Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
PTA-medarbejder, vil du være en del af noget særligt?
BE-GE JANY A/S
Be-Ge Jany har en stærk og stabil plads i markedet blandt kunder og samarbejdspartnere og et ønske om at fortsætte den positive udvikling – en udvikling som præger hele Be-Ge gruppen. Som et led i denne udvikling søger vi, til en nyoprettet position på vores fabrik i Frøstrup, en dygtig og engageret kollega til R&D teamet. 
Indrykket : 22-02-2019 Ansøgnings frist : 06-03-2019

Produktionstekniker
ETK EMS Skanderborg A/S
Er du produktionstekniker med en erfaring inden for elektronik og mekanisk samling, kan du være vores nye medarbejder i vores Back-End afdeling. Back-End afdeling beskæftiger sig med mekanisk samling og test af apparater.
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 15-04-2019

Produktionsplanlægger med sans for detaljen
Front-z A/S
Er du motiveret af at supportere ambitiøse salgs- og produktionsmål gennem en effektiv planlægning, hvor de små detaljer er vigtige – så er du måske vores nye planlægger.
Indrykket : 13-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Produktionsmedarbejder søges
Sørensen & Kofoed A/S
Skal du være vores nye kollega?Vi har travlt hos Sørensen & Kofoed A/S og leder efter nye kollegaer til vores produktionslinje.Jobbet:Vi mangler medarbejdere til vores hydraulikproduktion. Jobbet består i montage af fittings på hydraulikslanger på vores værksted i Herlev. Du skal indtaste og færdiggøre ordrer i vores IT-system og udarbejde papirer til forsendelsesafdelingen.Dig:
Indrykket : 13-02-2019 Ansøgnings frist : 19-03-2019

Teknisk sagsbehandler / produktionsteknolog
Teknisk sagsbehandler / produktionsteknolog søges til virksomhed i Kolding 37 timer om ugen, mødetid kl. 07:00   Jobbeskrivelsen: Arbejde med ordreudskrivning og opfølgning i værkstedet. Vi har C5 og SIGMA-Tek programmer til ordrestyring og tilbudsgivning. Programmering af Laser skærer, Trumpf maskiner Nogen kundekontakt må forventes.   Virksomheden forarbejder stål i alle kvaliteter, sort stål og rustfri stål, samt aluminium.  
Indrykket : 12-02-2019 Ansøgnings frist : 09-04-2019

Produktionsplanlægger med procesforståelse til International Plastvirksomhed i Kolding
WolterJohannsen
Vil du være med til at udvikle og optimere arbejdsgangene omkring produktionsplanlægning? RPC Kolding er i øjeblikket på vej igennem en automatiseringsproces, og vi søger derfor en dygtig planlægger, som trives med udfordringer og ønsker at bidrage med sin værktøjskasse og gode humør. Har du erfaring fra en lignende rolle, så bør du læse videre og blive klogere på, hvad vi kan tilbyde… Garvet plastvirksomhed med udvikling i højsædet
Indrykket : 11-02-2019 Ansøgnings frist : 01-04-2019

Konstruktør – Fredericia
Kjær Vikar og Rekruttering
Kunne du tænke dig en selvstændig og krævende stilling med spændende udfordringer og både faglige og personlige udviklingsmuligheder i en dynamisk, åben og uformel virksomhedskultur med korte beslutningsveje? Vores kunde oplever fortsat stigende ordreindgang, og søger derfor en maskinkonstruktør til deres projektafdeling i Fredericia. Som ny kollega vil du blive en del af et team af projektledere som består af produktionsingeniører, EL-ingeniører samt maskinmestre. Det primære fokus i den nyoprettede stilling vil bestå af:
Indrykket : 08-02-2019 Ansøgnings frist : 05-04-2019

Produktionsassistent
Ramsdal Gruppen Holding ApS
VI SØGER EN KOLLEGA MED HÆNDERNE SKRUET RIGTIGT PÅ - OG HJERTET DET RIGTIGE STED   Hvem er vi? Superwerk er en registreret socialøkonomisk virksomhed, hvor hovedformålet er at hjælpe unge i job. Vi har et godt samarbejde med Odense Kommune i fht. gennemførelse af jobudviklingsforløb og afklaringsforløb for unge, der genem forløb hos os får mulighed for at udnytte- og udvikle deres ressourcer og arbejdsevne bedst muligt.
Indrykket : 07-02-2019 Ansøgnings frist : 14-03-2019

KONSTRUKTIONSLEDER
Elgaard Mancom
Overdækgninger - Galvaniseret stål - Århusområdet
Indrykket : 07-02-2019 Ansøgnings frist : 01-03-2019

Manufacturing Associate
BIOGEN (DENMARK) NEW MANUFACTURINGApS
Job Category: Manufacturing Requisition Number: 36892BR Job Description
Indrykket : 06-02-2019 Ansøgnings frist : 06-03-2019