Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
KONTORASSISTENT TIL GODSTERMINALEN
BHS Logistics A/S
SØGES TIL BHS LOGISTICS I RØNNE Er du team-player, så kom og bliv en del af holdet hos en af Danmarks førende familieejede spedition- og transportvirksomheder, hvor dynamisk vækst er baseret på sunde værdier.
Indrykket : 20-04-2019 Ansøgnings frist : 17-05-2019

Kontorassistent med ordenssans
JB Bogføring & Skat v/Johnny Borgvardt
På grund af en mindre omstrukturering på kontoret samt øget kundetilgang, ønsker jeg at tilknytte en dygtig medarbejder som kan bestride en stilling, hvor det udførte arbejde og kvaliteten heraf, er i højsædet. Der er tale om et fleksibelt job på timebasis, hvor der her i starten vil blive tale om renskrivning, opstllinger inden for word, regneark og lignende, hvorfor dine IT-kundskaber skal være på øverste hylde. For den rette medarbejder kan der på sigt blive tale om lidt bogføring.
Indrykket : 18-04-2019 Ansøgnings frist : 10-05-2019

Alsidig kontorassistent med primært ansvar for personaleadministration
Fonden Hedehuset
Fonden Hedehuset søger til hovedkontoret i Hobro en ny glad, smilende og imødekommende kollega (M/K) hurtigst muligt. Der er i første omgang tale om en deltidsstilling på 15-20 timer pr. uge. Der kan dog for den rette blive tale om en stilling på 30-37 timers stilling pr. 1. januar 2020. Vi søger en ny kollega, som har en kontoruddannelse, og som sidenhen har gjort sig erfaringer med HR, løn- og personaleadministration.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 31-05-2019

Administrativ medarbejder til rekrutteringssupport
Skatteforvaltningen, KBH, Præstøgade
Er du vores nye alsidige kollega, der med stabilitet, struktur, detaljesans og overblik håndterer rutineopgaver og de administrative processer? Og har du evnen og viljen til at lære overenskomster at kende? Opgaveløsning i tæt dialog
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 01-05-2019

Administrativ medarbejder til rekrutteringssupport
Skatteforvaltningen, KBH, Præstøgade
Er du vores nye alsidige kollega, der med stabilitet, struktur, detaljesans og overblik håndterer rutineopgaver og de administrative processer? Og har du evnen og viljen til at lære overenskomster at kende? Opgaveløsning i tæt dialog
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Handelsassistent med branchekendskab
KH Trade
Vi er i vækst og har derfor brug for en ekstra på holdet. Trænger du til nye udfordringer?   Befinder du dig i dag i et job som ekspedient i et byggemarked eller arbejder du som montør,   Låsesmed eller lignende, er du måske den rette for os. 
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 21-05-2019

FRONTDESK MEDARBEJDER
DANSK EL-FORBUND, Afd. Østjylland
FRONTDESK MEDARBEJDER DANSK EL-FORBUND ØSTJYLLAND SØGER EN FRISK FRONTDESK MEDARBEJDER Vil du være vores nye organiseringssekretær, som sidder på førstepladsen i receptionen, ved kontakt med vores medlemmer? Er du en engageret og energisk medarbejder, som gerne vil arbejde i Fagbevægelsen? Har du mod på en arbejdsdag med forskellige opgaver - og fart over feltet? Har du let til smil - og vil du lade dit gode humør smitte af i telefonen?
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 14-05-2019

ScanPeople søger en administrativ blæksprutte til Lopolight
SCANPEOPLE ApS
På vegne af Lopolight, søger ScanPeople en assistent til at hjælpe med produktionsplanlægning, ordre håndtering, forsendelse af ordrer og lettere administration – kort sagt en administrativ og praktisk ”blæksprutte”. Virksomheden er beliggende i Humlebæk og beskæftiger 16 medarbejdere. Lopolight fremstiller innovativt LED-navigations belysning til marineindustrien. Arbejdsopgaver og ansvar:
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

Idrætskoordinator for svømning og crossløb
Dgi-Fyn
Medarbejder til DGI Fyns administration Vi søger pr. 1. juni 2019 - eller tidligere en dygtig, administrativ kollega, der vil medvirke til at styrke DGI Fyns idrætssekretariat. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Jobannonce
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019

Studentermedhjælper til kommunikation og marketing
Teknisk Erhvervsskole Center Frederiksberg
Vil du arbejde med kommunikation og marketing i et stærkt fagligt miljø med mange udfordringer og masser af ansvar? Til vores kommunikationsafdeling på TEC søger vi en ambitiøs studentermedhjælper, der ønsker et spændende og udfordrende studiejob med fokus på kommunikation og marketing. Her får du mulighed for at omsætte teori til praksis og samtidig udvikle dig både fagligt og personligt. Du kommer til at arbejde med en blanding af driftsopgaver, udvikling/optimering af eksisterende processer samt udarbejdelse og afvikling af forskellige typer kampagner.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 02-05-2019