Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
GN Global Finance Graduate
GN STORE NORD A/S
Accelerate with usUse your financial background to make life sound better for people all over the world through intelligent audio solutions. If this resonates with your ambitions, then join our two-year global Graduate Program for high potentials and get hands-on experience by working in three different finance related areas and spend 8 months outside of Denmark working abroad.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 12-05-2019

Økonomielev - ved Fiks IT
WE Fiks IT ApS
FIKS IT SØGER EN ØKONOMIELEV! Er du fascineret af tal og den enorme betydning de har for en virksomhed? Så er det dig vi leder efter! Med opstart pr. 1. august 2019, tilbyder vi en 2- årig uddannelsesstilling med speciale i økonomi, hvor du får faglig og praktisk erfaring med alle de forskellige opgaver der findes i en økonomiafdeling. I løbet af de to år uddannelsen varer, skal du i ca. 10 af ugerne, på skoleophold.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 11-06-2019

ScanPeople søger en Regnskabselev til Domino Systems
SCANPEOPLE ApS
Domino Systems oplever stor interesse for deres produkter og services, og har i den forbindelse travlt med at servicere deres kunder – du har nu muligheden for at blive en del af en spændende og international virksomhed med ambitiøse vækstplaner, da ScanPeople på vegne af Domino Systems søger en regnskabselev.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

Elev søges med fokus på projektkoordinering og internationalt salg for Scanavo A/S
SCANPEOPLE ApS
ScanPeople søger på vegne af vores søsterselskab Scanavo A/S, en kontorelev til deres dynamiske team.                                                                                                          
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

Skab din egen fremtid – bliv kontorelev i Fødevarestyrelsen i Århus fra 1. september 2019
Fødevarestyrelsen, Århus
I Fødevarestyrelsen i Århus søger vi en kontorelev med speciale i offentlig administration med start den 1. september 2019. Vi tilbyder Med en elevuddannelse fra Fødevarestyrelsen får du en alsidig kontoruddannelse. Du får tilbudt ansvar i hverdagen og kommer til at arbejde sammen med kolleger fra mange forskellige faglige grupper. Et spændende og afvekslende uddannelsesforløb, hvor du skal rokere mellem forskellige arbejdsområder og enheder hvilket kræver at du er robust og omstillingsparat.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 05-05-2019

Skab din egen fremtid – bliv kontorelev i Fødevarestyrelsen i Vejen fra 1. september 2019
Fødevarestyrelsen, Vejen
I Fødevarestyrelsen i Vejen søger vi en kontorelev med speciale i offentlig administration med start den 1. september 2019. Vi tilbyder Med en elevuddannelse fra Fødevarestyrelsen får du en alsidig kontoruddannelse. Du får tilbudt ansvar i hverdagen og kommer til at arbejde sammen med kolleger fra mange forskellige faglige grupper. Et spændende og afvekslende uddannelsesforløb, hvor du skal rokere mellem forskellige arbejdsområder og enheder hvilket kræver at du er robust og omstillingsparat.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 05-05-2019

Ambitiøs kontorelev med speciale i økonomi til Økonomiforvaltningen
Koncern Service og IT
Genopslag Er du glad for at arbejde med tal, og kunne du tænke dig at få en uddannelse, hvor du får et bredt kendskab til opgaverne inden for regnskab? Kunne du tænke dig at arbejde et sted, hvor der hele tiden sker forandringer, og hvor du får mulighed for at prøve kræfter med kommunens nye SAP-økonomisystem? Så start din karriere som økonomielev i Københavns Kommune – Danmarks største arbejdsplads. Dit uddannelsesforløb starter den 1.
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 05-05-2019

SBJV I/S leder efter kontorelever med speciale i administration, til at tage del i et kæmpe projekt
Storstroem Bridge Joint Venture I/S
Vi tilbyder en meget spændende og udfordrende kontorelevplads med speciale i administration i hjertet af Vordingborg. Hos os kommer du til at være del af et energisk, ambitiøst, alsidigt og interkulturelt miljø, hvor hver dag kan fyldes med nye kulturelle indtryk og interessante opgaver.   Vi tilbyder
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 10-06-2019

Nordsjællands Hospital søger kontorelev med speciale i offentlig administration
Nordsjællands Hospital (Hillerød)
Vi har brug for en dygtig og initiativrig kontorelev, der har lyst til at være med til at sætte sit præg på administrationen på Nordsjællands Hospital. Vi søger dig, fordi du er ansvarsbevidst, kan bidrage til et godt samarbejde, er serviceminded, har gåpåmod og har lyst til at tage en alsidig uddannelse inden for offentligt administration. Kontoruddannelsens rammer Kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration tager ca. 2 år alt afhængigt af din alder og uddannelsesbaggrund.
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 05-05-2019

Kontorelev til HR
Trafikselskabet Movia
Kunne du tænke dig at få en kontoruddannelse inden for specialet administration hos Danmarks største trafikselskab? Brænder du for at yde en god service og få erfaring indenfor HR-administration og løn? Så er muligheden her, da vi søger en ny kontorelev til vores HR-afdeling med tiltrædelse 1. september 2019. Din hverdag
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 05-05-2019