Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Deltids medarbejder (30 timer pr. uge) til sags- og faktura behandling i en økonomisk og administrativ enhed på Rigshospitalet, Glostrup
Glostrup Hospital
RHO i Neurocentret søger en deltidsmedarbejder snarest muligt og senest den 1. maj 2019 til at hjælpe os med at administrere vores ca. 200 hjemmerespirator-ordninger. Vores enhed hedder ”Regionsfunktion for hjemmerespiratorordninger i Region Hovedstaden” men i det daglige kalder vi det bare for ”RHO”.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 04-03-2019

Sagsbehandler til Forsvarets LTS og FNE materiel
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Har du mod, lyst og evner til at medvirke til at sikre driften af Forsvarets Løfte-, træk- og surringsmateriel (LTS), faldsikrings-, og nedfiringsmateriel (FNE), kraner mv? Trives du indenfor den materielfaglige verden, og vil du være med til at optimere den daglige materieldrift? Så er dette job helt klart noget for digOm os
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 08-03-2019

Personalekonsulent til JKS i Randers
JKS a/s, Randers
Vi har forrygende travlt og søger derfor yderligere en personalekonsulent til vores Staffing Team i Randers, som servicerer en lang række store og små virksomheder med danske såvel som udenlandske medarbejdere. Der er tale om en vikarstilling på min. 3 måneder. Du bliver en del af et engageret team, som tæller kompetente og erfarne kollegaer. Derudover er der tilknyttet rekrutteringskonsulenter fra vores JKS Career Team. Sidst men ikke mindst samarbejder vi med vores kollegaer i Tyskland, Norge og Sverige.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

PL & Partners søger en Office Manager
PL & PARTNERS ApS
JobbeskrivelseDu bliver en del af en seriøs og sund virksomhed, der arbejder digital annoncering på Facebook og Instagram. I dag tæller vi 25 personer og fortsætter væksen mod +30 personer i år. Vi forventer, at du er omhyggelig, trives i travl hverdag med mange forskellige opgaver, og at du har fokus på, at tingene skal være i orden.   ArbejdsopgaverSom Office Manager hos PL & Partners kan du forvente arbejdsopgaver, som omfatter blandt andet:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 14-03-2019

Administrativ medarbejder gerne med kendskab til musik
NORDISKA ApS
NORDISKA ApS er Skandinaviens største teaterforlag, der arbejder med formidling af rettigheder til skuespil og musicals fortrinsvis i Skandinavien, men i stigende grad også internationalt. Vores mål er at sprede kendskab om dramatikere, komponister og deres værker i ind- og udland, samt at forøge antallet af produktioner af de værker vi repræsenterer.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 31-03-2019

Kontorfunktionær til fogedretten
Retten i Odense
Retten i Odense søger kontorfunktionær til fogedretten. Ansøgningsfrist: 15. marts 2019 Retten i Odense søger en kontoruddannet sagsbehandler til rettens fogedret. Arbejdsområde: Som kontorfunktionær vil du komme til at arbejde med mange og spændende opgaver. Dit arbejde vil blive ansvarsfuldt og med kontakt til domstolenes brugere. Vi forventer, at du varetager stillingen med stor selvstændighed.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Kontorfunktionær til skifteretten
Retten i Odense
Retten i Odense søger kontorfunktionær til skifteretten. Ansøgningsfrist: 15. marts 2019. Retten i Odense søger en kontoruddannet sagsbehandler til rettens skifteret. Arbejdsområde: Som kontorfunktionær vil du komme til at arbejde med mange og spændende opgaver. Dit arbejde vil blive ansvarsfuldt og med kontakt til domstolenes brugere. Vi forventer, at du varetager stillingen med stor selvstændighed.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Sognesekretær (Blæksprutte)
Taarup-Kvols Menighedsråd
Grib muligheden for at give dit nye job et spændende indhold Vi søger en sognesekretær (blæksprutte), som sammen med 2 sognepræster skal samle rammerne for vores 5 kirker i bunden af Hjarbæk Fjord. Stillingen er som udgangspunkt 12 timer pr uge og dit daglige arbejdssted er Sognegården i Løgstrup. Vi får især brug for din hjælp til: betjening af sognekontoret sekretæropgaver for præsterne og menighedsrådet ansvarlig for PR (incl. hjemmeside) arbejdet i pastoratet
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 17-03-2019

Timeafløsere og sommerferievikarer søges til hjemmeplejen i Roskilde Kommune
Roskilde Kommune - Hjemmeplejegruppen Margrethekær
Er du uddannet Social og Sundhedsassistent/Social og Sundhedshjælper eller måske studerende inden for sundhedsfaget (ikke noget krav) eller har du bare lyst til, at have et sommerferiejob, hvor du kan gøre en forskel for andre mennesker, så er du måske den vi søger.     Vi søger, både timeafløsere der kan starte nu, og så søger vi sommerferievikarer, der kunne tænke sig, at blive ansat i vikariat fra ca. 15.6.19-31.7.19, 35 timer om ugen.     Du vil blive oplært af en fast medarbejder, som du kører sammen med til du føler dig sikker i opgaverne.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 01-04-2019

Administrativ medarbejder/tovholder til virksomhedsindsats i Vordingborg jobcenter
Virksomhedsindsats
Virksomhedsteamet søger en ny kollega til at koordinere opgaverne i teamet.Du skal være den, der har det administrative overblik i hele afdelingen. Du skal være nysgerrig og være med til at udvikle redskaber til at forbedre opgaveløsningen. Du skal være interesseret i IT og på den måde, være med til at udvikle på vores arbejdsgange, og være ansvarlig for, at de altid er opdateret.Kort sagt: stærk, selvstændig, engageret og nysgerrig og ikke mindst struktureret.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 21-03-2019