Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Mekaniker til Euromaster Esbjerg
EUROMASTER DANMARK A/S, Esbjerg
Lige nu er vi på jagt efter vores nye kollega til vores center i Esbjerg på havnen, hvor vi søger en fagligt dygtig mekaniker, der er klar til at tage fat på alle de spændende mekaniske opgaver. Dine dage er aldrig kedelige, og opgaverne aldrig de samme. Den ene dag er du på havnen og arbejder med de store dæk, og den næste dag laver du service på en Polo på liften. Du kommer både til at arbejde med vores mange erhvervskunder i industrien og med vores leasingkunder i en udfordrende hverdag.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

Vi søger en erfaren allround automekaniker.
Din Bil Doktor Aps
Den rigtige til jobbet vil besidde følgende egenskaber: 
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 28-08-2018

Mekaniker til Euromaster Holstebro
EUROMASTER DANMARK A/S, Holstebro
Vi er på jagt efter en mekaniker til vores center i Holstebro, så hvis du er en fagligt dygtig mekaniker, der ikke er bange for at tage ansvar og gå forrest, er du måske vores nye kollega i Holstebro. Om jobbet I Holstebro bliver du en del af en arbejdsplads, hvor vi har højt til loftet og vægter glade kunder og god service højt.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

Lastvognsmekaniker/entreprenørmaskinmekaniker
JKS a/s, Roskilde
JKS søger for virksomhed i Roskildeområdet en dygtig og erfaren entreprenørmaskinmekaniker/lastvognsmekaniker, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Der er tale om et Try & Hire forløb med mulighed for fastansættelse. Arbejdsopgaver: Hydraulik og elektronisk fejlfinding Reparation og vedligeholdelse af entreprenør- og maskinmateriel Klargøring Kontrol Service Faglige kompetencer:
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 13-09-2018

Mekaniker med ledelsesansvar til autoophug
Vojens Autoophug
Vojens Autoophug har travlt og søger en dygtig og erfaren mekaniker til vores afdeling for demontering af miljøbiler. Arbejdet vil primært bestå i at lede og fordele arbejdet ved demontering af miljøbiler. Vores nye mekaniker må påregne selv at skulle deltage i demonteringen af miljøbiler.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 30-09-2018

Mekaniker til vores afdeling i Vojens
Vojens Autoophug
Vi søger til vores virksomhed, Vojens Autoophug ApS, en mekaniker til demontage af udtjente biler. Arbejdet vil primært bestå i at demontere udtjente biler samt være vores ledende mekaniker behjælpelig med ad hoc opgaver. Det forventes, at du kan arbejde selvstændigt, at du har et godt kendskab til biler, at du er fleksibel, og at du har let ved at omgås andre mennesker. Da nogle arbejdsopgaver vil foregå på pc vil et godt kendskab til edb være at foretrække.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 30-09-2018

Mekaniker til serviceværksted
Vojens Autoophug
Vojens Autoophug har travlt og søger en dygtig og erfaren mekaniker til vores serviceværksted. Arbejdet vil primært bestå i selvstændigt at servicere de kunder der henvender sig på serviceværkstedet. Da jobbet indebærer arbejde på pc forventer vi at vores nye mekaniker har gode edb kundskaber. Jobbet retter sig mod uddannede automekanikere, som har stor erfaring indenfor autobranchen.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 30-09-2018

Mekaniker
Bjarne Nielsen A/S Birkerød
Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. Til vores Ford og Kia-bilhus i Birkerød søger vi en dygtig mekaniker. Bilhuset er desuden autoriseret serviceværksted for Mazda.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 09-09-2018

Personlig Servicetekniker/Mekaniker
Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S
Hos Pedersen & Nielsen i Grenaa søger vi en ny Personlig Servicetekniker/mekaniker til vores travle værksted. Du vil blive en del af vores autoriserede Renault-, Dacia-, KIA-, Ford-, Volvo- og Fiat-værksted, hvor din rolle sammen med det øvrige team på værkstedet er at sikre høj kvalitet i det udførte arbejde samt god kundetilfredshed.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Servicetekniker/Mekaniker
Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S
Hos Pedersen & Nielsen i Grenaa søger vi en ny Servicetekniker/mekaniker til vores travle værksted. Du vil blive en del af vores autoriserede Renault-, Dacia-, KIA-, Ford-, Volvo- og Fiat-værksted, hvor din rolle sammen med det øvrige team på værkstedet er at sikre høj kvalitet i det udførte arbejde.Vi søger en medarbejder til at varetage følgende arbejdsopgaver:Mekaniske reparationer, fejlfinding, service og montering af tilbehør.Vi tilbyder en særdeles spændende stilling i et team af dygtige kolleger. Personlige kvalifikationer:
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018