Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Servicetekniker (nat) til fødevarevirksomhed i vækst
JKS a/s, Kalundborg
Efterspørgslen på vores kvalitetsprodukter er stigende i hele Europa, og vi investerer derfor i forbedring og automatisering af produktionen for at være klar til den vækst vi imødeser de kommende år. Vi har derfor igangsat en række spændende projekter, som betyder at vi har behov for at styrke vores vedligeholdelsesafdeling.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 17-11-2018

Servicetekniker til Technor Aps - ventilationsanlæg
TECHNOR ApS
Technor ApS i Hobro har travlt og søger nu en selvstændig og dygtig servicetekniker, der hovedsagligt skal servicere kundeporteføljen i Danmark - men også i udlandet. Technor leverer og monterer procesventilation, højtryksanlæg, komfortventilation og service til træ-, metal- og plastindustrien m.m. og er med deres viden og mange år i markedet blandt de førende i branchen.
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 08-11-2018

CTS tekniker
Jysk CTS Øst A/S
Vi vil have DIG med på holdet! Engageret og ansvarsfuld CTS projektleder søges til spændende opgaver på Sjælland
Indrykket : 18-10-2018 Ansøgnings frist : 15-11-2018

Industritekniker søges
VESTERVANG MASKINVÆRKSTED A/S
Bliv en del af vores bearbejdningsteam.   Hos Vestervang Maskinværksted leder vi efter en dygtig, faglært industritekniker til en fuldtidsstilling i vores CNC-bearbejdningsteam beliggende i Hedensted kommune.  
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

Elektrofagtekniker.
FJERRITSLEV ELEKTRO APS
Fjerritslev Elektro søger en engageret Elektrofagtekniker. Du kommer til at arbejde på vores værksted og løse opgaver for kunder. Opgaverne vil spænde bredt inden for elektromekaniske reparationsopgaver som motor, gear og omvikling af større generatorer. Kan arbejde selvstændig og løsningsorienteret. Har et godt humør og lægge vægt på godt samarbejde.
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018

Automatiktekniker/industrielektriker
Vikar Sjælland
med erfaring indenfor styrings- og reguleringsteknik søges til kunde med hovedkontor i Karlslunde. Virksomheden tilbyder professionelle løsninger indenfor styre- og automatiktavler og har mange års erfaring med at servicere en bred vifte af kunder, uanset opgavens størrelse. Du får mulighed for en ansættelse i en virksomhed hvor der lægges stor vægt på kvalitet og sans for detaljer. Vi forestiller os at du har:
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 16-11-2018

Dygtig servicetekniker til servicering af lifte
TIME EXPORT A/S
TIME Danmark søger en erfaren servicemontør til Farsø afdelingen.  Med reference til Servicechefen bliver dit primære ansvar at reparere og vedligeholde markedets bedste bilmonterede og selvkørende lifte. Liftene er af mærket Versalift, Ruthmann, Hinowa, Dino og Skyjack, men andre produkter kan også komme på tale. Vi har afdeling i Farsø samt i Hedehusene med værksted, hvorfra lifte også kan serviceres. Der bliver lagt vægt på:
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 30-11-2018

Industritekniker til Mazak maskiner
ANDERSENS MASKINFABRIK ApS
Vi har travlt og søger en dygtig industritekniker til opstilling og produktion på Mazak maskiner fortrinsvis drejning. Gode arbejdsforhold. Et afvekslende og udfordrende job. Løn efter kvalifikationer.  
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 07-12-2018

Industritekniker søges til Slagelse-området - GOD LØN & FAST STILLING
Job InWest Vikar
For virksomhed i Slagelse-området søger vi en Industritekniker/Maskinarbejder. Der er tale om en fast stilling. Der er GOD LØN!    Om virksomheden:  En spændende metalvirksomhed i rivende udvikling. Beskæftiger sig med alt indenfor CNC fræsning og drejning.   Om jobbet: 
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 23-10-2018

Montører
GRAM EQUIPMENT A/S
Gram Equipment A/S er verdens førende producent af avanceret udstyr og procesanlæg til industriel isproduktion. Vi har travlt og søger derfor flere dygtige og selvstændige medarbejdere til faste stillinger i vores produktion.   
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 06-11-2018