Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Stilling til ambitiøs sygeplejerske, der gerne vil arbejde med klinisk sygepleje i Danmarks bedste Hjertemedicinske Ambulatorium
Odense Universitets Hospital
Vi er 32 sygeplejersker og 1 bioanalytiker, som sammen med vores læger og sekretærer udgør en unik enhed, hvor høj service, faglighed og fælles værdier betyder, at du føler dig set, hørt og velkommen – uanset om du kommer som patient, samarbejdspartner eller kollega. I Hjertemedicinsk Ambulatorium stræber vi efter at være de bedste med den nyeste viden, og vi arbejder målrettet med patient- og pårørendeinddragelse.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 15-11-2018

Danmarks bedste Kardiologisk Laboratorium, Hjertemedicinsk Afdeling B, OUH, søger en sygeplejerske pr. 1.12.2018 eller snarest derefter.
Odense Universitets Hospital
Stillingen omfatter en ugentlig arbejdstid på 37 timer med mulighed for tilkaldevagt fra eget hjem. Vi efterlyser en kollega, der ligger vægt på værdierne: Tillid, respekt, ansvarstagen, fællesskab og fremmende kommunikation. Er det dig?
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 28-10-2018

Hæmatologi - et speciale, der går i blodet på dig! Hæmatologisk Afdeling X søger sygeplejersker til sengeafsnittene
Odense Universitets Hospital
Kan du spejle dig i værdier som tværfaglighed, fællesskab, udvikling, gensidig respekt og et højt fagligt niveau? Så vil vi meget gerne se dig og din ansøgning. Hæmatologisk afdeling X er en afdeling, hvor patienter og pårørende sættes i første række. Vi arbejder i fællesskab og på tværs af faggrænser med patient og pårørende i centrum. Vi søger sygeplejersker i stillinger på 33 – 37 timer/uge, i blandede vagter og med weekendarbejde ca. hver 3. uge.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 25-10-2018

Audiologopæd til barselsvikariat på OUH Høreklinikken
Odense Universitets Hospital
Da en af vores medarbejdere skal på barsel, har Høreklinikken OUH brug for en dygtig audiologopæd til barselsvikariat på afdelingen. Stillingen er på 37 timer/ugentl. fra den 1. januar 2019, og der vil være mulighed for deltidsansættelse med 17 timer/uge med tiltrædelse hurtigst muligt og frem til den 31. december 2018. Hvis du har mulighed for at tiltræde i deltidsansættelse inden 1. januar 2019 med henblik på oplæring og vikar for deltidssygemelding, kan dette aftales nærmere i forbindelse med ansættelsen.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 08-11-2018

Brænder du for at arbejde med akut kardiologisk sygepleje i et engageret fællesskab? … så er dette job lige noget for dig!
Odense Universitets Hospital
Sygeplejerske søges til B2/Karma, Hjertemedicinsk Afdeling OUH, 37 timer. I B2/Karma bliver du en del af et farvestrålende og engageret team med stor aldersspredning og et varieret erfaringsgrundlag. Vi sætter en stor ære i altid at møde den enkelte patient, hvor denne er, og yder en målrettet og effektiv behandling og omsorgsfuld pleje.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 03-11-2018

Erhvervs konsulent søges til at arbejde for blandt andet Dansk Erhverv/IT Branchen, Fiat Danmark, Grafisk Arbejdsgiverforening og 55 andre spændende virksomheder
FOCUS TELEMARKETING A/S
Er du på jagt efter et job i et roligt, professionelt og afbalanceret miljø? Her får du mulighed for at prøve dig selv af og finde netop dét område, du er bedst til. Siden 2003 har vi bygget vores succes på at finde og fastholde de rigtige mennesker til jobbet – voksne og modne medarbejdere, som uddanner og udvikler sig i skønne rammer. Er det dig? En anderledes telemarketingvirksomhed
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 11-12-2018

Projektleder til vores glas afdeling
Redtz Glas & Facade A/S
REDTZ Glas & Facade A/S vil være markedets stærkeste leverandør af glas- og aluminiumsløsninger til private – og erhvervskunder. Vi er en af Fyns førende inden for branchen og er i øjeblikket i rivende vækst. Vil du være en del af vores succes, deler du vores ambitioner og er du fagligt stærk, er det dig vi er på udkig efter. Vi søger en Projektleder til vores Glas afd. til at drive mange af vores spændende projekter og som projektleder vil du indgå i en gruppe af projektledere i REDTZ Glas & Facade A/S.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 23-10-2018

ISS søger afløser til rengøring hos kunde i Odense
ISS Facility Services A/S
Et job med egne ansvarsområder og tæt kontakt med gode kollegaer. Som afløser i ISS kan vi tilbyde dig et job, hvor du vil du blive en del af et stort og multikulturelt team. I vil sammen være ansvarlige for den daglige rengøring af kundens arealer. Dine opgaver vil blandt andet indeholde rengøring af kontorer, omklædningsrum, kantine, inventarer og gulve i undervisningslokaler. Du vil også få ansvaret for rengøring af egne områder, hvor du løbende vil have tæt kontakt og sparring med dine kollegaer fra teamet, samt vores 1.assistent og Service Manager.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 15-11-2018

Faglig medarbejder søges til Malernes Fagforening Fyn-Jyllandsyd
Malernes Fagforening Fyn-JyllandSyd
Malernes fagforening Fyn-Jyllandsyd søger en udadvendt faglig medarbejder, med ansættelse snarest muligt. Du skal fortrinsvis skal have din daglige gang på vores kontor i Odense. Arbejdsopgaver: Arbejdsmiljø Arbejdsskadesager Arbejde med faglige spørgsmål og overenskomster Lærlinge/uddannelse Medlemskontakt og organisering   Vi forventer, at du: Har kørekort og egen bil til rådighed
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 01-11-2018

Maskinfører til kabelarbejde
Almacon ApS
Almacon er en entreprenørvirksomhed som udfører kabelarbejde på Fyn samt Trekansområdet. Vi har rigtig travlt og søger derfor en "specialist" til vores team af dygtige medarbejdere. Vi forventer at du tidligere har udført lignende arbejder og derfor har erfaring med nedgravning kabler og fiber -gerne i byområder. Kvaliteten af vores arbejde er det vigtigste parameter over for vores kunder og vi forventer at du er er meget kvalitetsbevidst i forhold til eget arbejde.
Indrykket : 16-10-2018 Ansøgnings frist : 11-12-2018