Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Medarbejder med god fysik og truckcertifikat søges i Give
Work4all Vejle
For en virksomhed i Give området, søger vi en medarbejder med en god fysik og truckcertifikat til en fast stilling. Arbejdstiden er fra 07 og på minimum 37 timer i ugen.  Arbejdsopgaverne vil være alsidige indenfor bygge/beton branchen og en del truckkørsel.  Vi forventer følgende fra dig: - Du har truckcertifikat - Du har en god fysik - Du kan møde i Give kl. 7  - Du er en god og hjælpsom kollega  
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

For vores kunde i Taastrup søger vi truckfører til imponerende lager
RAMSDAL PROFIL MATCH ApS
Efter længere tids udpræget fokus på vækst har vores kunde i Taastrup travlt, og vi søger derfor nye medarbejder til deres lager. Dit kommende arbejde
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Er du glad for at køre kranbil? – og har du lyst til et job med kundekontakt? – Så læs trygt videre.
Stena Recycling A/S
Til afdelingen for transport af jernskrot på vores filial i Kolding søger vi en kranchauffør. Start og slut vil hver dag være på virksomhedens filial i Kolding. Der er tale om en fast stilling i en attraktiv og foranderlig virksomhed. Du tilbydes gode arbejdsforhold i en virksomhed, hvor vi vægter sikkerhed meget højt. Vi forventer at du har følgende kvalifikationer:
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 04-02-2019

Portalkranfører med krancertifikat C til Virksomhed i Århus
MATCHMIND A/S - Aarhus
MatchMind søger en portalkranfører med krancertifikat C til betonelementvirksomhed i Tilst ved Aarhus. Arbejdet består af: Kørsel af portalkran med betonelementer. Arbejdstiden er daghold fra 10-18 mandag til fredag. Personprofil: Du har en god fysik og arbejder stabilt. Du nyder at arbejder selvstændigt såvel som i team. Du er samarbejdsvillig og god til at sætte dig ind i nye ting. Løn efter overenskomst. Straffeattest samt krancertifikat C skal fremvises.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Produktionsmedarbejder til genvinding af pap, papir og plast
Stena Recycling A/S
Har du lyst til en hverdag med mangeartede opgaver både bag rattet på ”din” truck og i produktionen? Så kan vi tilbyde en travl hverdag med gode kollegaer i vores afdeling i Herning. Dine arbejdsopgaver:  Kundeservice, modtagelse af chauffører på pladsen Sikre korrekt registrering af de indkomne varer Lagerarbejde Læsning af lastbiler Medvirke til orden og ryddelighed på pladsen  Om dig: 
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 04-02-2019

Truckfører/operatør - aften
JobTeam - Herning
For virksomhed i Videbæk området søges en rutineret truckfører til 5 dages aftenhold. Jobbet er en kombination af truckkørsel og operatøropgaver, dog primært truckkørsel. Faglige kvalifikationer:
Indrykket : 06-12-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018

Danske Billund søger for kunde, 2 erfarne lager- og logistik medarbejdere med truckcertifikat til aftenhold (fast arbejde)
DANSKE BILLUND ApS
Alsidige lager- og logistik medarbejdere til fast aftenhold. Er du erfaren lagermedarbejder/truckfører og kan lide at arbejde aften. Her har du muligheden for at arbejde i en innovativ virksomhed beliggende i Billund. Virksomheden sælger diverse produkter til bygnings-industrien m.m. Dine arbejdsopgaver: Primært truckkørselPlukke/pakkeLave opfyld på lokationerFlytning af færdige paller fra andre teamsPraktisk information: 
Indrykket : 05-12-2018 Ansøgnings frist : 30-01-2019

BMS A/S søger lastbilliftfører til kørsel i ind og udland.
BMS A/S
Vi ekspanderer og har forrygende travlt, så derfor søger vi en stabil, fleksible og udadvendt medarbejder, der er serviceminded og tillidsvækkende over for kunder og andre medarbejdere. Vi søger en medarbejder til vores afdeling i Hvidovre. Lastbilliftene spænder fra 45 m op til 103 m. Lift opgaverne spænder bredt med bl.a. vinduespolering, arbejde med skilte, opsætning og vedligehold af antenner og telemaster, arbejde på vindmøller osv.
Indrykket : 04-12-2018 Ansøgnings frist : 04-01-2019

Forklift drivers for a job that really makes a difference
RAMSDAL PROFIL MATCH ApS
Do you have a forklift license? Are you looking for work that really makes a difference? A meaningful job that helps people across Africa for one of the biggest charity organizations in its field? Then we have the perfect job for you! Are you ready for an exciting day? Eager to help and ready to take the next step? The work
Indrykket : 03-12-2018 Ansøgnings frist : 28-01-2019

Truckfører til længerevarende vikariat på lager i Odense SV
GO:WORK ApS
Er du fysisk robust og elsker at bruge din krop til at arbejde med? Trives du med teamwork og tempo? Og har du truckcertifikat? Så er det måske lige dig vi leder efter. GO:WORK er et vikar- og rekrutteringsbureau, som lige nu på vegne af vores kunde i Odense SV søger en truckfører til et længerevarende vikariat på deres lager i Odense SV. Jobbet
Indrykket : 03-12-2018 Ansøgnings frist : 28-01-2019