Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title

Vi fandt desværrer ikke nogle jobs men vi fandt andre jobs du måske kan bruge.

(1 jobs) Qaasuitsup kommune:

(2 jobs) Lemvig kommune:

(1 jobs) Thisted kommune:

(1 jobs) Morsø kommune:

(5 jobs) Ringkøbing-Skjern kommune:

Rengøring og kontrol af sommerhuse
READY 2 CLEAN ApS
Rengøringsassistenter til rengøring og kontrol af sommerhuse Ready2clean har på grund af stor ordretilgang brug for rengøringsassistenter til at gøre rent og kontrollere sommerhuse i Lemvig området. Du får en grundig oplæring i jobbet og der er ordnede forhold i forhold til ansættelse løn m.v Arbejdet vil fortrinsvis ligge om lørdagen mellem kl 9-16 så her var muligheden for at tjene lidt ekstra eller suplere et allerede eksisterende job.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 12-06-2019

Erfaren brolægger søges
Vikarholdet.dk ApS
Vi søger 1 brolægger til Skjern Vi søger 1 erfaren og selvkørende brolægger til Skjern. Der tilbydes et spændende og alsidigt job, hvor dine arbejdsdage bærer præg af forskelligartede udfordringer og opgaver. Din arbejdsgang bliver struktureret, og du har gode muligheder for personlig og faglig udvikling.   Vi forventer at du:
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 12-06-2019

Technical Project Manager
VESTAS WIND SYSTEMS A/S
Would you like to play a key role in the Production Engineering function specifying the next generation of Wind Turbines? Do you have a technical background with a solid understanding for assembly processes and are you motivated by being part of integrated product development via cross functional and cross organisational teams in an international environment.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 01-05-2019

(5 jobs) Holstebro kommune:

Afdelingsleder til farestald i avlsbesætning
MUNKBRO SVINEAVL A/S
Munkbro Svineavl søger en ansvarlig for vores farestalde i avlsbesætningen, der består af 1100 søer med avl i racerne Duroc, Landrace og Yorkshire. Du vil blive del at et team på syv ansatte som sammen med vore ansatte på andre ejendomme er med til at udvikle verdens bedste avlsdyr. Hvem er vi:
Indrykket : 19-04-2019 Ansøgnings frist : 14-06-2019

Grundig medarbejder til polteproduktion
MUNKBRO SVINEAVL A/S
Munkbro Svineavl søger en medarbejder til vores poltestalde. Du bliver en del af et team på fire ansatte som sammen med vore ansatte på andre ejendomme er med til at udvikle verdens bedste avlsdyr. Hvem er vi: Avlscenter med 2650 søer Produktion på 9 ejendomme Beliggende ved Holstebro Salg af polte og orner til det meste af verden 3 ejere, hvoraf 2 deltager i den daglige drift Hvem er du:
Indrykket : 19-04-2019 Ansøgnings frist : 14-06-2019

Bartender med flair gode cocktails og gæsteservice
HOTEL & GASTRONOMI NØRRE VOSBORG A/S
Vi søger en bartender med lyst til at hygge om vores gæster og sælge dem gode drinks, øl og cocktails Du skal agere vært i vores bar hvor der også serveres lette anretninger Det er vigtigt a du er udadvendt og vil praktisere det gode værtsskab over for vores gæster og at du er på gulvet og sælger vores gæster de gode drinks og den gode oplevelse
Indrykket : 18-04-2019 Ansøgnings frist : 13-06-2019