Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Mekaniker til QuickPot Helsingør
QuickPot A/S
Vi har travlt! Derfor søger vi Mekaniker/Automontør til alsidig stilling ved QuickPot Helsingør.  I det daglige arbejde bliver du en del af et team med 1 værkstedschef, 4 mekanikersvende og 1 lærling. 
Indrykket : 25-05-2018 Ansøgnings frist : 23-06-2018

Landbrugsmaskinmekaniker/mekaniker/klargøringsmand søges!
HOLT AUTO & MASKINHANDEL ApS
Jeg søger en dygtig og pligtopfyldende landbrugsmaskinmekaniker/mekaniker/klargøringsmand. Jeg har brug for en medarbejder med ordenssans og gå-på-mod i en til tider lettere presset hverdag. 
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Mekaniker, Ford
Bjarne Nielsen A/S Hørsholm
Hos Bjarne Nielsen brænder vi for at gøre en forskel. Vi forsøger at tænke nyt, og udvikle os, så vi i fællesskab kan skabe Danmarks mest moderne bilkoncern. Til vores Ford-bilhus i Hørsholm søger vi en dygtig Ford-mekaniker. Du bliver en del af stærkt team, som hjælper vores kunder med alle typer af mekaniske reparationer.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 20-06-2018

Speedline A/S søger cykelmekaniker
SPEEDLINE A/S
Er du Speedline A/S' nye cykelmekaniker? Er du en erfaren cykelmekaniker med gode tekniske færdigheder, og har du lyst til at arbejde i en virksomhed i udvikling? Så er det måske lige dig, vi søger til vores cykelværksted i Skanderborg.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

faglært cykelmekaniker til Bike & Co Helsingør
Bike & Co Helsingør V/BRIAN SØRENSEN
Vi tilbyder varierede reparations opgaver: almindelige cykelreparationer hydrauliske systemer reparation, gaffelservice Shimano´s elektriske komponenter reparation af el-cykler, alle systemer relevant efteruddannelse dygtige, engagerede kollegaer løn efter kvalifikationer Vi forventer: mødestabil og pålidelig er udadvendt og salgsorienteret yder en ekstra indsats i travle perioder tager ansvar for reparationer er færdig til tiden
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 30-06-2018

Automekaniker søges til autoværksted i Billund.
DANSKE BILLUND ApS
Bemandingskontoret Danske søger en automekaniker til kunde i Billund. Det er et vikariat, med henblik på en fast stilling, start omgående. Løn efter kvalifikationer. Du skal kunne tale og forstå dansk, på grund af dialogen i mellem værkstedet og kunderne, skal forgå gnidningsfrit. Vikariatet forventes at varer i 3 mdr.    Arbejdet består blandt andet af:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Mekaniker/Autotekniker til QuickPot Rødovre
QuickPot A/S
Vi har travlt! Derfor søger vi en erfaren Mekaniker/Autotekniker til vores værksteder i Rødovre Som mekaniker ved QuickPot bliver man en del af et team, hvor engagement, ansvarlighed og kundepleje er en naturlig del af hverdagen. Der lægges vægt på faglig dygtighed samt gode samarbejdsevner.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 21-06-2018

Mekaniker til QuickPot Næstved
QuickPot A/S
Vi har travlt! Derfor søger vi en erfaren Mekaniker/Autotekniker til vores værksted i Næstved Som mekaniker ved QuickPot bliver man en del af et team, hvor engagement, ansvarlighed og kundepleje er en naturlig del af hverdagen. Der lægges vægt på faglig dygtighed samt gode samarbejdsevner.
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 21-06-2018

Vi har travlt på vores værksted, og søger derfor en dygtig mekaniker / tekniker til vores AutoMester-værksted.
CC biler Kallerup v/Casper Christensen
CC Biler er et moderne og professionelt værksted - med alt det nyeste udstyr og teknologi. Vi kan servicere alle mærker og modeller, uanset om de er helt nye eller gamle. Vi søger den dygtige mekaniker der går med en værkfører/teamleder i maven, da du skal afløse indehaver i ferier, ved uddannelse og lign. samt i travle perioder.   Vi forventer, at du:
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 15-06-2018

Mekaniker
AUTOCENTRET A/S
Vi søger en mekaniker eller en person som har hænderne god skruet på, skal have en forståelse om biler/trailer i alle størrelser og mærker. Om Dig:   - Du har overblik - Du kan arbejde med mange bolde i luften - Du er imødekommende - Du er serviceminded - Du er evt. interesseret i weekendarbejde   Kørekort påkræves - gerne kørekort til lastbil men ikke et krav. Tiltrædelse - hurtigst muligt
Indrykket : 23-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018