Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
ScanPeople søger for vores kunde i Taastrup en automatiktekniker/eltekniker
SCANPEOPLE ApS
Er du teknisk velfunderet? Forstår du dig på mekanik og el? Er du en ”hands-on” person der trives med at føre dine opgaver til dørs? Trives du med implementering, vedligehold og reparation af maskiner? Og er du en pålidelig kollega, der forstår vigtigheden af at samarbejde? Hvis ja, så er du måske automatikteknikeren / elektrikeren som ScanPeople søger for vores kunde. Dine primære opgaver:
Indrykket : 18-05-2018 Ansøgnings frist : 23-05-2018

Mekanisk montør i trekantsområdet til fast aftenhold
Intego
Innovativ landsdækkende virksomhed søger mekanisk montør Vi mangler en engageret og selvstændig reparatør til service og reparation hos en af vores faste industrikunder. Der er tale om arbejde i fast aftenhold. Har du lyst til at blive del af en seriøs servicekultur? Intego A/S er i en fortsat positiv udvikling og er en af Danmarks foretrukne samarbejdspartnere indenfor erhverv, industri og infrastruktur. Lyder det spændende? Så er det sikkert dig, vi leder efter.
Indrykket : 18-05-2018 Ansøgnings frist : 13-07-2018

Tekniker til Silkeborg Bibliotek
Silkeborg Bibliotek
Fleksibel serviceminded tekniker med sans for god betjening på Silkeborg Bibliotek og Medborgerhusene i Silkeborg Kommune.  Kan du få teknikken til at virke for brugerne og samtidig sætte en ære i at stole og borde bliver stillet korrekt?   Vi søger en medarbejder til at servicere brugerne ved vores arrangementer ved Silkeborg Bibliotekerne, Medborgerhusene og Mosaikken. Vi har en omfattende arrangementsvirksomhed og for at tingene skal lykkes, skal du sikre, at det tekniske udstyr og de fysiske rammer fungerer optimalt.
Indrykket : 18-05-2018 Ansøgnings frist : 11-06-2018

Serviceteknikker
FC. Strømmen A/S
FC Strømmen søger Serviceteknikker til Bageribranchen i området Østjylland.   Til vor serviceorganisation skal vi snarest bruge en positiv og erfarende serviceteknikker til at indgå i vores team af dygtige serviceteknikker. Med udgangspunkt fra din bopæl skal du pleje og servicere vores kunder og deres bagerimaskiner Vi tilbyder
Indrykket : 17-05-2018 Ansøgnings frist : 12-07-2018

Industritekniker/maskinarbejder
Work4all Vejle
For en virksomhed i Vejen, søger vi en industritekniker til et Try & Hire vikariat med henblik på fastansættelse for rette vedkommende. Vi forventer at du:
Indrykket : 17-05-2018 Ansøgnings frist : 12-07-2018

Servicetekniker med hang til fødevarer
Jysk Vikarservice A/S, Holbæk
Produktionsapparatet i en fødevarevirksomhed har også brug for en kærlig, faglært hånd ind imellem.  Har du en uddannelse inden for smede-, mekanikerområdet e.l., er det måske dig, vores kunde er på jagt efter til et længerevarende vikariat.  For at komme i betragtning til stillingen, skal du:
Indrykket : 16-05-2018 Ansøgnings frist : 11-07-2018

Logistikmedarbejder
OLE ALMEBORG A/S
Logistikafdelingen hos OA søger ny medarbejder til hurtigst mulig tiltrædelse. Afdelingens funktioner er vareindkøb, varemodtagelse, varekontrol, ordrebehandling, forsendelse samt andre servicefunktioner for produktionen. Arbejdsopgaver for den kommende person vil primært være:
Indrykket : 16-05-2018 Ansøgnings frist : 11-07-2018

Industriteknikker / Værktøjsmager
Lokal virksomhed søger industritekniker/værktøjsmager   Vi er i fuld gang med udvikle vores forretning og vi søger derfor en praktisk tænkende industritekniker/værktøjsmager, der sammen med vores erfarne team skal styrke vores kompetencer i langdrejning.
Indrykket : 16-05-2018 Ansøgnings frist : 11-07-2018

CNC programmør
DANSK METALBEARBEJDNING A/S
Jeg mangler en stabil og rutineret Industritekniker, der kan programmere CNC styret maskiner. Det gælder både drejning og fræs/Bearbejdningscenter. Typisk størrer emner og få antal. Styring-fanuc og okuma Der forventes en omgængelig person med godt overblik, der samtidig er indstillet på at arbejde i mindre virksomhed.   
Indrykket : 16-05-2018 Ansøgnings frist : 30-05-2018

Industritekniker til fast dag.
FJ INDUSTRIES A/S
FJ Industries A/S søger en faglært/ufaglært kvalitetsbevidst industritekniker til fast dag. Jobbet består i opstilling og produktions-kørsel i vores bearbejdningsafdeling med CNC-dreje og –bore/fræsemaskiner, herunder Star Langdrejer.
Indrykket : 16-05-2018 Ansøgnings frist : 11-06-2018