Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Organist
Snejbjerg Kirke V/ Snejbjerg Menighedsråd
Organist eller kirkemusiker søges til Snejbjerg, Studsgård og Haunstrup Kirker, Herning Nordre Provsti, Viborg Stift. Snejbjerg Menighedsråd søger organist eller kirkemusiker til 8 - 15 timers stilling pr. 1. september 2018. Stillingens primære indhold: At spille ved gudstjenester, kirkelige handlinger og møder i og ved de tre kirker. At spille ved gudstjenester på plejehjem.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Korsanger / tenor
DYSSEGÅRDS SOGNS MENIGHEDSRÅD
En stilling som tenor-korsanger ved Dyssegårdskirken er ledig til snarlig besættelse.  Dyssegårdskirken ligger i Hellerup tæt på Dyssegård S-station. Kirkens kor er et ensemble bestående af 5 professionelle sangere. 
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

FUNCENTER AALBORG SØGER EN EVENTKOORDINATOR-ELEV!
FUNCENTER ApS
Eventkoordinator-elev søges til FunCenter Aalborg! har du flair for gæsteservice, og vil du være med til at skabe yderligere vækst og have det sjovt mens du udvikler dig selv og FunCenter konceptet? FunCenter Aalborg er et alsidigt Eventcenter med et væld af sjove aktiviteter for vores gæster. Vi afholder alt fra børnefødselsdage, firmature til polterabends og her er den gode oplevelse altid i højsædet.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Musiklærer til Rolf Krake Skolen
Holstebro Kommune
Er du dygtig og brænder du for musik, så er det sikkert dig vi mangler!På Rolf Krake Skolen er der en fast ledig stilling fra 1. august 2018.Vi har brug for en lærer til mellemtrinnet der kan og har stor lyst til at undervise i musik. Dansk, matematik og andre skolefag kan også være relevante.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 08-06-2018

Er du vores kommende tekstforfatter?
Celebrity Ninja ApS
Celebrity Ninja søger en tekstforfatter til ansættelse hurtigst muligt Celebrity Ninja er en nylanceret app, der aktuelt er den mest populære app i den danske app store! App’en er en kombination mellem et socialt netværk og et spil, med omdrejningspunkt i kendte mennesker. Her kan brugerne dyste om at blive verdensmester i Celebrity viden, og den ultimative præmie - at møde sit idol.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 05-06-2019

Musiklærer søges
Arrild Privatskole
Musiklærer søges til kommende skoleår. Vores musiklærer har valgt at gå på efterløn, derfor søges ny musiklærer. Arrild Privatskole er en lille privat landsbyskole, der ligger i Tønder kommune. Vi tilbyder undervisning til elever fra 0.-7.klasse. Vi er pt. 51 elever. Vi søger en underviser, der brænder for musikundervisningen. En underviser der forstår at formidle musik og sang for eleverne.  Du skal kunne undervise følgende klasser (vore klasser er samlæste):
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Technical Writer in Diabetes Finished Products (temporary)
NOVO NORDISK A/S
Are you ready for the challenge to support all of Novo Nordisk global insulin production facilities and do you know what it means to set the standards of tomorrow? If so, then this is your opportunity to be part of a high performance team where responsibility, challenges and development go hand in hand.About the departmentAseptic Production Support is a part of Diabetes Finished Products (DFP) Manufacturing Development. Our main focus is providing process and technical support to Novo Nordisk’s insulin production sites globally.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 03-06-2018

Livredder til dameafdeling til Ejendomsdrift og Service
Koncern Service og IT
Vil du være med til at gøre København klar? Vi har brug for dig, der har lyst til at gøre byen klar til suveræne kultur- og fritidsoplevelser. Vi vil give københavnerne den bedste service og de bedste oplevelser, og det skal du hjælpe os med. Ejendomsdrift og Service er en del af Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune. Du finder os på idrætsanlæg, fodboldbaner, museer, biblioteker, udendørsbade, kulturhuse og i svømmehaller, hvor vi har ansvaret for ejendomsdriften, vedligehold, rengøring og meget mere.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

To kirkesangere søges.
Hirtshals kirkegård
  To Kirkesangere søges Hirtshals og Emmersbæk kirker søger to kirkesangere med tiltrædelse 1. september 2018 eller snarest derefter. Stillingen som kirkesanger omfatter sang ved gudstjenester og kirkelige handlinger. Der kan ligeledes være krav om deltagelse ved familiegudstjenester og rytmiske gudstjenester. Menighedsrådene forventer, at du:
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 11-06-2018

Livreddere til dameafdeling til Ejendomsdrift og Service (barselsvikariater)
Koncern Service og IT
Vil du være med til at gøre København klar? Vi har brug for dig, der har lyst til at gøre byen klar til suveræne kultur- og fritidsoplevelser. Vi vil give københavnerne den bedste service og de bedste oplevelser, og det skal du hjælpe os med. Vi søger to livreddere til barselsvikariater 37 timer ugentligt.Om osEjendomsdrift og Service er en del af Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.
Indrykket : 22-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018