Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Borgerbetjeningen søger specialist i begravelser/bisættelser
Frederiksberg Kommune
Frederiksberg Kommunes BorgersServicecCenter søger en frisk ny medarbejder til Borgerbetjeningen.Trives du med at have mange bolde i luften og kan du lide at arbejde i et miljø under konstant forandring? Så er du måske den  kollega vi leder efter.Borgerbetjeningen er frederiksbergborgernes indgang til det offentlige og en lang række af kommunens ydelser og tilbud. Hverdagen er omskiftelig og præget af stor direkte kontakt med borgerne.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Administrativ medarbejder til 5 daginstitutioner
Dagtilbud
Om jobbet Du skal arbejde i 5 forskellige daginstitutioner med 5 forskellige ledere. Du vil dog være tilknyttet én primær leder. Stillingen er på 36 timer om ugen.  Tiltrædelse: 1. august 2018.  Vi forventer af dig  At du er uddannet kontorassistent.  At du kan arbejde selvstændigt og kan skabe dig et godt overblik.  At du kan prioritere dine opgaver i forhold til deadlines.  At du er mobil.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 10-06-2018

Medarbejdere til Energi-, Forsynings- og Klimaministeriets koncernfælles personaleadministration i Esbjerg
Energiadministration
Den koncernfælles personaleadministration varetager opgaver vedrørende løn, refusioner, barsel, ansættelser og administration i forbindelse med fravær, fx ved ferie og sygdom, på vegne af ministeriets institutioner. Den koncernfælles personaleadministration er i dag forankret i Energistyrelsen i København med ophæng i Center for Organisation, men etableres i løbet af efteråret 2018 i Esbjerg som led i regeringens udspil ”Bedre balance II”. Du får her en enestående mulighed for at være med i opbygningen af funktionen på vores nye lokation i Esbjerg.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 05-06-2018

Driftsmedarbejder til spildevandsområdet
Assens Forsyning A/S
Assens Forsyning A/S søger snarest muligt en dygtig og engageret medarbejder til at indgå i driftspersonalet på Spildevandsområdet.I Assens Forsyning A/S er vi ca. 60 medarbejdere, hvoraf de 14 har arbejdsområde i Assens Spildevand og mødested på Assens renseanlæg. Du kommer til, at indgå i Team Spildevand, der i tæt samarbejde med de øvrige teams varetager driften af spildevandsforsyningens transportsystem. Du skal i samarbejde med andre dygtige medarbejdere, og med reference til driftslederen medvirke til at varetage den daglig drift af transport systemet.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 27-06-2018

Administrativ medarbejder til Center for Diabetes i Københavns Kommune
Koncern Service og IT
Har du lyst til at arbejde i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du dagligt har flere arbejdsopgaver på dit skrivebord? Vi søger en dynamisk medarbejder, der skal indgå i et team af tre administrative medarbejdere, og som kan lette arbejdet for centerets centerchef og souschef. Du vil blandt andet skulle håndtere kalenderaftaler, bistå med diverse materialer til budget, regnskab og ansættelser samt tage mødereferat.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Administrativ medarbejder til Center for Handicap
Holstebro Kommune
Til det administrative team, som har adresse Knud Rasmussens Vej 16, Holstebro, søges medarbejder på 30 timer. Der er yderligere 2 administrative medarbejdere tilknyttet.Tiltrædelse pr. 1.september 2018 eller snarest derefter.Center for Handicap er det ene af 4 centre, som organisatorisk hører under Socialafdelingen for Social, Sundhed og Arbejdsmarked. De øvrige centre er Uddannelsescenter Mariebjerg, Center for Psykiatri og Center for Socialt Udsatte. Centrene samarbejder på tværs af organisationen.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 12-06-2018

Skolesekretær barselsvikariat
Skanderborg Kommune
Vi søger en dygtig og fleksibel skolesekretær til et barselsvikariat pr. 1. september 2018 på 25 timer ugentligt. Stillingen forventes at være på minimum 10 måneder.Vi kan tilbyde en spændende og dynamisk arbejdsplads - et alsidigt og afvekslende job, med en positiv og uformel omgangstone. Vi lægger vægt på god trivsel og åben dialog.Opgaverne vil på den ene side være præget af faste administrative opgaver som fx personale- og lønsystemer med klare deadlines og på den anden side af børns og skoledagens uforudsigelighed.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 10-06-2018

Vagtplanlægger med interesse for både personale-og aktivitetsstyring til Abdominalcenter K, Bispebjerg Hospital
Frederiksberg Hospital
Vagtplanlægger med interesse for både personale- og aktivitetsstyring til Abdominalcenter K, Bispebjerg Hospital Vagtplanlægger søges til kompleks og udfordrende stilling i Abdominalcenter K, Bispebjerg Hospital. Stillingen ønskes besat pr 1.juli 2108.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 22-06-2018

Vagtplanlægger med interesse for både personale-og aktivitetsstyring til Abdominalcenter K, Bispebjerg Hospital
Bispebjerg Hospital
Vagtplanlægger med interesse for både personale- og aktivitetsstyring til Abdominalcenter K, Bispebjerg Hospital Vagtplanlægger søges til kompleks og udfordrende stilling i Abdominalcenter K, Bispebjerg Hospital. Stillingen ønskes besat pr 1.juli 2108.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 22-06-2018

Administrativ medarbejder - vikariat m. evt. mulighed for forlængelse
Handicapcenter Storebælt - Grejsdalen
Handicapcenter Storebælt i Nyborg søger pr. 01. juli 2018 eller snarest derefter en administrativ medarbejder til et vikariat løbende til den 31. december 2018 med evt. mulighed for forlængelse. Stillingen er på 34 timer/uge – der kan dog evt. træffes aftale om anden ansættelsesgrad. Handicapcenter Storebælt er et specialiseret bo- og aktivitetstilbud for voksne med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Her bor i alt 64 borgere i egne moderne 2-værelses lejligheder. Derudover har vi et aktivitets- og samværstilbud med plads til 42 fuldtidsborgere.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018