Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kompetencegivende studiejob som rejseskribent for Danmarks nye rejsesite!
Travelmore
Rejseskribent søges til Danmarks nye rejsesite Travelmore! Interesserer du dig for rejser og oplevelser, og vil du gerne skrive journalistiske artikler, der kan give noget erfaring på dit CV? Så læs videre!
Indrykket : 20-04-2019 Ansøgnings frist : 20-05-2019

Kapelmester for Københavns Drengekor, Det Kongelige Kantori
Koncern Service og IT
Ved Sankt Annæ Gymnasium, Københavns Kommunes Sangskole, er stillingen som kapelmester for Københavns Drengekor ledig til besættelse den 1. januar 2020. Københavns Drengekor er en enestående institution i dansk og internationalt musikliv som bærer af en århundrede gammel tradition for drenge- og mandskor. Koret har sin base på Sankt Annæ Gymnasium, er tilknyttet Københavns Domkirke, har en omfattende koncert- og turnévirksomhed og er som kongeligt kantori ofte involveret i officielle begivenheder.
Indrykket : 18-04-2019 Ansøgnings frist : 23-05-2019

Rejseleder og guide - freelance
GuideserviceDanmark v/Mette Berrig (MBCorporated)
GuideserviceDanmark skal bruge flere freelance guider og rejseledere - fordi vi har travlt. Livserfaring kan være en stor fordel og vore opgaver er velegnede og forenelige som supplement til andre jobs. Som guide skal du kunne fortælle om dit lokale område på professionel vis på relevante sprog - gerne på modersmål-niveau. Alle sprog er af interesse for os. Guider på alle sprog søger vi overalt i Danmark og på dansk i andre lande
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 16-05-2019

Bliv kirkesanger/børnekorleder ved Reersø og Kirke Helsinge kirker.
Kirke Helsinge - Reersø Menighedsråd
Kirkesanger ved Reersø Kirke. Stillingen er normeret til 206 timer årligt svarende til ca. 4 timer ugentlig. Stillingen indeholder ca. 57 tjenester årligt med gudstjeneste hver anden søndag og særlige helligdage, kirkelige handlinger samt ekstraordinære gudstjenester (4.maj mindegudstjeneste aften og lørdagsdåb). Børnekorleder ved Kirke Helsinge Kirke. Stillingen er normeret til 164 timer årligt svarende til ca. 4½ timer ugentlig fordelt på 36 uger.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Video Content Producer til udarbejdelse af 3 til 4 korte instruktionsvideoer. Fra 23 April i København K.
Worksome ApS
Note: Dette er et freelancejob på Worksome - Danmarks største platform for professionelle konsulenter og freelancere. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome her: https://use.worksome.dk/job/8058  
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 11-06-2019

Layout og tekst-redigering af fagbog i Aarhus
Worksome ApS
Note: Dette er et freelancejob på Worksome - Danmarks største platform for professionelle konsulenter og freelancere. Se mere om virksomheden og stillingen og ansøg via Worksome her: https://use.worksome.dk/job/8049   Jeg er i gang med at skrive en fagbog om køn og krop til unge. Pointen med bogen er at give en humoristisk og let indsigt i hvordan kroppen er, og forhåbentligt udfordre myter og fejlagtige forestillinger.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 11-06-2019

NOBIMEDIA søger en SoMe ekspert
NOBIMEDIA
Vi mangler dig, der mestrer kommunikation, markedsføring og sociale medier (Randers). NOBIMEDIA er et digitalt bureau beliggende i Randers S. Du bliver en del af et team i et sjovt og attraktivt kontormiljø.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 11-06-2019

Uldum Højskole søger musiklærer
ULDUM HØJSKOLE
Vi søger en musiklærer på fuld tid til blandt andet rytmisk sammenspil/band i forskellige genrer. Vi forventer, at du har et bredt kendskab til og kunnen på de almindelige instrumenter – guitar, trommer, bas, klaver, percussion, blæs og sang. Du skal kunne favne både begyndere og øvede, og formidle glæden ved musik og det at spille sammen.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 30-05-2019

Vordingborg Forsyning søger medarbejder til tegnestuen
Vordingborg Forsyningsservice A/S
Vordingborg Forsyning søger medarbejder til tegnestuen Er du en dygtig og engageret medarbejder? Og har du interesse for forsyningsbranchen? Så kan du måske blive vores nye kollega i GIS-teamet. En af vores medarbejdere har nemlig valgt at gå på pension og derfor søger vi en dygtig og engageret teknisk assistent til vores tegnestue.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 12-05-2019

Assistent til fotografvirksomhed søges
TRENDSHOTS ApS
Trendshots producerer billeder af produkter til kommecielle formål for over 1000 virksomheder i Danmark og resten af verden.Vi er i kraftig vækst og skal derfor nu styrke vores team med flere talenter. Vi søger derfor en fotografssistent/medhjælper/fotonørd/kamera-ninja, til at indgå i vores team på 14 ansatte. Du er mødestabil, grundig, samt har forståelse for grundprincipperne omkring studielys og DSLR kamera, samt Photoshop/Adobe pakken generelt.
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 10-06-2019