Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Industritekniker søges til Kolding - FAST STILLING - GOD LØN
Job InWest Vikar
For virksomhed i Kolding-området søger vi en Industriteknikker/Maskinarbejder. Der er tale om en fast stilling.   Om virksomheden:  En spændende metalvirksomhed i rivende udvikling. Beskæftiger sig med alt indenfor CNC fræsning og drejning.   Om jobbet: 
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 26-04-2019

Industritekniker søges til Odense - FAST STILLING - GOD LØN!
Job InWest Vikar
For virksomhed i Odense-området søger vi en Industriteknikker/Maskinarbejder. Der er tale om en fast stilling.   Om virksomheden:  En spændende metalvirksomhed i rivende udvikling. Beskæftiger sig med alt indenfor CNC fræsning og drejning.   Om jobbet: 
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 26-04-2019

Industritekniker søges til Århus - FAST STILLING - GOD LØN
Job InWest Vikar
For virksomhed i Århus-området søger vi en Industriteknikker/Maskinarbejder. Der er tale om en fast stilling.   Om virksomheden:  En spændende metalvirksomhed i rivende udvikling. Beskæftiger sig med alt indenfor CNC fræsning og drejning.   Om jobbet: 
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 26-04-2019

Industritekniker søges til Ølgod - FAST STILLING - GOD LØN!
Job InWest Vikar
Lidt om virksomheden Virksomheden arbejder inden for produktion.  Som industritekniker kommer du til at arbejde med at stille op, CNC fræse og dreje opgaver. Det er en fordel, hvis du har kendskab til TRAUP programmering, men ikke et krav.   Hvad skal du kunne? Du er uddannet Industriktekniker, og er dygtig til dit fag. Du har gerne erfaring med TRAUP programmering.  
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 23-04-2019

Industritekniker søges til Kolding - FAST STILLING - GOD LØN!
Job InWest Vikar
Lidt om virksomheden Virksomheden arbejder inden for snit og stans.  Som industritekniker kommer du til at arbejde med sniit og stans, CNC fræse og dreje opgaver. Du bliver en aktiv del af hverdagen.   Hvad skal du kunne? Du er uddannet Industriktekniker, og er dygtig til dit fag. Ring på tlf. 25388737 og få en uforpligtende snak med os, da vi hele tiden mangler dygtige folk.  
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 23-04-2019

Industritekniker søges til Horsens området - FAST STILLING - GOD LØN!
Job InWest Vikar
Lidt om virksomheden Virksomheden arbejder inden for produktion og reparation af kundetilpassede hydraulikcylindre, CNC bearbejdning, robotsvejsning og langhulsboring. Som industritekniker kommer du til at arbejde med opstilling, programmering i Matzak, CNC fræse og dreje opgaver. Store som små emner.   Hvad skal du kunne? Du er uddannet Industriktekniker og har min. 3 års erfaring samt er dygtig til dit fag. Du har erfaring med Matzak programmering.  
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 23-04-2019

Industritekniker søges til Fredericia området - FAST STILLING - GOD LØN!
Job InWest Vikar
Lidt om virksomheden Virksomheden arbejder primært med reparationsopgaver med speciale i rustfri. Virksomheden arbejder dog også med alu, plastik og jern. Som industritekniker kommer du til at arbejde med at stille op, CNC fræse og dreje opgaver. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Matzak programmering. Hype in Hype styring er en del af arbejdsopgaverne.   Hvad skal du kunne? Du er uddannet Industriktekniker, og er dygtig til dit fag. Du skal kunne arbejde selvstændigt.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 23-04-2019

Servicetekniker
Coffee by Storm ApS
Elsker du god kaffe og kunne du tænke dig at arbejde med verdens mest avancerede espressomaskiner? Så har du mulighed for at blive servicetekniker i en af landets mest ambitiøse og passionerede kaffevirksomheder. Du vil blive en del af et team af dygtige kollegaer og kommer til at arbejde tæt sammen med Fritz Storm, tidligere baristaverdensmester. Vi er en mindre organisation med et godt sammenhold og en klar mission om at tilbyde vores kunder den bedste firmakaffe.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 21-05-2019

Industritekniker til ODIN Engineering A/S i Slagelse
ODIN ENGINEERING A/S
Er bearbejdning i høj kvalitet din hjemmebane, så læs med her! Har du erfaring med opspænding og bearbejdning af større emner, kombineret med kendskab til Heidenhain styringer, så er det dig, vi søger.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Industritekniker/operatør til laserskærer hos ODIN Engineering A/S i Slagelse
ODIN ENGINEERING A/S
Kan du gøre en forskel ved vores laserskærer, så læs med her! Du bliver en vigtig brik i vores samlede høje leveringssikkerhed, - og i at kunne levere laserskårede dele indenfor 24 timer! Brug din faglighed I dit daglige arbejde skal du også medvirke til at sikre ODIN’s høje kvalitet på vores laserskårede dele på vores Trumpf TruLaser 1030. I perioder kan deltagelse i mekanisk maskinmontage såvel som forefaldende opgaver forekomme.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019