Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Forskningsansvarlig overlæge til Anæstesiologisk Afdeling, Slagelse Sygehus
Region Sjælland
Forskningsansvarlig overlæge Anæstesiologisk afdeling, Slagelse Sygehus (fra 01.01.19 Næstved/Slagelse) Slagelse er region Sjællands største akutsygehus, og fra årsskiftet fusioneres anæstesiafdelingerne i Slagelse og Næstved under en fælles ledelse. Den fusionerede anæstesiafdeling bliver regionens største anæstesiafdeling med aktiviteter i Næstved, Slagelse og Ringsted.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Introduktionsstilling til Akutafdelingen, Nykøbing F. Sygehus
Region Sjælland
Vi søger læge til introduktionsstilling i specialet akutmedicin til Akutafdelingen på Nykøbing F. Sygehus, med start 01.03.19 eller efter aftale. Vi har fokus på godt arbejdsmiljø, uddannelse for både yngre læger og akutlæger, og det gode patientforløb
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 13-01-2019

Overlæge / afdelingslæge til Akutafdelingen, Nykøbing F. Sygehus
Region Sjælland
Vi søger akutlæger til vores Akutafdeling på Nykøbing F. Sygehus, og hvis du tænker, at det lige er dig, så ser vi frem til at modtage din ansøgning. Er du interesseret, men ikke helt sikker på, hvordan vi arbejder i en akutafdeling, så tilbyder vi dig gerne nogle måneders ansættelse, hvor du kan afprøve, hvordan du fungerer i vores til tider lidt hektiske arbejdsmiljø.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 13-01-2019

Afdelingslæge til traumesektionen, Ortopædkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Køge
Region Sjælland
Ved Ortopædkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Køge, er der en stilling som afdelingslæge ledig fra den 01.03.19 eller snarest derefter. Region Sjælland har et befolkningstal på ca. 816.000 borgere, der betjenes af fire administrative somatiske sygehusenheder. Regionens sygehusplan har udpeget Køge som akutsygehus og kommende hovedsygehus.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 18-01-2019

Reservelæger søges til introduktionsstillinger på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstadens Psykiatri
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Glostrup
Vi søger reservelæger til introduktionsstillinger med tiltrædelse 1. februar eller snarest derefter. Jobbet Alle stillinger er af 1 års varighed. Stillingerne er målrettet til læger, der ønsker at uddanne sig indenfor det børne- og ungdomspsykiatriske speciale. Der er mulighed for stilling på vores matrikler på Hillerød, Bispebjerg eller Glostrup. Vi tilbyder En stilling, der danner indgang til det børne- og ungdomspsykiatriske speciale i et stort regionsdækkende center.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Den Kommunale Tandpleje søger overtandlæge
Thisted kommunale Tandpleje
Børne- og Familierådgivningen søger en overtandlæge til Den Kommunale Tandpleje. Børne- og Familierådgivningen består af tre sektioner. Tandplejen indgår i den nye sektion for børnesundhed, sammen med sundhedsplejen. De andre to sektioner er, sektionen for myndig og familieindsatser og sektionen for klub-, døgn- og behandlingsindsatser. Du vil som overtandlæge skulle referere til den nyansatte sektionsleder for børnesundhed. I tandplejen vil du være den faglige ansvarlige, ligesom du varetager ledelsen af personalet og den daglige drift.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 09-01-2019

Ph.d.-studerende til forskningsprojekt om biomarkører for eksem
Gentofte Hospital
Videncenter for Allergi søger forsker, gerne læge, til et projekt om eksem og immunsystemet. Atopisk eksem (også kaldet børneeksem) og håndeksem er begge hyppige eksemsygdomme som i løbet af et år rammer op mod 10 % af voksne danskere.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 03-01-2019

Afdelingslæge/overlæge i Sundhedsstyrelsens center for Evidens, uddannelse og beredskab
Sundhedsstyrelsen
Vil du bidrage til at udvikle evidensbaserede, sundhedsfaglige anbefalinger til sundhedsvæsenet? Kunne du tænker dig at arbejde med områder som den lægelige videreuddannelse eller smitsomme sygdomme? Har du lyst til at arbejde tæt på den sundhedspolitiske arena og indgå i et dynamisk og tværfagligt team, og samarbejde med en bred skare af eksperter fra det danske sundhedsvæsen? Så tilbyder vi et spændende job, hvor du har gode muligheder for at udvikle dig både lægefagligt, administrativt og inden for evidensbaseret medicin. Om os
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 04-01-2019

Styrelsen for Patientsikkerhed søger læge eller anden sundhedsfaglig uddannet til Analysesektionen
Styrelsen for Patientsikkerhed, Islands Brygge
Vil du være med til at bruge data til at styrke patientsikkerheden? Har du en sundhedsfaglig baggrund? Brænder du for patienternes sikkerhed og har du idéer til, hvordan vi sammen kan gøre sundhedsvæsenet mere sikkert? Vil du være med til at understøtte arbejdet med udvikling af det risikobaserede tilsyn i Danmark? Kan du lide at arbejde med analyser og formidling af data? Så har vi brug for dig i Styrelsen for Patientsikkerhed, Autorisation, Analyse og EU-Sygesikring. Om kontoret
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 08-01-2019

Reservelæge ved Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme, Rigshospitalet
Rigshospitalet
Ved Videncenter for Reumatologi og Rygsygdomme, er en stilling som uklassificeret reservelæge indenfor reumatologi ledig til besættelse 1. februar 2019 eller snarest derefter. Reservelægen indgår i afdelingens almindelige kliniske drift på Rigshospitalet, Glostrup, i henhold til stillingsbeskrivelse.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 17-12-2018