Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Center for Skole og Uddannelse søger udviklingskonsulent med praksiserfaringen inden for specialundervisning
Center for Beskæftigelse
Er du vores nye brobygger mellem almenskolen og specialundervisningstilbuddene? Kan du være med til at udvikle, understøtte og kvalificere vores specialundervisningstilbud og sikre videndeling på tværs af almen og specialområdet? Så er det dig vi søger! Hvem er vi? Center for Skole og Uddannelse består af Udvikling og Administration (rådhuset), ni folkeskoler inkl. SFO’er, hvor syv af skolerne i dag har et specialundervisningstilbud tilknyttet. Derud over har vi en specialskole, en Ungdomsskole, en musikskole samt fem klubber.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 06-11-2018

FREELANCE SPROGUNDERVISER SØGES
IBL Sprogservice
 SPROG: SVENSK   Vi tilbyder undervisningen i alle sprog og på alle niveauer. Vi har tilknyttet et stort antal kompetente freelance-undervisere, der alle har undervisningserfaring og samtidigt et fagligt og praktisk kendskab til erhvervslivet. Nogle af vores undervisere er indfødte, der underviser i deres eget modersmål. Vi garanterer, at alle vores undervisere behersker deres sprog på modersmålsniveau.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 10-12-2018

Center for Skole og Uddannelse søger udviklingskonsulent med praksiserfaring inden for specialundervisning
Center for Beskæftigelse
Er du vores nye brobygger mellem almenskolen og specialundervisningstilbuddene? Kan du være med til at udvikle, understøtte og kvalificere vores specialundervisningstilbud og sikre videndeling på tværs af almen- og specialområdet? Så er det dig, vi søger! Hvem er vi?
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 06-11-2018

Køredommer til Forsvarets Køreskole
Skive Kaserne
Færdselsafdelingen ved Trænregimentet søger en køredommer/prøvesagkyndig til Forsvarets Køreskole med arbejdssted i Midtjylland. Har du lysten og evnerne til en stilling med stor selvstændighed og bred berøringsflade i Forsvaret? Så er jobbet som Køredommer ved Forsvarets Køreskole måske noget for dig.Om os
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 09-11-2018

Sundhedsmedarbejder til Randers Sundhedscenter
Randers Kommune
Sundhedsformidling til alle borgereRanders Sundhedscenter søger faglig stærk og stabil sundhedsmedarbejder/instruktør til undervisning på x antal hold à 8 x 1,5 timer, sen eftermiddag eller tidlig aften. Der skal undervises på livstilshold - træning for rigtige mænd/kvinder i Randers Kommune. Ansættelselsstart snarest muligt.Din rolle i Randers SundhedscenterIgennem Randers Sundhedscenter vil du blive tilknyttet indsatsen Sundhedshøjskolen.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 01-11-2018

Engelskunderviser til en fransktalende medarbejder i Nyborg
Lengua-Global
Lengua-Global er et sprogbureau, som ligger i Fredericia, men er landsdækkende med dygtige og kompetente undervisere. Vort speciale siden 2003 er målrettet intensiv sprogundervisning til danske erhvervsfolk og private, hvor vi tilbyder forskellige former for skræddersyede kurser i 12 sprog. Vi søger en dygtig engelskunderviser, der kan undervise vores erhvervskunde i Nyborg. Undervisningen vil foregå i virksomheden 1-2 gange om ugen.    Krav: 
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 25-10-2018

Hørekonsulent
Region Nordjylland
Hørekonsulenter søges til 2 tidsbegrænsede stillinger i Aalborg Området for Kommunikation og Specialpædagogik i Specialsektoren, Region Nordjylland, søger med virkning fra 1.december 2018 eller snarest derefter 2 hørekonsulenter på fuld tid. Den ene stilling er et barselsvikariat, den anden stilling udløber 31/12-2019.Begge stillinger er tilknyttet voksenkonsulentgruppen i høreafdelingen ved Institut for Syn, Hørelse og Døvblindhed Om instituttet:
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 01-11-2018

Naturvejleder med interesse for børn på 3-6 år til Farumsødal
Farumsødal
Har du varme og humor, overblik og handlekraft kombineret med et anerkendende menneskesyn? Så er du måske vores nye kollega. Farumsødal i Furesø Kommune, søger en ny voksen 37 timer ugentligt til vores ene børnehavegruppe. Stillingen er til besættelse snarest.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 26-10-2018

Barselsvikariat på Egeskolen
Center for Dagtilbud og Skole
Engageret speciallærer søges til Egeskolen.Vi søger en engageret barselsvikar på fuld tid pr 1.1.2019.Efterskolekultur + ungdomsmiljø= osVi er et inklusivt udskolingstilbud på 8, 9 og 10 klassetrin forankret under Furesø Kommunes 10 klasses tilbud Egeskolen. Undervisningen varetages af lærere med såvel special- som socialpædagogiske kompetencer. Tilbuddet har i indeværende skoleår en normering til 40 elever fordelt på 4 hold. Kendetegnede for målgruppen er en fortid i mere eller mindre ekskluderende specialtilbud.
Indrykket : 15-10-2018 Ansøgnings frist : 15-11-2018

Ryslinge Køreskole søger kørelærer til velfungerende køreskole med stort flow
Ryslinge Køreskole v/Jesper Rasmussen
Vi søger en kørelærer til kat. B.  Ansættelseform kan vi tale om. Der er mulgihed for fuldtid og deltid. Som underleverandør med egen bil eller ansat med egen bil. Der er mulighed for ansættelse og firmabil.  Vi er en kørekskole, 1 fuldtidsansat og 2 deltidsansatte.  Vi har ca. 100 elever igennem om året.   
Indrykket : 14-10-2018 Ansøgnings frist : 09-12-2018