Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Fodermester til svineproduktion søges
Virksomhed i Jelling søges en fodermester. Arbejdsopgaver: Pasning af 400 søer, samt øvrige opgaver i og omkring stalden. Kvalifikationer: Der er tale om en meget selvstændig stilling og derfor er det vigtigt, at man har et par års erfaring som fodermester, da man fra middagstid skal gå alene i stalden. Sprog: Teamet består af 3 personer, det er derfor vigtigt for at man taler, forstår og læser dansk.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

Servicemedarbejder til have og parkarbejde
GA Service
GA Service søger en servicemedarbejder til renholdelse af haver, hækklipning, græsklipning og algebehandling af tage og fliser. Stillingen er på 37 t. ugentligt og der kræves et kørekort B.   Hvis du er interesseret i at søge jobbet, er du velkommen til at ringe til Gert Andersen på: 20 14 64 80 eller sende en ansøgning og dit CV på mail: gert.andersen@mail.dk  
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Medarbejdere til Grøn Drift og Idræt, Fastansættelse, Møllevej og Kvistgård
Nordsjællands Park og Vej I/S
Vi søger et antal faste grønne medarbejdere, der skal være med til at varetage opgaveløsninger i vore forskellige grønne teams. Vi udfører primært grønne arbejdsopgaver på skoler, institutioner, idrætsanlæg og andre kommunale bygninger. Du skal helst have erfaring indenfor grøn drift og betjening af maskiner. Du vil indgå i et team og det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde og har respekt for den kultur og de værdier virksomheden besidder.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 15-09-2018

Medarbejdere til Renhold, Fastansættelse, Helsingør
Nordsjællands Park og Vej I/S
Vi søger et antal faste medarbejdere, der skal være med til at varetage opgaveløsninger i de to kommuner Fredensborg og Helsingør. ​ Du har en stor interesse for at servicere borgerne og sætter en ære i at levere høj faglig kvalitet. Du skal indgå i et team og det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde og har respekt for den kultur og de værdier virksomheden besidder. ​Faglige kompetencer:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 15-09-2018

Medarbejdere til Naturdrift, Fastansættelse, Kvistgård
Nordsjællands Park og Vej I/S
Vi søger et antal grønne medarbejdere, der skal være med til at varetage opgaveløsninger i vore forskellige grønne teams. Vi udfører primært grønne arbejdsopgaver indenfor græspleje og naturpleje. Du skal helst have erfaring indenfor grøn drift og betjening af maskiner. Du vil indgå i et team og det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde og har respekt for den kultur og de værdier virksomheden besidder. Faglige kompetencer:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 15-09-2018

Erfarene grå anlægsgartner søges
F.J. POULSEN'S ANLÆGSGARTNERI A/S
   Erfaren grå anlægsgartner søges  Grundet travlhed og store opgaver, søger vi effektive grå anlægsgartnere evt. et sjak.   Vi forventer følgende af dig. 
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 08-10-2018

Anlægsgartner til flisearbejde
B. Jeppesen
Jeppesen anlæg søger 1-2 mand, eller gerne et makkerpar som er bekendt med flisearbejde, samt forfaldent anlægsarbejde. Gode arbejdsforhold og løn, frihed under ansvar, fast arbejde til de rette personer.  De rette kandidatter er: - Måske uddannet anlægsgartner - Har erfaring og kendskab til flisearbejde  - Har kørekort  - Dansk beherskes i tale, læse/skrive - Stabil og energisk Trailerkørekort en fordel, men ikke et krav.  
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 08-10-2018

Fagspecialist – Forst
Banedanmark, Amerika Plads 15
Vil du arbejde med grønne arealer, der hvor forst møder jernbanen? Som fagspecialist bliver du en del af et stærkt, fagligt team, hvor du vil indgå i et udfordrende samarbejde om at drifte og vedligeholde det jernbanetekniske anlæg inden for faget forst. Igennem inspektioner, driftsansvar og tilsyn på de mange jernbaneprojekter er du med til at sikre en sikker og effektiv jernbane til gavn for samfundet.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 03-09-2018

Stor frihed og høj indtjening!
ALGE-STOP ApS
Der er fart over feltet i Alge-Stop, og vi søger derfor nye medarbejdere. Bliver du motiveret af følgende: + mulighed for høj indtjening + størst erfaring indenfor branchen + stor frihed under ansvar + stærkt sammenhold og uformel tone + målsætning om høj kvalitet + masser af sol på næsen
Indrykket : 11-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Anlægsgartner
Job og Vikargården IVS
Vikargården søger for kunde engagerede anlægsgartner til længervarende vikariat. Opgaver:
Indrykket : 10-08-2018 Ansøgnings frist : 04-09-2018