Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Produktionsteknolog søges til Randers-området - FAST STILLING OG SUPER GOD LØN!
Job InWest Vikar
Produktionsteknolog søges til Randers-området - FAST STILLING OG GOD LØN!
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019

Produktionsleder søges til MedicoPack A/S
Skelmose ApS
Har du teknisk indsigt og erfaring med high risc-produktion? Har du været ansat i pharma- eller fødevareindustrien? Så er du måske MedicoPacks nye produktionsleder. Der søges en erfaren og udviklingsorienteret produktionsleder til ledelse af pakkefunktionen, samt varetage souschef-funktionen for produktionschefen.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 12-06-2019

Schantz Engineering søger en Produktions teknolog eller Teknisk Assistent/designer.
SCHANTZ ENGINEERING ApS
Indhold: - Konstruktionsarbejde og idegenerering i forbindelse med produkt og produktionsoptimering. - Udførelse af konstruktionsændringer og tilføjelser i samarbejde med projektleder og Ingeniører.        - Udarbejde Produktionsgrundlag for forarbejdning og fremstilling (bl.a. svejseprocedure). - Udarbejdelse og arkivering af dokumentation i henhold til Virksomhedens Kvalitetssystem. EDB:
Indrykket : 11-04-2019 Ansøgnings frist : 01-05-2019

Produktionstekniker/PTA-medarbejder - Viborg
JP KRISTENSEN ApS
    Vil du være med til at opnå ambitiøse mål for Trier Industries A/S indenfor spåntagende bearbejdning?    
Indrykket : 10-04-2019 Ansøgnings frist : 05-06-2019

Produktionstekniker til ZYSTM
BROCK&HR-NAVIGATOR ApS
Zystm A/S arbejder med indretning og rådgivning af logistiske løsninger til sundhedssektoren og laboratorier, hvor fokusområderne er leveringstid/-sikkerhed, kvalitet, design, funktion og fleksibilitet. Zystm er skabt af personer med lang brancheerfaring. Virksomheden er sammensat af et hold af medarbejdere, som hører til den absolutte elite. Zystm har en meget stor grad af egenproduktion i lokalerne i Herning.
Indrykket : 01-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Produktionsplanlægger søges til international virksomhed
ERGONOMIC SOLUTIONS MANUFACTURING A/S
Ergonomic Solutions Manufacturing A/S i Nørresundby søger en produktionsplanlægger til at bidrage med planlægning af produktionen på tværs af organisationen. Vi er en international vækstorienteret virksomhed, hvor du i Supply Chain afdelingen vil få mulighed for at præge den fortsatte vækst og udvikling af jobbet som planlægger.
Indrykket : 01-04-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019

Produktionsleder til betonelementfabrik / Ilulissat:
Jobbest
  KJ Greenland A/S søger Produktionsleder til elementfabrik Kan du se dig selv som produktionsleder hos KJ Greenlands nyetablerede elementfabrik, beliggende i det smukke Ilulissat - motiveres du af at have ansvaret for produktion af betonelementer til nogle af Grønlands kommende byggeprojekter – så læs videre. Stillingens omfang:
Indrykket : 01-04-2019 Ansøgnings frist : 30-04-2019

Maskinkonstruktør
Translyft A/S
Mekanik, hydraulik, 3D-CAD, ansvar for egne projekter, arbejdsmiljø med fokus på personlig udvikling og læring Med direkte reference til vores team leader bliver du en vigtig kollega i vores tekniske afdeling. Du kommer til at arbejde med udvikling og konstruktion af specialtilpassede løfteborde og løsninger til vores mange kunder i Danmark og det øvrige Europa. Du bliver tovholder på dine egne projekter fra den indledende udvikling og konstruktion, til det færdige løftebord bliver leveret til kunden.
Indrykket : 01-04-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019

Produktionsteknolog til NGI Solutions A/S
MatchMind A/S
NGI Solutions A/S i Nørresundby søger en selvstændig og dygtig produktionsteknolog til at projektstyre ordrer på kundespecifikke løsninger i rustfri stål til procesindustrien. NGI er underleverandør til løsninger i rustfrit stål til procesindustrien - primært til farma-, fødevare- og offshore industrien. Du bliver en vigtig del af et team på 10 medarbejdere, hvor samarbejde og holdånd er nøgleord i hverdagen.
Indrykket : 30-03-2019 Ansøgnings frist : 25-05-2019

Konstruktør/produktionsteknolog til innovativ green-tech virksomhed
ESTECH A/S
Er du en effektiv og internationalt orienteret konstruktør, som savner udfordringer i din hverdag? Har du erfaring med anlæg indenfor procesteknologi til det globale marked? Og er du en god kollega, som godt kan lide at være med til at bygge noget nyt op? Hvis ja, så kan du måske blive den første konstruktør vi ansætter i vores nye team. Hvem er vi
Indrykket : 28-03-2019 Ansøgnings frist : 22-04-2019