Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Assistant or Associate Professor in cardiovascular or renal physiology or pharmacology (full-time)
Syddansk Universitet
The Unit of Cardiovascular and Renal Research, Department of Molecular Medicine, invites applications for a full-time assistant/associate professor position in cardiovascular or renal physiology or pharmacology. We seek individuals who have research expertise that complement existing focus areas of the department.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 01-04-2018

Klinisk sygeplejespecialist til udviklingsorienteret speciale - Lungemedicinsk Sengeafsnit J1, OUH Odense
Lungemedicinsk Afdeling J, Odense
Brænder du for udvikling og forskning i sygeplejen og ønsker du, at være en del af en fagstolt afdeling, så har vi stillingen til dig. Lungemedicinsk Sengeafsnit J1 er under fortsat udvikling og har et ønske om, at afsnittet har 2 kliniske sygeplejespecialister. Afsnittet har i forvejen én klinisk  sygeplejespecialist med bred erfaring i det Lungemedicinske speciale. Udviklingen af evidensbaseret sygepleje skal udspringe af den kliniske praksis og for at understøtte denne strategi, opnormeres der med endnu én klinisk sygeplejespecialist.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 15-03-2018

Kirurgisk Afdeling A, Afsnit A2 søger Afdelingssygeplejerske pr. 1. maj 2018
Kirurgisk Afdeling A Odense-Svendborg
Kirurgisk Afdeling A’s sengeafsnit A2, Odense søger en ambitiøs afdelingssygeplejerske som sætter patienten i fokus, gerne med tiltrædelse 1. maj 2018 eller efter aftale.      Vores personale siger:  
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 13-03-2018

AC-fuldmægtig til Studievejledning og studieadministration
Syddansk Universitet
Det Tekniske Fakultet søger med en AC-fuldmægtig til TEK Uddannelse og Kvalitet (TEK U&K). Stillingen er på fuld tid (37 timer). Stillingen er til besættelse 1. maj 2018.TEK U&K er en stabsfunktion i fakultetssekretariatet som rådgiver, sagsbehandler og yder sekretariatsbistand til fakultetets uddannelsesdirektør, fakultetets centrale studienævn og fakultetets ph.d. udvalg. Til afdelingen hører også fakultetets ph.d. skole og studievejledning.De primære arbejdsområder i den opslåede stilling vil være:
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 18-03-2018

Pædagog til Børneinstitution Vestre - barselsvikariat
Odense Kommune
Vil du være en del af Børnehuset Tusindfryd, hvor udvikling, gensidig respekt, relationer og faglig stolthed går hånd i hånd?Børneinstitution Vestre søger en pædagog til Børnehuset Tusindfryd - et barselsvikariat 30 timer ugentligt pr. 1. maj 2018.Om osBørneinstitution Vestre består af børnehusene Munke Mose, Det Engelske Pakhus, Jernbanegade, Ålykke, Solkernen og Tusindfryd. 
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 12-03-2018

Readvertisement - Ph.D. position for H2020 project “TeamPlay” on low-energy computing with application to drone systems
Syddansk Universitet
The Unmanned Aerial System (UAS) Center (https://www.sdu.dk/uas) at the Maersk Mc-Kinney Moller Institute at SDU is offering a 3-year Ph.D. position.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 15-04-2018

Mulighed for at arbejde med det sygeplejefaglige helhedsperspektiv i det lungemedicinske patientforløb
Lungemedicinsk Afdeling J, Odense
Vi søger 2 sygeplejersker til nyoprettede kombinationsstillinger pr. 1. maj 2018 eller efter aftale. Sygeplejerskerne i kombinationsstillingerne vil arbejde på skift i hhv. ambulatoriet og sengeafsnittet J1.     Vi arbejder vedvarende med det gode patientforløb og overgange mellem afsnit, afdelinger, sektorer etc. For yderligere at understøtte det gode patientforløb internt i Lungemedicinsk afdeling, har vi prioriteret oprettelsen af disse kombinationsstillinger.    
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 19-03-2018

Assistant, Associate or Professor MSO in Chemical Engineering
Syddansk Universitet
SDU Chemical Engineering (CHE) invites applications for two or more positions in chemical engineering. The positions are planned as one as Professor WSR (a highly qualified Associate Professor in the Danish system may be appointed as a Prof. WSR, which within 5 years may be converted into a full professorship), and one as either assistant or associate professor in chemical engineering.
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 31-03-2018

Kollega med interesse for styringsopgaver til barselsvikariat
Spillemyndigheden
Bidrag med din gode forståelse for offentlig forvaltning og mål- og resultatstyring i staten, når du i dette barselsvikariat får opgaver med tyngde i en dynamisk styrelse, som har ansvaret for at sikre fair spil i Danmark.     Sæt dit præg på mål- og resultatstyringen  Du vil indgå i kontoret Økonomi, Styring og Analyse, som er ét af fire kontorer i Spillemyndigheden. Kontoret løser tværgående opgaver som økonomistyring, ledelsesinformation, kommunikation, HR, gebyrkontroller, kontraktstyring, aktindsigter, informationssikkerhed og forskellige analyseopgaver. 
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 28-02-2018

Rengøringsassistent
Norfolk Erhvervsrengøring Syd ApS
Norfolk søger en rengøringsassistent til kunde i Odense. Stillingen er en deltidsstilling og foretages på hverdage mandag til fredag i tidsrummet fra kl. 16.00 til kl. 17.30. Vi forventer, at du er dygtig til at gøre rent. og kan tale dansk, da det er en forudsætning for at kunne varetage stillingen. Vi lægger vægt på grundighed og stabilitet. Du skal endvidere have en mail. Hvis du er interesseret i denne stilling kan du sende en ansøgning til Henrik Espersen på mail: henrik@norfolk.dk
Indrykket : 23-02-2018 Ansøgnings frist : 20-04-2018