Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lærer til Dansk niveau G – D
VUC Vestegnen
Vestegnen HF & VUC er stærkt optaget af at medvirke til, at alle unge på Vestegnen får en ungdomsuddannelse, og at mange får en videregående uddannelse. Vi er synlige på Vestegnen, og har mange samarbejder med jobcentre, virksomheder og skoler. Jobbet I afdelingen for AVU søger vi en dansklærer til 3 hold på den kombinerede ungdomsuddannelse for foråret 2019. Der er tale om ca. 1/2 ansættelse, og lektionerne ligger på følgende dage:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

AMU-Fyn søger storvognskørelærere
AMU-Fyn Odense SØ
AMU-Fyn søger storvognskørelærere til grund- og videreuddannelse af chauffører inden for lastbil-/busområdet. Vi forventer, at du har: kørelæreruddannelse til kategori C, D og E gerne erfaring inden for transportområdet Du vil herudover blive efteruddannet både fagligt og pædagogisk.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 26-02-2019

Konsulent til kvalitet og analyse ved ZBC
ZBC
Kvalitets- analyse konsulent Er du stærk i databehandling og registerbaserede analyser og ferm til at omsætte data i brugbare Excel oversigter med fokus på at gøre data så meningsfulde og værdiskabende som muligt? Og har du lyst til at arbejde i en organisation med fokus på udvikling, kvalitet og service? Så er denne stilling måske noget for dig. 
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 15-03-2019

Fagkonsulent til Team Aktivitetsparate
Helsingør Kommune
Er du vores nye fagkonsulent?Center for Job og Uddannelse i Helsingør Kommune søger fagkonsulent til indsatsen for kontanthjælpsmodtagere og borgere i ressourceforløb over 30 år- Der er tale om en spændende stilling med et bredt fagligt ansvar og udviklende opgaver.
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 08-03-2019

Danskunderviser til erhvervskunde i Horsens
Lengua-Global
Lengua-Global er et sprogbureau, som ligger i Fredericia, men er landsdækkende med dygtige og kompetente undervisere. Vort speciale siden 2003 er målrettet intensiv sprogundervisning til danske erhvervsfolk og private, hvor vi tilbyder forskellige former for skræddersyede kurser i 12 sprog. Vi søger en dygtig og fleksibel danskunderviser, der kan undervise vores erhvervskunde i Horsens 1-2 gange om ugen fra kl. 14.00.   Krav: 
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 24-02-2019

Sundhedsfaglig koordinator til Center for Særlig Social Indsats
Helsingør Kommune
Sundhedsfaglig koordinatorCenter for Særlig Social Indsats ønsker at styrke den sundhedsfaglige indsats på botilbuddene, og søger derfor en koordinator med baggrund som social- og sundhedsassistent eller anden relevant sundhedsfaglig uddannelse.Stillingen er på 30 timer pr. uge og til besættelse d. 1. maj 2019.Din opgave bliver at sikre og udvikle kvaliteten af de sundhedsfaglige indsatser og kompetencer på botilbuddene gennem sparring og supervision af det øvrige personale.Dine fokusområder vil være
Indrykket : 19-02-2019 Ansøgnings frist : 04-03-2019

Linguista Education søger underviser til danskundervisning
LINGUISTA EDUCATION ApS
Kunne du tænke dig at være en del af en dynamisk arbejdsplads, have mulighed for at undervise asylansøgere og give dem et godt førstehåndsindtryk af Danmark? Så læs videre og se, om dette job kunne være noget for dig.
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 07-03-2019

Fængselslærer til Sdr. Omme fængsel
Sdr. Omme Fængsel
Til skolen i Sønder Omme Fængsel søges pr. 1. april 2019 eller snarest herefter en fængselslærer med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Sønder Omme Fængsel er en del af institution Sønder Omme, der også består af pension Lyng. Sdr. Omme Fængsel er beliggende på adressen Holdgårdsvej 142, 7260 Sdr. Omme. Vi mangler en lærer der er kvalificeret til at undervise på AVU niveau i dansk og engelsk, men andre fagsammensætninger kan komme i spil.
Indrykket : 15-02-2019 Ansøgnings frist : 06-03-2019

Underviser til AVU, FVU og OBU
Himmerland afdeling
Brænder du for at undervise unge og voksne, så søger VUC&hf Nordjyllands afdeling i Vest en underviser. Vi søger en kollega, der både kan fungere i det almindelige skolemiljø og på virksomheder, hvor undervisningen kan være placeret. Hvem er du? Du er læreruddannet Du har faglige kompetencer til at kunne undervise i dansk som andetsprog og FVU-læsning Du må også meget gerne have faglige kompetence til at kunne undervise i engelsk og til ordblindeundervisning.
Indrykket : 15-02-2019 Ansøgnings frist : 26-02-2019

FREELANCE TYSK UNDERVISER SØGES
IBL Sprogservice
Vi tilbyder undervisningen i alle sprog og på alle niveauer. Vi har tilknyttet et stort antal kompetente freelanceundervisere, der alle har undervisningserfaring og samtidigt et fagligt og praktisk kendskab til erhvervslivet. Nogle af vores undervisere er indfødte, der underviser i deres eget modersmål. Vi garanterer, at alle vores undervisere behersker deres sprog på modersmålsniveau. Udover et højt sprogniveau har alle vores undervisere også et stort kendskab til det pågældende lands kultur.
Indrykket : 14-02-2019 Ansøgnings frist : 24-03-2019