Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Spændende barselsvikariat som lagermedarbejder
KALLESOE MACHINERY A/S
Har du sans for god lagerstyring, og vil du have en spændende og udfordrende hverdag med mulighed for ansvar? Så er det dig, vi søger til at blive en del af vores team i Lem v. Rinkøbing Dine ansvarsområder
Indrykket : 25-05-2018 Ansøgnings frist : 23-06-2018

Medarbejdere til henholdsvis fast NAThold i vores produktion.
DYKON A/S
Mangler du JOB??   DYKON A/S i Lunderskov søger nye medarbejdere til henholdsvis fast NAThold i vores produktion. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi producerer kvalitets dundyner og puder i Danmark under mærker som Ringsted Dun, Flora Danica, Danica og Engmo Dun.    DU ER: Stabil og effektiv Lærenem Moden Loyal og arbejdsom Ansvars- og kvalitetsbevidst Fleksibel  Forstår og taler flydende dansk  Har erfaring med produktionsarbejde
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Lager- og logistik medarbejdere
Logistikkompagniet ApS
Vi er en virksomhed i vækst og vi har meget travlt, derfor søger vi 10 erfarne lager- og logistik medarbejdere til fast daghold til vores nye lager på Egeskovvej 15, 8700 Horsens. Dine primære arbejdsopgaver vil være: - Lagerarbejde med kørsel af truck kan forekomme - Pak og pluk samt scanne varer - På- og aflæsning af biler   Hvem er du?
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Handyman søges til lagerarbejde lidt nord for Vejle - Deltid
Work4all Vejle
For en virksomhed lidt nord for Vejle, søger vi en handyman som kan varetage optager på deres lager. Det er indenfor vvs branchen, men det er ikke et krav at du har erfaring. Der er tale om fastansættelse på 20-25 timer og det gør bestemt ikke noget at du har en del års erfaring. Arbejdsopgaverne vil være små reperationer og andet forefaldende lagerarbejde og truckkørsel. Arbejdstiden vil være på almindeligt daghold 20-25 timer.   Firmaet forventer at du:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Truckfører/Lagermand søges til vikariat - I Glostrup
VIKARRINGEN ApS
Arbejdssted: Til vores kunde, som er en større virksomhed i Glostrup, søges en erfaren truckfører/lagermedarbejder til et langvarigt vikariat, med god mulighed for fastansættelse. Om stillingen:   Dine væsentligste arbejdsopgaver vil være: Vedligeholdelse af lageret Truckkørsel Forfaldende arbejde   Pluk og pak     Endvidere forestiller vi os derfor at du har/er:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 26-05-2018

Lagermedarbejder/ekspedient hos Cykelexperten.dk MEGASTORE, Vanløse
cykelexperten.dk A/S
Vi søger en energisk lager-blæksprutte der har lyst til at arbejde i et ungt og dynamisk miljø. Jobbet er sammensat af mange elementer og kræver bred kompetence, og gerne kombineret med en cykelinteresse. Så det er BLÆKSPRUTTE med STORT ;-).Stillingen kræver ordenssans, initiativ, selvstændighed og at du kan tage ansvar.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 30-06-2018

Lagermedarbejder - Odense - Hurtig opstart - Hårdt arbejde
VIKARRINGEN ApS
VikarRingen søger for kunde i Odense, medarbejdere til fysisk arbejde, med hurtig opstart! Der er tale om længervarende vikariater, arbejdstiden vil være mandag til torsdag fra kl. 7:00-15:45 og fredag til 13:30. Som lagermedarbejder bliver du en del af et rigtigt godt hold, som bl.a. arbejder med tømning af containere og pakning. Faglige kvalifikationer: Det er hårdt arbejde, hvorfor det er vigtigt at du er i god form Vi tilbyder: 
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 30-05-2018

Lager- og logistikmedarbejder
J V STEFFENSENS BYGNINGSARTIKLER A/S
Vi søger en erfaren lagermedarbejder, som skal indgå i et travlt team. Dine arbejdsopgaver vil primært være: Plukning og pakning af varer Kundeekspedition På- og aflæsning af biler Truckkørsel Registrering af varer og lagerstyring Vareopfyldning Det forventer vi af dig: Vi forventer du har erfaring fra en lignende stilling. Desuden skal du :
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 18-06-2018

Lager medarbejder med energi og overblik søges
Grovvarecentret Kirke Hyllinge I/S
Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed med store ambitioner om at yde den bedste service til vores kunder? Vi er en engros og detail- virksomhed med et alsidigt varesortiment.   Jobbet består af kørsel med truck, pakning af varer på lager, samt pluk af varer til pakning. Man skal have kendskab til Microsoft Office, og kunne betjene en computer på fornuftig vis. Jobbet kræver en god fysik, da der kan forekomme tunge løft.  
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 10-06-2018

Plukker til natarbejde
PROCATER ApS
Procater i Randers søger plukker til natarbejde. Vi har travlt og søger derfor en erfaren, imødekommende, selvstændig og energisk plukker, der kan bevare overblikket i en hektisk hverdag, og som ønsker at være en del af vores team. Det er vigtigt at vores nye medarbejder er i stand til at arbejde selvstændigt med en ordenssans og et overblik ud over det sædvanlige. Arbejdsopgaver:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 01-06-2018