Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
AC-fuldmægtig med kendskab til børneområdet til Kontor for Socialtilsyn og National koordination
Socialstyrelsen
Vi tilbyder Socialstyrelsen tilbyder en spændende stilling som AC-fuldmægtig i Kontor for Socialtilsyn og National koordination. Stillingen giver mulighed for at fordybe sig i større projektopgaver og arbejde med produktion af fx større skriftlige produkter og metodebeskrivelser. Du vil i udgangspunktet blive tilknyttet kontorets store projekt omkring plejefamilieområdet, men din opgaveportefølje vil efterfølgende blive sammensat ud fra dine kompetencer.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Metodisk stærke fuldmægtige søges til Kontor for Socialtilsyn og National koordination
Socialstyrelsen
Socialstyrelsen tilbyder to spændende stillinger som AC-fuldmægtig i Kontor for Socialtilsyn og National koordination. Begge stillinger indebærer, at du først og fremmest skal arbejde med monitorerings- og analyseopgaver i forbindelse med kontorets to hovedopgaver. Du får samtidig mulighed for at arbejde i et miljø, hvor ambitioner og høj kvalitet i opgaveløsningen går hånd i hånd med udvikling, faglig sparring og en uhøjtidelig omgangsform. Stillingsbeskrivelse
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Miljøfaglig AC-tekniker med flair for digitalisering til industriområdet
Miljøstyrelsen
Kunne du tænke dig at arbejde med drift og udvikling af brugervenlige digitale løsninger på miljøområdet? Har du lyst til at indgå i et fagligt fællesskab og tage ansvar for opgaver og processer i tæt samarbejde med andre? Vil du være med til opstart af Miljøstyrelsen i Odense?Miljøstyrelsen arbejder for at sikre rig natur, rent miljø, sikker kemi og grøn produktion. Vi er i fuld gang med at etablere styrelsen i Odense som en hovedindgang for viden om miljø og natur, og som en af statens bedste arbejdspladser.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 13-06-2018

Ingeniør, cand.scient. eller lignende med stærke kompetencer inden for luftforurening
Miljøstyrelsen
Kunne du tænke dig at arbejde med luftforurening? Har du lyst til at indgå i et fagligt fællesskab og tage ansvar for opgaver og processer i tæt samarbejde med andre? Vil du være med til opstart af Miljøstyrelsen i Odense? Miljøstyrelsen arbejder for at sikre rig natur, rent miljø, sikker kemi og grøn produktion. Vi er i fuld gang med at etablere styrelsen i Odense som en hovedindgang for viden om miljø og natur og som en af statens bedste arbejdspladser.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 13-06-2018

Husdyrfaglig AC’er med flair for digitalisering
Miljøstyrelsen
Kunne du tænke dig at arbejde med forurening fra husdyrbrug i Danmark og udvikling af brugervenlig digitalisering? Har du lyst til at indgå i et fagligt fællesskab og tage ansvar for opgaver og processer i tæt samarbejde med andre? Vil du være med til opstart af Miljøstyrelsen i Odense? Miljøstyrelsen arbejder for at sikre rig natur, rent miljø, sikker kemi og grøn produktion. Vi er i fuld gang med at etablere styrelsen i Odense som en hovedindgang for viden om miljø og natur og som en af statens bedste arbejdspladser.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 15-06-2018

Vikar for afdelingslæge, Dermatologi
Odense Universitets Hospital
Et vikariat for afdelingslæge (dermatologi) ved Hudafdeling I og Allergicentret ønskes besat den 1. september 2018. Afdelingslægens arbejdsområder omfatter alle afdelingens arbejdsopgaver inkl. undervisning, forskning og udvikling. Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre læger. Stillingen er omfattet af lokal løndannelse. Nærmere oplysninger kan indhentes hos konstitueret ledende overlæge Flemming Andersen, flemming.andersen1@rsyd.dk
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 07-06-2018

Lagermedarbejder - Odense - Hurtig opstart - Hårdt arbejde
VIKARRINGEN ApS
VikarRingen søger for kunde i Odense, medarbejdere til fysisk arbejde, med hurtig opstart! Der er tale om længervarende vikariater, arbejdstiden vil være mandag til torsdag fra kl. 7:00-15:45 og fredag til 13:30. Som lagermedarbejder bliver du en del af et rigtigt godt hold, som bl.a. arbejder med tømning af containere og pakning. Faglige kvalifikationer: Det er hårdt arbejde, hvorfor det er vigtigt at du er i god form Vi tilbyder: 
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 30-05-2018

Deltids sælger til markeder og messer.
AT Clean I/S
AT Clean søger 4 selvstændige, topmotiverede fritids-sælgere (2 til Jylland/Fyn og 2 til Sjælland) med stort drive og sælger-gen, som har evnen og lysten til at sælge vores professionelle rengøringsprodukter til privat-segmentet.Salget foregår typisk fra stande på kræmmermarkeder, messer, gågader open by night, torvedage osv. Du er selv med til at forme din vagtplan, med assistance af salgschefen.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Firmware Engineers, Odense, Denmark
UNIVERSAL ROBOTS A/S
Are you best in class in embedded development? Do you want to be part of a fast-growing, successful and market-leading robotics company, where nothing is impossible? Do you get excited about working with more than 100 brilliant and talented colleagues with 15 different nationalities? Then you are probably one of the Software Engineers, Universal Robots is looking for. We have changed the ground rules in automation – and it is being noticed
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 22-06-2018

Studentermedhjælper til Kultursekretariatet
Odense Kommune
Vil du gøre karriere indenfor kultur?Tag første skridt mod målet og søg stillingen som studentermedhjælper i Kultursekretariat.   Om os Sekretariatet for Kulturregion Fyn er placeret under Odense Kommune, Kultursekretariatet. Kultursekretariatet er tilknyttet afdelingen Fritid og Kultur i Odenses By- og Kulturforvaltning.Kultursekretariatet faciliterer, synliggør og skaber kultur- og kunstoplevelser i samarbejde med kulturaktører og borgere med udgangspunkt i Odense Kommunes Kulturpolitik.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 31-05-2018