Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Produktionsmedarbejdere
Herning Massivtræ A/S
Produktionsmedarbejdere søges Herning Massivtræ A/S er Europas førende producent af eksklusive massivtræsbordplader til industrielle kunder. Leveringsprogrammet omfatter i dag mere end 30 forskellige træsorter, og vores program udvikles løbende.   Jobbeskrivelse: Fremstilling af fingersamlede massivtræsbordplader i høj kvalitet.   Ønskede kvalifikationer: Stabilitet og en god ordenssans.
Indrykket : 15-08-2018 Ansøgnings frist : 13-09-2018

SoftwareTest Technician
LINAK A/S
SoftwareTest Technician LINAK provides innovative actuation solutions that improve people’s quality of life and working environment. We are globally recognized for high quality, technically advanced solutions and innovative products. Testing is a essential part of ensuring high quality of our products, and we are now opening a new position to design and implement new test cases.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

Servicetekniker
BOPIL A/S
Vi søger en servicetekniker til vores team BoPil, en innovativ og førende virksomhed indenfor automatiserede foderløsninger til Landbruget og Akvakultur, søger en servicetekniker til at servicere og sikre at vores kunder får det optimale ud af deres BoPil systemer. Du er sammen med vores serviceafdeling, ansvarlig for at sikre at vores kunder modtager intet mindre end markedets bedste service og kvalitet. Dine hovedopgaver vil omfatte:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

Teknisk servicemedarbejder - midlertidig stilling
Nordsjællands Brandvæsen
Hjælpemiddelcentralen i Nærum søger en teknisk servicemedarbejder til en midlertidig stilling i periode 1. september 2018 til den 30. november 2018 (med mulighed for forlængelse). Har du lyst til at være en del af et stærkt team, og er du motiveret til opgaver som fx rengøring, afhentning, klargøring og udbringning af hjælpemidler, er det lige dig, vi søger.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 02-09-2018

Vedligeholdstekniker/el-tekniker til vedligehold
HR-INDUSTRIES A/S
HR-Industries søger en erfaren el-teknisk vedligeholdstekniker/reparatør for virksomhed i Randers. Her er der tale om en fast stilling. Her er der tale om et job, hvor du kommer til at arbejde bredt og kommer omkring fejlfinding på udstyr af både el og mekanisk art, samt udbedring af div. fejl m.m.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

Rengøringstekniker til Thorning Børnehave
Rengøring
Rengøringen ved Silkeborg Kommune søger en rengøringstekniker til Thorning Børnehave hurtigst muligt.     Stillingen er på 12,50 timer pr. uge i 52 uger.    Arbejdstiden er kl.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 29-08-2018

ScanPeople søger Teknisk Supporter til Nilpeter A/S
SCANPEOPLE ApS
Vi søger en Teknisk Supporter til en spændende og udfordrende stilling i en stor, international og markedsførende virksomhed.  Nilpeters digitale produktlinje bliver dit hovedområde, og som Teknisk Supporter får du et udfordrende job. Du vil i det daglige fungere som bindeled mellem den interne, digitale udviklingsafdeling og agenter/kunder. Du vil have fokus på support og forebyggende vedligeholdelse (preventive maintenance) samt træning af kunder, agenter og rejsemontører.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

ScanPeople søger flere Industriteknikere til spændende virksomhed i Nordsjælland
SCANPEOPLE ApS
ScanPeople søger flere industriteknikere til Try & Hire-forløb hos vores kunde i Nordsjælland – et spændende job i en meget moderne og spændende virksomhed.  Arbejdsbeskrivelse: Du tilbydes et Try & Hire-forløb, hvor du kan få ansvar for programmering, forberedelse, opstilling og igangsætning af komplekse emner, men også muligheden for at betjene og føde robotter til multitasking. Det kan være både 3-aksede, 4-aksede og 5-aksede CNC-maskiner.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

ScanPeople søger en Industritekniker (CNC) til Welltec A/S i Allerød
SCANPEOPLE ApS
Welltec har rigtig travlt – vi søger derfor, på vegne af Welltec, en Industritekniker (CNC) til et Try & Hire-forløb. Vi søger en kandidat med erfaring i enten 5-akset bearbejdning eller multitaskbearbejdning. Har man erfaring med robotautomation og/eller programmering i MasterCam, er det bestemt en fordel. Primært fokus: Som udgangspunkt vil dine arbejdsopgaver omfatte:
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018

ScanPeople søger for kunde i Nordsjælland en Okuma-operatør til weekend
SCANPEOPLE ApS
Vi søger på vegne af vores kunde i Nordsjælland en Industritekniker/operatør til 12- timers weekend vagt fra 7-19. Virksomheden producerer præcisionsbearbejdede komponenter og oplever stigende efterspørgsel – derfor søges en dygtig og stabil maskinoperatør.   Virksomheden har en bred kombination af opgaver fra enkeltstyksfremstilling til større serier. Dine opgaver vil derfor også blive meget alsidige og stille krav til din håndværksmæssige evner og erfaring.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 22-08-2018