Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Reservelæger til introduktionsstillinger og læger til uklassificerede reservelægestillinger på Psykiatrisk Center København
Psykiatrisk Center København
Vil du være en del af Danmarks største psykiatriske center, og vil du være med til at gøre en forskel for patienter og borgere med psykisk lidelse? Så kan du blive vores nye kollega og en del af videreudviklingen af fremtidens psykiatri! Vi søger dygtige reservelæger med interesse for psykiatri til Psykiatrisk Center København (PCK).
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 10-05-2019

16 introduktionsstillinger i Almen medicin i Region Nordjylland til besættelse mellem 1. august og 31. oktober 2019
Region Nordjylland
Introduktionsstillingen udgør den første obligatoriske del af den Almen medicinske speciallægeuddannelse og er af 6 måneders varighed, såfremt du har haft almen medicin i forbindelse med turnus- eller basisuddannelsen. Hvis ikke dette er tilfældet, skal introduktionsstillingen være af 12 måneders varighed. Efter godkendt introduktionsstilling vil 4½ års ansættelse i hoveduddannelsesforløb føre frem til speciallægeanerkendelse i Almen medicin. 
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 02-05-2019

8 hoveduddannelsesstillinger i Almen medicin i Region Nordjylland til besættelse 1. august 2019
Region Nordjylland
Almen medicin, som er det største lægelige speciale i Danmark, tager sig af både akutte og kroniske sundhedsproblemer hos den enkelte og tager sig af helbredsproblemer, der i sin tidlige fase præsenterer sig ukarakteristisk. En praktiserende læge er oftest selvstændig erhvervsdrivende med de gevinster, ansvar og pligter, det indebærer menneskeligt, juridisk og økonomisk. Derfor skal du som hoveduddannelseslæge i specialet have interesse for klinisk arbejde og for direkte kontakt med andre mennesker.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 02-05-2019

En overlæge søges snarest muligt til Rigshospitalets Øjenklinik.
Glostrup Hospital
Der søges en speciallæge i oftalmologi med dokumenteret ekspertuddannelse inden for refraktiv kirurgi og grå stær kirurgi. Rigshospitalets Øjenklinik er den eneste offentlige øjenklinik i Region Hovedstaden og landets største øjenklinik. Der modtages patienter fra hele Region Hovedstaden samt fra landets øvrige regioner til vores regions- og højt specialiserede funktioner. Øjenklinikken medvirker til flyvemedicinske undersøgelser for forsvaret. Øjenklinikken er opdelt i faglige teams, der dækker alle oftalmologiens subspecialer.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 03-05-2019

Overenskomstansat overlæge til Onkologisk Afdeling, Vejle Sygehus
Sygehus Lillebælt, Vejle Sygehus
En stilling som overenskomstansat overlæge ved Onkologisk afdeling er ledig til besættelse 1. september 2019 eller efter aftale. Onkologisk afdeling varetager den ikke-kirurgiske cancerbehandling for patienter i det tidligere Vejle Amt og modtager også patienter fra tilgrænsende områder. Vejle Sygehus er udpeget til at være specialsygehus med særlig fokus på kræftbehandling. Arbejdsområdet omfatter strålebehandling og medicinsk behandling. Afdelingen består af:
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Overlæge til affektivt afsnit C231 på Psykiatrisk Center København, Afdeling Frederiksberg.
Psykiatrisk Center København
Er du interesseret i affektive sygdomme, og har du lyst til at arbejde på et velfungerende døgnafsnit, der har tæt samarbejde med andre affektive afsnit? Så skulle du overveje at søge stilling som overlæge på Psykiatrisk Center København (PCK), Afd. Frederiksberg (Afd. FRH). Primo november 2018 åbnede et nyt døgnafsnit for affektive patienter på Afd. FRH med 11 senge. Afsnittet samarbejder med FRH´s andet affektive sengeafsnit med 16 senge og med det affektive sengeafsnit på Rigshospitalsmatriklen.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 06-05-2019

Afdelingslæger søges til Børn og Unge, Sygehus Sønderjylland
Sønderborg Sygehus
To stillinger som afdelingslæge med tjeneste i afdelingen for Børn og Unge på Sygehus Sønderjylland, Aabenraa er ledige til besættelse - den ene stilling fra 15. juli 2019 og den anden fra 1. august 2019. Vi søger speciallæger i pædiatri med almen, bred uddannelse og med interesse for og lyst til at videreuddanne sig inden for endokrinologi, neuropædiatri og/eller astma/pulmonologi. Vi forventer, at de nye afdelingslæger vil - sammen med det øvrige lægeteam - være med til at opretholde et højt fagligt niveau og være med til at udvikle pædiatrien i Sønderjylland.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 10-06-2019

Overlæge med mulighed for funktion i afsnitsledelse, Psykiatrien Øst, Distriktspsykiatrien Roskilde
Region Sjælland
DistriktsPsykiatrien Roskilde Fast stilling som overlæge, med mulighed for funktion i afsnitsledelse ved Distriktspsykiatrien i Roskilde. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer, men timetallet kan drøftes ved ansættelsen. Distriktspsykiatrien betjener hovedsageligt borgere fra Roskilde og Lejre kommune.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 14-05-2019

Afdelingslæge i Intern medicin: kardiologi Regionshospitalet Horsens
Region Midtjylland
Vil du være en del af vores kardiologiske team på Regionshospitalet Horsens? 
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 06-05-2019

Afdelingslæge i Intern medicin: kardiologi
Region Midtjylland
Vil du være en del af vores kardiologiske team på Regionshospitalet Horsens? 
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 06-05-2019