Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lager- og logistikmedarbejder med bilviden/interesse søges til moderne autoreservedelslager
Schmiedmann Odense A/S
Lager-og logistikmedarbejder søges til moderne BMW & MINI autoreservedelslager. Schmiedmann Odense A/S er et 22 år gammelt firma i rivende udvikling, som beskæftiger sig med salg af BMW & MINI reservedele/udstyr til personbiler.  Schmiedmann består af 2 danske og 8 udenlandske afdelinger, hvor Odense afdelingen fungerer som centrallager og koncept udviklings-sted for de øvrige afdelinger. Vi er ca. 30 medarbejdere ansat i Odense afdelingen, heraf ca. 10 i vores lager-og logistik afdeling. Se mere på: 
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 16-12-2018

Lagermedarbejder til pakning af fyrværkeriartikler
Retail Denmark Lager
H.C. Andersen Fyrværkeri ApS, Vandel Lagermedarbejder søges til vort lager.   Arbejdsopgaver: Pakning af fyrværkeri til detailsalg. Tømning af container.   Vi forventer følgende: • Flydende dansk i skrift og tale • Solid erfaring fra lagerarbejde • Truckcertifikat • Straffeattest skal fremvises
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 24-12-2018

Portner til Detailbutik i Hillerød ca 13 timer pr. uge
Vagtteam DK ApS
Vi søger en serviceminded Portner på deltid. ca 53 timer månedligt. Som Portner indgår du i et fast team med ansvar for at lager og varemodtagelsen bliver håndteret korrekt.  Arbejdstiden vil være i tidsrummet kl. 21:00-00:30. Disse stillinger er oplagt til folk der har et fuldtidsarbejde i forvejen, eller studerende da alle vagterne er aftenvagter.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Lager- og produktionsmedarbejder til eftermiddags og aftenhold
Medarbejderne ApS
For en af vores kunder i Hedehusene, søger vi flere medarbejdere til lager og produktion. Virksomhenden har meget travlt og produktionen skal derfor udvide med eftermiddags- og aftenhold. Din arbejdsopgave vil består i at gennemfører produktions programmet, samt forefaldende lagerarbejde. Du bliver en del af et produktionsteam, og vil få mulighed for flere forskellige arbejdsopgaver, såsom betjening af optællingsmaskiner, komprimeringsanlæg, samt af- og pålæsning af trailere.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Lager- og produktionsmedarbejder til daghold
Medarbejderne ApS
For en af vores kunder i Hedehusene, søger vi flere medarbejdere til lager og produktion. Virksomhenden har meget travlt og produktionen skal derfor udvide med flere medarbejdere.  Din arbejdsopgave vil består i at gennemfører produktions programmet, samt forefaldende lagerarbejde. Du bliver en del af et produktionsteam, og vil få mulighed for flere forskellige arbejdsopgaver, såsom betjening af optællingsmaskiner, komprimeringsanlæg, samt af- og pålæsning af trailere.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Vi har brug for dig!
JKS a/s, Horsens
Primært er det fra den 26. december t.o.m. den 30. december. Her har vi forskellige vagter alt efter hvornår man kan og vil arbejde! Fyld gerne bilen og tag venner og familie med på arbejde! ☎️Ring og hør nærmere på 76275750☎️ De bedste hilsner Dit lokale JKS-team i Horsens
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 30-12-2018

Lagermedarbejder til Herning - Pakning af tøj
VIKARRINGEN ApS
Vi søger 2 medarbejdere til lagerarbejde, til god virksomhed i fremdrift. Der er tale om et vikariater, men der er gode muligheder for, at det er længervarigt. Der søges 2 medarbejdere til daghold.   Arbejdsopgaverne er varierende, og kan være bl.a.: Pakke opgaver Lettere fysisk arbejde Ophængning af tøj Container tømning   Faglige kompetencer:
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018

Ufaglært produktionsmedarbejder i Kastrup
GO:WORK ApS
Står du og mangler et job, og kan du lide at være fysisk i gang og er god til at arbejde effektivt og detaljeorienteret? Så er du måske den medarbejder vi står og mangler. GO:WORK søger på vegne af vores kunde en pakkemedarbejder til en produktionsvirksomhed i Kastrup. Jobbet Som medarbejder hos vores kunde vil du blive en del af en fødevarevirksomhed, hvor du vil komme til at arbejde med pakning af chokolade. Jobbet foregår sammen med et team af engagerede kollegaer, som arbejder hårdt for at opnå alle deadlines.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Lagermedarbejdere / Warehouse operatives
HÜBSCH A/S
For English - see below   Virksomheden Hübsch A/S er en dansk virksomhed, som handler med boliginteriør på B2B-markedet. Vores marked er meget internationalt og omfatter det meste af verden med hovedmarkeder i Europa. Vores administration ligger i Herning, mens vores lager er placeret i Ikast.   Jobbet Som lagermedarbejder vil du indgå i vores lagerteam på 6 medarbejdere.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

Virksomhed i Kolding søger en lager/logistik assistent
Virksomhed i Kolding søger en lager/logistik assistent
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018