Vælg region
Nordjylland
Midtjylland
Syddanmark
Hovedstaden, Sjælland og Bornholm
Grønland
Vælg kommune
Vælg job hovedkategori
Vælg job underkategori
Vælg job title
Ildsjæl til udvikling af affaldssortering - projektstilling på to år
Gribskov Kommune
Vi søger en kollega, der vil hjælpe os med at få kommunens virksomheder til at sortere mere affald til genanvendelse. Det er en omfattende opgave, der kræver en bred vifte af personlige kompetencer.Om digDin uddannelse er ikke vigtig. Du kan være filosof, pedel eller skolelærer. Det vigtigste er, at du er udadvendt og god til at tale med mennesker. Du skal være vedholdende, god til at danne netværk med mennesker og til at få dem i tale. Du er fyldt med gå-på-mod og har et smil på læben, selv når opgaven kræver vedholdenhed.
Indrykket : 12-10-2018 Ansøgnings frist : 29-10-2018

Prisspotter og afløser
Mangler du et fritidsjob og har du lyst til at arbejde selvstændigt samt lyst til at sikre priser og stationsstandart på benzin stationer i Aalborg området er her muligheden for en stilling, hvor alt arbejdet foregår i øjenhøjde.   Jobbet Du skal være med til at sikre vi altid er med på priserne ifht. vores konkurrenter og tilsikre kunden altid får en god oplevelse ved besøg på vores stationer. Jobbet vil være forbundet med kørsel i Aalborg og Nørresundby.
Indrykket : 03-10-2018 Ansøgnings frist : 28-11-2018

hånd folk søges !!!!
DINES BYG SUPPORT IVS
Dines mandskab søger håndfolk vi forventer du er Erfaren Mødestabil Kan arbejde i teams og selvstændigt Du kan forvente Ordentlige arbejdsforhold og godløn Ansættelse i en virksomhed der tænker på sine medarbejder    
Indrykket : 21-08-2018 Ansøgnings frist : 16-10-2018