Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Pladsmand søges til Gudenåens Camping Silkeborg
Gudenåens Camping Silkeborg
Gudenåens Camping Silkeborg søger en pladsmand 20 timer om ugen. Vi leder efter en pladsmand der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt omkring opgaver der kan opstå på en campingplads: græsslåning, maling, havearbejde, strøm-problemer etc. Du skal kunne lide at arbejde udendørs og være en ørn til gør-det-selv opgaver. Hvis du har tømreerfaring eller kan lide at arbejde med træ er dette en fordel! Opstart er snarest mulig.
Indrykket : 22-02-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Kattepasser som bijob
CharmaCare & Sales
Haster Har du stor interesse i kattes adfærd og vil du gerne have et job med mulighed for at udvikle stillingen, både med timer og arbejdsopgaver. Så søg endelig stillingen som kattepasser.
Indrykket : 22-02-2019 Ansøgnings frist : 23-03-2019

Er du vores nye traktorfører
Dybmosegård v/Jacob Brødsgaard
Dybmosegaard på Vestfyn søger en dygtig og erfaren traktorfører.  Vi driver selv ca. 450 planteavl samt maskinstation. Arbejdsopgaverne består af alle de typer opgaver der skal løses i marken samt vedligeholdelse og reparation af maskinpark.  Den traktorfører vi søger skal have følgende kvalifikationer:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 22-03-2019

Dygtig, alsidig og passioneret dyrepasser søges
Ree Park Safari ApS
Vil du være med til at skabe og sikre gode forhold for dyrene i Ree Park Safari, så vi lever op til vores mål om at opretholde en høj dyreetisk og velfærdsmæssig standard? Er du fleksibel, fagligt dygtig og sætter du teamets indsats først? Så er det måske dig vi søger til vores browserafdeling.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 22-03-2019

Anlægsarbejder
BENNY TUBÆK A/S
Vi søger anlægsarbejdere faglærte eller ufaglærte der har kendskab til entreprenør- og anlægsbranchen. Vi arbejder bl.a. indenfor entreprenør- og anlægsområdet, grønt vedligehold samt ejendomsservice. Vi forventer at du kan arbejde selvstændigt, er fleksibel og stabil. Almindeligt kørekort kat. B er et krav.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 10-03-2019

Gartnere søges til Brande kirkegårde
Brande Kirkegårde
Friske og energiske kirkegårdsgartnere søges! Er du let omgængelig, smilende, serviceminded og holder af at arbejde sammen med dine kolleger, er det dig vi mangler!  Dine arbejdsopgaver bliver primært vedligeholdelse og pleje af gravsteder og grønne områder på kirkegårdene i Brande, Uhre og Skærlund.  Der er to ledige sæsonarbejderstillinger og en helårsstilling.  Arbejdsopgaverne er primært:
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Dygtige Anlægsgartnere
BG Anlægsteknik ApS
Dygtige Anlægsgartnere til BG Anlægsteknik ApSHos os handler det om håndelagetVores rutinerede medarbejdere mestrer håndelaget, der bygger på stolte gartner-traditioner. Når en opgave fx fordrer store flotte gårdhaver, eller et særligt kendskab til anvendelse af vores specialmaskiner, sammensætter vi et stærkt mandskab svarende til opgavens karakter.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 26-03-2019

Brønderslev kirkegård søger to sæsonansatte gartnere / gartneriarbejdere
BRØNDERSLEV KIRKEGÅRDE
Har du lyst til et alsidigt og selvstændigt udendørsarbejde med gode kollegaer og arbejdsforhold, så er du måske én af vores nye medarbejdere. Arbejdet består primært af pleje og vedligehold af gravsteder, græsslåning, gravkastning, grandækning, m.m. Arbejdet vil involvere brug af mindre gartnerimaskiner og der kan forekomme lørdagsarbejde i forbindelse med begravelseshandlinger. Vi lægger vægt på, at du er motiveret og positiv, samt har kørekort B.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 08-03-2019

Have -og håndværksmand, søges til pasning af ejendomme, kontorer m.m.
NYGAARD & CO. v/Ove Nygaard
Have –og håndværksmand, søges til pasning af ejendomme, kontorer m.m. …   Have og håndværksmand For vores kunde på Fyn (Odense), søger vi en dygtig have og håndværker profil som har lyst til at arbejde  selvstændigt. Vi tilbyder en interessant stilling med daglige udfordringer. Ansvarsområder
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 16-04-2019

Er du vores nye anlægsgartner?
HAVEKOMPAGNIET ApS
Havekompagniet søger en anlægsgartner med maskinerfaring. Du vil indgå i vores team af medarbejdere med base i Sønder Hostrup, syd for Aabenraa.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 16-04-2019