Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Teknisk assistent til produktionsvirksomhed i Trekantsområdet
& Friends
Ønsker du at være en del af en dynamisk produktionsvirksomhed inden for vindues og dørsystemer?Så søger vi lige nu en dygtig teknisk assistent, der har lyst og evner for at præge din egen hverdag og hvor der bliver sat pris på samarbejde og gode ideer.Du vil blive en del af et engageret team, som i samarbejde med kunder og produktionen sikrer en optimal gennemførelse projekter. Produkterne er kendetegnet ved at være baseret på kendte løsninger og opbygninger, som i større eller mindre grad tilpasses de kundespecifikke ønsker.
Indrykket : 16-02-2018 Ansøgnings frist : 17-03-2018

Intern Teknisk Rådgiver
TEKNIK BUREAUET ApS
Teknik Bureauet søger for MT Spray i Herlev en tekniker til rådgivning, support og projektafvikling. Stillingen kræver teknisk forståelse, så du kan rådgive kunden om den rigtige løsning og styre projektet frem til den endelige løsning er installeret hos kunden. 
Indrykket : 16-02-2018 Ansøgnings frist : 23-03-2018

Vi har travlt, derfor søger vi en Industritekniker.
Röchling Meta-Plast A/S
Vi forventer udoverDu er selvstændig i din måde at arbejde på.Du har et stort gå-på-mod og går på opgaverne med krum hals.Du har en høj grad af fleksibilitet, da du vil opleve at skulle løse opgaver,hvor det er enkeltstyksproduktioner med en høj grad af kompleksitet, samtopgaver hvor det er større serier, hvor alle trin i processen er optimeret tilfulde, for at opnå den bedste udnyttelse af maskinens kapacitet. Vi tilbyderAnsættelse til fast aften eller nattur.Løn efter kvalifikationer samt pensionsordning.Ufo
Indrykket : 13-02-2018 Ansøgnings frist : 04-03-2018

Manufacturing Associates
BIOGEN (DENMARK) NEW MANUFACTURINGApS
Looking for Manufacturing Associates for our three production departments – Media Prep & Support, Cell Culture, and Purification.Job Description
Indrykket : 09-02-2018 Ansøgnings frist : 06-04-2018

Internal Sales Support
Hosta Industries A/S
Garant for korrekt produktionsgrundlagHosta Industries A/S oplever fortsat en stabil øget efterspørgsel og positiv vækst med mange henvendelser fra såvel potentielle som eksisterende kunder. Derfor søger vi endnu en Internal Sales Support, der skal medvirke til at sikre, at alle ordrer og forespørgsler bliver håndteret korrekt og rettidigt, samt at alle kunder modtager en god service. Du bliver som Internal Sales Support en del af et team på fem medarbejdere, der sammen sikrer alle forespørgsler fra vores kunder.
Indrykket : 02-02-2018 Ansøgnings frist : 25-03-2018

Teknisk Gruppeleder
pro&co as
Ingeniør, produktionsteknolog eller lignende med faglig baggrund. Har du en solid teknisk baggrund samt lysten og evnerne til at arbejde i en international produktionsvirksomhed, hvor du får kontakt til kunder i både ind- og udland og får arbejdsopgaver, der rummer målstyring, udvikling af processer samt personaleledelse? Så er stillingen som teknisk gruppeleder i KYOCERA UNIMERCO muligvis noget for dig?
Indrykket : 31-01-2018 Ansøgnings frist : 28-03-2018

Koordinator til Technical Support & Projects
pro&co as
Administrativ stærk tekniker - produktionsteknolog eller lignende.Trives du i en supportfunktion, hvor du kan koble din solide tekniske viden sammen med dine gode administrative egenskaber i løsningen af alsidige opgaver? Så har vi stillingen til dig!Befæstelsesprodukter til byggeindustrienGennem snart 50 år har virksomheden præget befæstelsesmarkedet inden for sit produktområde, og har som markedsledende i Danmark skabt en solid basis for international ekspansion.
Indrykket : 31-01-2018 Ansøgnings frist : 28-03-2018

Vi søger Teknisk tegner / Teknisk assistent / Produktions teknolog / …
FJERO A/S
Har du lyst til faglige udfordringer indenfor dit fag og sætter ære i høj kvalitet af dit arbejde? Så er du måske vores nye medarbejder. Arbejdsopgaver omfatter bl.a. Konstruktion og optegning af kundespecifikke løsninger Udarbejdelse af produktions grundlag Effektivisering og optimering af eksisterende produktionsgrundlag Kundekontakt Vi forventer, at du er
Indrykket : 30-01-2018 Ansøgnings frist : 27-03-2018

Er du vores nye allround tekniske medarbejder?
DEVELTRON A/S
Develtron A/S ekspanderer og mangler en allround teknisk medarbejder, der har fokus på produktion af egne elektronik styringer og serviceopgaver. Du vil få ansvaret for af vores elektronik produktion og prototyper. Arbejdsopgaver: - Ansvar for at opsætte og køre vores SMD montage maskine samt montage - igangsætte små og mellemstore projekter. (Erfaring er ikke et krav, oplæring vil ske her)
Indrykket : 29-01-2018 Ansøgnings frist : 26-03-2018

produktionsteknolog/teknisk tegner
KB SERVICE V/KIM HANSEN BRUNSVIG
vi søger en konstruktør til maskiner til fødevare industrien.vi har meget travlt og vil styrke os på konstruktions siden.er du teknisk tegner/produktionsteknolog og kunne tænke dig at være med til at udvikle en mindre virksomhed.vi producerer næsten alt inden for rustfrit stål og leverer til mange af de større spillerere på markedet.her i virksomheden er ikke 2 opgaver ens.så kunne du tænke dig en alsidig hverdag og har teknisk flair så er det lige dig vi har brug for.
Indrykket : 25-01-2018 Ansøgnings frist : 22-03-2018