Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Kurts Autoværksted i Aabybro søger mekaniker.
KURTS AUTOVÆRKSTED ApS
Kurts Autoværksted Autoskadecenter Nord i Aabybro søger en dygtig og erfarende automekaniker, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Du får 12 kollegaer på vores autoværksted, hvor du løser både store og små opgaver på alle typer af personbiler. Selvom vi har fart på, er der altid en god stemning og vi hjælper hinanden i det daglige arbejde. Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Sådan er vores nye mekaniker:
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 12-06-2019

Værkfører til Xpedit i Farum – BMW-Motorrad motorcykler
JKS a/s, Hillerød
Vi er eneforhandler af BMW-Motorrad og tilbyder den rette en sjælden mulighed for at kombinere værkførererfaring med motorcykelinteresse. Vi søger en energisk værkfører, som gerne allerede kan eller gerne vil lære at arbejde med motorcykler. Helt overordnet fokuserer du på at levere den bedste service og kvalitet til kunderne, og du ved, hvad der skal til, for at dit team kan gøre det samme. Primære arbejdsopgaver
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 17-05-2019

Bjæverskov Autoservice søger to nye mekanikere!
Bjæverskov Autoservice v/Lasse Petersen
Vi har rygende travlt og søger derfor, to engagerede og dygtige mekanikere til vores team. Vi er et lille værksted, med et ungt team, som ligger i Bjæverskov lidt uden for Køge. Vores team består pt. af to mekanikere, Ejer/værkfører og en bogholder. Vi laver alle slags biler, og der vil derfor både være mekanisk arbejde og teknisk fejlfinding på alle bilmærker. Vi forventer af dig at du:
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 12-06-2019

En alsidig, stabil og moden lastvognsmekaniker til reparation og service af alle mærker
JENS JUNKER. HILLERØD A/S
Jens Junker A/S, Vølundsvej 5 i Hillerød har travlt og søger derfor snarest muligt: En alsidig, stabil og moden lastvognsmekaniker til reparation og service af alle mærker.  Vi lægger vægt på, at du: Er uddannet lastvognsmekaniker. Har kørekort. Er serviceminded og villig til at yde en ekstra indsats, når det er krævet. Er vant til at arbejde selvstændigt men kan også samarbejde med de øvrige kollegaer. Vi tilbyder: Et spændende job med ordnede forhold.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 21-05-2019

Kan du sikre høj kundetilfredshed og li’ at skrue på spændende biler?
SKINBJERG AUTO I/S JENS & DANNY SKINBJERG
 SKINBJERG AUTO+LEASING Kan du sikre høj kundetilfredshed og li’ at skrue på spændende biler?
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 25-04-2019

Montør til hydraulikarbejder
SH GROUP A/S
Da vi har meget travlt i vores hydraulikafdeling, søger vi hermed en stabil og fleksibel medarbejder. Paletten af arbejdsopgaver
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 10-06-2019

Mekaniker søges til vores værksted i Hobro
Skorstensgaard Hobro ApS
Bliv en del af koncern i rivende udviklingVi har forrygende travlt og søger derfor en mekaniker, der sætter en ære i at gøre mere end forventet, er effektiv, kvalitetsbevidst og vil være med til at skabe glæde. Du trives i en travl hverdag, med afvekslende opgaver og brænder for at løse både store og små opgaver. Du er selvstændig, stabil, fleksibel, har gode samarbejdsevner og ønsker at yde den bedste kundeservice.
Indrykket : 16-04-2019 Ansøgnings frist : 11-06-2019

Til montageafdelingen hos Nordjysk Autolakering A/S søges dygtig montør
NORDJYSK AUTOLAKERING A/S
Har du hænderne skruet godt på? Til montageafdelingen hos Nordjysk Autolakering A/S søges dygtig montør til af- og påmontering af lastbildele. Stillingen er på 37 timer. Vi lægger vægt på du er: Engageret og stabil En god kollega Erfaren og kan arbejde selvstændigt  Har du lyst til at være vores nye kollega, kontakt indehaver Jesper Backhausen på T: 40578859 eller send en ansøgning til info@nordjysk-autolakering.dk.
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 10-06-2019

Medarbejder til Hydremas montageafdeling
Hviid & Larsen
Hydrema A/S beliggende I Støvring, syd for Aalborg søger engageret og fleksibel medarbejder til montageafdelingen.
Indrykket : 15-04-2019 Ansøgnings frist : 15-05-2019

Genopslag - Alsidig landbrugsmaskine-/entreprenør mekaniker til Vej og Park
Vej og Park
Om jobbetNordfyns Kommune søger en landbrugsmaskine-/entreprenør mekaniker med tiltrædelse snarest muligt, dog senest den 1. juni 2019 eller snarest muligt. Stillingen er på 37 timer ugentlig. Du vil indgå i Nordfyn Kommunes Vej og Park. Du skal indgå i et team, og det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde og har respekt for den kultur og de værdier vi har i Nordfyns Kommune. Vi kan tilbyde eget stort moderne værksted, hvor vi vægter et godt arbejdsmiljø og kvalitet i arbejdet.
Indrykket : 14-04-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019