Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Serviceassistentelever til Sanderum Plejecenter
Odense Kommune
Serviceassistentelev til Sanderum PlejecenterVil du være en del af et dynamisk arbejdssted, hvor vi i alle opgaver tænker den enkelte beboer ind så beboerens eget liv bevares bedst muligt? Er du god til at kommunikere med ældre, og er du god til at tænke andre faggrupper ind i det daglige arbejde?Har du lyst til at arbejde i en dagligdag, hvor der er mange udfordringer? Så er du måske vores nye serviceassistentelev!Sanderum Plejecenter søger en serviceassistentelev med tiltrædelse den 1.
Indrykket : 22-02-2018 Ansøgnings frist : 11-03-2018

Serviceassistentelev til Lokalcenteret Korsløkkehaven
Odense Kommune
Vil du være en del af et dynamisk arbejdssted, hvor vi i alle opgaver tænker den enkelte beboer ind så beboerens eget liv bevares bedst muligt? Er du god til at kommunikere med ældre, og er du god til at tænke andre faggrupper ind i det daglige arbejde?Har du lyst til at arbejde i en dagligdag, hvor der er mange udfordringer? Så er du måske vores nye serviceassistentelev!Lokalcenter Korsløkkehaven søger en serviceassistentelev med tiltrædelse den 1.
Indrykket : 20-02-2018 Ansøgnings frist : 25-03-2018

Ejendomsservicetekniker-elev til Skagens Kunstmuseer (voksenlærling)
SKAGENS MUSEUM
Opgaver Skagens Kunstmuseers tekniske afdeling samarbejder med de øvrige afdelinger om at tage vare på vores store samling af skagensmalernes værker og de tre besøgsmatrikler, der tilsammen udgør Skagens Kunstmuseer. Ejendomsservicetekniker-eleven deltager aktivt i arbejdet med: • Reparation og vedligeholdelse af museets bygninger og tekniske installationer. • Vedligeholdelse af haveanlæg og andre udendørs arealer, i samarbejde med museets gartner.
Indrykket : 12-02-2018 Ansøgnings frist : 05-04-2018

KYSTVEJENS KONFERENCECENTER SØGER EJENDOMSSERVICETEKNIKERELEV
KYSTVEJENS KONFERENCECENTER A/S
Drømmer du om at blive ejendomsserviceteknikerelev på en spændende arbejdsplads med en udpræget vinderkultur? Har du humor og glimt i øjet, og kan du levere høj service til vores gæster? Så får du muligheden her på et af Danmarks smukkest beliggende konferencecentre.Som Ejendomsserviceteknikerelev på Kystvejens Konferencecenter vil du i samarbejde med vores teknik og ejendomsteam få en bred faglig uddannelse med stor viden og som indeholder mange forskellige praktiske opgaver.
Indrykket : 02-02-2018 Ansøgnings frist : 28-02-2018

Salgstrainée
home Ejby
På grund af stor travlhed i home xx søger vi nu en ejendomsmægler trainee til vores forretning i Ejby -Assens hurtigst muligt og senest med opstart den 1.marts. Vi forventer at du: Har en finansøkonom eller en finansbachelor uddannelse med i bagagen eller alternativt vil tage fagene på Akademi Uddannelsen i Finansiel Rådgivning under dit trainée forløb. Er en person, som kan lide at arbejde med og gennem mennesker.
Indrykket : 30-01-2018 Ansøgnings frist : 27-03-2018