Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Perfekt studiejob i Aarhus - Performance Gym PT
Performance Gym PT ApS
Vi søger en ansat til rengøring af centeret 1-2 gange om ugen af 2-3 timer per gang. Ønsker du at blive en del af et succesfuldt team, så har du nu chancen for et job med en masse fleksibilitet. I er to som står for rengøringen i centeret og kan derfor let planlægge vagterne sammen.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 30-06-2019

Coor søger en servicemedarbejder til rengøring i Nærum
COOR SERVICE MANAGEMENT A/S
Vi søger en mødestabil servicemedarbejder til rengøring hos vores kunde i Nærum. Arbejdstiden er 6 timer om dagen mandag til fredag kl. 18.00 – 01.30. Desuden vil der være ca. 40 gange årligt hvor arbejdstiden er kl. 21.00 – 05.00. Der kan desuden forekomme weekend arbejde. Start er hurtigst muligt. Om jobbet Opgave bliver at sikre, at vores kundes bygninger altid fremstår rene og præsentable til kundens fulde tilfredshed.  
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Tilsynsførende rengøringsassistent
MILJØRENT RENGØRINGSSERVICE A/S
Miljørent A/S søger en tilsynsførende inden for rengøring hurtigst mulig. Stillingen består af halv rengøring og halv tilsyn. Der er mulighed for flexibilitet.  Vi ser gerne, at du:
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 10-03-2019

Vicevært / Ejendomsinspektør
All Remove Danmark A/S , Jyllands afd.
Har du en håndværksmæssig baggrund, erfaring som vicevært eller ejendomsinspektør? har du lyst til at tage ejerskab og være med til at sætte dit præg på, at vider udvikle vores ejendomsservice afdeling. Kan du lægger vægt på både service, god kvalitet og optimering af opgaver med frihed under ansvar? Så har vi jobbet til dig! All Remove Danmark A/S er en servicemindet virksomhed i vækst.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

dygtig medarbejder
Jysk service group
Arbejdsopgaverne er i sommerhalvåret primært gartnerarbejde - herunder græsslåning. Udover græsslåning vil dine arbejdsopgaver være deltagelse i mange af vores andre arbejdsopgaver hos kunder - herunder ukrudtssprøjtning, hækklipning ,lugning,kontakt til beboer i ejendomme. varmestyring. affaldshåndtering,kontakt til håndværkere. det vil være en fordel hvis du har erfaring med boligforeninger samt forståelse for vand, og varme, hvis du evt er flexjobber  kan det også være en mulighed om vinteren er der snerydning og saltning  
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

dygtig vicevært/
Jysk service group
Arbejdsopgaverne er i sommerhalvåret primært gartnerarbejde - herunder græsslåning. Udover græsslåning vil dine arbejdsopgaver være deltagelse i mange af vores andre arbejdsopgaver hos kunder - herunder ukrudtssprøjtning, hækklipning ,lugning,kontakt til beboer i ejendomme. varmestyring. affaldshåndtering,kontakt til håndværkere. vicevært opgaver det vil være en fordel hvis du har erfaring med boligforeninger samt forståelse for vand, og varme, hvis du evt er flexjobber  kan det også være en mulighed om vinteren er der snerydning og saltning
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 18-04-2019

Rengøringsassistent søges til vikariat på plejehjem i Birkerød
Rengøring Sjælland IVS
Rengøring Sjælland IVS søger en assistent i et vikariat af 3 uger med mulighed for forlængelse. Det drejer sig om daglig rengøring mandag-fredag på et plejehjem i Birkerød. Arbejdstiden for stillingen er 6,5 timer pr. dag fra 7.00-13.30.    For at søge stillingen: - skal du være serviceminded og ansvarlig - skal du have mindst to års rengøringserfaring - skal du kunne vise straffeattest - skal du kunne transportere dig selv fra og til arbejde   Du vil blive godt oplært og vil gå i et team med tre andre. 
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 28-02-2019

Rengøringshjælp søges til privat rengøring i Brande by.
SERVICEKOMPAGNIET FACILITY SERVICE ApS
  Egenet til fleksjob. 2 timer pr. uge. Valgfri dag mandag - fredag mellem kl 08.00-16.00. Der vil være mulighed for flere timer. Erfaring med rengøringer kræves  og du skal kunne tale og forstå dansk.     
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 24-02-2019

Ejendomsfunktionær
A P MØLLER KOLLEGIET
Ejendomsfunktionær med lyst til at arbejde med unge menesker. A.P. Møller Kollegiet søger en dygtig ejendomsfunktionær med hænderne skruet godt på. Kolliget er beliggende på A.P. Møller Kollegiet 96, 5700 Svendborg. Kollegiet er en selvejende institution og er bygget for midler skænket af A.P. Møller og hustru Chastine McKinney Møller´s Fond til almene formål. Svendborg Kommune har skænket en velliggende grund og Fyns Amt et beløb svarende til grundværdien.
Indrykket : 21-02-2019 Ansøgnings frist : 25-03-2019

Mødestabil og engageret rengøringsassistent til natarbejdepå hotel i Hanstholm
RS-RENT Hotelrengøring ApS
Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed i stor fremdrift? Vi søger i øjeblikket en rengøringsassistent, som har sans for detaljen og går op i at levere den bedste kvalitet. Hos os er det engagementet, der driver arbejdet og vi forventer, at vores ansatte er positive og dedikerede til deres arbejdsopgaver og deres ansvar. Betingelser for at ansøge:
Indrykket : 20-02-2019 Ansøgnings frist : 08-03-2019