Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Rengøringsassistent - deltid
Jammerbugt Rengøring
Frisk rengøringsassistent til erhverv og privat i Løkken-området søges. Der er tale om ca. 10 timer ugentligt i dagtimerne kl. 7-15 samt weekendarbejde. (ingen aftenarbejde)  Du skal kunne arbejde selvstændigt da du bliver ansvarlig for din egen kundekreds og så skal du være vild med at gøre rent! Du skal have bil til rådighed og tale dansk. Start hurtigst muligt. Send en kortfattet ansøgning med billede til: jammerbugtrengoering@gmail.com
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 22-06-2018

Cleaning assistants 25 hours weekly
CKLAR SERVICE ApS
We are busy in Cklar Service, really busy...Therefor we are looking for new colleagues with an eye for quality in the Nimtofte area. We are looking for 2 flexible, quialty conscious and service minded persons who knows how to arrange them self - Flexibility is a treasured value in our company.You will be working together in a team - where you plan your own days. Key words that describe you:
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 15-06-2018

Ejendomme Teknik Køge (ETK) søger rengøringsmedarbejdere til hovedrengøringsopgaver
Køge Kommune
Ejendomme Teknik Køge – ETK – er Køge Kommunes samlede drifts-, -rengørings- og entreprenørvirksomhed, som organisatorisk hører til i Teknik- og Miljøforvaltningen. ETK’s kerneopgaver er at drifte og vedligeholde Køge Kommunes veje, ejendomme, parker og øvrige grønne områder. Vi løser således en bred vifte af opgaver i Køge Kommune. Vi er synlige på gader, veje, i parker, skoler, institutioner og idrætsanlæg.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Rengøringsassistent til barselsvikariat i daginstitutionen Paletten på Amager
Koncern Service og IT
Vil du arbejde på en mangfoldig arbejdsplads med stort fokus på miljørigtig rengøring? Rengøringssektionen i Børne- og Ungdomsforvaltningen er en kommunal rengøringsenhed med ansvar for daglig rengøring i daginstitutioner, administrationsbygninger, skoler m.m. i Københavns Kommune. Vi søger en rengøringsassistent til et barselsvikariat på daginstitutionen Paletten – 22,25 timer ugentligt . Den daglige mødetid er kl. 6.00-10.27. Tiltrædelse hurtigst muligt.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

Rengøringsassistent til udflytterbørnehave i Hastrup
Koncern Service og IT
Vil du arbejde på en mangfoldig arbejdsplads med stort fokus på miljørigtig rengøring? Rengøringssektionen i Børne- og Ungdomsforvaltningen er en kommunal rengøringsenhed med ansvar for daglig rengøring i daginstitutioner, administrationsbygninger, skoler m.m. i Københavns Kommune. Vi søger en rengøringsassistent på 13,16 timer ugentligt til udflytterbørnehave i Hastrup ved 4621 Gadstrup. Den daglige mødetid er kl. 6.00-8.38. Tiltrædelse hurtigst muligt.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 06-06-2018

Rengøringsassistent
NOVA STORE AF 31.01.2012 IVS
Nova Store søger en rengøringsassistent til rengøring af bar søndag morgen. samt lejligheder mm.Hvis du er en som nyder frihed under ansvar er du den rette person.måske er du pensionist , efterlønner eller studerende !!! det handler om omkring timer pr uge. der vil løbende komme mere.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 19-07-2018

Rengøringsassistent til Juelsminde 2,25 timer ugentligt.
HORSENS RENGØRING ApS
Horsens Rengøring er en innovativ virksomhed i vækst. Vi er uhøjtidelige, har en flad organisation og vægter humor og godt samarbejde alle imellem.   Vi søger lige nu en rengøringsmedhjælper, måske er det dig?   HVEM ER DU Det er vigtigt at du er en stabil og selvstændigt arbejdende person der ikke er bange for at tage fat.   ARBEJDSOPGAVER Dine arbejdsopgaver vil bestå af rengøring af erhvervslokaler.   KRAV TIL DEN RETTE KANDIDAT
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Rengøringsassistent til Horsens - Torsted Vest 4 timer ugentligt.
HORSENS RENGØRING ApS
Horsens Rengøring er en innovativ virksomhed i vækst. Vi er uhøjtidelige, har en flad organisation og vægter humor og godt samarbejde alle imellem.  Vi søger lige nu en rengøringsmedhjælper, måske er det dig?   HVEM ER DUDet er vigtigt at du er en stabil og selvstændigt arbejdende person der ikke er bange for at tage fat. ARBEJDSOPGAVERDine arbejdsopgaver vil bestå af rengøring af kontorfaciliteter.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Rengøringsmedhjælper til vores kørende teams - ca. 15 timer ugentligt.
HORSENS RENGØRING ApS
Horsens Rengøring er en innovativ virksomhed i vækst. Vi er uhøjtidelige, har en flad organisation og vægter humor og godt samarbejde alle imellem. Vi søger lige nu 2 rengøringsmedhjælpere til vores kørende teams, måske er du en af dem?   HVEM ER DUSom person er det vigtigt, at du er stabil, pligtopfyldende, positiv af sind og god til at indgå i et team. ARBEJDSOPGAVERDine arbejdsopgaver vil bestå af rengøringsopgaver i private hjem, flytte- og håndværkerrengøringer, trappevask mm.
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 18-07-2018

Rengøringsassistent til cafe i Skagen.
TOTEMBO IVS
Rengøringsassistent til Cafe i Skagen. Arbejdstid: 2 timer fredag-lørdag og søndag fra kl. 7.00 til 9.00. Du skal kunne tale dansk. Straffeattest forevises.      
Indrykket : 24-05-2018 Ansøgnings frist : 30-05-2018