Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Vi udvider vores B2B-hold! Skal du være med?
ONLINE TELEMARKETING AARHUS ApS
Vi leder efter flere udadvendte og modne salgskonsulenter til opsøgende salg af produkter fra Telenor Erhverv til det danske B2B-marked. Erfaring med telemarketing og/eller salg er en fordel, men bestemt ikke et krav. Vores dygtige teamchef vil nemlig stå for en grundig oplæring af dig. Derudover er der også løbende salgstræning og rig mulighed for videreuddannelse. Om os
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 10-01-2019

Vi udvider vores B2B-hold! Skal du være med?
OnLine Telemarketing ApS
Vi leder efter flere udadvendte og modne salgskonsulenter til opsøgende salg af produkter fra Telenor Erhverv til det danske B2B-marked! Erfaring med telemarketing og/eller salg er en fordel, men bestemt ikke et krav. Vores dygtige teamchef vil nemlig stå for en grundig oplæring af dig. Derudover er der også løbende salgstræning og rig mulighed for videreuddannelse.   Om os
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 05-02-2019

Kok, Køkkenassistant eller cater søges
TB CATERING S.M.B.A.
Kok, Køkkenassistant eller cater søges TB Catering søger medarbejder til en af deres kantine I Odense.   Til enmands kantine I Odense søger vi en engageret medarbejder, med start den 1/2 2019.   Jobbet: Som en del af TB Catering vil du få et spændende og udfordrende job, hvor du kan få lov til at udvikle dig – både personligt og fagligt.  
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 31-12-2018

Lager- og logistikmedarbejder med bilviden/interesse søges til moderne autoreservedelslager
Schmiedmann Odense A/S
Lager-og logistikmedarbejder søges til moderne BMW & MINI autoreservedelslager. Schmiedmann Odense A/S er et 22 år gammelt firma i rivende udvikling, som beskæftiger sig med salg af BMW & MINI reservedele/udstyr til personbiler.  Schmiedmann består af 2 danske og 8 udenlandske afdelinger, hvor Odense afdelingen fungerer som centrallager og koncept udviklings-sted for de øvrige afdelinger. Vi er ca. 30 medarbejdere ansat i Odense afdelingen, heraf ca. 10 i vores lager-og logistik afdeling. Se mere på: 
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 16-12-2018

Dækmontører søges til Odense
JobTeam Kolding A/S
Dækmontører søges til Odense-området. Gerne Stor kørekort + Truckcertifikat. Du skal kunne tale/forstå dansk.Du skal helst have erfaring indenfor området.... og ikke være bleg for at der kan være lidt tunge løft nogen gange. Timelønnen er 150/time.3 mdrs. vikariat med henblik på fastansættelse. Send straks CV til njm@jobteam.dk
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 14-12-2018

AMU-Fyn søger undervisere til bus-/lastbilområdet
AMU-Fyn Odense C
Vi forventer, at du har: kørelæreruddannelse til kategori C, D og E gerne erfaring inden for transportområdet Du vil herudover blive efteruddannet både fagligt og pædagogisk. Det er godt, hvis du har erfaring med at undervise voksne, ligesom kendskab til IT vil være en fordel. Du skal også være god til at samarbejde, eftersom du kommer til at indgå i et underviserteam, der sammen planlægger undervisningen.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 20-12-2018

Lægesekretær søges til Lægeklinik for Almen Sundhed
Lægeklinik for almen sundhed ApS
Lægesekretær søges til Lægeklinik for Almen Sundhed på Fisketorvet i Odense Vi søger en uddannet sekretær eller en sygeplejerske med erfaring indenfor sekretærfunktionen, dvs. telefonbetjening, patientkontakt i skranken, recepthåndtering, medicinbestilling, journalskrivning efter diktat, diverse administrative opgaver mv. Evner indenfor IT på højt brugerniveau er absolut nødvendigt. Vores nye medarbejder kommer til at indgå i et tæt samarbejde med de øvrige i klinikken.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 11-01-2019

Studentermedhjælpere til Implementering og Udvikling i Ældre– og Handicapforvaltningen
Odense Kommune
Kan du understøtte projektledere og projektdeltagere i at tilrettelægge og gennemføreprojekter, læringstiltag og implementeringsopgaver, så er det dig vi søger! Om osImplementering og udvikling i Ældre– og Handicapforvaltningen understøtterorganisatorisk og faglig udvikling og implementering i tæt samspil med de andreafdelinger i Ældre –og Handicapforvaltningen.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 02-01-2019

Uklassificeret reservelægestilling (6 mdr. vikariat) til Allergicentret
Odense Universitets Hospital
Stillingen som reservelæge i Allergicentret passer perfekt, hvis du påtænker speciallægeuddannelse inden for dermatologi, pædiatri, lungemedicin, arbejdsmedicin, øre-næse-hals eller almen praksis og giver dig et bredt indblik i allergiske lidelser hos børn og voksne. Allergicentret er tilknyttet Hudafdeling I og fungerer som et tværfagligt center, der varetager udredning og behandling af allergologiske sygdomme. Kerneydelsen er udredning af komplicerede allergologiske lidelser. Der ses i Allergicentret årligt ca.
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 15-01-2019

Gør en forskel: bliv faglig koordinator hos NEFOS i København
Nefos-Netværket for Selvmordsramte
Har du lyst til og måske erfaring med at arbejde i en frivillig organisation? Er du god til at samarbejde internt og eksternt? Kan du bevare overblikket? Har du arbejdserfaring indenfor psykiatrien eller børne- og ungeområdet? Hvis du kan svare ja til flere af spørgsmålene, så er det dig vi har brug for! Vi forventer at du
Indrykket : 12-12-2018 Ansøgnings frist : 15-01-2019