Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
En stilling som farmakonom ved sundhedscenteret i Maniitsoq er ledig fra d. 26. november 2018.
Maniitsoq Sundhedscenter
Der er mulighed for et vikariat af min. 6 måneders varighed, men vi ser gerne farmakonom i en fast stilling. Apoteket på sundhedscenteret er byens eneste apotek og er integreret del af sundhedscenteret, som i øvrigt består af sengeafdeling med 18 sengepladser, ambulatorium med skadestue og lægekonsultation med tilhørende undersøgelses muligheder, samt jordemoderkonsultation, sundhedspleje, psykiatrisk og somatisk hjemmesygepleje, fysioterapi og veneria
Indrykket : 10-08-2018 Ansøgnings frist : 30-09-2018

Cafeteria Supervisor søges til Hotel Kangerlussuaq:
Jobbest
Har du mod på et spændende og afvekslende job kombineret med et hektisk men positivt arbejdsmiljø? Så er denne stilling måske lige noget for dig… Hotel Kangerlussuaq søger en Cafeteria Supervisor, som vil gå foran for at sikre service på et højt niveau. Du skal desuden  bidrage til at udvikle strategier og koncepter for bespisningen og hermed sikre, at hotellets gæster fortsat får nye, sublime og nærværende oplevelser.
Indrykket : 09-08-2018 Ansøgnings frist : 21-08-2018

SISAK II søger befaren skibsassistent
RIGSPOLITIET. AFDELING.
Maniitsoq, Grønlands Politi
Indrykket : 03-08-2018 Ansøgnings frist : 17-08-2018

Køkken Souschef søges til Hotel Kangerlussuaq, Grønland:
Jobbest
Hotel Kangerlussuaq skal forandres og udvikles! Vi søger derfor en souschef til køkkenet snarest muligt eller efter aftale, der vil være med til at indfri og udvikle vores ambition om at skabe en unik helhedsoplevelse for alle vores gæster via ekstraordinær kvalitet og service på alle områder.
Indrykket : 30-07-2018 Ansøgnings frist : 30-08-2018