Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title

Vi fandt desværrer ikke nogle jobs men vi fandt andre jobs du måske kan bruge.

(6 jobs) tværgående arbejde, tekstil og beklædning:

Konstruktør
CONTRAST COMPANY A/S
Vil du med på rejsen, hvor destinationen er at blive det markedsledende tekstilhus? Vil du ind i et hus, hvor dine kompetencer som konstruktør med struktur og relationsevner vil blive værdsat, samt tage en ledende rolle i afdelingen? Og kan du bidrage til fortsat vækst og succes? Så er det netop DIG vi søger!   DU FÅR
Indrykket : 05-12-2018 Ansøgnings frist : 17-12-2018

VIKING søger BEKLÆDNINGSKONSTRUKTØR - barselsvikariat
Viking Life-Saving Equipment
Join a global leader – and help build a safer world VIKING Life-Saving Equipment A/S med hovedsæde i Esbjerg er en globalt førende virksomhed inden for sikkerhedsudstyr og serviceydelser til det maritime marked og offshore-industrien. Som medarbejder hos VIKING er du med til at udvikle og producere rednings- og sikkerhedsudstyr, der anvendes til lands, til vands og i luften over hele verden.
Indrykket : 29-11-2018 Ansøgnings frist : 24-01-2019

Brands4kids søger konstruktør
BRANDS4KIDS A/S
Brands4kids A/S søger konstruktør med interesse for CSR og miljørigtig produktion  Brands4kids A/S søger en konstruktør, som skal indgå i vores team og bidrage til vores mission som er at være blandt de foretrukne mærker i Europa samt at være den foretrukne partner til vores kunder rundt omkring i Europa.
Indrykket : 27-11-2018 Ansøgnings frist : 21-12-2018

(2 jobs) sejl-, sadelmager- og polstrerarbejde:

Sadelmager til kapacitetscenter udrustning ved KALA/FMI
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse
Vil du arbejde som specialist med tekniske løsninger indenfor beklædning og udrustning til forsvarets og beredskabsstyrelsens ansatte? Så er du måske på vej til et spændende og udfordrende job i Kapacitetscenter Udrustning ved Forsvarsministeriet, Materiel- og Indkøbsstyrelsen.Om os
Indrykket : 21-11-2018 Ansøgnings frist : 13-12-2018

Faglært Polstrer Søges
dahl & juul - Interiør ApS
dahl & juul - Interiør søger en engageret og pokkers dygtig møbelpolstrer.Ung som gammel, afgørende er at du af egen drift, kan gå til både traditionelle og industrielle opgaver, er indædt håndværker, udviser engagement og har et godt drive.
Indrykket : 17-10-2018 Ansøgnings frist : 12-12-2018