Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Industritekniker
Genopslag Virksomhed i Vejen Kommune søger en industritekniker til manuelle dreje-, fræse-, svejse-, montage- og reparationsopgaver. Virksomheden har brug for en dygtig medarbejder som kan være med i udviklingsprocessen af specialmaskiner. Virksomheden renoverer alle former for maskiner, samt udfører smede- og maskinarbejde. Du vil blive tilknyttet det mekaniske værksted, hvor de primære opgaver er udvikling, fremstilling og vedligeholdelse af specialmaskiner.   Kvalifikationer:
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 11-01-2019

Tekniker til mekaniske reparations- og vedligeholdelsesopgaver
BODYCOTE VARMEBEHANDLING A/S
Vi søger en engageret medarbejder, til at udføre diverse reparations- og vedligeholdelsesopgaver i vores produktion. Arbejdsopgaverne vil primært bestå i div. mekaniske reparationer. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du ligeledes har erfaring med elektriske reparations- og vedligeholdelsesopgaver.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Teknisk medarbejder til teknisk afdeling i Kolding
EUROPART DANMARK A/S
Er du den, vi søger? HAR DU EN TEKNISK BAGGRUND – OG HAR DU FOKUS PÅ KUNDESERVICE? Så kan EUROPART Danmark A/S tilbyde dig det perfekte job, hvor du kommer til at arbejde med de bedste produkter på markedet.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 07-01-2019

CIMBRIA søger maskinarbejder/Industritekniker
Cimbria Manufacturing A/S
Til vores maskinværksted på Fårtoftvej søger vi en faglært maskinarbejder/industritekniker med kendskab til CNC drejning med Fanuc og Haas styringer. Vi arbejder på to skift og du vil blive en del af dagholdet som betjener Haas DS 30 Y og DMG Mori NZX 2000, begge med robot og stanglader. Du skal være pligtopfyldende og skal kunne arbejde selvstændigt. Tiltrædelse snarest muligt!
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 31-01-2019

Maskinmedarbejder søges til manuel drejning for attraktiv virksomhed i Silkeborg
TEMP TEAM A/S
For vores gode kunde i Silkeborg, søger TEMP-TEAM en dygtig maskinmedarbejder til forskellige spændende opgaver og projekter. Virksomheden har travlt og søger derfor en smed/maskinarbejder, som har erfaring i anvendelsen af manuel spåntagende drejning/fræsning, til deres drejeafdeling.Dine primære arbejdsopgaver vil være:
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-01-2019

Elektronikfagtekniker til Forsvarets Hovedværksteder (genopslag)
Forsvarets Hovedværksteder, Frederikshavn
Drømmer du om at arbejde med masser af elektronik, og kan du tage udfordringer med et smil, skal du søge stillingen som elektronikfagtekniker ved Sensor- & optronikværkstedet i Frederikshavn.Om os
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 13-01-2019

Industritekniker - RIGTIG GOD LØN!
Job InWest Vikar
For maskinfabrik i Odense-området søger vi en Industriteknikker/Maskinarbejder. Der er tale om en fast stilling. Der er RIGTIG GOD LØN!    Om virksomheden og jobbet: 
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018

Industritekniker til fast stilling - RIGTIG GOD LØN!
Job InWest Vikar
For maskinfabrik i Skanderborg-området søger vi en Industriteknikker/Maskinarbejder. Der er tale om en fast stilling. Der er RIGTIG GOD LØN!    Om virksomheden og jobbet: 
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018

Maskinarbejder - Industritekniker
Medarbejderne ApS
Om jobbet: Vores kunde i Vejle er i en rivende udvikling og udvidelse og har meget travlt. Vi søger derfor en medarbejder, som selvstændigt kan arbejde med indkøring af programmer, opstille og betjene CNC maskiner samt foretage kontrolmåling af emner. Alt foregår i et frit arbejdsmiljø, hvor ansvarlighed og engagement gør, at du selv planlægger din dag efter de overordnede mål.
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 11-01-2019

ScanPeople søger Teknisk Supporter til Nilpeter A/S
SCANPEOPLE ApS
Vi søger en Teknisk Supporter til en spændende og udfordrende stilling i en stor, international og markedsførende virksomhed.  Nilpeters digitale produktlinje bliver dit hovedområde, og som Teknisk Supporter får du et udfordrende job. Du vil i det daglige fungere som bindeled mellem den interne, digitale udviklingsafdeling og agenter/kunder. Du vil have fokus på support og forebyggende vedligeholdelse (preventive maintenance) samt træning af kunder, agenter og rejsemontører.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 19-12-2018