Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title

Vi fandt desværrer ikke nogle jobs men vi fandt andre jobs du måske kan bruge.

(3 jobs) tværgående arbejde, tekstil og beklædning:

CNS Group søger konstruktør
CNS Group
Da vores dygtige konstruktør går på barsel, søger vi en konstruktør til vores herrebrands Solid og Tailored & Originals. Så ønsker du nye udfordringer, er du klar til at arbejde i en dynamisk og innovativ virksomhed. Trives du blandt engagerede og kreative kollegaer og har du modet til ikke altid at gøre som “vi plejer”? Så er det dig, vi søger som vikar for vores konstruktør.
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

Senior Hardware Engineer
Skelmose ApS
Vi søger endnu en dygtig og erfaren medarbejder, der primært skal arbejde med automationsløsninger hos vores OEM-, industrielle- og maritime kunder. Du vil blive tilknyttet vores Solution afdeling og referere til dennes afdelingsleder. Jobbet: Du vil komme til at indgå i et team på 13 dedikerede medarbejdere i vores Solution afdeling. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indeholde:
Indrykket : 23-01-2019 Ansøgnings frist : 20-03-2019

Tekstiltrykker
Miks Modetryk
Miks Modetryk søger medarbejder til Tekstiltryk og Transfer- Hurtigst mulig. Arbejde består af følgend: Trykke t-shirts, på maskiner: Trykning af transfer-mærker: Påsætning af transfer-mærket, på tekstiler: Pakning af t-shirts i pose: Oplærding vil finde sted:   Om jobbet: 37 timers uge Man-tors: fra 7.00 - 15.30  Fredag 7.00 - 13.00 Send ansøgning på : miks-modetryk@live.dk
Indrykket : 03-01-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

(1 jobs) øvrigt arbejde inden for tekstil og beklædning mv.:

(1 jobs) sejl-, sadelmager- og polstrerarbejde: