Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lager- og indkøbsansvarlig
DANLAD HOLDING ApS
Bliv en del af Danlad DANLAD har specialiseret sig i opbygninger af varebiler/lastbiler til erhvervslivet, og vi er i dag totalleverandør inden for dette område. Hvad enten det er opbygninger til varebiler/lastbiler eller indretning af samme, er vores produkter af god kvalitet. Udover kvalitet er fleksibilitet et nøgleord for DANLAD. Vores alsidige produktprogram gør det muligt at skræddersy løsninger til alle kunders behov.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 12-06-2019

Pakke- og forsendelsesmedarbejder
Medarbejderne ApS
Vores kunde i Brønderslev Kommune har travlt ... derfor søger vi en Pakke- og forsendelsesmedarbejder til lager- og logistikafdelingen. Har du lyst til at arbejde i en spændende og international virksomhed, som både udvikler og producerer produkter inden for test og analyse? så er her virksomheden for dig ... Du vil indgå i et fantastisk team, hvor dit primære ansvarsopgaver vil være pak & forsendelse, kvalitet og detajler er nøgleordene, samt øvrige forefaldende lageropgaver. PC-kendskab, herunder Officepakken Truckcertifikat vil være en klar fordel.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

Lagermedarbejder (ufaglært & faglært)
Medarbejderne ApS
Vores kunde i Frederikshavn kommune har travlt, og derfor søger vi friske og arbejdsomme lagermedarbejdere til pluk & pak opgaver samt forskellige lageropgaver. Arbejdstiden er i tidsrummet kl. 7 – 21, forskudt tid og til tider en aftenvagt. Har du lagererfaring er det selvfølgelig en fordel – hvis ikke, så forventer vi du er engagement, har viljen til at yde en indsats, er logisk tænkende og struktureret. Vi har også brug for en erfaren lagermedarbejder, som også har erfaring med Varer ind/ud + forsendelse.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

Lagermedarbejder
Medarbejderne ApS
For vores kunde i Aalborg, søger vi friske og arbejdsomme lagermedarbejdere, som er frisk på arbejde og fleksibel ifbm. både dag- og aftenhold. Der er tale om forskellige lageropgaver, containertømninger, opmærkning, op-/ompakninger samt forefaldende opgaver. Truck og/eller stabler en fordel, men ikke et krav. Du må ikke være kuldeskær, da arbejdet udføres i et køle/frysehus. Om dig
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 28-04-2019

Deltidsmedarbejder til lager
Sportmonda I/S
Sportmonda er kort sagt salg af holdsæt over nettet. Vi har til dato solgt over 15.000 holdsæt og er nu på vej med vores koncept til nye markeder. Vores mission er at blive europas største leverandør af sportstøj med tryk. Da vi vækster i øjeblikket, har vi nu brug for et par ekstra hænder til vores lager i Brøndby. Jobbet er super fleksibelt mht. arbejdstider.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 31-05-2019

Montør til produktionsarbejde på værksted
Work4all Vejle
For en virksomhed nær Grindsted, søger vi en ufaglært montør til montagearbejde på værksted. Din baggrund er knap så vigtig - blot du har hænderne skruet rigtigt på, og kan håndtere en skruemaskine.  Det er en fuldstidsstilling på 37 timer, og arbejdstiden ligger på daghold med opstart kl. 06.00. Der er opstart så hurtigt som muligt, og for den rette er der mulighed for fast arbejde. Arbejdsopgaverne vil primært være montage på værksted.  
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 05-05-2019

ScanPeople søger et større antal vikarer til kunde i Roskilde
SCANPEOPLE ApS
Vores kunde i Roskilde søger et større antal af vikarer til deres dag, aften- og nathold. Virksomheden søger både faglærte- og ufaglærte vikarer, som kan assistere i produktionen. Vikariatet indeholder 37 timers ugentligt arbejde, og strækker sig fra uge til uge, hvor der er muligheder for forkortelse/forlængelse.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

Lagermedarbejder til Brdr. Kjær ApS på Copenhagen Markets i Taastrup søges
BRDR. KJÆR ApS IMPORT & EXPORT
Brdr. Kjær ApS søger en natmand til pakning af varer til vores kunder.  Arbejdstiden vil typisk være fra kl. 03 til 11. 
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 11-06-2019

Pakkerimedarbejdere til gartneri i Kerteminde (HURTIG OPSTART)
MOMENT A/S
Er du fiks på fingrene og på udkig efter et aktivt job med en attraktiv løn? Så har vi jobbet til dig i Marslev eller Kerteminde.    Jobbet Der er tale om et job hos vores gartnerikunde, som har lokation i Marslev og Kerteminde. Dit arbejde består i at pakke blomster/planter i kasser eller poser samt evt. andre ad hoc opgaver. Så er du fiks på fingrene, har øje for detaljen samt har fysikken i orden, så er det rette job her.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 11-06-2019

Pakkerimedarbejdere til gartneri i Marslev (HURTIG OPSTART)
MOMENT A/S
Er du fiks på fingrene og på udkig efter et aktivt job med en attraktiv løn? Så har vi jobbet til dig i Marslev eller Kerteminde.   Jobbet Der er tale om et job hos vores gartnerikunde, som har lokation i Marslev og Kerteminde. Dit arbejde består i at pakke blomster/planter i kasser eller poser samt evt. andre ad hoc opgaver. Så er du fiks på fingrene, har øje for detaljen samt har fysikken i orden, så er det rette job her.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 11-06-2019