Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Lagerchef til Kangerlussuaq Lufthavn
Jobbest
Stillingen som lagerchef er en nøglestilling hos Mittarfeqarfiit Kangerlussuaq, hvor du vil være ansvarlig for al håndtering af varer ind og ud af lageret, og have det overordnede ansvar for arbejdsgange på lageret. Lageret består af både en teknisk- og en fødevaredel. Mittarfeqarfiit er desuden agent for Blue Water Shipping i Kangerlussuaq, med deraf følgende handling af fragt.
Indrykket : 04-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Faglært bager til hotel Kangerlussuaq
Jobbest
Hotel Kangerlussuaq søger en faglært bager med lyst og drive til at medvirke til hotellets fortsatte udvikling. Du skal også brænde for at gøre en professionel og engageret indsats for at servicere vores konference – og hotelgæster.
Indrykket : 04-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Chauffør til tankning af fly / Kangerlussuaq:
Jobbest
CHAUFFØR / MEKANIKER TIL TANKNING AF FLY Air BP A/S, Kangerlussuaq søger chauffør/mekaniker. Tiltrædelse snarest eller efter nærmere aftale. Hovedopgaver: Tankning af fly, medarbejderen vil indgå i en vagtordning med de øvrige ansatte. Transport samt lagring af Aviation brændstof, smøreolie, benzin, diesel samt fyringsolie. Vedligeholdelse af materiel og anlæg. Kvalifikationer:
Indrykket : 02-10-2018 Ansøgnings frist : 31-10-2018

Tømrer / bygningsnedker søges til Grønland:
Jobbest
Opgaven: Nybyggeri indvendigt arbejde Om dig: Svendebrev som tømrer/snedker Du er mødestabil og kan overholde deadlines Du har et godt humør og er god til at samarbejde Kørekort Vi tilbyder:
Indrykket : 18-09-2018 Ansøgnings frist : 19-10-2018