Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Ambulance Syd søger ambulanceredder til Sønderjylland
Ambulance Syd
Ambulance Syd søger 1 ny kollega på en af vores ambulancer i Sønderjylland, som gerne vil være en del af vores spændende ambulancevirksomhed, der fortsat er i rivende udvikling. Om stillingen: Du arbejder tæt sammen med en kollega på en af vores ambulancer og udfører på hver vagt et vigtigt stykke præhospitalt arbejde. Du skaber overblik, tryghed og ro i til tider pressede situationer og sikrer i samarbejde med din kollega den bedst mulige håndtering og behandling af borgerne.
Indrykket : 14-05-2018 Ansøgnings frist : 25-05-2018

Vice- eller beredskabsmester
Brand og Redning Sønderjylland
Indrykket : 11-05-2018 Ansøgnings frist : 25-05-2018

Mellemlederuddannelse
Beredskabsstyrelsen
Vil du være med til at gøre en forskel for andre mennesker og samfundet omkring dig? Kan du bevare overblikket i pressede situationer og har du gode samarbejdsevner? Interesserer du dig for undervisning og pædagogik og brænder du for beredskab?Hvis ja til ovenstående, er en uddannelse som mellemleder i Beredskabsstyrelsen måske lige noget for dig.Om os
Indrykket : 07-05-2018 Ansøgnings frist : 11-06-2018

Vestbad søger livredder
Vestbad
Om jobbet Dine arbejdsopgaver vil være: livredning/opsyn ved bassinerne indendørs og i sommerperioden også udendørs kasse og kundebetjening i vores billetsalg salg af diverse vare i vores Café kundepleje og servicefunktion daglig rengøring. Din profil Vi forventer, at du:
Indrykket : 07-05-2018 Ansøgnings frist : 31-05-2018

Reddere til Hovedstadens Beredskab
Hovedstadens Beredskab
Vil du køre ambulance i Hovedstadens Beredskab?  Vi sætter faglighed, fællesskab og ordnede forhold i højsæde. Og du har mulighed for at blive en del af os! Lige nu søger vi ambulanceassistenter, - behandlere og paramedicinere til vores ambulancetjeneste.  Vi er en dynamisk arbejdsplads med engagerede kolleger, der handler professionelt og leverer en høj kvalitet til borgerne i hovedstadsområdet.
Indrykket : 03-05-2018 Ansøgnings frist : 31-05-2018