Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Truckmedarbejder til aftenhold
JKS Køge
 For den rette medarbejder er tale om et længerevarende vikariat , med mulighed for fastansættelse Arbejdsopgaver: Kan være inden for følgende områder: Kørsel med truck Pak og Pluk med scannesystem Kontrol Forefaldende lagerarbejde Faglige kompetencer:
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 25-03-2018

Lager- og logistikmedarbejder
Proshop ApS
Vores historie går helt tilbage til 1993, og vi er nu en af landets største internetforretninger. Vi var de første i landet til at sælge IT og forbrugerelektronik på nettet. Vi sender i dag varerne til 6 forskellige lande fra vores topmoderne lager i Højbjerg. Vi vokser os større dag for dag, og netop derfor søger vi lige nu en erfaren lagermedarbejder, der kan indgå i vores lager- og logistikteam.Vi søger en positiv, stabil og serviceminded lagermedarbejder med tiltrædelse snarest.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 01-03-2018

Fredensborg Skov & Have søger Resevedelsmand
Fredensborg Skov og Have ApS
  Fredensborg skov & have søger en reservedelsmand til værksted og butikken, stillingen er på 37 timer. Vi søger en som gerne har nogen års erfaring som reservedelsmand bag sig, uddannelse dog ikke nødvendigt. Kendskab til små maskiner er en fordel. Vi ser gerne du har erfaring med bestilling af reservedele, samt kendskab til IT. Løn efter kvalifikationer, ansættelse hurtigst muligt.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 20-04-2018

Lager - og logistikmedarbejder med lastbil- og hængerkort
ROCKWOOL A/S
Vi søger medarbejder til vores lager på 2 - holdsskift ( dag / aften 7-15 / 15-23 ) Vi foretrækker medarbejdere, som kan arbejde både selvstændigt og også sammen med resten af teamet. Du skal være klar til aktivt at deltage i en travl hverdag med mange udfordringer, og du skal kunne trives i en til tider hektisk hverdag.   Vi ønsker, at du har flg. kompetencer : Initiativ Effektiv Pålidelig Ærlig Tager ansvar for dine opgaver
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 08-03-2018

Lager- og Logistikmedarbejder til Udleverende Depot Bornholm.
Civile stillinger
Vil du gerne være en del af et tjenestested som er i konstant udvikling, samt præge tjenestestedet med din faglighed og erfaring. Så er det nu du skal til tasterne. Om os
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 14-03-2018

Serviceopgaver på lager og hos kunder
Flex Vending A/S
Flex Vending A/S servicerer og driver ca. 750 adresser i Jylland og på Fyn med primært mekaniske vendingautomater indeholdende slik, legetøj, hoppebolde og tyggegummi. Jobbet er to-delt og består af:
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 04-03-2018

Lagermedarbejder (SAP Lagerstyring)
JobTeam Kolding A/S
Jobbeskrivelse: På vejne af vores kunde søger vi en stabil lagermedarbejder. Er du proaktiv, har flair for lagerstyring og brænder for at optimere processerne? Så har vi et job lige til dig.  Du vil indgå i et team, som har det daglige ansvar for hele lageret, hvor alle produkterne håndteres dagligt. Stillingen er en fuldtids Try & Hire stilling med mulighed for fastansættelse. Arbejdssted ligger i Lunderskov område. 
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 15-03-2018

Lagermedarbejder
JobTeam Kolding A/S
Jobbeskrivelse: Til vikariater af kortere og længerevarende karakter søges lagermedarbejdere med god fysik til Kolding/Vejen/Vejle området.  Der vil være tale om arbejde ved forskellige virksomheder alt efter behov og ønske. Arbejdsopgaverne vil derfor være forskelligartede af karakter.  Vi leder efter mødestabile, ansvarsbevidste og fleksible medarbejdere til dag- og aftenvagter af 7,5/8,0 timer.  Primære arbejdsopgaver:
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 19-04-2018

Lagerassistent - frihed under ansvar
Vikar DK A/S
Trives du i eget selskab? Vi søger selvstændig lagerassistent som vil være ansvarlig for et mindre én mands lager i Århus. Virksomhedens dygtige medarbejder gennem mange år har søgt nye udfordringer, derfor søges hans afløser snarest. Kodeordene for jobbet er, at du trives med en høj grad af frihed under ansvar, kan sikre at deadlines for afsendelse af lagervarer bliver overholdt samt har en god fysik – hver dag. Jobbet
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 11-03-2018

Lagermedhjælper til Udleverende Depot i Karup.
Civile stillinger
Er du struktureret og har udpræget ordenssans og har du lyst til at arbejde på et moderne lager med engagerede kolleger, så er det dig, vi står og mangler. Forsvarets Forsyning, Depot og Distribution søger nemlig nogle ekstra hænder til det udleverende depot på Flyvestation Karup.Om os
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 15-03-2018