Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Bagersvend
ØSTERVRÅ BAGERI V/BAGERMESTER HENRIK PETERSEN
Om osØstervrå Bageri er et familiedrevet bageri gennem 25 år. Vi sætter en ære i det gode håndværk med de reneste råvarer. Vi laver godt brød og lækre kager helt fra bunden med de bedste produkter. Vores kunder kommer langvejs fra for at købe vores produkter. Vi holder af at arbejde sammen og i fællesskab få enderne til at nå sammen. Det betyder meget for os alle, at Østervrå Bageri er et godt sted at være for os alle.
Indrykket : 14-08-2018 Ansøgnings frist : 09-10-2018

Havnens Fiskehus søger en frisk og stabil Person til vores morgen pakke team.
HAVNENS FISKEHUS ApS
Vi søger en frisk og stabil person til at indgå på vores tidlige morgen hold. Vi pakker hver nat/morgen store mængder fisk og skaldyr og andre specialiteter til hoteller og restauranter i det meste af Jylland. Vores pakke hold består af 5 stærke mænd. Vi hygger os og stemningen er lun selvom vi til tider har super travlt.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 08-10-2018

Produktionsmedarbejder til nathold
Farsø
Himmerlandskød søger medarbejdere. Hos Himmerlandskød udbener og videreforarbejder vi dansk okse- og kalvekød, som er slagtet på vores egne slagterier. Vi oplever en stigende efterspørgsel for vores produkter, og søger derfor M/K til snarlig tiltrædelse til vores afdeling i Farsø. Hakkehuset - Nathold
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 03-09-2018

Produktionsmedarbejder
Job og Vikargården IVS
Vikargården søger for kunde en produktionsmedarbejder til røgeri   Arbejdsopgaver Filetering af fisk Vakuumpakning af varer Div. ad hoc i produktion   Vi foretrækker:
Indrykket : 10-08-2018 Ansøgnings frist : 04-09-2018

QC - Laborant – Fødevareindustrien
TARGET Headhunting ApS
- med reference til Kvalitetschefen VIRKSOMHEDEN Orkla Foods Danmark er en førende leverandør af mærkevarer til dagligvarehandlen, food service, specialhandlen, apoteker og bagerimarkedet. Orkla Foods Danmarks hovedmarkeder er Norden, Baltikum, udvalgte lande i Centraleuropa samt Indien.
Indrykket : 10-08-2018 Ansøgnings frist : 05-10-2018

Skal der ske noget nyt? - Dropskoger søges
BOLCHERIET A/S
Vil du prøve noget nyt?? Til vores hyggelige bolchekogeri i Løkken & Skagen søger vi en smilende, positiv og udadvendt kollega der kan skabe gode oplevelser til alle vores skønne gæster der besøger os.  Bolcheriet er et åbent bolchekogeri hvor du som dropskoger slynger med bolchemassen og hvor du lærer et fantastisk kunsthåndværk. Bolcheriet bliver besøgt af gæster i alle aldre og alle nationaliteter. Det er derfor vigtigt at du kan gøre dig forståeligt på engelsk.
Indrykket : 10-08-2018 Ansøgnings frist : 26-08-2018

Bagersvend søges
Gertz Danish Bakery
Vi søger en dygtig bagersvend, der kan indgå i vores team. vi forventer at du er faglig dygtig og vant til at arbejde selvstændigt, samt kan arbejde hver anden weekend. Arbejdstiden er fra kl. 5,30 til 13,30 på hverdage og kl. 04.00 til 12.00 i weekenden. (fri hver onsdag). Henvendelse til Bagermester Frank Juhl Nielsen    
Indrykket : 09-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Chokolademedarbejder til Peter Beier Chokolade
PETER BEIER CHOKOLADE A/S
Grundet stigende omsætning søger Peter Beier Chokolade sæson/fuldtidsmedarbejdere til chokoladeproduktion i Gurre nord for København Arbejdsområde: - Produktion - Pakning Peter Beier Chokolade forventer, at du: - Er stabil, fleksibel, loyal og har gode samarbejdsevner - Er kvalitetsbevidst og pligtopfyldende - Har en forkærlighed for god chokolade - Kan arbejde hurtigt - Er over 18 år
Indrykket : 09-08-2018 Ansøgnings frist : 24-09-2018

Bager søges
Lokal virksomhed søger hurtigst muligt en uddannet bagersvend med erfaring. Vi indkalder relevante kandidater løbende til samtale, og stillingen kan derfor være besat, inden ansøgningsfristen udløber. Vær opmærksom på at adressen på Jobcenter Lolland IKKE er korrekt, send derfor mail.
Indrykket : 08-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Dygtig bager eller konditor til chokoladeproduktion
KATHRINE ANDERSEN CHOKOLADE ApS
KATHRINE ANDERSEN CHOKOLADE ApS søger en dygtig, positiv og fleksibel bager eller konditor, der kan indgå i vores produktionsteam. Vi producerer håndlavet kvalitetschokolade, som bygger på virksomhedens traditionsrige historie, der går tilbage til 1898. Virksomheden har de senere år været inde i en spændende og positiv udvikling og derfor har vi brug for flere hænder i produktionen.   Vi tilbyder: • Mangeartede opgaver med stor afveksling
Indrykket : 08-08-2018 Ansøgnings frist : 03-10-2018