Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Samsø Redningskorps søger ambulanceførerelev pr. 1. august 2019
SAMSØ REDNINGSKORPS APS
Samsø Redningskorps søger en ny ambulanceførerelev pr. 1. august 2019, hvor du sammen med 14 andre reddere skal løse stationens opgaver herunder ambulancedrift, (primært) – brand & redning - autohjælp – dyreredning samt daglig drift af vognpark og bygninger.
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 01-04-2019

Deltidsbrandmand
NOBR Operativ Midt
Nordjyllands Beredskab søger Deltidsbrandmand til Station Aalborg.Vi søger, med tiltrædelse 1. april 2019 eller hurtigst muligt herefter, en deltidsbrandmand, som vil være med til at gøre en forskel for borgere og virksomheder i Aalborg.Vi forventer at du er indstillet på at indgå i en fast vagtordning, som dækker hele døgnet. Det betyder, at din arbejdsgiver skal acceptere den forpligtelse, der følger med stillingen som deltidsbrandmand, herunder nødvendigheden af at forlade dit arbejde, når alarmen lyder.
Indrykket : 18-02-2019 Ansøgnings frist : 04-03-2019

Livredder til Water & Wellness Flintholm - dameafdeling
WW Flintholm ApS
Vi søger en energisk og engageret livredder, der kan indgå i vores dynamiske livredderteam primært til dameafdelingen. Vi søger dig, som brænder for at yde den  ekstraordinære gæsteoplevelse, skabe tryghed og som kan varetage div. rengøringsopgaver i huset. Vi tilbyder et aktivt job, hvor du selv har mulighed for at præge din dagligdag bl.a. ved udførelse af  saunagus.
Indrykket : 11-02-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Reddere til Hovedstadens Beredskab
Hovedstadens Beredskab
Vil du køre ambulance i Hovedstadens Beredskab?Vi sætter faglighed, fællesskab og ordnede forhold i højsæde. Og du har mulighed for at blive en del af os! Lige nu søger vi ambulanceassistenter, - behandlere og paramedicinere til vores ambulancetjeneste. Vi er en dynamisk arbejdsplads med engagerede kolleger, der handler professionelt og leverer en høj kvalitet til borgerne i hovedstadsområdet.
Indrykket : 05-02-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Samsø Rederi søger to overstyrmænd
Samsø Kommune
Samsø Rederi der besejler ruten Sælvig – Hou med færgen PRINSESSE ISABELLA søger to overstyrmænd.     Overstyrmanden skal sammen med den øvrige besætning sørge for, at Samsø´s beboere og alle øens gæster, får en sikker og behagelig rejse med MF PRINSESSE ISABELLA.     Det er vores målsætning at alle medarbejdere, skal virke som ambassadører for Samsø.     Vi søger med tiltrædelse senest 15. maj 2019 en sommerafløser, som kan afløse på fuldtid til om med September, og en fastansat med tiltrædelse medio april.
Indrykket : 05-02-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Livredder til Birkerød og Rundforbi Svømmehaller
Rudersdal Kommune
Om jobbet Vil du være en del af livredderteamet i Birkerød og Rundforbi Svømmehaller? Vi leder efter dig, der er serviceminded, positivt indstillet og motiveret for at give folk en god oplevelse, når de besøger svømmehallen.
Indrykket : 01-02-2019 Ansøgnings frist : 24-02-2019

Livredder til Jelling og Give Friluftsbad
Kultur og Fritid
Jelling og Give Friluftsbad søger 9-10 livreddere til sommersæsonen 2019. I Jelling og Give Friluftsbade er ansat 9-10 livreddere, der tilsammen dækker hele åbningstiden i sæsonen. Alle vagter tilrettelægges i samarbejde mellem livreddere og badets leder.     Arbejdet består i: At være livredder, inklusiv opsyn og billetsalg.   Ad hoc opgaver: lettere havearbejde, fejning, rengøring, kiosk mm.       Kvalifikationer Ansøgeren: Skal være fyldt 20 år.
Indrykket : 01-02-2019 Ansøgnings frist : 08-03-2019

Har du lyst til at arbejde i en stor koncern?
Kiwa Inspecta A/S
Kiwa Inspecta søger selvstændige inspektører til vores Inspektionsafdeling i Nord-, Midt- og Sydjylland med gå på mod.   Kiwa Inspecta er aktiv i mere end 50 lande verden over. En aktivitet der bliver administreret fra 27 forskellige kontorer, hovedsageligt i Europa.  Den internationale tilstedeværelse er en fordel, der giver os mulighed for at servicere vores kunder på de markeder, hvor de befinder sig og følge deres vækst og udvikling.
Indrykket : 17-01-2019 Ansøgnings frist : 14-03-2019

Livredder til Ishøj Svømmehal
Ishøj Kommune
Livreddere til travl og spændende svømmehal Ishøj Svømmehal har brug for 1-2 teknisk servicemedarbejdere, der kan svømme og redde liv! Har du lyst til at indgå i et dynamisk team? Og kan du lide, at undervise i aquafitness, aquayoga, sansemotorisk bevægelse eller vandskræk? Så er det nu, du skal søge en stilling som livredder/teknisk servicemedarbejder i Ishøj Svømmehal. Vi har brug for 1-2 faste medarbejdere.
Indrykket : 09-01-2019 Ansøgnings frist : 06-03-2019