Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Nordjyllands Beredskab søger beredskabsinspektør med byggeteknisk baggrund
Nordjyllands Beredskab I/S
Nordjyllands Beredskab søger en beredskabsinspektør til byggesagsbehandling og indsatsledelse med ansættelse 1. maj eller hurtigst muligt derefter. Du har et stærkt bygningsfagligt fundament og måske bygningskonstruktør eller bygningsingeniør.Dine hovedopgaver vil være
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 27-03-2018

Stationsleder Thorsminde Redningsstation
Civile stillinger
Er du den kommende leder af redningsstationen i Thorsminde, og har du lyst til at indgå i beredskabet, når det gælder om at redde mennesker i nød, så læs videre.Om osKystredningstjenesten udfører hele året igennem mange forskellige redningsaktioner, og når alarmen lyder er det vigtigste, at alle kender hinanden, ved hvilken opgave de skal udføre og at de stoler på hinanden.
Indrykket : 15-02-2018 Ansøgnings frist : 01-03-2018

Holdledere til Hovedstadens Beredskab
Hovedstadens Beredskab
Har du lyst til at gøre en forskel og være med til at ruste Danmarks største kommunale beredskab til at håndtere hverdagens små og store, hændelser og skabe tryghed for borgerne i Hovedstaden Beredskabs område.Hovedstadens Beredskab søger et antal holdledere til område syd (Dragør og Store Magleby). Du kommer til at arbejde tæt sammen med stationernes daglige leder samt de øvrige holdledere. Stillingen er en deltidsstilling.Dine opgaver
Indrykket : 12-02-2018 Ansøgnings frist : 28-02-2018

Tekniskservicemedarbejder til Ishøj Svømmehal
Ishøj Kommune
Livreddere til travl og nyrenoveret svømmehal Ishøj Svømmehal har brug for 1 teknisk servicemedarbejder, der kan svømme og redde liv! Har du lyst til at undervise i aquafitness, sansemotorisk bevægelse eller vandskræk, og kan du foretage daglig rengøring? Så er det nu, du skal søge en stilling som livredder/teknisk servicemedarbejder i Ishøj Svømmehal. Vi har brug for 1 fast medarbejder til dame afd.
Indrykket : 09-02-2018 Ansøgnings frist : 26-02-2018

Vil du køre ambulance i Hovedstadens Beredskab?
Hovedstadens Beredskab I/S
Vi sætter faglighed, fællesskab og ordnede forhold i højsæde. Og du har mulighed for at blive en del af os! Lige nu søger vi ambulanceassistenter, - behandlere og paramedicinere til vores ambulancetjeneste. Vi er en dynamisk arbejdsplads med engagerede kolleger, der handler professionelt og leverer en høj kvalitet til borgerne i hovedstadsområdet.
Indrykket : 07-02-2018 Ansøgnings frist : 05-03-2018

Redder til vejhjælp og autoservice
VIKING HORSENS ApS
Der søges 2 medarbejdere til stilling som Chauffør til vejhjælp og autoservice. 1. til afdeling i Århus og 1. til afdeling i Horsens. Opgaver : autoservice , bugsering o.a. Erfaring med kørsel med lastbil et krav. Erfaring med mekaniker opgaver er et plus , men ikke et krav. Arbejdstid :skiftende arbejdstider efter vagtordning.: 7:00 til 19:00 mandag - Tirsdag. 15:00 til 22:00 Onsdag , Torsdag og Fredag. 4 timers rådigheds vagt. Weekend vagt hver 4 uge. Ansættelse : Fast ansættelse Aflønning og arbejdstider efter overenskomst mellem DTL/3F transport.
Indrykket : 07-02-2018 Ansøgnings frist : 25-02-2018

Ambulancebehandler
EFAS
Har du lyst til at arbejde i EFAS ambulancetjeneste?EFAS er en ny spændende virksomhed, der tilbyder at stå for sikkerheden ved events i hele Jylland. EFAS er en professionel virksomhed med hovedsæde i Aalborg, der tilbyder ambulancetjeneste, nødbehandling, kystlivredning og kurser. Det betyder også, at vi har mulighed for at sammensætte præcist det tilbud, som vores kunder har behov for.
Indrykket : 06-02-2018 Ansøgnings frist : 24-03-2018

Livredder til Frederikssund svømmehal
Frederikssund Kommune
Du vil komme til at arbejde i et idrætsmiljø, hvor din opgave vil være:Livredderfunktioner i svømmehallerneRengøringUndervisning/instruktion
Indrykket : 02-02-2018 Ansøgnings frist : 19-03-2018

Er du vores nye livredder?
Ringsted Kommune
Ved Ringsted Sportscenter og med tjeneste ved Ringsted Svømmeland søges en teknisk servicemedarbejder (livredder) til en tidsbegrænset stilling på 37 timer indtil 30. september 2018 med mulighed for efterfølgende fastansættelse.Ringsted Sportscenter er en udviklende institution, der lægger vægt på kvalitativ og indholdsmæssig god service over for alle brugere, som anvender sportscentrets faciliteter.
Indrykket : 01-02-2018 Ansøgnings frist : 25-02-2018

Sommervikarer til Drift/BOR til Hans Christian Andersen Airport
Odense Kommune
Hans Christian Andersen Airport er i dag i kraftig udvikling, og vi forventer en støt stigende trafikmængde fremover, vi søger derfor 7 sommervikarer til Drift/BOR.HCA Airport har p.t. sommercharter trafik bestående af B737, A320, MD83 m.m. til Middelhavsområdet i perioden april til oktober. Denne trafik forventes at øge og blive fordelt over hele året. Private business jets er også et stort marked for os.Derudover faciliterer lufthavnen UAS Test Center Denmark (UASTD), som er en af de største dronecentre i Europa.
Indrykket : 01-02-2018 Ansøgnings frist : 08-03-2018