Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Musiker til Demenscentret Pilehuset
Koncern Service og IT
Kan du spille guitar, og har du kendskab til demens, de forskellige demenssygdomme og arbejdet omkring borgere med demens? Så er du måske vores nye musiker. Om Demenscentret Pilehuset Demenscentret Pilehuset er et specialiseret tilbud til borgere med demens. Vi er 123 borgere og 176 ansatte i Pilehuset . Centeret ligger i naturskønne områder tæt på Vestvolden, offentlige transportmidler og Frederikssundsvejs forretningsliv.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 26-12-2018

Studentermedhjælper - Kommunikation
VIVE - Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd
ꞋKommunikationsstudentꞋ til VIVE Vil du være med til at formidle den nyeste viden om emner som hjemløse, kommunale indsatser og folkeskolereformen? Og har du et skarpt sprogligt øje og erfaring med hjemmesider, søgeoptimering og planlægning af events? Så er du måske vores nye ꞋstudentꞋ i VIVEs kommunikationsafdeling. I VIVE udgiver vi årligt over 200 undersøgelser inden for en lang række velfærdsområder.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 02-01-2019

Leder til Presse- og kommunikation i Københavns Stift
Københavns stift
Elsker du en faglig udfordring? Har du lyst til at give københavnerne et klarere billede af, hvad kristendom er, og hvad kirkerne i København står for i al deres forskellighed? Har du strategisk tæft og blik for både sociale medier og den gode pressehistorie? Og vil du gerne arbejde et sted hvor der er plads til både tanke og tro? Så er den nyoprettede stilling som leder af stiftets fælles presse- og kommunikationsenhed måske noget for dig. Jobbet
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Livredder til Taastrup Svømmehal
Høje-Taastrup Kommune
LivredderLivredder til Taastrup SvømmehalTaastrup Svømmehal har gennemgået en gennemgribende udbygning og renovering.Den 7. januar, 2019 er hele anlægget fuldt funktionsdygtigt, og vi har dermedDanmarks længste svømmehalsbygning med 50m bassin (10 baner) i en separatbygning primært for skole- og foreningssvømning samt en gennemrenoveret halprimært til offentlige gæster med 25m bassin, familiebassin og baby-/terapibassin.Vi søger en livredder, der
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 16-12-2018

Aarhus Universitet søger serviceorienteret, timelønnet videoproducer
Aarhus Universitet
Har du flair for teknologi og gadgets, og har du erfaring i at arbejde med videoproduktion? Media Lab, ST Learning Lab, ved Aarhus Universitet søger serviceorienteret labagent til videoproduktion og support af teknologi i undervisningen ca. 3-8 timer ugentligt.Media Lab arbejder med support, videoproduktion, udvikling af digitale undervisningsmaterialer og andet avanceret videoformidling. Vi råder over forskelligt professionelt video- og lydudstyr, gadgets, mobile teknologier m.m., som du kommer til arbejde med i et team af andre videoproducere.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

Universe søger sæsonmedarbejdere til sæson 2019
UNIVERSE SCIENCE PARK
Vil du være Jens Augusts nye kollega? Og Roberts og Thereses og Malenes og Andreas’ og Claras og alle de andre i Team Universe? Så er det nu, du har chancen for at blive en del af noget unikt!
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 20-01-2019

Jægerspris Slot
For Kong Frederik Viis Stiftelse for Fattige Fruentimmer af
Museet på Jægerspris Slot søger 2 nye medarbejdere til henholdsvis museumsbutikken samt til varetagelse af omvisninger på museet og i slotsparken. Museet omfatter de kongelige stuer for kong Frederik VII og grevinde Danner, kongens arkæologiske samling, grevindens børnehjem, parrets etnografiske samling og årets særudstilling.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 21-01-2019

Praktikcenter NORD ved EUC Nord søger en skolepraktikinstruktør inden for eventteknikerfaget - Genopslag
EUC NORD
EUC Nord søger en skolepraktikinstruktør til praktikcenter beliggende i Frederikshavn inden for eventteknikerfaget. Vi lægger vægt på et rummeligt arbejds- og skolepraktikmiljø med plads til forskellighed, hvilket kræver, at du er fordomsfri, respektfuld og har en positiv tilgang til andre mennesker. Du skal kunne motivere og vejlede eleverne, så de får lyst til at lære faget og får de bedst mulige kompetencer med i deres videre arbejdsliv, uanset om de færdiggør deres praktikforløb på centret eller i en uddannelsesaftale hos en virksomhed.
Indrykket : 07-12-2018 Ansøgnings frist : 01-01-2019

Middelfart Musikskole søger en saxofonlærer til 40% stilling
Middelfart Kommune
Middelfart Musikskole søger en saxofonlærer med relevant uddannelse og erfaring til en 40% stilling med tiltrædelse snarest muligt.Stillingen omfatter solo-saxofonelever, samarbejde omkring skolens løbende projekter og understøttende undervisning i folkeskolen samt sammenspil for keyboards og saxofoner.Undervisningen foregår på 2 af kommunens folkeskoler.Middelfart Musikskole er en decentral skole med ca. 500 soloelever og 25 lærere. Vi er en musikskole med mange årlige aktiviteter, projekter, musical, koncerter og et udbredt samarbejde med kommunens folkeskoler.
Indrykket : 06-12-2018 Ansøgnings frist : 13-12-2018

Pædagog til specialklasserne CTU på Aabybro Skole
Jammerbugt Kommune
Aabybro skole søger en fuldtidspædagog/PAU 37/ugen i perioden fra den 1. januar – eller snarest derefter – til den 30. juni 2019 fortrinsvis til indskolingen CTUAabybro Skole er en velfungerende skole med ca. 1.100 elever fordelt på 0.-10. årgang samt specialklasser for elever med AKT-vanskeligheder (Center for Trivsel og Udvikling).
Indrykket : 06-12-2018 Ansøgnings frist : 28-12-2018