fleksibelt job med frihed under ansvar
RELATIONMEDIA A/S
Går du og drømmer om selv at have indflydelse på, hvor og hvornår du vil arbejde, og vil du gerne være en del af et netværk, hvor du har mulighed for at sparre med ligesindede og samtidig trække på egne erfaringer? Kan du lide at arbejde med salg, have bred berøringsflade og være ansigtet udadtil på nogle af Danmarks førende brands? Så̊ er det måske dig, vi leder efter i RelationMedia, som ambassadør for Danmarks største brands.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 12-09-2018

Er du vores nye Brander til vores brandcrew i København?
RELATIONMEDIA A/S
Vil du have en enestående mulighed for et spændende og afvekslende deltids- eller studiejob og har du sans for service, let til smil og et talent for salg? I vores brandcrew er du kundens ansigt udadtil, og det er således afgørende, at du kan skabe positiv opmærksomhed omkring dig og ikke mindst det produkt, du står med. Du bliver herved ambassadør for Danmarks største brands.  
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 12-09-2018

Studentermedhjælper til administration og kursuskoordinering
PEOPLENET A/S
Ca. 15 timer ugentligt, København   PeopleNet A/S søger en ansvarsbevidst og struktureret piccolo eller piccoline, der ønsker at prøve kræfter med administrative opgaver samt kursuskoordinering i en spændende it-konsulentvirksomhed med højt til loftet. Lyder det som noget for dig, så læs videre og send en ansøgning til os hurtigst muligt. Arbejdsopgaver
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 12-09-2018

Software Configuration Manager søges 20-30 timer pr. uge for 6 måneder men god mulighed for forlængelse
Worksome ApS
Note: dette er et freelance job gennem Worksome - ansøg jobbet her: https://use.worksome.dk/job/3731 NNIT søger Software Configuration Manager 20-30 timer pr. uge for 6 måneder men god mulighed for forlængelse, hvis det går godt, til at indgå i vores Microsoft leverancer team til en stor offentlig kunde som NNIT arbejder Agilt med. · Software configuration management· Release management· Build management· Deployment management
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 15-08-2018

Pædagogmedhjælper 20-25 timer
FI ved Rødkilde skole/La Bella S/I
Fi ved Rødkilde Skole - La Bella søger pædagogmedhjælpere til institutionens 0. klasse- 3. klasse. Tiltrædelse 1. september - gerne før. For at komme i betragtning, skal du helst have erfaring fra pædagogisk arbejde og kunne: -arbejde selvstændigt og professionelt -samarbejde eksternt og internt -kommunikere både mundtligt og skriftligt -indgå i "Stærkt samarbejde" -arbejde mellem kl. 12 og 17 på hverdage, enkelte dage fra kl. 10
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Koordinator
Gentofte Hospital
Koordinator til Nyt Hospital Herlev – tidsbegrænset (2 år) Skal dit næste job være stort? Herlev Hospital udvides i de kommende år med ca. 65.000 kvm. Nyt Hospital Herlev skal rumme den øgede aktivitet, varetage opgaven som akuthospital, og ikke mindst tilbyde tidssvarende rammer for moderne familier hvad angår fødsler og børnesygdomme.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 03-09-2018

Faglærer på stilladsuddannelsen
NEXT – Uddannelse København
På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange. Derfor søger vi nu en stilladsfaglærer, som kan hjælpe os videre med den ambition. Jobbet
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 27-08-2018

BISGAARD LANDSKABSARKITEKTER SØGER LANDSKABSARKITEKT MED OVERSKUD OG ANGAGEMENT
BISGAARD LANDSKABSARKITEKTER ApS
Har du design og projekteringserfaring – og ikke mindst, lyst og evner til at indgå i den faglige udvikling af tegnestuen?
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

Social- og sundhedsassistent i dagvagt til barselsvikariat på Haandværkerforeningens Plejehjem
Koncern Service og IT
Brænder du for at arbejde med ældre og er du fagligt dygtig? Så er det måske dig vi søger. Lidt om os På Haandværkerforeningens Plejehjem bor der 146 ældre beboere. Vi er en selvejende institution med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Plejehjemmet er af ældre dato og med et-rums boliger, men vi har rigtig gode fællesfaciliteter. Vi har fokus på at eliminere ensomhed, kedsomhed og hjælpeløshed, da vi mener, at bekæmpelse af disse tre ældreplager er med til at sikre vores beboere et værdigt ældreliv.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 28-08-2018

Familie på Vesterbro søger barnepige til at hjælpe efter behov
Rexkyoo ApS
Har du et stort omsorgsgen og er du proaktiv med lege til et barn på 1,5 år?   Familie på Vesterbro som begge er musikerer søger hjælp når de er på arbejde. Timerne vil derfor varierer. Det er vigtigt at du har energi, og har lyst til at knytte dig til familien på lang sigt, da de ønsker en stabil person.  Familien er sød, respekterer andre mennesker og har en passion for musikkens verden. Det vil derfor være en fordel hvis du kan lide at synge.   
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018