Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Faglært Landbrugsmaskinmekaniker
Thy - Mors Udmugning- og Maskinservice v/Jan Skårup Christensen
Vi har travlt derfor søger vi en ny medarbejder, hovedsaligt til at reparerer på værkstedet. Vi er en alsidig maskinforretning, som reparerer alle former for traktorer, minilæsser og landbrugsmaskiner.   Vi beskæftiger i dag 10 mand. Henvendelse til Jan på mobil 20 99 13 77 eller mail  jan@thy-mors.dk    
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 05-02-2019

Smed / Montør til værksted
MAIMBURG SERVICECENTER A/S
Vi søger en energisk og faglig dygtig smed/montør til reparation og opretning af trailere og lastbiler. Sammen med dine kolleger skal du være med til at sikre en høj kvalitet af de reparationer værkstedet udfører. Fleksibilitet og selvstændighed er et krav, men du skal også kunne samarbejde med dine kolleger ved større reparationer. Vi råder over over moderne værkstedsfaciliteter med det nødvendige computerudstyr til fejlfinding på lastbiler.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 06-02-2019

Lastvognsmekaniker
MH AUTO OG LASTVOGNE ApS
Primære arbejdsopgaver: Reparation Service - smøring, olieskift Teknisk fejlsøgning. Faglig kvalifikationer: Uddannet lastvognsmekaniker, gerne med et par års erfaring. Ansvarsbevis og pålidelig. Serviceminded. Har en god ordenssans. Personlig kvalifikationer:
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 31-12-2018

Mekaniker til autoværksted
MATCHMIND A/S
Mekaniker til autoværksted MatchMind søger en dygtig mekaniker for kunde i Aalborg. Vi forestiller os, at du er uddannet automekaniker og har arbejdet med faget i en årrække. Der er tale om et længerevarende vikariat med henblik på fastansættelse og med opstart i starten af det nye år. Vi forventer, at:
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 28-12-2018

Entreprenørmekaniker til G.S.V. Materieludlejning A/S, Aarhus
JKS a/s, Århus
Om jobbet Som mekaniker i G.S.V. Materieludlejning A/S bliver du en del af værkstedet og et fællesskab med næste udlejning. Med reference til værkfører Bent Pedersen vil dine primære opgaver, i samarbejde dine øvrige kollegaer, være reparationer og servicering af vores udlejningslifte, entreprenørmaskiner og teleskoplæssere. Om dig
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Medarbejder til vedligehold på eftermiddag-/aftenhold i Give
Work4all Vejle
For en virksomhed i Give området, søger vi en dygtig og erfaren medarbejder til vedligehold af trucks og andre maskiner. Det er IKKE et krav at du er faglært, blot at du har hænderne skruet rigtigt på og gerne har lidt erfaring med almindeligt vedligehold. Arbejdstiden vil ligge på eftermiddag-/aftenhold, hvor du selv vil være med til at præge arbejdstiden efter behov. 
Indrykket : 11-12-2018 Ansøgnings frist : 05-02-2019

Auto-/Lastvogns-mekaniker søges til Hovedstadens Beredskab
Hovedstadens Beredskab
Auto-/Lastvogns-mekaniker søges til Hovedstadens Beredskab Vil du være med til at sikre, at vores køretøjer er i optimal stand, når vi rykker ud til brande og ulykker? Så har vi en ledig stilling som auto-/lastvogns-mekaniker i vores afdeling for Teknik til besættelse snarest muligt.
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 04-01-2019

Entreprenørmekaniker til G.S.V. Materieludlejning A/S, Aarhus
JKS a/s, Århus
Om jobbet Som mekaniker i G.S.V. Materieludlejning A/S bliver du en del af værkstedet og et fællesskab med næste udlejning. Med reference til værkfører Bent Pedersen vil dine primære opgaver, i samarbejde dine øvrige kollegaer, være reparationer og servicering af vores udlejningslifte, entreprenørmaskiner og teleskoplæssere. Om dig
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Automekaniker/automontør i højeste gear søges
Erritsø Autoservice v/Jannick Rasmussen
Der er stor travlhed på det lille værksted. Derfor søger vi en automekaniker/automontør til tiltrædelse hurtigst muligt. Vi tilbyder dig:
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 03-02-2019

Dygtige mekaniker søges til Minibuses Sprinter
CPH MINIBUSSER ApS
Vi søger en minibusser mekaniker under 3,5 t til vores værksted i Karlslunde, der er full udstyret værksted for mærkerne Mercedes-Benz . Da vi har travlt, har vi brug for et ekstra sæt hænder i motorrummet - hurtigst muligt! Vi arbejder mest med alm. service og vedligeholdelse til vores biler.      Vi kan tilbyde:    
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 04-02-2019