Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kok til madskole på Skolen i Sydhavnen
Koncern Service og IT
Vi søger en kok til vores madskole pr. 1. maj 2019 eller hurtigst muligt. Ansættelsen er på 37 timer ugentlig – den faktiske arbejdstid følger skoleåret fordelt på 42 uger. Skolen i Sydhavnen er en af Københavns nyeste skoler, og ligger på Teglholmen med fantastisk udsigt til havneindløbet og de store grønne områder på Amager Fælled. Skolen er taget i brug den 1. august 2015.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

Ernæringsassistent eller lignende til Rundskuedagen (barselsvikariat)
Koncern Service og IT
Har du lyst til at arbejde på et lille plejecenter beliggende på Vesterbro, der har maden til de ældre i fokus? Stillingen er på 37 timer ugentligt med tiltrædelse den 1. maj 2019 eller efter aftale. Om Rundskuedagen På Rundskuedagen bor der 37 beboere, og vi leverer derudover brød og frokost til vores naboplejehjem med 48 beboere.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Bone's Silkeborg søger ny køkkenleder/kok - faglært er ikke et krav
Bone's Restauranter A/S
SKAL DU VÆRE VORES NYE KØKKENLEDER/KOK? Vi søger en medarbejder der er yderst smilende og er klar til at træde til som leder. Samtidig med at du sætter kvalitet og hygiejne i højsæde. Du skal have en masse gåpåmod, og have lyst til at være en del af et solidt team, hvor vi alle skal hjælpe hinanden. Faglært er ikke et krav. Lyder det som noget for dig? Så send os en ansøgning. Jobbet er en fuldtidsstiling.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 31-03-2019

Køkken medarbejder søges til Nørrebro - Part-time chef wanted
GRILLEN GROUP ApS
Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter! Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Køkkenmedhjælper til Eventyrlandet i Vanløse
Koncern Service og IT
Vi mangler en køkkenmedhjælper til Eventyrlandet – måske er det dig! Eventyrlandet er en integreret institution 0-6 år og en del af Klynge D, Radius. Eventyrlandets børn er fordelt på to matrikler med tre børnehavestuer, to basisgrupper og to vuggestuestuer. I klyngen vægter vi et bredt samarbejde på tværs. Dette praktiserer vi ved køkkenmøder og pædagogiske udvalg på tværs af enheder, hvor vi bruger hinandens kompetencer til sparring og pædagogisk refleksion samt ved planlagte arrangementer for hele klyngen.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 07-03-2019

Kok / køkkenmedarbejder søges
Jens Petersen
  Pga. lykkelige omstændigheder har vi en medarbejder der skal på barsel og søger derfor ny kok til Texas. Men pga. stigende travlhed er det IKKE en begrænset stilling - nej, det er en fuldtids helårsstilling med overenskomstmæssige forhold og med skiftende arbejdstider, så både lyse morgener og mørke aftener kan nydes på skift i fritiden.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 01-04-2019

Daglig leder med køkken- og/eller socialfaglig baggrund til Kompassets café
Koncern Service og IT
Har du erfaring med og viden om arbejdet med psykisk sårbare og udsatte mennesker? Vi søger en kok eller professionsbachelor i sundhed og ernæring, socialpædagog, ergoterapeut eller lignende til en spændende fuldtidsstilling. Har du lyst til at kombinere din erfaring med madlavning og arbejdet med mennesker i Kompassets cafe? Kan du skabe en god arbejdsplads for cafeens mange forskellige ansatte og samtidig give Kompassets brugere nogle gode madoplevelser?
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 07-03-2019

Køkkenmedhjælper til Aarhus Arrest– studiejob – 12 timer
Aarhus Arrest
Dine opgaver • Tilberedning af kold og varm mad • Rengøring og opvask • Bagning • Servering af middagsmåltid Hvem er du? Du må meget gerne have erfaring med tilberedning af mad. Vi stiller ikke krav om en køkkenuddannelse, men der lægges vægt på, at du har et hygiejnebevis. Det forventes, at du kan indgå i et fast køkkenteam, og er indstillet på at deltage i alle arbejdsopgaver i køkkenet. Du taler, læser og skriver dansk.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 07-03-2019

Kokke elev søges til alsidig kro i Vestsjælland
BROMØLLE KRO V/BETTINA BRESNOV-LARSEN
Bromølle Kro er Danmarks ældste kro og har ligget på dette naturskønne sted siden år 1198. Det betyder naturligvis, at vi værner om traditionerne, men er dog hele tiden i udvikling, efter hvad tiderne kræver. Derfor vil vi meget gerne have elev, som synes at det er sjovt, at være kreativ og udvikle, men samtidig har vi meget travlt, så du skal også have et godt overblik og kunne arbejde hurtigt under pres.Det er en meget alsidig forretning med mange selskaber, koncerter, kurser og en rigtig travl a la carte.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Organiserende køkkenchef søges til attraktivt uddannelses- & konferencecenter
TEMP TEAM A/S
For at styrke den fortsatte udvikling og vækst, søger TEMP-TEAM på vegne af Handelsfagskolen, en køkkenchef til spændende stilling med særligt fokus på ledelse, plads til kreativitet og gode arbejdstider. Den profil vi søger, er en fagligt dygtig lederprofil, med evnen og lysten til at skabe en fantastisk helhedsoplevelse for de mange elever og kursister, som hvert år gennemfører uddannelsesforløb på Handelsfagskolens afdelinger i hhv. Højbjerg og Odder.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 13-03-2019