Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
bagerlærling søges
KOLDBY BAGERI V/KARSTEN STRØM
vi søger en bagerlærling nu eller til sommer der er et krav at du har gemmenført gundforløb  
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 20-04-2018

Detailslagterelev søges til Meny i Als
Meny ALS ApS
MENY Als søger en stabil, smilende og engageret detailslagterelev, som skal være med til at fastholde og fortsætte den gode udvikling i vores slagterafdeling.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 17-04-2018

Delikatesseelev
KVICKLY SVENDBORG CITY
Har du de sprødeste svær blandt vennerne? Bliv delikatesseelev i Kvickly Svendborg City Brug dine hænder, og lær at tilberede frisk og hjemmelavet mad, der giver gode oplevelser. Og få et fedt team og venskaber for livet. Bliv delikatesseelev i Kvickly Svendborg City. I Coop er vores vision at få danskerne til at spise bedre, og du får mulighed for at hjælpe til. Vi glæder os til at byde dig velkommen i et super sammenhold.Lær alt om god mad
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 18-04-2018

Slagterelev
KVICKLY SVENDBORG CITY
Bliv kongen af kød - og slagterelev i Kvickly Svendborg City Få stærke venskaber i et fedt, socialt miljø. Her lærer du et håndværk fra bunden. Og hjælper vores kunder til gode oplevelser. I Coop er vores vision at få danskerne til at spise bedre, og du får mulighed for at hjælpe til. Bliv slagterelev i Kvickly Svendborg City. Vi fokuserer på kvalitet og gode madoplevelser, og vi glæder os til at byde dig velkommen i et super sammenhold.
Indrykket : 21-02-2018 Ansøgnings frist : 18-04-2018

Slagterlærling og tarmlærling
TICAN FRESH MEAT THISTED A/S
Tican's søger friske og engagerede slagterlærlinge til tiltrædelse 1. april 2018.Har du lyst til at uddanne dig indenfor en branche, hvor aktivitetsniveauet er højt, og hvor præcision er vigtig?Brænder du samtidig for at levere et godt stykke arbejde, og er du arbejdsom og mødestabil, er dette måske noget for dig.Vi tilbyder:• Et spændende elevforløb hvor du lærer faget helt fra bunden• Vi giver dig de bedste forudsætninger for at blive en rigtig dygtig slagter
Indrykket : 19-02-2018 Ansøgnings frist : 31-03-2018

Bagerlærling
Guldbageren i Aalestrup
Vi har forrygende travlt og søger derfor straks en ny medarbejder, der kunne tænke sig at komme i lære indenfor bagerfaget. Det er et krav, at du er motiveret og virkelig ønsker dig uddannelsen. Der vil ikke blive foretaget ansættelse af lærling med såkaldt voksenlærlinge status. Vi kan tilbyde dig en god læreplads under gode ordnede forhold samtidig med,
Indrykket : 16-02-2018 Ansøgnings frist : 13-04-2018

Bagerlærlinge søges
LAGKAGEHUSET - SILKEBORG
I vores moderne bageri i Silkeborg, har vi nu plads til 4 bagerlærlinge. Vores dygtige bagersvende vil sørge for, at du får en meget bred og alsidig uddannelse inden for faget. I Lagkagehuset sætter vi håndværket i højsædet, så vi altid leverer kvalitetsbrød til vores kunder. Vi uddanner vores lærlinge ud fra de bedste håndværksmæssige metoder.Vi kan tilbyde gode ansættelsesforhold, og vi vil hjælpe dig til at blive en af de bedste i faget.Krav: Lyst og vilje til faget. Du skal være mødestabil og skal kunne holde til stående arbejde.
Indrykket : 13-02-2018 Ansøgnings frist : 20-03-2018

Konditorlærling søges
LAGKAGEHUSET - SILKEBORG
Lagkagehuset i Silkeborg søger konditorlærling.Vi tilbyder en læreplads, hvor fx mesterlære eller voksenlære også kan være en mulighed. Du vil igennem læreperioden få kendskab til alle konditorfagets facetter.Der produceres primært flødekager og tørkager i hverdagene. Festkager og lignende produceres oftest i weekenderne. Krav: Du skal have lyst og vilje til faget samt kunne stå tidligt op om morgenen og tilpasse dig skiftende arbejdstider. Vær´ opmærksom på at I skoleperioderne skal man kunne følge undervisningen på dansk.
Indrykket : 12-02-2018 Ansøgnings frist : 19-03-2018

Bagerelev søges
ECKHOLDTS BAGERI ApS
Vi søger en frisk bagerelev til vores bageri her i Toftlund. Vi er fire svende og to elever i bageriet, men kunne godt tænke os endnu en elev til produktionen, da vi kan se, det vil give os bedre mulighed for at vores elever kommer hele vejen rundt i bageriet. Vores to elever har været her henholdsvis i 1 år for den enes vedkommende og den anden er startet op her i januar 2018. Arbejdstiderne er fra kl. 06:00 om morgenen på hverdage. Man har arbejdsweekend hver tredje weekend, hvor man starter om natten.
Indrykket : 05-02-2018 Ansøgnings frist : 02-03-2018

Bagerlærling - Har du lyst til at være med på holdet i en af Danmarks bedste bagerier
Lagkagehuset
I vores moderne bageri i Fredericia, har vi nu plads til 2 bagerlærlinge og her hos os vil vores dygtige bagersvende sørge for, at du får en meget bred og alsidig uddannelse inden for faget. I Lagkagehuset sætter vi håndværket i højsædet, så vi altid leverer kvalitetsbrød til vores kunder. Vi uddanner vores lærlinge ud fra de bedste håndværksmæssige metoder og du er derfor med til at levere frisk brød til vores kunder over hele dagen i butikkens åbningstid.
Indrykket : 23-01-2018 Ansøgnings frist : 27-02-2018