Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Truckfører til sommervikariat i Ejby
JKS a/s, Odense
Vi søger en dygtig, alsidig og robust truckfører der kan arbejde fra maj til september Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er varierende inden for følgende områder: Truckkørsel Forefaldende arbejde Faglige kompetencer:
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

ScanPeople søger truckførere med truckcertifikat til aften- og nathold
SCANPEOPLE ApS
ScanPeople søger efter 2 truckførere til vores kunde, en trælast i Karlslunde. Kunden har travlt, og skal udvide. I den forbindelse søger ScanPeople 2 kandidater, med truckcertifikat, og gerne trælast-/byggemarkedserfaring som ikke er bange for at tage fat. Der er tale om længerevarende vikariater (cirka 3 mdr.), med henblik på fastansættelse. Arbejdsopgaver:
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

Medarbejder til udlastningen
CELSA STEEL SERVICE A/S
Celsa Steel Service A/S i Ølstykke/Værebro Celsa Steel Service A/S er en af de største leverandører af armering i Danmark. Vi er 95 medarbejdere. Der er produktion på 3 skift. Vi søger til snarest mulig ansættelse, medarbejdere til vores udlastning til hhv. fast dag-, aften- og/eller nathold. Der er tale om fastansættelse på fuld tid. Ansvarsområde:
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 11-06-2019

Truckfører til metal virksomhed
MATCHMIND A/S
MatchMind søger medarbejdere til kunde i Vesthimmerland. Der er tale om et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse.  Arbejdstiden er på aften eller nathold. Det er et krav, at du har truckcertifikat. Yderligere er det en fordel, hvis du har kran c, dog ikke et krav. Arbejdet består af: Krankørsel Slibearbejde Truckkørsel Du skal forvente produktionsopgaver af forskellig karakter. Personprofil:
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 11-06-2019

Erfaren Truckfører-Lagermedarbejer.
Medarbejderne ApS
For vores kunde på Viborg egnen søger vi en dygtig TRUCKFØRER. Det er vigtigt at du har erfaring, da du skal køre med ukorente og til tider tunge emner. Dine primære arbejdsopgaver vil være på lageret, men du skal også have kendskab til læsning og losning af lastbiler.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 31-05-2019

Truckfører til kørsel med lang last
VKAREN.DK Roskilde
VKAREN.DK søger 2 truckfører til vores kunde, en trælast i Karlslunde. Det forventes, at du har kendskab til at plukke og pakke efter ordreseddel. Derudover skal du have god erfaring med af- og pålæsning af diverse materialer, primært lange træemner, pladeprodukter og andet byggemateriale. Der er tale om længerevarende vikariater, med henblik på fastansættelse. Arbejdstiden er 37 timer på hverdage med mødetid enten kl. 09.00 eller 10.00. Vi forventer:
Indrykket : 12-04-2019 Ansøgnings frist : 26-04-2019

Søger du en kombination af kundeservice, truckkørsel og byggematerialer?
PROFIL MATCH ApS
Vil du have et job, hvor passion for virksomhedens service og opgaver er en del af hverdagen? Hvor produkterne du arbejder med, faktisk gør en forskel og kan ses i nærmiljøet? En stilling, hvor virksomhed og arbejdsopgaver går hånd i hånd mod det bedste? Så har vi jobbet til dig!   For vores kunde i Karlslunde, søger vi lige nu kompetente truckførere, med kendskab til byggematerialer og lettere erfaring fra en terminal. Arbejdsopgaver
Indrykket : 11-04-2019 Ansøgnings frist : 06-06-2019

Kan du løfte Truckopgaver på Lolland/Falster?
JKS a/s, Nykøbing
Vi søger en dygtig og erfaren truckfører, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt og der kan begå sig i skiftehold. Du skal kunne betjene en truck på små som store områder, og være i stand til tage ansvar. Du skal kunne arbejde i et højt tempo, og samtidig være grundig. Hvis denne beskrivelse passer på dig, så skynd dig at søg. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:
Indrykket : 10-04-2019 Ansøgnings frist : 26-04-2019

Truckfører med trælasterfaring
VKAREN.DK Roskilde
Erfaren truckfører søges til længere vikariat i Greve.    Jobbet: For kunde i Greve søger VKAREN.DK en erfaren truckfører med trælasterfaring. Det forventes, at du har kendskab til af- og pålæsning af diverse materialer, primært lange træemner, pladeprodukter og andet byggemateriale. Opstart hurtigst mulig og varigheden er 2-3 måneder med mulighed for fastansættelse for den rette. Arbejdstiden er 37 timer fordelt mellem kl. 05.30 – 15.30 mandag-torsdag og 05.30 – 14.00 fredag. Vi forventer:
Indrykket : 10-04-2019 Ansøgnings frist : 10-05-2019

Maskinfører til teleskoplæsser søges
JKS a/s, Næstved
Vi søger AKUT dygtige og erfarne maskinførere med TELESKOPLÆSSERKORT og kran D. Arbejdsopgaver: Maskinkørsel med 25 meter teleskoplæsser/rotationslæsser Forefaldende arbejde Faglige kompetencer: Du har praktisk erfaring med maskinkørsel Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du er ansvarsbevidst og pålidelig
Indrykket : 09-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019