Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title

Vi fandt desværrer ikke nogle jobs men vi fandt andre jobs du måske kan bruge.

(1 jobs) Qaasuitsup kommune:

(1 jobs) Thisted kommune:

(2 jobs) Lemvig kommune:

(3 jobs) Hjørring kommune:

Produktionsmedarbejder (ufaglært)
Medarbejderne ApS
Produktionsmedarbejder (ufaglært) Vores kunde i Hjørring kommune har travlt, derfor søger vi friske og arbejdsomme produktionsmedarbejdere. Der vil være vagter både på dag, aften og nat. Produktionserfaring, evt. med fødevare eller anden type fabriksarbejde, vil være en fordel, men ikke et krav. Ligeledes en fordel med truckcertifikat. Der kan visse steder være tale om tungere løft. Der er tale om længervarende vikariat.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019

Gravermedhjælper søges til Tversted Kirke
Tversted Kirke og Menighedsråd
Stillingen vil i en forsøgsperiode være tidsbegrænset og ønskes besat fra 1. juni 2019 (eller hurtigst muligt) til 31. marts 2020 – med mulighed for forlængelse. Arbejdstiden er gennemsnitlig 20 timer pr. uge og kan variere op til 37 timer pr. uge i sæsonen. Aflønningen sker på timebasis.   I samarbejde med graveren varetages følgende arbejdsopgaver:
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 03-05-2019

Salgsassistent, 25-37 - Hjørring
Zizzi - Hjørring
Trives du i et engageret og resultatorienteret miljø i en international kæde i rivende udvikling, hvor passionen for salg og mode er drivkraften ? Så er jobbet som salgsassistent hos Zizzi Hjørring måske noget for dig.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 12-06-2019

(1 jobs) Morsø kommune:

(1 jobs) Jammerbugt kommune:

(2 jobs) Brønderslev kommune:

Produktionsmontage (teknisk flair)
Medarbejderne ApS
Vores kunde i Brønderslev Kommune har travlt ... derfor søger vi dygtige og arbejdsomme medarbejdere med teknisk flair og snilde til montageopgaver i produktionsenheden. Har du lyst til at arbejde i en spændende og international virksomhed, som både udvikler og producerer produkter inden for test og analyse? Har du hoved- og hænder godt skruet på? - så er her jobbet for dig. Du vil indgå i et fantastisk team, som arbejder med montage af forskellige enheder, kabinetter, ledningsnet, samling, slutningsamling samt sluttest af færdige produkter. 
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 28-04-2019

Pakke- og forsendelsesmedarbejder
Medarbejderne ApS
Vores kunde i Brønderslev Kommune har travlt ... derfor søger vi en Pakke- og forsendelsesmedarbejder til lager- og logistikafdelingen. Har du lyst til at arbejde i en spændende og international virksomhed, som både udvikler og producerer produkter inden for test og analyse? så er her virksomheden for dig ... Du vil indgå i et fantastisk team, hvor dit primære ansvarsopgaver vil være pak & forsendelse, kvalitet og detajler er nøgleordene, samt øvrige forefaldende lageropgaver. PC-kendskab, herunder Officepakken Truckcertifikat vil være en klar fordel.
Indrykket : 17-04-2019 Ansøgnings frist : 24-04-2019