Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Administrative medarbejdere til Sekretariatet i Beskæftigelse og Sundhed
Skanderborg Kommune
Vi har kollegaer, der er i lykkelige omstændigheder, og derfor søger vi to barselsvikarer.Vil du arbejde i et effektivt arbejdsmiljø, har du gode administrative kompetencer og flair for at arbejde med forskellige IT systemer, så kan det være, du skal være vores nye kollega!Sekretariatet i Beskæftigelse og Sundhed er organisatorisk placeret i Jobcenteret og varetager bredt mange forskellige administrative og analytiske opgaver, der understøtter hele Fagsekretariatet Beskæftigelse og Sundhed.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 14-03-2018

Chefsekretær til Direktionssekretariatet
Hospitalsdirektionen (afd.HD00)
Har du sans for at arbejde med direktionsbetjening og være med til, at få en travl hverdag til at spille for vores Direktion? Har du en relevant uddannelse og overskud til en dagligdag, hvor ikke to dage ligner hinanden, og går du til opgaverne med selvstændighed og trives med samarbejde med kolleger på tværs af et stort hospital? Så er du måske vores nye kollega.     Vi søger en medarbejder til en fast stilling, med tiltrædelse den 1. maj 2018.    Dine opgaver 
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 18-03-2018

Kan du samle trådene ved projektarbejder
Arkil A/S
Som teknisk assistent i Arkils anlægsafdeling i Sønderborg jonglerer du med boldene fra ledelsen på vores mange spændende anlægsprojekter og sørger for, at de lander rigtigt. Du får rig mulighed for indflydelse og kan i høj grad sætte dit aftryk og forme stillingen.Sæt dit tydelige aftryk Du tilknyttes vores anlægsafdeling i Sønderborg, som primært udfører opgaver for de sønderjyske kommuner og forsyningsselskaber. Projekterne spænder vidt lige fra mindre ad hoc opgaver til større projekter indenfor anlægsopgaver.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 30-03-2018

Kontorassistent med kendskab til regnskab
AVMINTAND ApS
Vi søger en medarbejder til 15-20 timer ugentligt, der selvstændigt kan assistere på flere områder. Skal bl.a. kunne være opsøgende fx. i forhold til indgåelse af aftaler med ex. hoteller og busselskaber. Du skal stå for regnskabet i AvMinTand og tilknyttede selskaber. Udover regnskab er der forskellige koordinationsopgaver der bl.a medfører kontakt med vores udenlandske klinikker. For den rigtige person vil det være et meget varieret job med mange udfordrende opgaver.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 20-04-2018

Front Office – barselsvikar/kontorfunktionær
NEXT - Uddannelse København
På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære.   Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.   Derfor søger vi nu en kontorfunktionær, som kan hjælpe os videre med den ambition.     NEXT Uddannelse København har en samlet elevadministration. Opgavefordelingen er organiseret i fem teams, og et af dem er Front Office Teamet.    
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 11-03-2018

Retsassistent søges til Retten i Sønderborg
Retten i Sønderborg
Retsassistent søges til Retten i Sønderborg     Retten i Sønderborg, hovedtingstedet, søger en retsassistent til tiltrædelse pr. 1.  maj 2018.    Retten i Sønderborg søger en dygtig og engageret kontormedarbejder. Stillingen er tidsbegrænset ind til udgangen af 2018, men med mulighed for fastansættelse for den rette medarbejder. Stillingen er som udgangspunkt med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.    Stillingen ønskes besat fra den 1. maj 2018.    Jobbet   
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 25-03-2018

Administrativ medarbejder til byggesagsområdet i Holbæk Kommune
Vækst Og Bæredygtighed - Ansvar for fremtiden
Vi søger en engageret administrativ medarbejder til byggesagsområdet.Har du styr på administrative arbejdsgange og systemer, og har du mod på at træffe afgørelser på byggesagsområdet? Holbæk Kommune er i stærk vækst og vi har stort fokus på at fastholde udviklingen. Derfor har vi brug for en dygtig administrativ medarbejder, som kan understøtte sine kolleger på byggesagsområdet ved at løfte diverse administrative opgaver, og som selvstændigt kan sagsbehandle mindre komplicerede byggesager.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 11-03-2018

Distrikt Skovvejen søger vikar til Børnehuset Nord- og Sydpolen
Distrikt Skovvejen
Børnehuset Nord- og Sydpolen – afdeling Sydpolen, Egebjerghaven 82, 2750 Ballerup, søger vikar til at dække medarbejderes uddannelsesforløb, sygdom, ferie og andet. Med tiltrædelse hurtigst muligt. Det vil først og fremmest være i vuggestueafdelingen. Der vil være mulighed for vikararbejde i hele distriktet.  LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅRLøn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. YDERLIGERE INFORMATION
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 08-03-2018

Indkøbs- eller kontorassistent søges til NDI Group A/S
NDI Group A/S
Er du ENGAGERET, ANSVARLIG, INNOVATIV og LOYAL? Så er du måske den nye assistent til vores indkøbsafdeling i Brørup.   DINE OPGAVER VIL BLANDT ANDET VÆRE:  
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 22-03-2018

Kontorassistent til barselsvikariat, med bredt kendskab til budget og regnskab
Nyborgværkstedet
Nyborgværkstedet søger en barselsvikar for kontorassistent 35 timer ugentligt med start 15.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 14-03-2018