Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Medarbejdere til sorteringsanlæg, Randers Affaldsterminal
Randers Kommune
Randers Affaldsterminal søger 3 personer (m/k) til vores sorteringsanlæg. Så har du lyst til at beskæftige dig med en arbejdsplads i konstant udvikling, kan dette være jobbet for dig!Randers Affaldsterminal ligger på Romalt Boulevard i Randers og hører under Udvikling, Miljø og Teknik i Randers Kommune.Generelle arbejdsopgaver;Disse stillinger vil fortrinsvis omfatte arbejde på vores 2 sorteringsanlæg i Randers, hvor der delvist manuelt sorteres indsamlet genanvendelig affald.Truckkort vil være en fordel.
Indrykket : 13-08-2018 Ansøgnings frist : 26-08-2018

Organiseret medarbejder til genvindingsplads i Brøndby
RAMSDAL PROFIL MATCH ApS
Til vores kunde i Brøndby søger Ramsdal Profil Match en engageret og effektiv medarbejder til at blive en del af deres faste hold på genvindingspladsen. Jobbet Du vil blive del af et dygtigt og dedikeret, som dagligt sørger for at holde pladsen ren og præsentabel. Arbejdet foregår med henblik på at indfri klima- og miljømål, hvilket skaber mening og incitament i det daglige arbejde. De daglige arbejdsopgaver vil bland andet bestå af:  
Indrykket : 10-08-2018 Ansøgnings frist : 31-08-2018

Komprimator chauffør søges til HC Container
Danpanel IVS
  For vores kunde, HC Container, søger vi en erfaren komprimator chauffør.   Du får:  Løn efter 3F's overenskomst Arbejde indenfor erhvervsrenovation  Glade kollegaer i en veldrevet familieejet virksomhed, der er kendetegnet ved netop det personlige "touch", som branchens mastodonter mangler.    Din profil:  - EU bevis, Førekort, Kørekort C - Erfaring indenfor komprimator
Indrykket : 30-07-2018 Ansøgnings frist : 29-08-2018

Medarbejdere til vinterbekæmpelse søges
Capella R&D v/Birgitte Wistoft
  Vi er i rivende udvikling og søger derfor flere medarbejdere til vinterbekæmpelse i København Ruterne er placeret rundt omkring i København Du vil få tildelt en traktor rute som du kommer til at varetage ved udkald. Det drejer sig om saltning og snerydning ved behov Erfaring er ikke nødvendigt da der vil være oplæring og kursus, men har du erfaring er det et plus Kørekort er et must.     Du skal være: 110% Mødestabil.
Indrykket : 29-07-2018 Ansøgnings frist : 16-08-2018

Afløsere til dagrenovation
MELDGAARD TRANSPORT A/S
Fleksible afløsere til dagrenovation i Ringkøbing/Skjern og Herning Er du villig til at afløse både i Ringkøbing/Skjern og Herning i Meldgaard Miljø A/S? Til renovationskørsel ved Meldgaard Miljø i Ringkøbing/Skjern og Herning søger vi afløsere (tilkald), der er villig til at afløse i begge områder. Der er tale om, at skulle afløse ved sygdom, ferie og spidsbelastninger.
Indrykket : 26-07-2018 Ansøgnings frist : 20-09-2018