Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Køkkenmedhjælper
Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt
Nordjyllands Idrætsefterskole – Stidsholt søger en køkkenmedhjælper til barselsvikariat. Skal du være en del af vores team?   Vi laver mad til 120 elever og personale hver dag med syv serverings- måltider om dagen. Du vil få rig mulighed for at lære eleverne at kende og lære fra dig, da eleverne kører en turnusordning i køkkenet. Vi et team på 3 køkkenmedarbejdere, som har et tæt samarbejde med skolens øvrige ansatte.
Indrykket : 13-12-2018 Ansøgnings frist : 31-12-2018

Køkkenmedhjælper
Den Sorte Gryde v/Mahdi Saberi
Den Sorte Gryde i Hvidovre søger en køkkenmedhjælper 20-30 timer om ugen. Arbejdstiden er mellem kl. 15.00/16.00 - 21.00 og aftales individuelt. Der kan forekomme weekendarbejde. Arbejdsopgaverne er: tage imod bestillinger - både telefonisk og fra kunder i butikken tilberede lettere grillretter pakke mad til afhentning og udbringning oprydning og lettere rengøring Vi forventer af dig, at du kan tale og forstå dansk, at du er mødestabil og serviceminded
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 18-01-2019

Køkkenassistent/ernæringsassistent i vikariat til døgninstitutionen Skelbakken i Karlslunde
Region Sjælland
Køkkenassistent/ernæringsassistent i vikariat til 31.10.19 på 30-35 timer til Skelbakken i Karlslunde, med start snarest muligt. Bo- og aflastningstilbud Skelbakken er en regional døgninstitution for fysisk og psykisk udviklingshæmmede børn og unge. Skelbakken rummer tre selvstændige beboerhuse, med plads til seks-syv beboere i hvert hus og et aflastningshus med plads til seks børn og unge, samt et fælleshus med forskellige faciliteter og funktioner.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 20-12-2018

Ernæringsassistent søges til kreativt højskolekøkken
VALLEKILDE HØJSKOLE
Vallekilde Højskole søger en faglært ernæringsassistent til vores køkken med tiltrædelse februar og gerne fra starten af januar.   Vi lægger stor vægt på måltidernes betydning som samlingspunkt på højskolen. Vores  køkken er kreativt og ambitiøst, og vi insisterer på at have det godt og sjovt, mens vi laver mad til 125 skønne unge mennesker i foråret og til efteråret. Om sommeren og til jul har vi både børn og voksne i alle aldre som gæster.  
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 16-12-2018

Kok, Køkkenassistant eller cater søges
TB CATERING S.M.B.A.
Kok, Køkkenassistant eller cater søges TB Catering søger medarbejder til en af deres kantine I Odense.   Til enmands kantine I Odense søger vi en engageret medarbejder, med start den 1/2 2019.   Jobbet: Som en del af TB Catering vil du få et spændende og udfordrende job, hvor du kan få lov til at udvikle dig – både personligt og fagligt.  
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 31-12-2018

Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?
Aiko Sushi Nyborg ApS
Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken  Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er  lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader. Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21  Send din ansøgning til nyb@aikosushi.dk
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Sushi kok eller Interesse i at lære den Japanske madkunst?
Aikosushi v/Thanh Phong Pham
Vi søger dig som har rigtig god erfaring indenfor køkken  Om du er udlært kok eller ej er ikke det afgørende. Vi forventer, at du er  lærenem, har gå på mod, respekt for råvarer og kan bevare overblikket selv i de mest pressede situationer. Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være forberedelse til sushi produktion, som ris, fisk, grønsager, saucer, marinader. Arbejdstiden er indenfor kl. 13-21  Send din ansøgning til mid@aikosushi.dk
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

UngeBasen søger dygtig ernæringsfaglig medarbejder, med pædagogiske evner
Holbæk Kommune
Da vores kollega skal på efterløn, søger vi ny medarbejder pr. 1. marts 2019.Arbejdet består af en vifte af forskellige opgaver i projektet UngeBasen, der er en del af Ungeindsatsen i Holbæk kommune. Vi arbejder med udvikling af arbejds- og funktionsevnen for sent udviklede unge.Ungeindsatsen er en del af kerneopgaven ”Uddannelse til Alle Unge”.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 20-01-2019

Caterelev søges til Institution Odense Å, Odense Arrest
Odense Arrest
Kriminalforsorgen Syddanmark søger en caterelev til Institution Odense Å, Odense Arrest fra den 1. marts 2019. Du kan læse mere om cateruddannelsen på www.ug.dk Som caterelev i Odense Arrest vil du indgå i samarbejde med flere andre kolleger om at lave sund og spændende mad til klienterne i Odense Arrest. I elevtiden vil du få opgaver med såvel det varme som det kolde køkken, du vil komme til at bage brød, udskære kød og prøve at sylte. Du vil også komme til at deltage i menu-planlægningen og varebestilling m.m.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 02-01-2019

Chaufør og opvasker
CHEVAL BLANC SERVICE RESTAURANTER A/S
Til en af vores kantiner i Århus søger vi en chauffør til at bringe mad ud i vores sataliet kantiner hver dag til frokost mandag til fredag Samt til forfalden arbejde som opvask og rengøring Arbejdes tiden er fra kl 10-13 Løn efter kvalifikationer Har det din interesse bedes du sende en ansøgning til Kundechef Inge Rytter på mail til iry@cheval-blanc.dk  
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 01-01-2019