Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Engageret og dygtig administrativ medarbejder til CBSI – Center for Beskæftigelse, Sprog og Integration
Koncern Service og IT
Center for Beskæftigelse, Sprog og Integration er et beskæftigelses- og jobcenter under Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune. Centret beskæftiger ca. 240 medarbejdere. CBSIs kerneopgave er at bidrage til at få ledige københavnere hurtigst muligt i ordinær beskæftigelse eller uddannelse. Centrets målgrupper er dagpengemodtagere og kontanthjælpsmodtagere. CBSI varetager tillige indsatsen for kommunens flygtninge og integrationsborgere samt kommunens danskuddannelse til ydelsesmodtagere i CBSIs sprogcenter.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 05-11-2018

Projektsupporter
Banedanmark, Teknik, Lumbyesvej 34
Vil du være med til at gøre den jyske jernbane klar til eldrevne tog? Som projektsupporter er du med i et højt aktivitetsniveau henover de kommende år. Vi gør jernbanen klar til elektrificering, og i den sammenhæng har vi brug for en administrativ kollega, der indgår i projektgrupperne og understøtter samarbejdet på tværs.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 09-11-2018

Executive Assistant for Senior Vice President, Products
VELUX A/S
Are you looking for an opportunity to leverage your potential in a dynamic and international company? And would you like to be the primary point of contact for our SVP, making sure she is always on top of things? Then we offer you the chance to play an important role close to top management in the VELUX Group. Join a market leader in sustainable indoor living, ready to invest in your future development. Your challenges
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 13-12-2018

Udviklingsorienteret leder til Forsvarsakademiets Studiekontor
Svanemøllens Kaserne
Vil du være en del af et team præget af sammenhold og professionalisme? Vil du være med til at videreudvikle Forsvarsakademiets Studiekontor, så er denne stilling måske noget for dig.Om os
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 07-11-2018

ISS søger administrativ stærk profil til Nordens største facility management kontrakt.
ISS Facility Services A/S
Vil du være en del af et banebrydende partnerskab med vores kunde? Brænder du for at servicere driften og er du en stærk koordinator? Har du et ”servicegen” og en passion, der driver dig til at gøre en forskel i hverdagen?
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 30-11-2018

Forskningsenhed og Kompetencecenter for Psykoterapi søger medarbejder til Behandlingseffekt
Psykoterapeutisk Center Stolpegård
Forskningsenhed og Kompetencecenter for Psykoterapi (FKP) søger en engageret og løsningsorienteret medarbejder med god klinisk forståelse til at varetage opgaver relateret til de organisatoriske processer knyttet til IT-systemet, Behandlingseffekt. Behandlingseffekt er et patientinformeret IT-system til effektmåling af psykoterapeutisk behandling, som dækker hele Region Hovedstadens Psykiatri (RHP) og som alle psykiatriske centre med psykoterapeutisk behandling er koblet op på fra foråret 2018 og frem.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 09-11-2018

Kriminalforsorgen Hovedstaden søger medarbejder til Tjenestetidsenheden , midlertidig stilling på 1 år
Vestre Fængsel
Kriminalforsorgen Hovedstaden, søger medarbejder til Tjenestetidsenheden. Midlertidig stilling på 1 år. En medarbejder søges til tjenestetidsenheden i en midlertidig stilling på 1 år under Område Hovedstaden.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 29-10-2018

Administrativ medarbejder til understøttelse af politiets grænsekontrol i lufthavnene
Politiområdet, Ejby
Glostrup, Rigspolitiet, Politiområdet
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Administrativ koordinator søges til Memox
Memox og Øresund Psykoterapi ApS
Vil du arbejde i en privat virksomhed, hvor det går rigtig stærkt, hvor vi støtter udsatte børn og familier til en bedre hverdag? I Memox tilbyder vi familiebehandling, kontaktpersonsordninger, støttet samvær, overvåget samvær og mentorordninger. Vi har en stor gruppe af flersprogede og fantastisk dygtige familiebehandlere i Memox, som løser opgaver på hele Sjælland samt på Fyn og i Jylland.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 30-11-2018

Administrationsassistent til administrationskontoret ved JMTO
Flyvestation Karup
Kan du få opgaven løst til tiden og har du en fleksibel indstilling?Så giver vi dig mulighed for at være med til at sikre at danske enheder har soldater og materiel til at løse deres opgaver uanset om det er i Danmark eller i missionsområder.Om os
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018