Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Ufaglærte montører/mekanikere søges til fast stilling
Work4all Vejle
For en virksomhed i Esbjerg, søger vi en dygtig lastvognsmekaniker/landbrugsmekaniker/ufaglært montør - gerne med erfaring indenfor trailer og/eller lastbiler. Der er tale om en fastansættelse på fuldtid med opstart når den rette kandidat er fundet.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 31-03-2018

Trailermekaniker
JLS Padborg
Til trailerværksted søges medarbejder til reparation og synsklargøring af sættevogne og andet tungt transportmateriel. Vi ser gerne du har en uddannelse indenfor metalfaget, f.eks. mekaniker eller smed, men har du arbejdet med mekanik tidligere, hører vi også gerne fra dig. Arbejdet vil primært foregå i vores afdeling i Padborg, men der er mulighed for at arbejdet i perioder vil foregå i vores afdeling i Kolding. Vi tilbyder ordnede ansættelsesvilkår og løn efter kvalifikationer.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 14-03-2018

Klargøringsmand / Mekaniker.
Homewash ApS
Homewash søger en dygtig og erfaren klargøringsmand / Mekaniker, der kan arbejde selvstændigt, effektivt med høj kvalitet hvergang.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 28-03-2018

Spændene elevplads som Bådmekaniker.
HAVNESERVICE MARINECENTER HORSENS ApS
Vi søger en bådmekanikerelev. Er det dig vi lige mangler ? Så send os en ansøgning eller kom forbi butikken til en uformel snak. Se mere information om uddannelsen på www.havneservice.dk /vi hjælper med/ledige stillinger eller www.facebook.com/havneservice.dk/. Uddannelsen er ret ny og jobmulighederne er gode.
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 19-03-2018

Trailer/lastvognsmekaniker
MAIMBURG SERVICECENTER A/S
Vi søger en energisk og faglig dygtig trailer/lastvognsmekaniker med bredt kendskab til servicering, synsklargøring og reparation af alle fabrikater af trailere og lastbiler.Sammen med dine kolleger skal du være med til at sikre en høj kvalitet af de reparationer værkstedet udfører.Fleksibilitet og selvstændighed er et krav, men du skal også kunne samarbejde med dine kolleger ved større reparationer.Vi råder over over moderne værkstedsfaciliteter med det nødvendige computerudstyr til fejlfinding på lastbiler.
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 06-04-2018

Trailermekaniker
JLS Kolding
Til trailerværksted søges medarbejder til reparation og synsklargøring af sættevogne og andet tungt transportmateriel. Vi ser gerne du har en uddannelse indenfor metalfaget, f.eks. mekaniker eller smed, men har du arbejdet med mekanik tidligere, hører vi også gerne fra dig. Arbejdet vil foregå primært i vores afdeling i Kolding, men der er mulighed for at arbejdet i perioder vil foregå i Tilst eller Padborg.
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 07-03-2018

Auto mekaniker søges
TP SMEDE OG MARINESERVICE ApS
Til virksomhed på vestlolland søges erfaren faglært mekaniker til reparation af person og mindre varevogne. Skal have erfaring med fejlfinding og forskellige test-systemer. Fast stilling kan påregnes. For yderligere oplysninger kontakt  Thomas på  20463172.  
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 23-03-2018

Vi søger en automontør/mekaniker til Helsingørs nyeste og mest moderne bilhus.
Bilhuset Elmer Helsingør ApS
Har du lyst til en travl og afvekslende hverdag med gode kollegaer i et topmoderne bilhus?Vi tilbyder en alsidig og nyoprettet stilling i et billhus i en spændende udvikling. Bilhuset Elmer har 3 afdelinger og vi forhandler 5 mærker.
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 27-02-2018

Truck mechanic for repair of forklifts in Denmark
EU MONTAGE DANMARK ApS
HIRING - EU Montage Denmark are looking for a mechanic for repair of forklifts on the behalt of a customer. The work is in Varde. Start will be ASAP.EU Montage will take care of accomudation. The salary will be negotiated. To apply for job please send your resume to: job@eumontage.dk.For more information about EU Montage please take a look at: http://www.eumontage.dkWe are looking forward to hear from you.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 25-02-2018

Montør til Euromaster Odense
EUROMASTER DANMARK A/S, Odense
Er du en dynamisk, fleksibel og fagligt dygtig montør, der samler på glade kunder? Hvis svaret er ja, og du også er en person, der tager ansvar og lægger vægt på kvalitet og god kundeservice, så er du måske vores nye medarbejder til et godt team på seks kolleger i Odense.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 01-04-2018