Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Produktionsplanlægger med procesforståelse til International Plastvirksomhed i Kolding
WolterJohannsen
Vil du være med til at udvikle og optimere arbejdsgangene omkring produktionsplanlægning? RPC Kolding er i øjeblikket på vej igennem en automatiseringsproces, og vi søger derfor en dygtig planlægger, som trives med udfordringer og ønsker at bidrage med sin værktøjskasse og gode humør. Har du erfaring fra en lignende rolle, så bør du læse videre og blive klogere på, hvad vi kan tilbyde… Garvet plastvirksomhed med udvikling i højsædet
Indrykket : 10-12-2018 Ansøgnings frist : 01-02-2019

Produktionsteknolog
Bifodan A/S
Med hovedkontor i Hundested har Bifodan A/S siden 1996 udviklet, produceret og markedsført probiotiske kosttilskud og OTC produkter som private label. Produkterne afsættes business to business på det globale marked primært til hovedmarkederne i Europa og USA. Vores value proposition er baseret på klinisk veldokumenterede innovative produkter af høj kvalitet, fremstillet i henhold til GMP standard.
Indrykket : 06-12-2018 Ansøgnings frist : 16-01-2019

Supply Planner
RAMSDAL A/S
SUPPLY PLANNER Ramsdal Executive søger, til Kerry Ingredients i Glamsbjerg, en erfaren Supply planner, der kan omsætte det teoretiske til praksis. Kerry Ingredients Glamsbjerg på Fyn er en del af den irske koncern Kerry Group, der med sine 25.500 medarbejdere på verdensplan er en førende global leverandør af fødevareingredienser. Kerry Ingredients Glamsbjerg har specialiseret sig i produktion og salg af ostepulver og har en stor portefølje af multinationale kunder i Europa og Asien.
Indrykket : 03-12-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

DIS i Stilling søger en Senior Mechanical Engineer
Dansk IngeniørService A/S
Brænder du for at blive en del af en innovativ og hastigt voksende virksomhed? Og har du en stærk teknisk baggrund samt erfaring inden for vindbranchen? Så har du nu muligheden for at bidrage til DIS fortsatte vækst, når vi søger en erfaren Senior Mechanical Engineer til vores kontor i Stilling.
Indrykket : 27-11-2018 Ansøgnings frist : 27-12-2018

Dygtig 3D konstruktør søges til Scanico A/S
MatchMind A/S
Scanico A/S i Aalborg oplever en stigende vækst og søger derfor en dygtig produktionsteknolog eller teknisk designer til konstruktionsafdelingen. Du får en vigtig rolle i afdelingen med selvstændigt ansvar for konstruktionsopgaver af indfrysningsudstyr til fødevareindustrien, og samtidig bliver du del af et dygtigt og engageret projektteam på 12 medarbejdere.
Indrykket : 21-11-2018 Ansøgnings frist : 16-01-2019

Produktionstekniker
ETK EMS Skanderborg A/S
Er du produktionstekniker med en erfaring inden for elektronik og mekanisk samling, kan du være vores nye medarbejder i vores Back-End afdeling. Back-End afdeling beskæftiger sig med mekanisk samling og test af apparater.
Indrykket : 15-11-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

R&D Engineer til NGI A/S
MatchMind A/S
Brænder du for at arbejde med konstruktion i 3D, og vil du være med til at udvikle de bedste løsninger inden for rustfrie komponenter? Så søger NGI A/S i Nørresundby en dygtig R&D Engineer.
Indrykket : 15-11-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Produktionsmedarbejder
Sørensen & Kofoed A/S
Skal du være vores nye kollega?Vi har travlt hos Sørensen & Kofoed A/S og leder efter nye kollegaer til vores produktionslinje.Jobbet:Vi mangler medarbejdere til vores hydraulikproduktion. Jobbet består i montage af fittings på hydraulikslanger på vores værksted i Herlev. Du skal indtaste og færdiggøre ordrer i vores IT-system og udarbejde papirer til forsendelsesafdelingen.Dig:
Indrykket : 05-11-2018 Ansøgnings frist : 31-12-2018

Pakkerimedarbejder.
Humanizer
Vores kunde har travlt og søger derfor pakkerimedarbejder til deres virksomhed i Nakskov. Vores kunde på Lolland, har fået travlt. Derfor søger HumanizeR dygtige, arbejdsomme, energiske og fysisk stærke medarbejder, som kan arbejde selvstændigt og i team. Vi søger personer der sætter pris på at yde en god indsats for virksomheden i deres pakkeriafdeling. Der er tale om et længerevarende vikariat, med mulighed for fastansættelse.
Indrykket : 01-11-2018 Ansøgnings frist : 27-12-2018